Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Kniekousen

Ten eerste over die foto: Wat een PRRRRAAAAAAAGGGTIIIGGG kinderfoto van je moeder! Echt zéér mooie foto!!! Wow!

Je schrijft in het begin hoe je je zo voelt /de…. heet een soort roes, Ja ROES !
Normaalste zaak van welke verlies van dierbaarste of bloedverwante familie.
Kost ook de tijd, maar je bent sterker denk ik. Anders had je hier niet geschreven.

In 2006 was mijn vader aan kanker in mijn armen gestorven, daarna was ik behoorlijk roes. kost maanden totdat ik vrij automatisch hard gevloekt in de naam van God. Ja, klinkt bekend in de naam en verdomme. Telkens als ik aan hem zo zag hoe hij stierf, vloekte ik. Heel raar, normaal was ik nooit zo.
Misschien ook te maken met mijn ziekte die wel vrij geneselijk maar wel verwijderd was, maar had ook vrij hard gevloekt in de naam van de ziekte. Laatste keer zei ik mezelf: Voor deze ene laatste keer als me weer eruit vloekte riep ik nog: Kankerzooi, dat jij het bent, kom maar niet binnen in mij. Anders maak ik je veel meer kapot, meer dan ooit, jij kankergoedziek man! Niet vrij lang later werd die verrekte ziekte verwijderd en nooit meer in mijn lichaam gekropen, vloekte ik niet meer. Gek genoeg niet in die letterlijke manier.

Lange roes kwam ik pas na 2 jaar overheen. Ja, iedereen verschilt.
Kon niet goed verwerken en was ook niet slimmer…. tja.

Hoop dat je er door heen komt, door je schrijven kom je er wel overheen, denk ik. Koester je mooie en welke goede herinneringen van je moeder toch wel voor jouzelf, komt wel goed.

Ieder huis heeft zijn kruis..
iedereen verschilt dus.

» Posted By Judith On October 07, 2021 @ 13:37

De laatste volzin

Karin Spaink,

Wat een verhaal, zo ontroerend!

Wens je veel sterkte en ook met betere gevoel (vrede mee?)van
afscheid nemen van je liefdevolle vrouw en moederliefde!

Judith

» Posted By Judith On September 29, 2021 @ 12:34

Voor de neezeggers

9. Mee eens! Snap ook niet dat de ongevaccineerde mensen niet eens aan de anderen denken maar aan zichzelf.

Iedereen heeft al inenting tegen pokken, mazelen, rode hond, pesten al vanaf geboorte en of als kind ingeënt ,iedereen overleeft het. Vaccin kan iedereen ook zeker overleven tegen alle mutaties. Sommigen gingen er al dood, heeft niks met de vaccin te maken, maar hun immuunsysteem werkt eenmaal even niet goed door bepaalde leeftijd en of bepaalde stoffen allergisch. Zeker niet door Vaccin alleen. Dat verzeker ik je.

Ieder jaar nieuwe vaccin (3e) voor het geval voor nieuwe mutatie is toch prima, we overleven allemaal.

» Posted By Judith On September 18, 2021 @ 08:15

1. Voor niet-gevaccineerde mensen krijgen niet gratis zelf-test, zoals velen beweerden.

2. Geloof niet erg dat de gevaccineerde mensen evengoed als niet-gevaccineerde mensen op anderen kunnen besmetten. Dat kan niet. Want de gevaccineerde mensen hebben zelfs beschermingsstatus in hun lijven dan niet-gevaccineerde mensen die te makkelijk op anderen besmetten, zowel gevaarlijke als minder veilige besmetting op de anderen.

3. Kijk naar Oranje-stampvol tribune op Zandvoort waaronder mijn broer daar stond te vermaken op de VIP-locaties ( eigenaar van zijn zaak tja ),Kimi-Matias Räikkönen van de baan wegens positieve test, quarantaine thuis. Hoe daar kunt besmetten, kunnen verspreiden over de hele Oranje-tribune zonder QR-code toegankelijker was dan andere horeca, terrassen of café of restaurant. Dat is ook vreemd allemaal.

4. Inderdaad onkundige demissionaire kabinet Rutte en de Jonge zeiden tijdens PersCo, gisteravond: …… We doen het niet, laten de gemeenten over, ze moeten zelf zorgen met allerlei maatregelen, corona-regels én toch anderhalf-meter te ontzeggen….. Die Rutte schoof zijn eindverantwoordelijk te makkelijk aan de gemeenten. Ik denk dat dat alle gemeenten er niet blij mee zijn met zijn schuifbeslissing aan hun zelf.

5. Gele paspoort zegt toch genoeg, QR-code vertrouw ik nog lang niet, al ben ik volledig gevaccineerd. Pro-vaccin !!!!!

» Posted By Judith On September 15, 2021 @ 17:28

Mauwen over ‘segregatie’

@ 1. Mijn vraag is waarom je niet kan gevaccineerd worden,
of bedoel je juist: Je WILT NIET gevaccineerd hebben??
Dat is altijd de grote vraag tussen niet kunnen of niet willen…..
Ondanks dat wij allemaal toch allang geregistreerd zijn,
zowel anti als pro-gevaccineerde mensen.

@ 2. Ik ben 2 x volledig gevaccineerd, wegens hoge risicogroep.
Omdat het niet anders kan, overleef ik alle vaccins, zelfs inenting en griepprik.
Ben zelf door de rode hond auditief geboren, dat was al voorafgaande diepschuldgevoelens onder de zussen ( ja , moeder en mijn tante ).
Ze verweten elkaars levenslang met schuldgevoelens om wie de schuld
was dat ik auditief was geboren. Altijd was moeder onuitstaanbaar over haar oudere zus, die niet eens schuldig was aan mijn ziekte van Rubella.
Want de rode hond liep overal in het dorp en dat kreeg iedereen het ook, zonder enige inenting, die pas later ter sprake kwam.
Mijn nicht kreeg het toen ze erg ziek was van rode hond. Moeder kwam toch bij haar op bezoek, te wetend dat ze de rode hond had. Haar oudere zus waarschuwde dat het niet verstandig was omdat moeder zwanger was van mij.
Al het ge-verwijten elkaars schuld, zo goed als levenslang, zo triest en diep triest.
Iedereen overleeft inenting, iedereen kreeg griepprik ook, alles tegen alle ziekten, zelfs tegen welke ziekten ze het dan ook komen.

Nu in 2020/2021 mag iedereen vaccin krijgen behalve de weigeraars.
De anti-vaccineerde mensen zijn zelf zéér onverantwoordelijk over de bescherming tegen de mensen, zéér onverantwoording !!!
Dan kwamen de weigeraars lachwekkend over ons gevaccinneerde mensen, en kafferen over ons hoofd heen, grofweg ook om van de wijs te brengen hoe veilig ze toch al rondlopen, zovan: “Kijk naar mij, ik ben kerngezond, probleemloos sterk, nooit ziek….bla bla bla !!!”
Dat irriteert me zéér mateloos, hoe ze zo onbeschoft zijn om zo laks te doen zeggen over ons als gevaccineerde mensen. Zo bruut en asociaal.
Met het gevolg van mijn conclusie: “Nou, jou kom ik zeker niet bezoeken, ook niet bij mijn deur aankloppen, niks ervan, gekke paard !”
Zeker niet zolang je niet gevaccineerd bent, dan haalt ie nogal uit dat ik eveneens besmet kan raken zelfs als gevaccineerde en net goed als die weigeraars. Ik zei: Nou, dimme, dimme. iedereen kan zelfs na vaccins besmet worden, maar niet meer zo erg ziek of heel erg koortziek worden als die weigeraars. Ze mompelen en kafferen ons de hele tijd door uit hun idiote complottheorie.

Normaal gesproken gaf ik elke week de eurootje aan de zwerver aan ons straat die altijd op de bank zit. NU kom ik daar niet meer in de buurt.
No way, hoezo discriminatie? Hoe veilig je toch niet bent, krijg ik het niet graag punt!!!

» Posted By Judith On September 09, 2021 @ 14:57

Met oorlog breng je geen vrede

@ 1. ….”wie is de bevolking in een land dat in burgeroorlog is? ”
Kijk goed naar de afgelopen 20 of 25 jaar hoe ze ermee omgingen.
Ja , Iran, Irak en Afhangistan zijn echt mega-rijke Islamitisch landen,
waar heel veel extremisten wonen.
Nu is ook weer Taliban begonnen, overheerst de hele land,
niet echt uit het onverwachte hoeken.
Was ook al jarenlang, vast 20 jaar na Bin Laden en Twee torens door de vliegtuigen doorboorden, die door goedgelovige islam mensen hadden genomen. Verspreidde al vrij lang ook overheersend.
Zo gaat het maar door tot ie uitbarstte. Hoe de macht van Taliban rond rijdt met volle tankwagens ook, doodeng voor je ogen.
En als Amerika ( Joe Biden die zegt …) zegt: Owww, we beginnen er niet aan mee, genoeg is genoeg! Dan faalt dit lang absoluut als een gat,
moeders en kinderen achterlaten door hun eigen mannen die vluchtten ( daar word ik ook pislink van ), dan blijft Taliban daar zolang overheersend in dit land.
Zou het wel voorbeeld moeten aannemen van de harde film van Jarhead ( gespeeld door Jake Gyllenhaal ), hoe de vreselijke macho van Amerikaanse legers daar zo vermaakten en juichten om de oorlog te voeren, denken ze van : “Waw, Gelukzalig Oorlogsleven zeg mannen ! Woowwowwww ! ”
Maar op lange duur daar hoe ze daar liepen tot het niets, zelfs van het niets tot niets, lopend over de verbrandde lijken, olievuren bleven vuren tot ie op, lopend over de oliewoestijn, enige dat ze konden doen: Lopen en kijken, en wegwezen! Daar gaat wel om miljoenen dollars kwijt, doodzonde !
Vol schieten hadden ze er eigenlijk niet echt zo veel ! Die film, aanraden om echt ernaar te kijken!!!!

Mijn vriendin wilde zelfs niks weten van de Oorlogslanden, niks. Ze was vroeger soldate geweest. Zelfs elke nieuws op tv zei ze ook vaak:” Nou ze weten niks van die landen, ze moeten niks teveel vragen stellen waar ze geen geweten aan hebben, zelfs politieke leiders weten ook nergens van. Daaruit stuiten ze alleen op angsten te jagen op welke landen dan ook zijn, of dure handels weghalen, of mensen terughalen…. tja. Maar oorlog is niks waar je trots op bent, totaal niet ! ” Ik zei wel: “Ik blijf toch kijken naar elke nieuws die binnen is, kranten lezen, social media..” Ze vroeg: “Wat heb je dan geleerd dan? Jaja politiek he, die vriendjespolitiek! Niks dan alleen oorlog , oorlog en niks vrede mee! Karin heeft gelijk! Oorlog is geen vrede !!!! Daar wil ik niks weten, niks ervan! “

» Posted By Judith On August 28, 2021 @ 10:45

Demissionair (maar niet heus)

Vraag me af hoe de genoemde formateur Mariëtte Hamer (PvdA) toch de regeerakkoord toestaat, daarvoor ook Herman Tjeenk Willink (ook van PvdA) de volle akkoorden hamerde. Niks opgestelde voorproeven van reageerakkoord.
Hoe machtigt de regeerakkoord, de wetsvoorstellen en dan nog demissionaire kabinet voortwerkt en toch akkoord met wetsvoorstellen en welke debat ook voortspreekt tot met welke akkoord en welke niet. Met wijsvinger omhoog van akkoord of niet.

Het gekke was dat na de ramp van overstromingen in Zuid-Limburg (!) er wel ergens beslissingen worden genomen door de komst van schijnvertoningen ( Ollongren, Grappenhuis en Rutte ) alsof ze de hele subsidie en of steungeld kunnen doen geven, vooral Valkenburg aan den Geul. Wuh? Was het ergens toch voor nodig om alleen na te kijken en of ergens akkoord in zult gaan of niet? De beslissingen blijken dus uit die drie gezichten van welke richtingen van hun werken dan wel niet zijn, helemaal vreemd.

De hele akkoord was allang gaande, zelfs vlak na demissionaire Rutte-III.
Dus de vraag is er wel:

Hoe machtigt de wetten en beslissingen van akkoord? Wie O wie?
Het schijnt ook op te houden dat iedereen als schoothondje van Rutte-benen (bij-)zit. Is Rutte-III echt de machtige beslissing van welke akkoord???
Kijk naar wijsvinger, wie samenwerkt met D’66 ???

Helemaal vreemd !!!!!

» Posted By Judith On August 19, 2021 @ 08:43

Trein in de Maas

Die dilemma van keuze maken; één sterft of 5 sterven ( ook afbeelding )
ken ik het uit de serie van OITNB. Heel goed opgemerkt, Karin!

Maar de Maas heb je eigenlijk niet echt de moeilijkste keuze,
genoeg keuze’s maken welke regio’s het beste dijk tegen kunt
en welke niet.
Maar de harde regenval komt alles uit het niets, komt toch op je af, niet daar of daar op de maas. Bij ons in Limburg was het allerergste voorbij: Knal onweren, harde regenval viel in één keer op je af ( zogezegd heb je 500-tal badkuipen vol uit de lucht op de hele Limburgse gebieden ). Gekgenoeg was de eerste aanvaring in Eygelshoven, zelf onder ogen gezien toen ik bij vriendin op visite was. De overstroming kwam niet van de Maas, maar gewoon uit het lucht en bosgebied de berg afstromende weg op, rioolpijpen overboord ( blijkbaar te smalle rioolpijpen, mijn visuele keuze was dat de pijpen beter laten vernieuwen, niet te smal. maar grotere pijpen om sneller af te voeren….. ) Verder nog ook in Heerlen op de A76 waar ik elke dag heen en weer rijdt voor mijn werk en nog andere inkopen, benzine tank zelfs ) ineens te blank, omdat de bodem in laagste niveau zat maar toch hoger dan Hoensbroek, gek genoeg wel. Hoensbroek is lager dan Heerlen, Brunssum, Eygelshoven, Kerkrade enz enz. Het bizarre was het helemaal in een soort “stroomtornado” terecht gekomen ( stroomtornado noemde ik dat, omdat het niet eens vervangbare water-tanken eronder zitten, te smalle rioolpijpen ). Vooral niet te vergeten liggen mijngangen nog eronder, overal. Eerst Eygelshoven, Kerkrade, Heerlen, Landgraaf. Ten slotte viel ook later behoorlijk flinke neerslag en stroomafwaarts naar Valkenburg aan de Geul, daaruit was niet van dag tot met de dag, maar in één 15 seconden op je benen in volle stroming gespuwd. Alles zelf onder ogen gezien. Bijzondere ervaringen, maar echt doodeng !!! Maakt je soms ook bang omdat je besef niet genoeg was geweest hoe het anders zou moeten uitpakken en aanpakken.

Daarnaast , al zeg ik niet graag, vind ik dat de mensen de helft van de aardbol mogen sterven, ja van corona en natuurrampen, het zij zo. Natuurlijk gun ik niemand, maar de bevolking van nu 10 miljarden, 10 keer zoveel als 1919 was maar 1 miljarden inwoners op de aarde. Ik zeg maar de helft, dus 5 miljard.
Ik weet dat vast bijna iedereen mij belachelijk vindt, maar mijn punt is dat de aarde te vol zit met gekke paarden die denken de hele wereld kunnen verbeteren door hun technologie en toch maken ze overal kapot. Kijk naar plastic, vieze roestige dingen, vervuilingen, Co2 uitstoot, natuurbranden, overstromingen, gasexplosies enzovoorts.
Als de natuurramp mij overkomt, is ook zo prima. Maar liever slechte mensen die de wereld kapotmaken eerst natuurdoden, vind ik toch prima.

De overstroming was niet echt 300 jaar geleden als laatst gebeurd, maar in 1993 en 1995. Maar nu is de allerergste overstroming dan ooit. Alles komt voort uit verwarrend klimaatverandering.

Al zei ik gisteren; Vandaag is de nazomer, echt flinke koude winden op je gezicht, net zo goed op weg naar de herfst. De aardbol schijnt misschien als uitdrukkelijk te vroeg naar voren te geschoven zijn, en de klimaat hangt nog hier en daar, verwart allemaal met winden mee.

Zeker weten doe ik het nu al: Mensen kunnen nu niet meer in de handen grijpen ter voorkoming van volgende overstromingen. Welke miljoenen euro voor voorkomingen der nieuwe dijken of stuwrivieren of grotere pijpen eronder laten…..hoe dan? Niemand kan het, zeker niet in Limburg.

Nu is Dinant in België aan de beurt, vorige jaar ben ik daar geweest. De volle blank achter de rug, niemand grijpt het op tijd. Prachtige rivieren aan Dinant is net Venetië geworden.

» Posted By Judith On July 29, 2021 @ 09:57

Wie het eerst boven is

In 2021:
* Elon Musk bezit al 195 Miljarden dollars !!! Het is te danken ook aan aandeel Tesla van 750 procent. Hij noemde ook over betaalbare raketten, hoe krankzinniger het luxe overbodiger wordt, kent hij geen mensheid meer.
* Jeff Bezos bezit 185 miljarden dollars !!! Het is te danken aan de hardwerkers die van minimaalste lonen leven en de winst allang overboord, te vol. Kent ook geen mensheid !
* Richard Branson doet het ook idioot, grote vriend van Trump en Epstein, ook aangeklaagd om mogelijk sexueel misbruik zover het weleens bekend was geweest, bezit 5,6 miljard. kent ook geen mensheid. Overal handschuddend voor de show stelen.

Dus zijn ze niet enigen; die drie met hun vieze smerige speeltjes, maar ook veelal rijksten van de wereld bijv Zuckerberg (102 mljrd ) en Gates ( 134 mljrd ) doen het zelf prive breuk van mensen op internet, sluist ook vast wel ergens weg naar hun rekeningen en hoe en wat, vraag me aub niet. Daar moet je voor grote financiële kennis hebben. Ze doen het ook heel erg vies samen gezien met Trump en Branson en Epstein. Een hele soort kring van rijkste hoge piefen komen elkaar toch tegen. Trump ‘s gouden toren met volle tienermeisjes erin, je weet niet wat je ziet. Maar wel via Epstein documentaires ( Netlfix !!! ) gezien hoe ze overal in de gaten waren gehouden via camera’s en Epstein deed met zulke chantage plegen op de rijksten af, miljoenen binnen halen. Dus de Rijksten met volle miljarden doen het zeker met tienermeisjes. Hoe hoger miljarden je bezit, hoef je geen belasting te betalen, zo klinkt het dus wel.

Gerechtshof, belastingonderzoekers, FBI en CIA kunnen er ook heel wat te zien krijgen, wat hun vermogens hebben, waarom pakken ze drietal’s goude ketels (=belastingbetalingen ) niet af???

» Posted By Judith On July 15, 2021 @ 12:50

Wie stikstof zaait, zal vuur oogsten

Herinner me nog van zo’n 15 a 20 jaar geleden van overtuigende ex vice voorzitter van USA President Clinton, Al gore dat hij alles voor de waarheid van klimaatverandering toesprak en zelfs documentairefilms liet maken.
Dat overtuiging van Al Gore drong ons niet eens door, niet genoeg en nu nog steeds NIET !!!!

Wie niet wilt luisteren ( wie zouden ze dan zijn, die criminelen ja! ), moet zijn billen branden, zowel figuurlijk ( dat mens ) als letterlijk ( klimaatverandering ).

Hoe vaak hebben wij ook over de klimaatcrisis gehad, de ene moment serieus gesproken en andere moment dan ook snel vergeten. Hoe voorkomen wij dan allemaal voor klimaatverandering? Sorry dat ik zeg dat ik echt ontzettend hekel aan bureaucreatie die alleen maar aan zichzelf bemachtigt tot het uiterste economie denkt te verbeteren. AL-LE-MAAL ON-ZIN !!!!
Denk maar niet dat Rutte ineens naar voren komt speechen over de klimaatcrisis, dat hij daarom als “reddende” man voor ons oren en ogen is, nee is nee! Hij had het allang eerder moeten grijpen, dat doet hij ook helemaal nietsssss!!!!! Hoe vaak staat Jesse Klaver ook voor de klimaatverandering te woord hoe goed hij ook zover komt als het kan, dat zijn WIJ !!!!! Prima ! Maar…. en dan? Ligt niet aan stemmers die denkt hoe meer stemmen hoe beter voor klimaatcrisis doet, nee is nee.
Maar IEDEREEEEEEENNNNN op de aardbol moeten alles grijpen!!!!

Ja, de systeem is steeds kleiner en verstrikte web dat door alle bureaucreatie en dure topambtenaren bemachtigt en bepaald zijn. Hoe voorkom je daarin dan? Ja, die alle topambtenaren en bureaucreatie moeten hun lonen halveren ( ze hebben miljoenen zat voor zichzelf ) en het leveren aan de crisis, evengoed als wij als de burgers ook leveren bijv. voor eenmalige 250 euro per 5 jaar aan de crisis! En 80% vervuiling minder eisen binnen 5 jaar !!!! ( elke jaar 16% minder vervuiling aan ons zorgen, de fabrieken, DSM en grote bedrijven die vervuilen 32% minder !!! Wie zegt het dan toe? Jesse Klaver? Heb hem nooit horen vertellen en hij moet niet teveel naar die richting van Rutte en Hoekstra als schroothondje voordoen, nee is nee! Zijn mouwen opgerold, oke, maar harde woorden zijn er niet, niet eens getypeerde Groen Links. Word wakker, Jesse Klaver, hou je mond gewoon open! Je eigen meningsvrijheid geldt het ook mee eveneens ons allen !!!!!

Ten slotte, Karin, Niet alleen wattenstaafjes of rietjes redt ons leven en dieren, maar zoveel meer dat je bijv toch boodschappen gaat doen die overal met plastic zijn verpakt met dank aan Tata Steel, DSM en grote bedrijven.

Dan denk ik van: Als boodschapper haal je die plastic gewoon eruit, en ergens in de openlijke ruimte ( met open ruiten bak van een zogenaamde container ) op de openbare parkeerplaatsen, dan ben je vast wel wakker of niet?

» Posted By Judith On July 10, 2021 @ 13:17

Pretbederver

Rusland : Toch eigen schuld dikke bult want die land wilt geen vaccinatie hebben, dan komt Delta virusvariant er toch binnen. Oww Owww, ja toch of niet?

Het virus muteert alles waar ie het ook kan pakken waar ie krijgt te pakken en zal ook altijd overal dolen en dwalen, niet alleen via lucht, ook via op alle stoffen waar ie zich kan muteren. Het zal er altijd zijn en gaat nooit meer weg.
Het vervormt zichzelf al vanuit China, via dieren en mensen, lucht en nu zeker weten op alle stoffen, wie weet komt ie ook in het water. Kijk bijvoorbeeld naar de film Abyss, die vormt als fictieve beeldvorm van water tot bepaalde vorm maken ( flauwekul hoor ), maar die variant kan zichzelf vervormen, weet ik heel zeker.

Zolang wij allemaal gevaccineerd zijn, is oké. Zeker 90 procent heeft het overleefd, 10% misschien toch al onhaalbaar overleefd, dood dus. Beter vaccineren dan niks, zo denk ik er al over ondanks mijn volle complottheorie.

Rusland wilt niks vaccin hebben, zoveel doden. Toch niet slim !

Alleen vervelende is dat Ministerie van Britse Volksgezondheid naar quarantaine-mensen zonder aangekondigd gaat bellen naar adres van thuisblijvers, controleren waar Qua-mensen precies verblijven thuis.

Dan denk je toch wel: Hebben we geen vrijheid meer, ondanks alle corona varianten???

» Posted By Judith On June 24, 2021 @ 11:31

Tijd voor nieuwe verkiezingen?

Rutte wil het liefst met de huidige coalitie van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie door. Alle opties met zowel GroenLinks als PvdA komen voor Rutte neer op één linkse partij te veel.
De voorkeur van D66-leider Sigrid Kaag, met 24 zetels de tweede partij, is al een tijdje duidelijk: een volgende coalitie moet bestaan uit VVD, D66, CDA, GroenLinks en PvdA. “Zo progressief mogelijk”, noemt Kaag dat steeds.

Dan denk ik van : Rutte wilt blijkbaar en ook altijd nog zéér rechts en extremistisch partijen binnenhalen, Kaag wilt er tussenpartij voor beide kanten aldus Links en Rechts samen.

Zo werkt het beide keuze’s echt voor onmogelijkheid in samenwerkingsverband, en zéér onvoorspelbaar. Laat hen maar alles uiteenvallen, prima!
Opnieuw verkiezingen, prima!

Dan verwacht je toch niet dat welke hoogste haalbare zetels er beter op zijn geworden, bijv op dit mom heeft VVD 34 en D’66 24.
Hoekstra is zelf de pion geworden tussen alle partijen en ook in de machtpositie
van alle partijen, daar profiteert hij zelf ervan. Makkelijker te zeggen: Nee of Ja. Hij is echt net een kleuter, snapt er ook vaak niet echt van situatie waar wij allemaal meezitten. Hij heeft duidelijk met paardenkleppen op, net zo als Rutte.
Ook nog niks van geleerd in de regering. Poeh poeh poeh! Omtzigt lijkt nu ook meer invloed te hebben , gelekt op kritisch memo en nog wat toestanden allemaal.
Wat een kermisgedoe allemaal, waar ik mezelf wel kan voorstellen: Elke sjoelschijf in gedachte welke partij ik duwde keihard in de sjoelbak-gat erin gooi, dan zeg ik: Weg ermee, jullie allemaal doodverschrikkelijke kleuters die er niks van bakken. Ik zei al bij ene sjoelschijf: Hoekstra, ga verdomme bij Elfstedentocht schaatsen, pak er alle elf binnen, dat lukt je toch nooit, ongeschoolde kleuter! Rutte, ga naar Zweedse boot met die rare bretelse Jort kelder versieren!!!! Segers, ga toch naar predikaalse kerk zitten en bidden waar je thuishoort! Enzovoorts.

Hebben wij dan allemaal geleerd van die rare deminsionar regering??? Nog niks, nul komma nul !!!!

Denkelijk ligt aan de leiders die zelf overal bepalen bijv. Als Rutte zegt: “Hou je klep dicht!” net als Balkenende toen ook vaak zegt uit zijn agressieve boosheid, zo van: Er gaat niks boven CEEDEEEAAAAAAA “.

Mijn typisch cartonistisch gedachten kan ik hen allemaal tot de lelijkste smoelen zo tekenen, maar ach dat doe ik het toch niet!

» Posted By Judith On June 17, 2021 @ 10:25

‘Daar kun je het publiek niet aan blootstellen’

Echt ongelofelijk, dat ik zelf niet echt aan gedacht had hoe ernstig in dat soort commissiebeleid en of juist in de gemeente beleid bepaalde over de minderheidsgroepen zoals homo’s en lesbiennes van vroeger en tot met nu…….

Ik zat echt met de mond vol tanden en dat zó misselijkmakende beleid, maar eigenlijk verbaast me niet echt , gekgenoeg niet, dat wij allemaal nog steeds minderheidsgroepen worden gezet.

Uit je artikel over vroeger was echt vrij ernstiger dan ik dacht, zo diepzinnig.
Ja, zo onwerkelijk dat je ook zo eraan denkt: Wie is erger en welke onzedelijke gedrag ?
Bijvoorbeeld ;
-Prostituee ( sexwerkers ) vraag je je af: wie is erger? Zij of getrouwde mannen die “ongezien” haar sex hebben gehad, zijn ze dan niet goed zeden? Belachelijk voor de woorden.
– Homoseksuelen waren vroeger niet als geaardheid beschouwd, maar als onzedelijk beschouwd. Belachelijk!!! Wat is erger: Bijv. Politie of Nazi’s die hen oppakten, deden zelf met vrouwen en mannen, zijn ze dan niet goed zeden dan? Het gaat maar door tot nu toe ook nog in een bepaalde lijnen.

– Gemeente ambtenaren die zelf keuren op de sollicitanten om wie ze zijn, zijn het ook ergste van allemaal, Bizar. Kijken ze niet naar de menselijke sollicitanten? Maar op de bepaalde groeperingen sorteren en dan afwijzen.

– Gehandicapten zijn ook nog ergste minderheidsgroepen ter aller menselijkheden, daar worden wij allemaal als een vuile vee behandeld.

– Wat is erger: Mannen in alle sectoren die kinderen of vrouwen misbruiken, zijn ze dus wel goedgekeurd voor onderwijs, gemeenteambtenaren of andere dure functies of sociale homoseksuele mensen die samenwonen met geadopteerde kinderen…. gek toch?!

Alleen wel ben ik niet voorstander van kindermisbruikers, meisjesmisbruikers, jongensmisbruikers of incestdaders, serieverkrachters of moordenaars die eerder banen krijgen dan ons eigen wereldmensen.

eventjes over mij: Vroeger was ik bijna net Nena-figuur ( bekende zangeres, dat noemden ze mij Nena ), kwam ook voor sollicitatiegesprek met grafisch sector in regio Amsterdam en die zei nogal te lettend op mijn “uiterlijk” : ” Je bent hier wel beschikbaar maar je kleren ( gewoon zwarte shirt met rode strepen, zwarte spijkerbroek, zwarte cowboylaarzen, spijkerjack ) kunnen beter thuis laten. Ik zei: Oké, maar die is wel geschikt voor grafisch tekenares die alle mode en kleuren kent. Hij zei: Ja, maar hier moet je bedrijfskleren aan! Ik zei oke. Hij voegde ook nog bij: Maar je kunt niet horen en ik zei wel met een hulpmiddel. Oke zegt hij en stond op. Ik zou de bericht krijgen of ik daar aangenomen ben, nee dus. afwijzen wegens auditieve beperking.
In Regio Amsterdam he? Niks sociaals aan.
Niet veel later kwam ik dus bij grafisch sector in andere plaatsnaam,
meteen aangenomen en geen bedrijfskleren nodig, geen hulpmiddel nodig. Mijn eigen werkterrein bepalen. Dan zie je het dus wel hoe de vorige werkgever mij discrimineerde. Verschrikkelijk!!!!

Tegenwoordig komen heel veel criminelen aan de baan via WSP in Heerlen/Kerkrade op 1e verdieping, waar begane grond én 3e verdieping voor WSW-ers werken. Dan vind ik allang geen goede idee. Maar de beleid doen ze het dus nog steeds!!!!!!

» Posted By Judith On June 13, 2021 @ 08:38

Keuzes hebben consequenties

Het lijkt wel alsof niemand snapt wat de vaccin eigenlijk bevat, waarvan soort vaccins zijn aangemaakt. Aan ons allemaal werd nooit uitgelegd. Laten staan door huisartspraktijken en levensgevaar zijn wij eigenlijk niet. Worden ook altijd geholpen bijv. tegenwoordig griepprik, nu vaccins.
Heel veel mensen schamen zich er zelfs voor toe te kennen dat ze niet gevaccineerd zijn ( niet willen !!! ), wat het ook best vreemd voor ogen heeft.
Ja schamen om niet willen antwoorden waarom niet, ze gaven ook ( uit arrogantie???) geen antwoorden, alsof ze betweters zijn alsof ze weten wat de vaccins zijn. Natuurlijk helemaal lariekoek, hoor.

Je hoort vaker dat ze niet gevaccineerd zijn omdat ze het recht op hebben niet te vertrouwen uit complot theorie. Jazeker hun goede recht van niet willen antwoorden weet je wel genoeg, niet het geval dat ze aan medemens per mededeling willen delen. Raar maar waar.

Ondanks mijn grootste complottheorie over vaccin wil ik al meteen gevaccineerd hebben; Al duurde het vrij kort ook dat ik al 2 keer gevaccineerd was van Astra Zeneca. Nou en, nergens voor te schamen!!! Ja omdat ik diabetes ben, omdat ik een paar keer hartfalen had, de ergste was tijdens de operatie was mijn hartstilstand, konden ze meer niks doen, eerst mijn hart op te stoken en dat lukte het ook vrij goed. Hartfalen ligt alles sterk aan mijn moeders familie ; Oma had 8 keer hartfalen in haar laatste 12 jaar tot haar dood helaas.
Suikerziekte heb ik van mijn vader geërfd, ook helaas was hij ook eraan overleden aan zijn longontsteking, zijn benen geamputeerd en zijn conditie verslechterd door suikerziekte.
Zelfs de rode hond in jaren 60 was mijn hele familie beheerst, was ik de enigste die helaas met doofheid was geboren, iedereen ook geprikt tegen rode hond. Geen enkel heeft autisme, zover ik het weet wel van mijn Oom Hent had het wel.
Nu:
Eergisteren was ik bij tandarts voor mijn kiezen vullen, vroeg ik vrouwelijke assistente of ze gevaccineerd was. Ze zei van nee. Ik vroeg waarom niet. Ze haalde voorzichtig haar schouders op en zei dat ze niet graag op snelle behandeling wilt reageren, liefst op lange termijn. Oké. Ze is ook best achterdochtig tegenover. Ik wist dat ze moslima is, heel vriendelijk.

Dan denk ik van: Nou met volle voorschriften van de tandarts alvorens mail gekregen wat ik daar niet mocht doen en welke wel. Maar oweeee, ze doen het zelf wel: Alles mag !
Ook alles zo vreemd allemaal. Tegenwoordig vind ik het leven met corona echt vol met raadsel; zo vreemd, wantrouwig en ‘och niks aan de handje, kijk mij !’- houdingen van mensen die niet willen gevaccineerd hebben.

Toch was ik er allemaal voor vaccineren: Omreden wil ik niet meer doodziek worden én niet op anderen willen besmetten, denk aan levens van anderen.
Als Astra Zeneca mij toch heeft gefaald tot mogelijk doodgaan ( bv door embolie of andere aandoeningen ), heb ik het dan gewoon pech. Klaar punt.

Ik leef nog, hier :) !!!

» Posted By Judith On May 30, 2021 @ 14:34

Kop in het zand

Engels, Indiaas en Braziliaans variant blijven ook doen terugkomen,
steeds weer nieuwe virussen uit andere landen ook dat steeds muteren.
Schijnt ook heel in heel snelle ontwikkeling corona dat zich muteert, nog slimmer dan wij allemaal op de aardbol.

De lucht is niet zomaar iets, maar wel van bepaalde stoffen
die door vervuilingen samenhangen en steeds erin vullen met allerlei
dierlijke stoffen en of menselijke stoffen, kunnen wij alles nooit op tijd
veranderen, mits vaccin iets tegen “alle” stoffen weet te weren
als de ijzeren schild ter bescherming voor ons menselijke lichaam, eventueel dierlijke lichaam enzovoorts.
Het is echt eng om te beseffen hoe de wereld langzamerhand vergaat,
hoe ramp later zou terugkeren, alles kan.

De andere kant vind ik toch prima, want de mensen zitten toch te vol op de aarde, maakt de natuur kapot, vooral aan zichzelf.
Het is zelfmoord dat elke mensheid zo krankzinnig kan doen.
Vervuilingslucht, plastic in de zee en water, chemisch vaten in de bos gooien,
corona, dierenziekte, vleermuizen door chinezen worden opgevreten, hoe besmetten ze dan anders niet?

Kijk naar recente Kappen bomen in het bosgebied van Suriname door China, dat overheerst over de transport bomen inkopen.
China is allereerste smerigste land van de wereld,
zo erg dat je als mens onmenselijk van wordt.
Daar word je ook ontzettend vies van.

Maar iedereen weet het toch al, dan zitten we hier toch mee ….
hoe voorkom je dan dat het ook resulteert tot goedziekelijke corona !!!!
Niemand doet iets met China, Niemand doet iets met USA, Niemand doet iets met Europa, Niemand doet iets voor de hele wereld, dan gaan wij allemaal sneller dood dan wij denken. Prima, ter einde van de wereld….is de boodschap van GOD /Jezus? Dat hadden ze het liever gezien??? Zonee, en dan? Lange lijdensweg naar de hongerdood of …… ???

» Posted By Judith On May 21, 2021 @ 12:52

De bevrijding die dat niet was

Het is inderdaad toch vreemd waarom André van Duin bij Dodenherdenking stond i.p.v. homomonument. Omdat hij bekende figuur in Nederland is, is hij dus daar op de Dam.
Uit je scherpzinnige opmerking is heel nieuw voor mij.
Ken de hele geschiedenis niet echt helemaal.
Goed dat je daarover vertelt.
Alleen nog wel iets wat je vriendenkring ( twitter ) zei: Homoseksuelen waren niet na de WOII meteen bevrijd, maar naar de gevangenis. Nog erger dan andere minderheidsgroepen die al vrij lieten. Bizar!
Had echt nooit geweten.

» Posted By Judith On May 14, 2021 @ 16:17

De omkering aller waarden

Wat een goede woorden-schat!
Het besef van wiens vrijheid verdient,
kennende uit ervaringen, generaties en
meelevende zielsvoelers, goede denkbaar!

Vrijheid is alleen voor de slachtoffers,
ja alleen voor slachtoffers nog steeds
van extreemrechts, neo gestoorden nazi’s

Welke persoon die met grote mond ‘bepaalt’
wat het wel of niet goed is, zoals FvD bezetting zelf
verdient geen vrijheid, meer eerder vrijheidsberoving,
streelt voor zijn hachje, dat is hem nou extreemrechts.

Het is zijn helse fuck die denkt voor de vrijheid
van nu en niets voor de slachtoffers,
dat is werkelijk onmenselijk!

Voor mij is dag van de vrijheid best denkbaar
voor slachtoffers en niemand anders !!!!
Wij allemaal voor die slachtoffers alleen
en niemand anders uit de politieke gezeik more !!!!

» Posted By Judith On May 16, 2021 @ 10:35

Intimidatie

Ellendingen allemaal, teveel gebeurtenissen
daar word je kwaad om, allemaal F*k !!!
Vervloek het ook nog zoveel meer waar het ergste toe is,
zoals je zei over kindermisbruik.
Nu vloek ik ook nog naar die : https://nos.nl/artikel/2359902-pornhub-neemt-stappen-om-beelden-van-verkrachting-en-kinderporno-tegen-te-gaan.html

Wat zei ik al niet eerder he? Die Pornhub heeft veel meer krankzinnige titels: zoals bijv. N*ken met je moeder of dochter….zoveel te noemen. Dat wist ik allang, nadat ik met vriendin die pornhub hebben gezien. VERSCHRIKKELIJK !!!

Hoe vloek je op die manier??? Zeker niet de goedkoopste vervloek, maar wens die soort gekte allerergste …..tja.

Roetveegpieten zijn voor mijn ogen ook evengoed krankzinniger geworden, echt stupid dat ze ervoor zijn gemaakt, walgelijk echt wel! Dan denk ik ook vaak: En die arme oude Sinterklaas die wél pensioenleven verdient, laat hem toch rusten, we hoeven niet meer feest te vieren met sint en pietjes, punt.

Vooral niet te vergeten: hoeveel stikstofuitstoot is het ergste? In randstad, drukke wegen, zelfs nieuwe idiote wegen aanleggen, alles bij elkaar goedgekeurd door de Burgemeester en Wethouders !!! Vervloek!!!

Ojeetje, jou moffenhoer schelden zal vast wel door stomme rechtsextremisten vandaan komen, anders kan ik me niet bedenken.
Gooi die idiote mailtjes maar weg, allemaal stupid!!! Vervloek!

Vervloek die soort criminaliteit die je arme Canta doodstak…..Vervloek!!!
“Ga toch verhuizen, want XXX is niet meer zoals het was!”

Al hebben we een keer kleine konflikje gehad, maar ach die was ook kleinigheidje, niks mee.
Dan denk ik ook vaak: Oke, mijn foutje en welke foutje niet, ieder mens heeft het ook altijd wat. Eind vd jaar zeg ik altijd : Wees lief voor elkaar, maar OOOOWEEEE de knallende jaarwisseling brengt iedereen toch doodongelukkig mee; De Ellendingen weer in !

Waar anders? Niet verbazingwekkend gaan de kerken krimpen, Priesters doen het gekke dingen, mensen brullen op straat op eigen willens, God is in overspanning, Jezus op stuurloos!

Wanneer doen we lief voor elkaar?
Ja een glimlach of warme hart toewensen is een mooie gebaar
probeer het ook elke dag te doen, vermijd de vele ellendingen!
Wie de aandacht van ellende trekt ( ook slechte sensatie journalisten! ), vraagt de mens zelf om meerderheid.
Dus probeer minder ellendingen aandacht te geven, in stilte….zeg gewoon AMEN !!!!

Geen foto’s klieken, geen aandacht, dan gaan die ellendingen vanzelf naar huis!

» Posted By Judith On December 09, 2020 @ 16:25

Vertrokken, per galopperend paard

@5. Goed onthouden, we zijn NIET met allen op VVD gestemd. Hoeveel RutteIII keren heeft gewonnen, was voor ons ALLEN raadsel!!! Rijken, Topambtenaren, bedrijfsondernemers, 2-grootverdieners in één huis hebben op VVD gestemd. Hoeveel burgers die NIET op Rutte hebben gestemd, waren ze zeker als goed meerderheid dan die bovengenoemde zakkenvullers. Hoe kan dat dan?

Stel dat Rutte ooit één keer had gezegd tegen ene van de burgers, die bij sector financiën werkt, dat hij belooft meer geld zal investeren aan die sector. Dan viel baaaaammmmmmm die ene burger financiën van PvdA naar VVD in de handen.
Zo gaat het eenmaal met zijn valse geloofwaardige beloften, die totaal niks uitkomen. (was allang vóór corona tijd geweest). Niet verbazingwekkend dat Rutte drie keer in lachwekkende schepen zit als kapitalistisch kapitein.

» Posted By Judith On December 08, 2020 @ 15:53

De hele gedoe van de onverantwoordelijke Ambtenaren, Ministers en financiën ( belastingdienst en Ministerie ) laten nog steeds hun achterste tongen niets zien. Echt om te walgen, dat hun magen zeker gemaakt van een staal, ijzer en slot en grendel zijn.
De vraag natuurlijk is waar de kern precies vandaan haalt om dan die toeslagenaffaire te vertonen, wie , wie én wie ????

Als het aan ministerie van financiën ligt, ligt het dan aan hem, toch?! Want de wetten zijn elke jaar ook zoiets vastgesteld, welke toeslagen naartoe heen gingen, aan wiens verantwoordelijkheid, toch ministerie zelf.
Maar als aan belastingdienst ligt, moet hij wel ergens sluipend zijn geweest om aan de bijv. kindertoeslagaffaire of kinderopvangaffaire….noem maar op. NU dan algemene toeslagenfraude, waar dan?

Voor mij is het geheel niet echt duidelijk, toch laten ze ministers komen maar ze komen alleen voor hun heilig verklaren ( hun neuzen blijven bloeden !!! ).
Ook misselijk van te worden. Hoe corrupt ze toch allemaal in één pot nat terecht zijn gekomen, Hoe dupe voor elke gezin of opvang dan wordt, kan ie ook niet eens verdedigen, want de vragers, rechters zijn net zo erg als onder-de-mat figuren van ministerie, soort papier onder de mat leggen, hoeven de burgers niet te weten. Zo gaat ook al vrij lang hoor, zolang toeslag ook bestaat. Hoe rechtvaardig je ook kritiek levert, krijgt er altijd te weinig voor terug, of helemaal niets.

Wij hebben allemaal op de regering te goed vertrouwd en gestemd omdat wij geloven in goede daden en niets corrupt aan gedacht.
Dan verwacht ik graag naar de nieuwe verkiezingen hoe wij er dan over hen denken, en welke corrupt ze dan wel niet hebben, zo erg dat je toch niet meer weet.

Ik zou aan alle burgers aanraden, om de rug toe te keren tegen de ministerie tegen corruptheid en discriminatie aan eigen volk, gewoon schande !!!!

» Posted By Judith On December 03, 2020 @ 12:16

Voor de bühne

Baudet spoort echt niet, hij maakt kabaalse woordenschatten dat het nergens thuishoort, net zo erg als Hitler uitspraken. Uit het niets tot schreeuwlelijke aandachttrekker dat hij zich voor de ogen van het volk liet gooien, dan tralalaalaaaaa. Hij danste nog ook als einzelgänger.

Allemaal oppassen, goed luisteren en goed denken, goede volk!!!!
Stem nooit op idiote Baudet, allemaal zijn schimmel tot ergste coronavirus-spreider als hij altijd zo doet, nog steeds. Bah! Nog erger dan Corona!

zou graag zijn smoel met vlijmscherpe naald dichtnaaien met ijzeren draad !!!!!

» Posted By Judith On November 30, 2020 @ 12:15

Persoonlijk is niet altijd privé

Uitstekend uitgelegd, goed verwoord, mee eens!

Soms is ook beetje moeilijk om onderscheid te maken wat privé (-zaken) betreft,
toch vind ik je bijzonderswaardig om toch openlijker te schrijven, dat doet je toch goed ondanks alles.
Alles wat men probeerde te ondermijnen over privé en wat niet, alsof ze iets bepaalden waar het eigenlijk niet mocht overpraten of dergelijks. Hier schrijven
kan nooit kwaad, niks verkeerds mee. Alleen zei ik wel iets waarom publiciteit, dacht ik eerder uit boosheid, zwartmaken of kwijtschrijven. Want het is heel zelden gesproken over zelfmoord na de boek van Isa Hoes, over haar man Anthony Kamerling : Toen ik je zag. ( heb ik het al gelezen, ligt ook altijd in boekenkast. zeer aanrader om te lezen, wie weet was hij net als je broer??? Anthony had manisch depressies en zijn narcistisch karakter. Misschien deels herkenbaar voor jezelf ). Dat had mijn jeugdige buurjongen nr 8, ik nr 2, waar ik echt verliefd op hem was geweest, had hij ook zelfmoord gepleegd. Veel te jong om zichzelf op te hangen op zolder, was voor mij bijna blijvend onbegrepen. Natuurlijk hoorde je van alle kanten over hem ( Mijn Tonnie ), dat niemand hem uit zijn dal kon halen, zelfs hulpverlening ook niet. Hoe machteloos en hopeloos was dat!

Wat geeft dat schaamte voor de familie, omdat ze niet wilde gezien worden voor schuldgevoelens aanpraten, dan zeg ik altijd: Niemand is schuldig aan iemand ‘s zelfmoord die zelf ervoor had gekozen. Klinkt hard he, maar het is toch zo! Niemand !!!!!

» Posted By Judith On November 19, 2020 @ 08:14

Reality check

Nee, hij was gewoon paranoïde, door zijn eigen volk dat hem woedend maakte. Hij deed gewoon aan zichzelf aan, niks demonisch aan. Hoe langer jezelf woede drijft, is zelf aan je danken. Echt de kwade geest!

» Posted By Judith On November 19, 2020 @ 05:45

@9, het ligt niet aan God, welke bijbels verhalen dan ook waren geschreven door de profeten zelf. Profeten maakten er zelf wetten van, dus Niet Van God !

O N Z I N , wat het betreft God, heeft er nix met de verharding te maken.
Mensen maakten zichzelf al kapot, door haat drijven omdat mensen die mensen kapot maakten door veroveringen, bezettingen, verkrachtingen, onthoofdingen, allemaal in de gruwelijke bijbels verhalen.
Allemaal psalmen en nog wat teksten die vaker door profeten zelf !!!!
Geen heilige boeken,punt.

Waar komt de haat vandaan bij Hitler? Omdat hij kunstenaar wilde worden, maar kunstacademies heeft hem afgewezen, ja door de Joodse kunstdocenten. Zoiets drijft zijn gedachten alsmaar door, de gruwelijke obsessie.

Waar komt de rare gedrag vandaan bij Trump? Omdat hij alleen van de zaken en handels kent, geen empathievermogen bezit in de mensen, alleen dat geld, geld, geld. Hoe hij zichzelf drijft tot zijn grote obsessie? Ja, macht, macht, macht is zijn toevluchtsoorden geworden van zijn sexisme, racisme en nog erger #MeToo ( Ja hoor, hij was samen met Epstein ).

Mensen die al macht hebben, zijn zichzelf te verharden door de soort slechte obsessie.

» Posted By Judith On November 18, 2020 @ 06:50

@6, Niet Als….., maar Senaat staat er al toch in de handen van Republikeinen te weten bemachtigen. Echt vreemd, aangezien Biden oppermachtig heeft gewonnen boven 303 kiesmannen. Dat geeft aan de Staten in meerderheid van democraten en die Senaat toch bovenal bemachtigd?? Toch snap ik die kiessysteem niet. Helemaal vreemd in USA staten en politieke machtigingen en waar O waar.

@7, Als het aan GOD gelegen is, is NIET aan GOD te danken, maar de mensen zelf die overal de wereld kapotmaken. De RAMP is de mens zelf die de wereld kapotmaakt!!! Want de mens luistert niet naar GOD, als HIJ ervoor gaat om ons te laten zien dat we naar een andere kijkje moeten nemen, maar dat doet GOD niet. Hij heeft vast te lang over nagedacht achter de wolken boven wat HIJ dan anders moest doen. De hele eeuwen door, verandert van langzaam naar idiote snelheidstempo waar de kinderen, jongeren niet helder kunnen nadenken, de middenmoot ( “20-38” jaar ) draagt al te rare bekakte kleding, als meeloper van VVD of Idiote extreem Rechtsdenkenden. Dat is nou juist toch de allerergsten van allemaal. Het ligt niet aan GOD als HIJ bestaat.
Al ben ik streng Katholiek opgevoed en deels Joods “opgevoed”, deels Atheïst opgevoed. Weet ook uit ervaringen wat GOD is.
Hitler komt niet zomaar uit het niets, maar zijn hele achterban juichtte hem te vroeg helaas, dan kwam hij er dan mee tot de uiterste haatzaaier van de hele wereld. Trump is ook er één van, de éne van de allerijkste miljardairs van de wereld, daar kun je wel stellen hoe hij dan verder “uit het niets”doorstroomde tot de gestoorde presidentschap. Net een Hitlergekke figuurTrump spoort niet!
Ja ik heb ook makkelijk praten, iedereen geeft toch mening, maar hoe voorkom je dan naar de geloofwaardige feiten rondom de politieke leiders die ook vrij grote leugens rondstrooien, dat is nou de mens die de hele wereld kapotmaakt!

» Posted By Judith On November 16, 2020 @ 08:23

Zo’n grote blaaskaak als schreeuwlelijke Trump kan helaas verrekt zo hoog van den toren blijven blazen, zijn lange tenen liggen al hangend uit de vensters van de toren overheen, net zo erg als dikke poorten van de toren vast gegrendeld al in de klem dat er niet uit kan. Maar dan alle burgers, politie, bewakers, autoriteiten zullen hem vast van de toren zelf moeten afhalen. Het is ook zoiets voorspelbaar en akelig.

@ 1. Waar heb je de tv programma van Maarten van Rossem gezien? Dat wil ik ook zie.

» Posted By Judith On November 13, 2020 @ 07:42

Noorderzon II

@ 11. Karin, Het is echt heel erg en dramatisch gebeurtenissen in jullie levensloop, dat het toch zoiets kon ontstaan, maar de kern is ergens anders, niet alleen van je zelf, misschien ouders of families, maar ze zijn absoluut niet de schuldigen aan zelfmoord die hij ervoor had gekozen. Het is verrekt klote met die afloop, na vele verdrietige nalaten aan anderen toch blijven doen. Van verdrietig tot boosheid, dan mogelijk iets conflict ( gebeurt wel vaker bij andere gezinnen of vrienden ).
Het ligt gewoon aan hem, want hij is volwassen en goed om te weten wat de goed en kwaad ertussen ligt. De keuze ligt allang voor de handen dat hij toch liever niet wilt zien….
Moet je vooral niet vergeten dat heel veel mannen altijd moeite mee hebben met conflict aangaan, altijd verwijtbaar en of weglopen. Heel typisch. Daar lijden heel veel vrouwen ( mannen ook ) eronder.

Als je maar weet waar de kern precies vandaan kwam hoe hij zich tot mens was geworden, zijn hele omgeving, of zijn ziekte of ondergewaardeerd voelen of kan ook van alles zijn.

Natuurlijk is mijn geschiedenis niets meer ergs dan anderen, ieder huisje heeft zijn kruisje. ( grappig is dat mijn Opa altijd zei in het streektaal: Du’r is Mule op zeun du ergste! = Daar is de molen zeker het ergste ! = vanwaar die wieken is een soort kruis ha ha dus )

Het is wel jammer dat je broer niet op zijn tijd naar andere kijkje kon nemen: Positief, gewaardeerd voelen, liefdevol aangaan, eerlijk voor elkaar, tja.

@ 10. Ja zeker, heb in mijn puberteit erg moeilijk gehad, vlak en vlak na de scheiding, kostte me 2 jaar absoluut in hoogste eenzaamheid bereikt. Gelukkig niet voor levenslang.

» Posted By Judith On November 11, 2020 @ 09:45

@7.
Begrijp je kant ook wel, eerlijk is eerlijk, daar hou ik wel van.
Over mijn vader sprak ik bijna nooit over.
Nu dus wel, met “brok in mijn keel”…
Mijn echte vader was er ook één van, die zijn onverwerkte verdriet
steeds verder ging drinken. Hij heeft ook zoveel talenten, zo talentvolle genie
en toch alles vergooid voor de dranken. Zijn laatste jaar had zijn benen geamputeerd wegens suikerziekte en zijn conditie kon hij niet meer aan.
Dan gingen alles naar zijn longontsteking bergafwaarts tot de dood, al was hij met 3e vrouw getrouwd. Zijn 3e vrouw heb ik zelf nooit gezien. Had al eerder contact zelf verbroken met mijn eigen vader, ondanks mooie herinneringen met mijn jeugdleven met hem. Had er toen al vrij zwaar moeilijk mee, in mijn puberteit. Dan was mijn moeder ook er nooit voor mij, omdat ik ongewenste kind was. Nooit warme liefde, maar toch heel andere manier van haar eigen liefde aan mij: financieel zorg en mijn vrijheid laten gaan. ( weinig norm en waarden ). Het was in jaren 70, dat ze gescheiden waren in 1977. Mijn ouders waren zo onverbeterlijk en egoïstisch, want ik moest als ‘boodschappen meisje’ voor hen doorgeven, zovan welletjes en niettes. Dan maalde mijn hoofd nogal doorgaans tot ik niet meer wist. Want ze wezen elkaars leugenaars aan en
daar kreeg ik zo mee. Vier maagzweertjes uit mijn maag per scopie afgeknipt op mijn 15e jarige leeftijd.
Het leven van die gezin was allang beschadigd, dat wist ik al vrij vroeg ( rond 7 jaar : mijn moeder zelfmoordpoging in mijn aanwezigheid! en dan op mijn 14e ook weer aangedrongen zelfmoordpoging deed als de scheiding niet gelukt was, had ze aan mij verteld. ) dat was ik al als zogenaamde een ge-Parent-seerde kind, die altijd naar hun problemen luisterde en zelf ook geen raad meer wist. Helemaal pfffffff. Daar stond ik allang alleen voor. Mijn jongere broertje mocht er niets weten over moeders toestanden en zelfmoordpogingen. Ze beschermt hem en verheerlijkt hem nog steeds hoor. Daar wil ik ook niets meer weten.

Ondanks die ellendigheid kon ik godzijdank goed leren op school, zo leergiering
en zo van alles kon ik het ook.
( al had ik ook zelf 2 keer zelfmoordpoging gedaan, omdat ik het leven niet meer aankon. ). Daarom kijk ik ook naar alle kanten toe, welke situatie de gezinnen of families of broer of zus of buren.

» Posted By Judith On November 06, 2020 @ 12:13

Karin @ 4:

Oké, begrijp ik.
Vast pijnlijk vooral nabestaanden, jou ook heel veel sterkte ondanks alles dat geschiedenis van hem sowieso best tegenviel, best jammer !

Tussen haakjes = ( ik vraag me af of je nu boos bent of uit machteloos of…. bent om over hem te schrijven voor publiciteit. Of je doel om elkaars te begrijpen naar welke ervaringen van nabestaanden wilt doen? Niet dat ik weet hoor. )

P.s. Hij was toch naar Zuiderzon vertrokken, grappig die Noorderzon.

Noorderzon , Mooie verwoording!

» Posted By Judith On November 06, 2020 @ 09:33

Voor jou zal vast veel meer schokkend zijn geweest, nog moeilijker te voorstellen, allemaal achteraf gehoord, vast veel meer dan je artikel natuurlijk. Zo erg, dat hij aan zichzelf heeft ‘verwoest’. Van trouwe echtgenoot eigenlijk tot grote pathologisch leugenaar ( misschien is het wel grote woordenschat, maar uit je verhalen klinkt het zo….kan me ook goed vergissen ) en dan ook in volle romanticus toeren ( vast wel door midlife crisis? )….tot het einde van echt betreurenswaardig…. sprakeloos.
Vind het erg voor jullie allemaal, als familieleden.

Heel veel sterkte en goed onthouden: Aan zelfmoord is niemands schuld !!!!! ( opvoeden of er wat dan ook gebeurde in elke situatie )

» Posted By Judith On November 05, 2020 @ 15:29

«« Back To Stats Page