Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 1 To 30 Of 166 Comments

Deden we maar niets

Zolang je niets doet en andermans schuld geven, is ook jezelf de schuldige. Teveel lullen om iedereen te verwijten, helpt nix !

Doe er verdomme wat aan, mensen! Aarde groeit heel natuur heel moois naar boven, wij ademen dankzij natuur en aarde. Maar wij maken ons zelf kapot, aardvernietigers, idioten!

Niet uitstellen, maar nu begin je er aan, van kleins naar groots van maken is heel mooi meegenomen!

Denk ook in 2019 er wat actie te doen voor de aarde en natuur!!!

» Posted By Judith On December 23, 2018 @ 06:51

@ Heleen, mee eens, alleen nadeel van gele hesjes lopen alles voor in plaats van protesteren tegen uitbreiding van vliegvelden. Al de wekenlang alleen dat over gele hesjes valt me toch beetje tegen, tja Macron en Rutte laten ons in de steek. Gewoon smeerlappen hoor.

@ Elskefiederelske, Klopt, dat werkt ook averechts dat de hele (handen-) vervuilingen ronddolen. Bossen kappen voor Cacao industrie voor verwende vreet-versiertjes, maar vooral niet te vergeten, die doen alles voor de Luxe restaurants met al volle michelin-sterren die alles met chocolade te maken hebben, dan vreten alle hoogopgeleiden wel alles op hoor. Ik ken heel veel hoogopgeleiden die links lullen maar rechts vullen, tja jaja nou.
Wees reëel, saai leven mag, maar dan mag je goede ziel wezen zijn, nog gezonder dan chocolade vreten.

@ S vd Plas, Ja, wij als mensen moeten de griezelige taboe van milieuvervuilingen doorbreken, alles kan. We zien alles fouten, al 30 jaar zo. Zijn we pas wakker?

@ Johan, Ook veel mannen zitten thuis omdat ze geen werk hebben, dat merk je duidelijk elke stad die ze rondlopen uit vervelingen, hangerige groepen, zuipen etcetc. Alleenstaande vrouwen die thuiszitten, zorgen wel voor hun kinderen, kunnen ook deels werken, maar niet genoeg voor chreche kosten , uurtarief € 7,45,- , en schoolkosten. Onmogelijk die combineren, evenals huisvaders ook. Inderdaad krijgen veel hoogopgeleiden in het overbodige voordeel van VIP, Zorgverzekering korting van zorginstellingen, betaalbare vreetbuien van doodgeschoten herten, luxe chocolade, kerstvullingen die alles te maken met CO2 hebben etcetc. Gefeliciteerd !

» Posted By Judith On December 11, 2018 @ 07:35

@ Karin, zie boven de genaamde Matthewevoft is gevaarlijke virusspreider, oppassen. Verwijder hem meteen aub, want het kan iedereen als lezer inpalmen om virus te verspreiden. Voorkom het bijv antivirus.

@ Lezers/reacties , klik nooit op die soort link van bit. en of rare link met volle tekens en hoofdletters of dezelfde soort bit erachter. Het is gevaarlijk!

» Posted By Judith On December 10, 2018 @ 08:50

Eindelijk, eindelijk heb je ook aan ons allen wakker geschud, ook al was het vrij lang bekend over de klimaatverandering. Elke jaar hetzelfde liedje door kabinet die zelf meent tegen te doen, en hoe? Vertellen ze dan de hele details? Bijv. Plastic over de hele wereld en zee verspreid, zéér opvallend dat de watervissen-en dieren eronder lijden. Ik schrok me echt kapot na de TV document van Diederik Jekel wetenschapsjournalist en ook natuurkundige wetenschap daarover. Over Focus Special; curaçao, presentator, giftige, elisabeth, toeristen, koraal, kust, klimaatverandering, caribische eilanden, bonaire, special, eilanden, wetenschappelijk, water, magazine, diederik jekel, elisabeth van nimwegen, pelagia, aflevering 1. Ook in Nederlandse stranden zag je niks, zo schoon als wat, nee dus. als je secuur doet en vind je het wel: piepkleine bolletjes plastic die uit de zee kwam. Dus de vraag is natuurlijk: Wie mag het vervuiling in de zee gooien? Dan denk ik van: Laat Kabinet verdomme wetten voorschrijven: verboden de vervuiling in zee gooien, anders boete van 2 ton euro, die gaat naar klimaatsdoelen doneren. Verstandige keuze? Lijkt me wel. De asfalt is helemaal ineens zo trends, alsof het heel erg gewoon is om elke dag te vernieuwen in kleine land aldus Nederland. Het zou voorbeeld naar Mexico gaan kijken: Mensen doen het zelf, de verharde steen erop leggen, in een goede weg. Respect voor hardwerkers! Zelfs versteende zand erop leggen. Afrika ook, Zuid Amerika ook. Nederland is gewoon zéér verwend! Mensen hier denken dat klimaatverandering wel een keer goed zal komen, ze kijken alleen maar over het bos heen in plaats van naar de bomen kijken. Maar hoe gaan we dan oplossen? Ongemerkte kapitaal is hier helemaal niets aan klimaatverandering begonnen, dus waar gaat ie dan heen? Wegsluisen waarheen?
Verder ben ik zelf ook onlangs geschrokken over mijn trouwe 19 jarig oude auto die vrij hoge CO2 uitstoot. Het is nu dus aan het repareren , vernieuwen, nieuwe materialen bestellen en vernieuwen, alles erop aan, kost me al € 2000,- totaal. Die kan er nog 5 a 8 jaar mee, prima. Dat wil ik het zo houden in plaats van snelle koop van nieuwe auto die me totaal niet zint.

@ Bartke, electrisch auto’s zijn echt de beste optie, geen CO2 uitstoot.

@ Karin, enig idee, om nieuwe aanleggen van SF-rails zonder enige asfalt, bespaart CO2, rails die electrisch computers aangeven waarheen je gaat rijden zonder zelf te besturen. (film van Sandra Bullock ; Demolition Man
1993 ‧ Fantasyfilm/Thriller). Geweldig voorbeeld, maar dan zonder rails….tja

Niemand neemt initiatief, ook natuurkundige en wetenschapsgeleerden kunnen er wel wat van!

» Posted By Judith On December 05, 2018 @ 18:04

Weet wie je in huis haalt

Karin, bedankt voor alle waarschuwingen, maar heb wel bepaalde vragen aan jou.

1. Heeft Google zomaar boodschap doorgeven van welke applicatie er dan zijn? Heb je alleen via zorgapplicatie daarin gemeld of doet Google dat zelf, bijvoorbeeld?

2. Patiëntengegevens mag je nooit zomaar uitpluizen van welke mensen er zijn, toch? Heb ook net vernomen van mijn therapeute dat ze via huisartsen ook zonder toestemming van patiënten zomaar kunnen verkrijgen. Zelfs Journalisten krijg je ook zomaar binnen via huisartsen.
Dat vind ik zeker zéer privebreuk van andere mensen (patiënten).

3. Huisartsen kunnen ook via ZKH electronisch verwijzen bijv voor rugscannen, zonder enige verwijzingspapier. Zoals ik met rugproblemen heb, kreeg ik inderdaad alleen aanwijzen naar Mitralis voor rugfotoscannen. (geen goede nieuws dus)

4. Daarnaast even afleidje; Ik hoorde via mijn therapeute dat ze via haar werkgevers zorgkorting krijgen samen met collega’s nl 20 euro goedkoper ongeveer, terwijl ze € 3.670,- per maand verdienen, echt vrij hoge salarissen, twee keer zoveel als ik, betaal ik netto 20 euro meer dan die profiteurs. Ik vind het niet kunnen, omdat mijn salaris niet echt optimaal is zoals het anders had moeten thuishoren (door kutCAO/SW), die betaalt ons allen gehandicapten veel te laag. Dus hoe zie je het hele systeem in Nederland hoe fair ze wel niet hebben geprofiteerd en wij allemaal niets. Wij gehandicapten leven als ‘arme’ burgers echt achter het kasteelmuren waar die valse ridders wonen, net middeleeuwen!!!! Juist zijn we ons ‘kroonjuwelen’ kwijt aan die kutzorg

» Posted By Judith On November 22, 2018 @ 04:30

Identificatie

Aan allemaal, Heb van afgelopen week vrij harde conflict met mijn homovriend over die oetlul Emile Ratelband.

Hij zei : Emile heeft ergens wel een punt:

“Ik voel me een vrouw gevangen in een mannenlichaam. Ik ben geen man, ik ben een vrouw. Ik wil dat in mijn paspoort staat dat ik een vrouw ben!”

Okee, dat kan!

“Ik voel me 49 jaar maar zit gevangen in een bepaalde leeftijd. Ik ben geen 69, ik ben 49. Ik wil dat in mijn paspoort staat dat ik 49 ben!”

O nee, meneer, dat kan niet!

Zegt de één: ja maar Emile, je bént nu eenmaal 69 want dat is nu eenmaal zo.

Zegt Emile: ik kan ook zeggen: je bént nu eenmaal een vrouw want ik zie een spleet en tietjes, dat is nu eenmaal zo.

Maar jij mag wel van vrouw een man worden. Ik mag niet van 69 naar 49. Waar is mijn recht dan?

——
Maar ook een leeftijd if fluïde. Hoe oud ben je, volgens welke kalender? De Gregoriaanse, de Chinese, de Joodse kalender?

—-
Ik zei: “Leeftijd heeft nix met geslachten te maken. Je bent op datum geboren, punt. Ik zeg toch niet dat Jezus in 1 Januari 1900 geboren is. Het is ONZIN! Hij is heel erg kinderachtig, triest, showt nogal verhaal over transgender om te vergelijken. Belachelijk! Je kunt een appel toch niet als een Peer vergelijken, punt. Ik kan mijn klitoris + lips niet vergelijken als je eikel+steel !”

” stel dat over 300 jaar alle scholieren graag over de geschiedenis willen leren en blijken uit dat Hitler in jaar 13e vóór Christus geboren was, Jezus in 20 Februari 1978 geboren is, mocht ie nu al mooie wonderen verrichten!!! Zo gaat het niet, je moet hier en daar als aardregels aanpassen zoals het hoort, ook al is elke transsekuele mens om lichaam gebouwd, maar haar of zijn geboortedatum vastgesteld, dat is een feit! punt :) !”

» Posted By Judith On November 17, 2018 @ 07:41

Ara, Bewijs het dat hij door eigen artsen leeftijd is bepaald, laat de link hier zien.

Artsen geven nooit aan welke leeftijd je meetbaar is, dat is voor de testen.

» Posted By Judith On November 16, 2018 @ 04:51

@ Karin @ Hussein,

Dieren of diersoorten zijn niet te vergelijken als de mensen. Dieren hebben geen intellectueels om over hun sexuele behoeften te vertellen, leren, voorlichten, liefde, noem maar op. Dieren hebben eenmaal instinct om pure sex, niet wetende dat ze mannen of vrouwen zijn, ze gingen gewoon uit natuur paren.
Mensen hebben intellectueels, intelligent, woorden spreken, alle talen, hun sexuele lijven leren kennen, gevoelens spelen alles op tot de sexuele liefde, bla bla.

Voor mijn part is die ratelende band die zeikt om de groeperingen te maken. Hij kan niet accepteren over homo’s of transgender of lesbo’s of hetero’s, want dat weet hij zelf gewoon niet. Nul komma nul.

» Posted By Judith On November 14, 2018 @ 17:09

Wow dat je meteen over die oetlul schrijft, Karin! Bravo, goed argumenten daar heb ik echt veel meer aan. Die macho praat teveel uit zijn minderwaardigscomplex. Gewoon stom wezen, zo triestgeval! Ook misselijk vent die overal schijt alsof hij zichzelf bijzonder is. Hij streelt zijn ego te vals, pakt zichzelf verkeerde uit zoals wel vaker voorkwam bij zijn hersenloze oetlul!
Zoals velen weleens zeiden dat ik veel jonger uitzie dan mijn leeftijd, nou dank je wel maar voel me echt 80. Mijn lichaam werkt niet meer zoals ik toen was. Grote zwemfanate tot manke, Tia. Ik had ook zoveel moeite mee met bepaalde fase waar je NIET kan zoals sportzwemmen. Accepteer je ouderworden, anders verbitter je je zelf.
Maar uch 20 jaar jonger??? Nee gek!
Hij is echt ouder dan zijn leeftijd, laat me NIET lachen! Hij is Stomgenoeg oudfobie! 😒

» Posted By Judith On November 14, 2018 @ 12:37

Onrecht lijkt onaantastbaar

Interessant goed geschreven Karin, met geduldige uitspraken.
The Panama Papers was al vrij bekend, maar eerder noemt men sowieso Belastingparadijs of Paradijs Papers, raar maar waar. Was bij Football leaks ook laatste jaren bekend om die belastingen onderduiken, en hoe en wat weten ze gewoon via soortgekke papier vandaan halen…waardepapier? of….de genoemde papier met ondertekening, is het niet brandbaar? Voor mij is toch ondenkbaar hoe het in zogenaamde papers wordt beland. Niet alleen Leiders of voetballers, maar koninklijke families ook van alle landen mee te maken.

Hoe extreemrechts ze zelf toch ook wel zijn om die manier van belastingen te weten omzeilen via The Panama Papers, maar zover bekend komen ze ook via Zwitserland terecht, dan ook weer niet , alles doorsluizen naar VEA, de Marshall Eilanden en Greneda.

Ik heb al vrij lange tijd zo’n vermoedens waarom, maar oordeel niet graag snel. Maar goed zeg ik hier toch: Mogelijk willen ze zich als rijken kloven van de arme burgers als wij allemaal, mocht er dan iets gebeuren dan sturen ze zogezegd naar dure “UFO’s “om naar andere planeten te verhuizen tegen hun betalingen, hoe gek ook zoiets idioot klinkt. Maar snap zelf niet hoe die Rijken zo denken : woww, ik ben rijk, lekker doodeeuwig multimiljonair, niemand anders meer dan ik. Laat die papier mooi bewaren in “Lourdesgrot”, mocht ie wonderen verrichten ( flauwe grapje hoor ).

@ Henk , ik vind het wel goed van die onthullingen, moet toch overal vanuit alle journalisten gebeuren om te openbaren wat er nou aan de hand is. Hoe riscovol dan is om te vermoorden? De rechte weg is de beste !

» Posted By Judith On November 07, 2018 @ 17:25

Malaise in de marktwerking

Als ZZP’ERS verpleegkundigen zijn niet echt professioneel, als ze zelf onervarend praktisch zijn, kost ook méér paperwork. Daar ben ik niet zo overtuigd dat ze als “thuiswerkers” in beter handen hebben

» Posted By Judith On November 01, 2018 @ 00:09

Vraag je je niet af hoe het dan met dure zorgverzekering en ook nog je eigen risico moet betalen, oké, maar kan het die noodgeval niet eerder dekken van 17 miljoenen inwoners in Nederland?

Ik snap het wel dat onbekwame bestuurders niet nodig krijgen wat ze willen, maar oweeee moet je alle overbodig luxe ziekenhuizen zien!!! Die hebben allemaal dure interieurs, apparaturen, dure salarissen van artsen die er ooit zijn bestaan in de 21e eeuw. Uit jaren ’80 heb je 3/4 splinternieuwe apparaturen niet nodig en we leven steeds langer en langer.

» Posted By Judith On October 31, 2018 @ 12:25

Het jampotje opendraaien

Mijn moeder heeft het jampotje opengedraaid: “Als ik kleins niet meer kan herinneren, ben ik er klaar mee!”. Als, als, als de verpleging niet doet en als het niet lukt, moet je het echt doen. Ik heb het geweigerd om dan niet geweten te hebben alsof ik mijn eigen moeder vermoord. Nee is nee! Dat kan ik niet. Het Jampotje doe ik pas open als het niets anders kan bv dat ze als kasplantje leeft of helemaal compleet Alzheimer heeft…… Wil ik er niet aan denken!

» Posted By Judith On October 24, 2018 @ 11:43

Vestiging

Nou het is echt heel klote dat 1,9 miljard voor de verlaging van vennootschapbelasting gaat. Op die manier waar Rutte het liefst ziet, is belastingopbrengst voor de staat zelf, juist omgekeerd. Zéér afleidingsmanoeuvre.

Dus ieder jaar 2 miljard naar bedrijven, on-voor-stel-baar! Vandaag , bijna de hele dag, heeft me ook doen beseffen daarover, omdat ik zelf in bedrijfsleven zit. (mijn halve leven altijd nog van bedrijfsleven). Dizkuzzie gehad met collega’s.

Nou, ik ben niet voorstander van die volle 2 miljarden aan bedrijven alleen , die volle per jaar !!!!!

Besef dat ze al 8 miljard uitgegeven hadden aan hogere salarissen voor politie, onderwijzers, verpleegkundigen, ambtenaren enz. Het leger krijgt er geld bij, enz.

Het vestingsklimaat zou ik het liefst willen zien:

* Nieuwe ontwikkelingen naar echt oplossingen tegen opwarming, dat is voor mij ook één vd vele redenen belangrijkste voor elke mensheid op de aarde.

* En huur wonen moet goedkoper zijn, dus verlagen van huurwoningen, want anders onbetaalbaar. In elke stad moet men nooit de kloof verbreden tussen rijksten en armsten. No way!

* Italie heeft nu 2300 miljard euro schuld… Daarom moeten de EU landen Italie helpen en redden. Straks moeten we extra betalen aan Italie als EU-lid, omdat Italie nu erg diep in de schulden zit. NU Griekenland net gered is uit de crisis….nou….

Dan weet ik gewoon niet meer wat ik ervan moet denken welke het beste is….maar doe ik zeker voor de burgers, dus niet aan kutbedrijven. ( sorry voor scheldwoord tja ).

Vraag je je niet af, waarom Coalitie partijen ( VVD, CDA, D’66 en CDU) in godsnaam zo hersenloze keuze hebben gemaakt? Bedrijven paaien en lief zeggen voor publiek voor volgende VVD stemmen die blijven winnen??? Nou het is gewoon verrekt klootzakken die geen zier om mensheid geven, wat een christelijke keuze daar pffff

» Posted By Judith On October 17, 2018 @ 19:11

Duik in de geschiedenis

Gebeurt overal, niet alleen over de werkvloer of straat, maar echt overal. Tunnel, penthouse, Rivierbossen, binnen gezinshuizen, mijn buren even gevaar als de straat. Niet alleen de straat moet veilig zijn, maar mannen en vrouwen moeten aan zichzelf gelukkig zijn met hun eigen sexuele behoeften zonder anderen aan te randen of kleffen of verkrachten, noem maar op.

Niet alleen Allochtonen, Maar ook “gewone” Burgers in Nederland, Duitsland, Engeland, Amerika of Nieuw-Zeeland.

Wel heb ik een man boven 100 kilo keihard op zijn neus geslagen omdat hij mijn haar trok. Hij viel neer en per ambulance naar zkh afgevoerd, wegens zijn gebroken neus. Wel heb ik straatjongeren met mijn broodtrommel keihard ermee geslagen omdat die ene met een mes opentrok en wat zei waar ik geen stem verstond, gebeurde onder de viadukt naast flatgebouw. Ze hebben allemaal weggerend na mijn torenhoge gillend schreeuwen. Wel heb ik mijn collega hard op zijn knie geschopt nadat hij ook met mes opendeed en mij schold. Hij mocht daar blijven en ik moest weg van mijn baas, ongelofelijk was dat ook. Hoe veilig ben je dan eigenlijk over de werkvloer? Zo heb ik geleerd om mezelf te verdedigen en harde ( met harde argumenten ) mond geven, dan bang waren ze wel. Als ik boos of woede uitbarstte, was iedereen bang voor mij.

Nou, wat is nou aardig aan? Of je aardig of niet aardig bent, evenerg ook als je dat ook zou doen, mij krijg je niet klein!

Alleen het probleem is dat ik altijd zwakke punt voor vrouwen had, en als ze mij aandeed, was ik toch “bang” geweest. Gekgenoeg wel. Daar had ik mijn therapie net overgehad , afgelopen donderdag. Die psychologe zei al : “OOOO dat is echt niet goed voor een relatie of huwelijk waar je mee zat. Echt niet goed, want je was bang voor haar. Leer je zwakke punten voor vrouwen af, behandel iedereen gelijk waar je nergens bang voor bent, je bent heel sterke vrouw, je hebt alles overleefd. Dat moet je dat doen! Nergens zwakke punten, hou je hoofd erbij en als ze jou toch aandeed, meteen aangifte!” Ik zei: “Ja, het was mooi ermee afgelopen met mijn huwelijk. Geen denken aan! Ben er ook nog bezig met die stomme zwakke punten!”

Overtuig mezelf zeker dat heel veel vrouwen ( OF MANNEN OOK ) zwakke punten hebben, dan moet iedereen zijn eigen zwakke punten zichzelf kijken in plaats van angst blijven rondlopen, leer omgaan met je angsten overheen te stappen, ga wandelen, kom je toch overal iedereen tegen die niet veilig is. Overal de wereld. Dus

» Posted By Judith On October 13, 2018 @ 08:49

Misschien komt na #MeToo juist op de weg naar 3e feministisch golf, maar die bestaat al vrij gekgenoeg in jaren 90, niet voldoende zichtbaar dacht ik. Nu 4e feministisch golf , wie weet komen vrouwen toch naar buiten massaal om te stoppen met verkrachting en geweld, meer woorden en nieuwe wettelijk aangeven voor zwaarstrafbare cel, niets in verkorte 6 jaar, maar langer dan 15 jaar. Dan voelt de dader wel iets voor??? Nou dan weet ik natuurlijk niet alles na die wetten, maar je hoort ook vaker hoeveel jaren ze in de gevangenis zaten na verkrachting, moorden en incest.

Ik begrijp dat het voor jou, Karin, al vrij lang bestaande strijdbaar in 40 jaar lang gaande was, dat het voor de massa niet genoeg met ogen open doet, omdat het toch niet serieus wordt genomen. Na herhaaldelijke dreigingen vanuit rijkste beroemden en wel openlijk is voor ons wereld pas met ogen open??? Nou, dat weet ik ook niet alles na die volle toestandjaar 2017-2018-#MeToo.

Misschien moeten we even in #Time-out zetten via social media, omdat het teveel goeds toch niet bereikbaar is, rustig aan doen met allerlei uithoeken van rotstreken (= klachten indienen, beschuldigen ). Wie op dit moment helaas ook al had ervaard, doe het dan meteen!!! En niet in jaren lang wachten, juist die verjaarde aantal decennia laat zitten. Wij als vrouwen die ervaarden, hebben het gewoon helaas PECH, omdat we niet durfden uit angsten, wat het begrijpelijk was, dat moeten wij met allen , in ons vorige generatie, gewoon accepteren dat ons PECH was. Maar via meldpunt kun je toch bellen die je kan vertellen uit die decennia van je verleden, dan krijg je er ook mooi mee met percentage hoeveel dit voorvallen waren geweest. Kan gewoon niet anders. Ik zou zelf toch niet met wijsvinger omhoog steken, als mijn verkrachter ineens topambtenaar was geworden van Unilever bijvoorbeeld, dat al méér dan 40 jaar geleden gebeurde. Dat was ook zoiets lariekoek, want je hebt je leven mooi goed te pakken die je stabiel en gelukkig voorts wilt leven, toch? Misschien praat ik te makkelijk, tja.
Maar mijn verkrachter is gelukkig hardstikke dood, zo goed als een pier. Daar heb ik allang vrede mee. In gedachte: zijn hoofd nooit meer naar de lucht kijken, maar naar de grond volstroppen. Vette punt.

» Posted By Judith On October 12, 2018 @ 06:39

Ik denk dat het ook met sociale media te maken heeft waar we echt om (#) time out zouden vragen om ons allen te dimmen.
Eerlijk gezegd heb ik sinds die Hashtag nog nooit zoveel meegemaakt in korte jaar ( sinds #MeToo) als te voren in mijn 35 jaar bij elkaar. Iedereen werd niet meer kalm. Ook heeft te maken hoe minachting vanuit daders wereld was geweest hoe boos wij als slachtoffers waren. Heel openlijk. Ik geef toe dat ik vlak vóór mijn vakantie in Italië kei-kei-moe van die soort kermis was. Het heeft te maken dat de meeste mannen altijd het laatste woord hadden. Kijk ook naar kabinet over #MeToo afgeketst was om die onafhankelijke onderzoek. Ook TV gedoe zoals DWDD die presentator zei ook een paar keren zéér eigenwijs. Maar goed.

Zolang de stilte rondom #metoo blijft doen, zijn we met allen als verliezers.

» Posted By Judith On October 10, 2018 @ 15:52

Godgeklaagd

Haha, je begint er zelf zo mee: Feministen zijn nog erger dan de mannen. Je verwijt ook de hele tijd vrouwen en of feministen.

Mijn ex-schoonzus heeft bij de vleesfabriek gewerkt, veel vrouwen ook. Ze zijn allemaal vrouwen of ze feministen zijn, weet ik niet.

Feministen reageren altijd pas als er iets met de mannen aan de hand was en of behoorlijk verkeerd uitgesproken hadden. Het is voor Feministen goede recht om toe te spreken, dus waarom mogen vrouwen niet met hun mond open zetten die hen onterecht hadden aangedaan bijv ongelijke loonbetalingen of verbod abortus na verkrachting, vrouwelijke geslachten besnijden, mishandelingen en sexuele geweld etc etc. Ik zie het niets verkeerds in de genoemde Feministen.

Feminisme – uit het Frans féminisme, van de Latijnse woordstam femina = vrouw – is de verzameling maatschappelijke en politieke stromingen of bewegingen, waaronder de vrouwenbeweging, die ongelijke (machts)verhoudingen tussen mannen en vrouwen kritisch analyseren en emancipatie nastreven op economisch, politiek, sociaal en persoonlijk vlak. Het feminisme komt op voor vrouwenbelangen, streeft opheffing na van ongelijke behandeling van mannen en vrouwen, ijvert voor lichamelijke autonomie van vrouwen, vraagt aandacht voor onderwerpen die belangrijk zijn voor vrouwen en strijdt tegen huiselijk en seksueel geweld. De vele verschillende stromingen van het feminisme hebben soms tegengestelde visies, maar op hoofdlijnen bestaat er wel overeenstemming.

Ik zeg je nu: Je klaagt teveel over vrouwen, waar hoor je vrouwen die klagen over mannen? Pas na mannen hen aangedaan hadden, en andersom ook.

» Posted By Judith On October 09, 2018 @ 15:14

@Roos Schippers 4. Ben het met jou eens, ja! De vraag is ook waarom Jan met de lelijke hoed niet naar hoofd afdeling stapte om klachten indienen tegen sexuele intimidatie.

@ Jan met de lelijke hoed 12. en 13, Ja hoeft niet per sé, inderdaad, maar ik zei dat het wel in het algemeen heel erg opvalt onder social media, tv en kranten. Omdat ze méér poen hebben dan andere posities. Maar het heeft niks met vrouwen te maken die leuke baantjes wegpikken, wat heeft er nou benul te maken met politiek correcte maffia? Onzin!

Over feministen die niets laten horen? Omdat ze gewoon met Chrstine Basley Ford eens zijn, logisch dat ze er niet veel over spraken dan gewoonlijk.

Kijk naar artikel van Karin Spaink als duidelijk betiteld: Godgeklaagd ! Haar uitmuntende opmerkingen over de voorvallen vanuit alle kanten van de posities vind ik het juist heerlijk feministisch taal met goede inhoud, heerlijk om te lezen! Bravo!

» Posted By Judith On October 09, 2018 @ 07:56

Oké, je interpreteert als man helaas anders dan vrouwen. Je hebt alleen over vrouwen, maar als ik over mannen praat, kom je er dan heel laaiend over. Het lijkt wel alsof wij als vrouwen niet openlijk mogen praten zoals over #MeToo. Elke detail verschilt van verhaal. Ik zeg je al , goed lezen boven, dat ik het ook vond dat mannen behoorlijk slachtoffers zijn van de gevaarlijke krengen. Verschrikkelijk. Maar denk niet dat zoveel vrouwen voorkomen als van mannen zelf, die al toch zo machtig zijn over de hele wereld. Kijk goed rond de wereld; Bijv. “haatbaarden” vinden dat vrouwelijke geslachten moeten besneden zijn, dat ze als bezittingen worden beschouwd door hun idiote theologie. Misselijkmakende aanwijzingen van die “haatbaarden”.
Hoge en machtige positie van alle mannen komen er wel helaas vaker voor als verkrachters/aanranders, machtmisbruikers, dat is ook heel erg misselijk. Maar Owweeeee die arme Dr. C. Clasey Ford sprak wel waarheid, maar tja na 30 jaar later ….ze heeft alle redenen waarom ze ineens uit het niets tevoorschijn kwam, misschien door Kavanaugh in machtpositie die ze liever niet wilt zien. Maar goed, daar kan ik ook niets op tegen. Alle vrouwen hebben recht op alle aantijgingen tegen te spreken, ook tegen verkrachting, aanranding, machtmisbruik of geweld. Maar mannen zie ik heel erg weinig. Zo zie je maar, dat je zo laaiend over vrouwen doet. Ben je soms beetje gefrustreerd over de vrouwen of feministen? Jan met de laaiende hoed.

» Posted By Judith On October 07, 2018 @ 16:56

Nou, mannen hoeven niets te vrezen van vrouwen of ze feministen of niet zijn.
Slachtoffers zowel mannen als vrouwen zie ik ook vrij ernstig. Maar uit je verhaal komt toch niet overeen van @3 en @5, zoals je beschreef over laatste zin: leuke verpleegster zou je het wel willen, snap ik. Maar uch, welke verpleegster die je juist niet wilt, hoe ziet ze er dan uit dan? Je maakt er verschil van die bashen die je wel zou willen of niet. Hahaha.

Ben zelf semi-femniste, zogezegd halve feministe. Ik vecht voor de anti-vrouwenonderdrukking, anti-ongelijke loon, anti-vaginale besnijdens, sexuele misbruik/machtmisbruik, anti-geweld etc etc. Daarnaast vecht ik ook voor gelijke behandeling van Mannen en vrouwen samen.

Ben niet van hart geopereerd, maar andere plek geopereerd, daardoor kreeg ik hartcomplicatie (was al in 2014). Natuurlijk ben ik er voorzichtig mee. Dank je wel Jan met de gekke hoed!

» Posted By Judith On October 07, 2018 @ 12:56

@ Jan met de lelijke hoed, Ik vind je verhaal best nogal kwebbel, iets wat hij het liefst ieder lezer wilt uitdagen, vindt leuk om ermee te mengen hoe de vork in de steel zou steken. Want je zei eerst: Toen ik na de operatie uit narcose bijkwam, werd ik zeer agressief benaderd door een hoofd verpleegster…” Dat is niet echt geloofwaardig. want ik ken uit mijn narcose-ervaringen: zelfs voel je je voeten heel erg goed dat ze de lakens uit bovenromp haalde, uit mijn voeten haalden, dat de operatie zeer geslaagd was, wist ik al tijdens laatste minuut van narcose. Daarna voelde ik mijn voeten al snel kouder dan normaal; Na zware operatie 3 uur lang in plaats van 1 uur wegens mijn hartcomplicatie, maar die was in orde. Ik kon mijn voeten zelfs bewegen, mijn armen bewegen, kon praten….allemaal vlak na narcose. Dan had je haar ook al mepje kunnen geven, toch?

Tweede punt is: mannen zitten anders in elkaar. als het een leuke verpleegster was geweest had ze me best mogen betasten.

Dan denk ik van: Nou, het is gewoon jouw leedvermakige gezwetsverhalen….ha! Maak dat kat wijs he?!

De andere kant snap ik wel dat veel mannen gefrustreerd zijn na aantijgingen van vrouwen uit het niets, wie weet ook al 20 of 30 jaar geleden, baaammmmmm beschuldiging van verkrachting of aanranding etc etc. Nou, denk ik ook van: Ruiken ze geld of willen ze juist niet bijv Kavanaugh hogere positie funtioneert als de machtige figuur van USA? De laatste zin kan ik me wel voorstellen, dat zou ik ook niet willen als mijn verkrachter ineens de directeur van Shell is of zo, dan zou ik hem ook op de schouders kloppen: Nee, he jij als directeur, anders vertel ik iedereen dat je mij verkrachtte toen ik 14 jr was…..maar nou, dan zijn ze eenmaal om miljoenen dollars lekker te ruiken. Dat is het dan.

» Posted By Judith On October 07, 2018 @ 11:18

* Vraag me af waarom zijn naam niet bekend gemaakt is?
* Als hij die vrouwelijke klachtindieners inderdaad had bedreigd, sexueel geintimiteerd had, gechanteerd had, dan is de vraag ook waarom het niet serieus wordt gekomen om hem op te pakken en vrouwelijke klachtindieners aan schadevergoeding voor te krijgen???

» Posted By Judith On October 03, 2018 @ 15:18

Er komt geen einde aan

Tja, ik maak me er niet druk over. Ze doen maar. Degene die centen ruikt, duikt ineens uit het niets. Alle zwetsverhalen vanuit de beroemde hoekpunten is de hele gedoe van social media ineens rijker geworden, lekker op sensatieboel aanjagen, daar kicken de lezers nogal op. Mannen boos op vrouwen wegens zwetsverhalen, vrouwen boos op mannen wegens zwetsverhalen, het gaat alsmaar door.

Verspil geen energie meer aan dingen waar je toch niks aan kunt doen. De hele hoofdstuk van gekkigheid (Hollywood wordt alleen maar Moneywood!) afgesloten. Wat heb je eraan om boos te blijven. Straks ben je opgebaard met diepe frons in wenkbrauwen met streepsmoel. Heb je er ook niks aan. Ha Ha.

» Posted By Judith On October 02, 2018 @ 06:45

@ Nette 2. Mee eens! Gebeurt helaas te vaak. De kern was er toen in mijn tijd helaas dat er teveel mannen ermee bemoeiden en ermee verzaken. Dan maakte de slachtoffer dubbel dupe.

@ Jan 3 en 4 met de….hoed ( lelijkste? moet ik je nog zien? haha ).
Helaas inderdaad zijn er zo trends tegenwoordig hoe machtiger idiote krengen naar voren komen, zoiets overkwam bij mijn vroegere tijd niet. Gruwelijk inderdaad. Alleen ben ik niet mee eens dat vrouwen minder fysieke kracht zijn dan mannen, oweeee, moet je hun nagels zien krabben bij het gevecht of haren trekken bijvoorbeeld bij krankzinnige Jerry Springer. Iedereen werd ineens dominanten, verschrikkelijkst walgelijk show van de wereld. Ik weet niet waar je precies op vrouwen doelt. Verklaar het of iets wat je ervaarde in je eigen omgeving ….

» Posted By Judith On September 28, 2018 @ 15:15

– Bill Cosby lacht het nog steeds publiekelijk zonder geweten, ongelofelijk, wat een vieze vent toch?! Zie link :

https://www.telegraaf.nl/entertainment/2604881/bill-cosby-lachte-en-maakte-grapjes-na-veroordeling

– Mijn collega vertelde me dat haar achterneef in de TBS zit wegens verkrachting, hij verandert nooit, daar vertelt hij graag om weg te komen. Dus behandeling daar verandert nooit na goede gedrag. Nee dus.

– I.v.m. #MeToo / mijn verkrachter ( was 14 jaar ) lag op sterven in 2010 zei dat hij heel veel spijt van had dat hij mij had gedaan, hoorde ik alleen via zijn dochter waar ik vroeger had opgepast. Zoveel spijt dat hij niet besefte hoe jong ik was. Door chatten met zijn dochter zei ik: Ik wil zelf uit zijn mond horen dus niet via jou, sorry. Ze overtuigde steeds weer dat hij het echt spijt heeft getoond met zijn kinderen erbij. Ik zei: Nou dan, waarom komt hij gewoon niet naar mij toe om de spijt te betuigen? Helemaal pffffff. Zo boos was ik dat, soort wrok! Ik zag toevallig zijn jongste dochter ( hij heeft haar ook sexueel misbruikt, stond ook in de krant ( De Gelderlander !!!) website dat haar vader’s foto op haar dressior stond: Goh wat schiet hij graag met zijn grote geweer…. Dacht ik van: Hij verandert toch niet, stommerd!

» Posted By Judith On September 27, 2018 @ 06:17

Broddelwerk op hoog niveau

@Johan zie 9. totaal niet mee eens met je vergoten opmerkingen/verhaal. Ik zie mijn omschrijving niets waar de redenen zijn waarom Hillary geen president is geworden. Daaruit mijn opmerkelijke aanwijzen over Hillary waar ze eigenlijk allang president had moeten zijn. Ze heeft niet van die lelijkste Trump verloren, heeft meerderheidstemmen dan Trump, toch bepaalde klootzak-systeem om hoeveelheid partijen in staten had plaatsgevonden, raar maar zóóóóó vrrrrééééémmmmmd ! Echt bizar was dat!
De andere kant van de staat Florida , Trump’s favoriete goudenkooi, heeft die oranje oetlul vast om stemmen gekocht in ruil van handels. Zover het altijd bekend stond hij niet voor niets miljardair geworden. Altijd handel om ruil-handel-leven , daar heeft die Oranje Oetlul ervan geprofiteerd. Daarom is de presidentschap totaal niet geschikt voor die Oranje Oetlul. Nul komma nul !!!! Waarom hij deed voor presidentschap, ging het alles voor hem om handelen om geld, zijn grootste obsessie om geld handelen, handel exports, handel ruilen om wat heel grootst voor hem gaat, laat de arme mensen zonder enige empathisch vermogen achter. Zijn zwaarlijvige romp van urenlang zittend werken en ‘gouden’ maaltijden zeker drie keer per dag vol vreten , zo duur als huurmaand van de arme mens. Walgelijk!

Bv. Rutte zegt: afschaffen van dividentbelastingen, nee! , oke. Maar meerderheid van het kabinet is er niet mee eens, wie staat dan als Ja-kiezer te bemachtigen? Rutte, nog altijd Rutte en niemand anders. Geldt de meerderheid van het kabinet dan niet? Het is ook precies zo als Trumpland.

» Posted By Judith On September 23, 2018 @ 09:36

@ Karin, heb alleen op TV en internet via you tube gekeken naar interview met Woodward. Vind hem niet zo geweldig zoals velen over hem beweerden hoe geweldig hij toen al was i.v.m. watergateschandaal. Woodward sprak bijna net als Rutte, die steeds rechts, rechtser en rechtst denker is geworden. Op de manier van communiceren van hem beviel totaal niet. Zijn kritiek is zo weinig gezien over Trump, maar goed, dan leer je toch niets via you tube movie en TV. *Zucht*

@Peter @ Johan, Ik vind Hillary echt de verdiende presidentschap, ze is zéér ervaringsdeskundige in de politieke wereld, ze heeft Bill Clinton zelf achter zijn rug geduwd om de presidentskandidaat te stellen en dat was ook zeer gelukt. Zonder haar was hij niet zo ver gekomen, echt niet. Ze is geniale president, al heeft ze meerderheidstemmen dan Trump en toch…?! Onbegrijpelijk! Hoop echt komende jaren dat ze het ook weer zou herhalen om presidentschap. Haar levensloop als wetenschappelijke politiek van Yale universiteit en ook rechten ( advocaten ) past heel erg goed in de stijl van nette presidentschap. Was er zo kapot van geweest dat ze daarvoor niet haalde. >:-(

» Posted By Judith On September 21, 2018 @ 12:52

Ach, niet gelezen! Boeit me niet zolang men die schoft ‘stupid’ Trump schrijft. Ook leer je nix van zijn – al zijn uitstraling en karakter – geklungel. Zo bijzonder is hij ook niet. Elke schrijver had beter met vlijmscherpe taalzinnen op zijn Trump’ s geest ( waar is ie nou ??? Lege hoofd he?!) hard moeten kerven zodat hij nooit meer kan functioneren als president. Jezus man man die goedgekke sluiperige grofheid! Als ik achter hem als soldaatje moest spelen, had ik hem allang in stilletjes vergiftigd. Klaar vette punt! Vlak vóór hij kandidaat stelde voor een president , bespotte hij in volle gebaartaal over gehandicapte mens. Dan denk ik al meteen: Wat is dat voor ziekelijke geest, zo slechte karma over de mensen heen!!!! Ik wist meteen dat je er niets van hem zou leren, no way! Tot nu toe nog steeds nietssssssss !!!!

» Posted By Judith On September 19, 2018 @ 17:46

Dansend in een mijnenveld

Ik heb alleen maar in dikke half uur via uitzending gemist gekeken, langer doen ze niet meer helaas ( potdomme! want dan moet ik voor abbonement nemen, 1e keuze gratis en dan laten ze jou ook niet geheel zien draaien, ook potdomme!, dan laat ik het maar zitten). Dus alleen over die dikke half uur; Dus kan nog nooit wat iets vertellen wat ik ervan vind omdat ik het niet helemaal kan zien. Haar vertelling evt filmpje ( trailer ) over I, Tonya. Schrok me ook wild hoe haar moeder haar mishandelde, gruwelijk. Al die vernederingen, nalaten, machtmisbruik, geen enkel warme opvoeding, ongewenste kind, vreselijk. Niet verbazingwekkend dat ze er zover was gekomen om haar rivale schaatsgenote Karrigan uit te bannen. Esther vertelde dat ze bijvoorbeeld niet elkaars konden kijken en praten, niet echt in dezelfde brug gewoon tegen elkaar praten, om die manier van communiceren. Dan denk ik van: Wat praat ze zo makkelijk zeg! Ook elke therapeut kan het ook niet echt verhelpen om die manier van communiceren te weten overbruggen, nee “inbruggen”! Want dat had ik ook met mijn moeder; Haat en liefde verhouding, ook zoveel vernederingen, verkleinen, dominante, nalaten, ongewenste kind, precies hetzelfde behalve mishandelingen. Daarvoor had ik ook met therapie, Psychologen enzovoorts. Zoveel moeite en ervoor geknokt om mijzelf te zijn, niets laten kleineren. Bijv. Mijn moeder was van mijn vader gescheiden, dan hielp ik altijd 2000% voor haar, bij haar huis gebleven, haar verhalen luisteren, haar depressieve perioden wisten helpen, dat deed ik het alles in mijn jongste jaren, van 7e tot met 18e. Het was zeér zware tijd voor mij geweest met maagzweren ( eruitgeknipt op mijn 15e ). Maar nu ben ik zelf ook gescheiden, 2 jaar geleden. Dan dacht ik van: Mijn moeder hielp mij wel overeind, luisterde naar mijn traumatisch huwelijksleven….nee hoor. Nul komma nul! Het is zo, hoe je bekijkt naar therapeutisch hulpverlening dat het niet altijd werkt. Want de ene luistert niet en andere wel, en dan? Ik zou best wel voor Esther willen komen, maar komt mijn moeder dan? Nee vast niet, ze denkt dat ze betweter is dan alle mensen, ja hoor. Nou, dan is het voor mij simpelweg, over en uit. Mijn ex was ook zéér dominante. Verkeerde keuze en zo vermoeiend. Burn out, depressief heb ik het alles voor geknokt met beetje hulp van psychologe.

Iedereen kan wel op eigen risico zelf betalen , de rest gratis verzekerd, alles kan.

» Posted By Judith On September 15, 2018 @ 12:09

«« Back To Stats Page