Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 1 To 30 Of 45 Comments

Meer slettenbakkerij, minder machismo!

@Daan, Nou goed lezen naar data/jaar van die link dat je al te graag aanwijst; Bijna en wel heel erg veel vrouwen die door Harvay sexueel was misbruikt en uit doodangst voor bedreigingen vanuit zijn achterban ( “spionnen” op hun elke werkterrein zoals ze beweerden hoe Harvey dat eerder aan hen bedreigde om door te zeggen: Let op ik stuur wel mijn agenten op je elke werkterrein waar je werkt, mocht je mond open zetten! Zéér bedreigd en voor hun levenslang bedreigd, dachten ze ! Daarom hadden ze nog geen klachten ingediend, allemaal uit doodangst. Zo zie je hoe de fuik ze vast inzaten, niet eens uit kunnen kruipen voor klachten. Foto die je de link hebt geplaatst, waren allemaal uit jaren 2010-2013 gemaakt. Harvey werd pas beschuldigd in 2017 tot de grote #MeToo over de hele wereld verspreidt. Niet alleen Harvey, maar ook Bill Cosby was al eerder van verkrachting beschuldigd. Tja sommige vrouwen kwamen voor de centen, want er waren geen bewijzen. Maar owwee, hoeveel vrouwen waren ze wel bij elkaar gekomen op het podium om aan Bill Cosby te beschuldigen, dus ze zijn niet van het lotje getikt alsof ze om centen roken. Verder heb ik werkelijk niks aan verwijten van welke mannen dan ook zijn zoals jij, Jordy Kelder en nog ook een paar acteurs die helemaal niets van hadden gemerkt, tja. Niemand is getuige, ook niet die foto’s ( linken die je aanwees ) zijn ook helemaal niet getuigen, datums/jaartal liegen er niet om ! Zoals Karin zei: Wie als slet verdedigt, heeft het ook recht op nee zeggen. daarom zijn ze ook niet als sletten beschouwd zeg ik zelf !!! Hoelang mannen zo beheersen over de hele wereld om ongeloofwaardig te maken over #MeToo, kan ik zeker nooit meer goedpraten over mannen die niet eens hebben gedaan of juist wel. Sorry dat ik het zeg; Niet alleen sletten, maar klootzakken hebben er geen enkel recht op eigen sexleven met vrouwen die geen sex willen. Vrije sexleven moet van beiden komen, ook al iets nee zeggen kan het van alles zijn met goede reden, dan moeten alle mannen stoppen met hun wapens ! Ik zou hastag #Stop-met-je-pik-die-denkt-ja-te-neuken-in-plaats-van-NEE!!!! zetten. Maar #MeToo is gelukkig voldoende over de hele wereld, godzijdank! Lang de leven VrouwenVrijheidsleven !!!!

» Posted By Judith On January 20, 2018 @ 11:13

@Daan, je moet wel oppassen wat je zei die link. Alsof ze het wisten en zwegen, was helemaal niet waar. Oprah en Meryl wisten niet tevoren dat Harvay Weinstein veel vrouwen had verkracht. Je zet wel te makkelijk die link op dit site, alsof je Harvey Weinstein als onschuldige aanwijst. Daar ben ik niet van gediend.
En hoe kom je dan daarop, die tv bekenden zwijgen? Nou ze wisten gewoon niet beter wat er allemaal achter hun hoede zou gebeurd zijn zoals Jelle Brandts Corstius ook ervaarde in de werkbedrijf !!! Niemand merkte het en wie wel???
Je bent niet de getuige, maar iemand anders.

» Posted By Judith On January 19, 2018 @ 12:32

Ban de vuurwerkbom

Zelfs meldt Teletekst al :
69 miljoen euro voor vuurwerk alleen bomgebarsten in de lucht !!!
Dat krijg je ook toch met volle kritiek :
Grote BullShit, die had beter aan allerlei ziekten moeten besteden, niet alleen aan de derde wereld omdat daar geen vuurwerk had verspeeld sorry dat ik het zeg, maar hier in Nederland kan beter aan de kankerstichting of andere ziekten moeten geven !!!
“Wat een vuurwerk-geldverspilling !!!” riep ik zelfs elke jaar , al meer dan 50 jaar lang.
In Groesbeek, de kleine dorp van nog geen 15.000 inwoners uit de jaren ’70;
Want op mijn 5e kreeg in mijn straat van mijn gezin thuis de volle bom barstgebarsten uit huiszolder, een paar nummers van me vandaan, daar had student boven op zolder met vuurwerk bommen aan het experimenteren, op mijn 7e sloeg de volle brand om de hoek van mijn straat mijn lievelings clubhuis volledig waar je buiten niet kon ademen, met muurdichte rook zelfs onderste me vandaan, stikte je zowat. Mijn lievelingsclubhuis heb ik al zoveel meegemaakt: spelletjes, activiteiten, creatieve knutselen, goocheltrucs, allerlei leuke dingen. Weg was ie. Mijn vader ging zelfs als een gekke wanhoopsdaad naar binnen die clubhuis omdat hij dacht dat daar nog iemand stond. Ik was helemaal overstuur.
Op mijn 9e kreeg mijn Peetoom/tante de hele huis branden, met 9 kinderen in arme rijtjeshuis, zelfs mijn neefje sprong van slaapkamer naar beneden. Goddank leven ze allemaal nog.

In Eindhoven;

Naast mij was het Marrokaanse gezin heel lang op vakantie van 6 weken lang naar hun geboorteland, daar kreeg je ook weer verdomme branden boven op zolder. Die laatste kwam door hittegolf die door het glas heen kon die brandde op zolder, meldde Politie.

Dat allemaal mijn trauma volledig gebrandmerkt, liet ik nooit los.

Nu hier in mijn appartement vrij hoog in Zuid Limburg zei ik laatst nog : “Hierboven zie je het echt hele paradijs, die prachtige beeld van knallen allemaal zien, maar beneden echt de helste bodem! Tja, Maar oweeee, tegenover ons appartement stond kleine kaffeetje met volle knalvuurwerk te pijlen, dan scheen het in volfelle licht op mijn gezicht, waar je ogen dichtsloegen van het niet kunnen kijken, zo fel! Net een Oorlog die felle licht op je gezicht scheen, snapte ik pas hoe het mij ongelofelijk beangstigde. “Net oorlog, zei ik, niet normaal!” Het wordt elke jaar zelfs erger, krankzinniger, oorloggek!!! Bespaar mijn ogen anders wil ik echt niet meer leven als doofblinde, echt niet. Sorry!

Dit jaar zouden we toch elke mens met hand vasthoudend rond Nederland zonder vuurwerk te steken, recordhouder van handvasthoudende mensen in Nederland, goede idee?

» Posted By Judith On January 03, 2018 @ 12:52

Eindejaarswens

Als ik hier vrij mag zijn over je eindejaarswens;

1. Inderdaad teveel lullige talkshows, te rechts praatgroeperingen ( teveel naar voren brengen zoals bij DWDD ), te weinige midden ( beetje evenwichtig houdend ) partijen, te weinige links partijen naar voren. Helemaal bull shit, die ellendingen Rechtsgroeperingen. Je hebt gelijk in wat betreft minder kijknieuws die je hoofd op hol kan omslaan tot gekke gedachtenbol . Geen nut van. Heb ik nou ook flinke les geleerd, probeer niet meer te schelden om die manier.

2. Volgens mij ben ik de enige linkse want in Limburg heb je allemaal grote PVV-monden, waar je ook sowieso elke dag hoort te vertellen, helemaal poeh!! Daar ga ik nooit in die soort praters verdedigen, zeker geen nut van! Ook flinke les: Niets willen weten wat de anderen over de hele rotzooi ervan vinden of denken. Spreken is zilver, Zwijgen ( luisterend oor ) is goud!

3. Nou, mensen zijn mensen, tja…..verder doe ik er ook niets veel meer aan. Dit jaar was mijn motto: Nou Man Man Man, maar ook mensen mensen mensen!

4. Haha herkenbaar, heb ik ook vaak kant en klare maaltijd, tja, door drukke werkzaamheden ben je hartstikke moe thuis. Daarvoor mijn huwelijksleven had ik ook full time jaren jaren jaren lang gewerkt en ook elke dag zelf moeten koken voor tweeën terwijl mijn ex als parttime werker was. Doodverschrikkelijk vermoeiend was dat ! Dat nooit meer! Ik doe mijn eigen dingen, inderdaad zo weinige mogelijk kant en klare maaltijd in de magnetron, dan huppakee naar mijn werkkantine lekker warme hapjes of zelfgemaakte soep klaar voor mij op tafel, heerlijk minder te doen dan all full time van 36 uur lang werkweek. Maar ooo, in 2018 gaat mijn volledige dieëten, operatie en dieëten blijvend doen, alles omzetten naar gezonde voedingen was al vrij sprake met mijn zkh. Hoerrraaa! Morgen dus weer vervolggesprek daarover.

5. Gelijk heb je. Voor zolang geen vliegvakantie meer, wegens mijn verhuizing naar Maastricht wegens mijn nieuwe baan in de toekomst, dus geen tijd voor de vakanties.

6. Ben altijd te goed voor de anderen,eigenlijk te veel voor anderen in plaats van mijzelf denken, altijd lief en mensen zijn mensen !!! Nu denk ik graag aan mij zelf, mijn kunstenaarsleven, liefdevol met mijn ‘dierbaarsten’!

7e geboden aan Karin: Ik ga in 2018 minder lange lullige verhalen hier schrijven, excuses daarvoor ! Stoutert van me! Minder schelden aan die onzinnige ministers die flapdrollen<— daar gaat ie weer he. hi.

Maar uch, ik ga mijn bucklist verder maken wat mijn wensen zijn in 2018 , dan naar me tweet plaatsen. Verstandige Kerstmaaltijd zelf maken en knallend jaarwisseling 2018 ! Doei xxxxx

» Posted By Judith On December 21, 2017 @ 14:48

Beerput Nederland

Het was en is ook zo al jaren jaren jaren lang geleden dat de aarde helemaal niet meer schoon is door ons allemaal, ja Mensen maken het alles kapot dan de aardelief! Iedereeeeeeen weeeet heeeel goed waar je aan begint, niemand doet er wat aan! Politiek doet er zelf ook noooooooooiiiiit wat aan!!!!
Heb bijna 1 jaar bij papierprikploeg tijdelijk gewerkt in 2008 ) bij Valkenburg aan de Geul , zo vuil als wat je elke dag ook zag. Waar gaat ie dan heen? Ja hoor naar afvalbergen gooien, opruimen doen ze ook niets zoveel meer. Overal dumpen in de aardbol. Nu werken ze ook een hele hoop bergen langs Brunssum-landgraaf veel bosgebied alsof er ergens af moest breken voor nieuwe wegen, klopt ook helemaal. Maar de rest van afval huppakee erin doen, ja hoor onder de enorme bergen opstapelen met natuurgrond, bijna ongezien, maar je wist als mens ook toch al beter. Die werkers doen zelf ook geen mond open. Alle vuile afval naar brandfabriek sturen is alsmaar de enige optie, denk ik.

» Posted By Judith On December 16, 2017 @ 18:14

Haat is besmettelijk

Beste Karin, zoals we al hebben gesproken zou je mijn reacties hier weghalen, maar die zijn er nog steeds !!! Snel mogelijk graag aub. Ik begrijp het ook dat het nogal te lang was. Mijn excuses daarvoor al.

Volgende keer zal ik zeker mijn betere best doen ;) !

» Posted By Judith On December 16, 2017 @ 18:03

Kies met wijsheid

Bert, Ik voelde me al jaren lang genaaid door Rutte I, II, III. Alles bij elkaar krijg je de mensheid weinig naar boven. De kloof van Rijken en Armen ( ik zelf zat gewoon vlak boven de lijn Armen, wetende hoe het was.) Heb in het verleden tijd 2 huizen gehad, door de scheiding viel gelukkig goed in tweeën, maar dan hield die kl**tregering wel iets uit je zak vandaan, die niet overbodig was voor ons allen. maar voor die kl**tregering met volle argusogen was helemaal niet gewoon. Vroeger hield voor alleen heel erg gewone huisregels, loongrens regels enzovoorts die de kloof van Rijken en Armen niet opviel. Bijv. De baas van bv autobedrijf verdiende gewoon voor gulden, 2 en half en 3 keer zoveel als arbeiders ( werknemers ), bv als je als werknemer verdiende voor 1400 gulden, was voor de baas heel erg gewoon voor tussen 3.500 gulden en 4.200 gulden. Tegenwoordig zie je de werknemer ( arbeiders ! ) bv in de fabrieken of bedrijven voor 1200 euro, is voor de baas 6 a 8 keer zoveel , dus tussen 7200 euro en 9.600 euro. Het is echt helemaal niet erg gewoon. Kijk ook naar de mensen die afgestudeerd waren van bv Universiteit Amsterdam of Leiden, verdient hij als bijvoorbeeld redacteur voor gemiddeld 2500 euro , na 10 jaar is dan 1000 euro meer natuurlijk. Voor mijn ogen is beetje normaal, omdat de kloof niet opvalt. Het gaat om de mensen die met mensen omgaan. Maar niet de grote bazen, directeurs, topambtenaren, ministers, voetballers, sporters die heel erg ongewoon, zo torenhoog, salaris verdienen met gemiddelde 5 miljoenen euro, plus bonussen en gouden handdruk als ze vertrekken( alsof ze vroegtijdig in pensioen zijn gegaan ), wegwezen hier, naar bijv Indonesië kan hij enorme paleis van goedkope prijs kopen, en de rest lekker eeuwig rijk blijven. Zo gaat het maar door. Rutte heeft 2e huis in Zweden, Willem Alexander krijgt gratis hectare grond van zijn moeder, belastingvrij !!!, noem maar op. Tegenwoordig maakt de mensheid kapot dan je lief. Die KL**TREGERING zuigt al jarenlang je eigen zakgeld weg. NU even voorbeeld naar mij: Ik was vorige jaar gescheiden, meteen eigen woning , betekent dat je toch wel in 2017 terug moet betalen aan de belastingdienst van jaaropgaaf 2016, omdat je nog getrouwd was. Dat was natuurlijk een hoop geld verlies, geen beetje winst mooi meegenomen. Dan denk ik van : Betaalt Rutte echt belasting aan de regering waar hij woont , bij zijn moeder thuis??? Jezus, kies dus nooit verwende rijkeluize jong onervarend minister , geen stem geven !!! Nu Klavertje binnen is, ziet hij er wel best met baby face uit, jong ook. Hij leeft ook zeer goed, maar de vraag natuurlijk is of hij ons eigen volk echt ziet waar wij echt leven. Dubbel belasting betalen, noem maar op. Blij nu toe dat ik er goed mee af ben, die dubbel. Let op, van bezittingen waar je aan je kinderen zou laten erven, krijgen ze ook zo te maken met belastingbetalen, wie weet heb je gelijk in, dat ze overal gaan neuzen in je prive Leven. Dan gaan wij , met ons volk, ook doen: Overal in de regering neuzen wat ze echt aan het doen zijn en hun prive leven storen, hun bezittingen overal neuzen !!!

» Posted By Judith On November 30, 2017 @ 11:24

Als je goed bekijkt naar vier ‘VVD-achtige partijen’ , met hulp van VVD-achtige Zalm
zeggen genoeg hoeverre ze hebben bereikt tot Coalitie partij,
met meerdere zetels dan andere partijen die bij elkaar moeten rapen tot 74 zetels.
Het heeft ook iets met “slecht-opvoedkundige Universiteit” te maken,
waarmee ze toch slaagden om verder te stromen met hun rare neuze, stropdassen
( bijna allemaal hetzelfde kleur ), Helemaal dezelfde politie-achtige kleuren.
Zelfs Klaver binnen stapte om coalitie te bespreken, droeg hij allemaal blauw.
Vergeet het vooral niet hoe die soort partijen niet echt gemotiveerd zijn in hun eigen partijen,
hoe ze hadden moeten klinken: Rood gaat naar PvdA, SP, Groen naar D’66.
Klaver droeg bijna nooit groen, altijd blauw, grijs en zwart. Helemaal oersaai.
Dat geeft me aan niet minder mild.
Ze knuffelen zich gewoon met partij van eigen ik-vorm minister die beter weet
die maar niets uitkomt en of uit de handen loopt. Allemaal poppenkast!

Ja, allemaal in één pot nat.
Pechtold duikt van het midden naar rechts, vooral voor veel mensen zéér teleurstellend,
Buma met eerzuchtige neus, dat schijnt op te houden tot de zogenaamde saluut,
Zegers uit de Christelijke kerken belooft niets met zijn gezichtskarakter,
laten staan voor VVD meeloperij, in de hoop dat hij met volle imago kan strelen,
Rutte rijkeluize moederzoontje die van huilebak en niet-serieuze pianospeler schuilhield
tot hij met zijn volle elleboogwerken overstapte tot de bitcoinse economisch bankovervaller.

Kijk naar achterban van welke partijen van Rutte mee opstapelt: Jonge aap Hugo de Jonge,
bange Muisje Kasja Ollogren, Paardestaartje Carola Schouten, Piepende vleermuis Zijlstra,
Kale Gorilla Grappenhaus enzovoorts enzovoorts, allemaal toch geen goede argumentaire.
Eerder voorzichtig dan ze al eerder heel erg gewoon voorkwamen als ministers.

Helemaal weinig veranderd sinds Kabinet I én II.
Zo’n karaktersgezicht in jarenlange VVD achtige Rutte is zéér beinvloedbaar aan de domme mensen
die denken ook nogal heel wat in hun mars hebben, lopend met stropdassen
naar Universiteit van Leiden, Groninge, Zelfs Amsterdam !!!!!!

Waar blijft de wijsheid van andere partijen?
Ja, Klaver is voor mijn ogen toch iets zachtmoedig, Roemer als babylolly-likker, helaas.
Hoe zie je het dan welke ministers werkelijk,werkelijk, werkelijk om hun eigen partijen geven?
Bijna geen één, ja Klaver was voor mij de laatste strohalm , in de hoop dat hij erg Rosenmöller-mondig
méér kan doen die fel en kritisch toonbaar was voor elke tegenstander .
Heel goede argumentaire was hij het wél !

Femke Halsema in topwijf met alle talen, goede argumentaire in eigen GL-partij ,
geeft kleur van groene gezicht, mensheid, socialer dan ooit.

Tegenwoordig zie je de kabinet Rutte III bijna helemaal hetzelfde, éénrichtingsverkeer van idiote denkbaar
van welke uitleggen ze zullen doen. Helemaal waardeloos, slaapverwekkend,
poppenkast gordijnen dicht door ons GEWONE VOLK !!!!

Iedereen in Nederland vreest voor wit-zwart, man-vrouw, hetero-homo paren, Jezus doe normaal!
Voor mijn part bestaat wit en zwart niet eens, want wij allemaal zien er helemaal niet wit of zwart uit.
We zijn allemaal licht en donker, mooi bruin, mooi roze, mooie cremé allemaal precies hetzelfde als mensen,
niks verkeerds mee! Veelal mannen onderdrukken vrouwen helaas met hun volle en vieze duim,
weggecijferde identiteitspolitiek heeft er alles mee te maken.

Hetero-Homo paren zijn langzamerhand wel als de kloof van Mozes-zee groter geworden, niet wetende
welke pad ze verder zullen lopen. Rechts Hetero kan zo van alles zo krank uitpakken,
kijk getrouwde hetero ging vreemd met wie dan ook is, Homo ging terug in de kast, voor imago strelen
tot hun succesvolle carièrre.
Ja hoor, heb heel wat gelezen en heel wat gehoord in mijn hele Nederlandse homo en lesbowereld.

Zelfs ene journaliste schreef over lesbisch scene, Lesbisch code, doodleuk details artikel
over ons eigen wereld die niet met gevoelens meetellen(??),Jezus, verdomme die krank journaliste toch !!!
Ze schuift ons wereld weg door haar te 180 graden omdraaiende verhaal,haar zogenaamde wetenschap
die niet echt meetkunde heeft te vertellen, helemaal onzinnige schattingschap maar hoor !!!
Over haar keuze tot hetero en ze neukt wel suf met haar vriend. Proficiat. Mij boeit me toch niet!
Zelf weten, maar ga ons niet zeggen alsof wij in een scene hebben gezet, code aangaven,
allemaal grote onzin. Bovendien tennist ze nog wel met roze pink, wat heeft ze daar eigenlijk te zoeken?
Ze is toch hetero geworden, wat motte ze daar dan ? Weer in scene toespelen tot haar valse verhalen?
Nou, zie je maar hoe ze zoiets in kruiswegen terecht komen, van homo naar hetero, lesbo naar hetero,
alle archieffoto’s zijn verbrand in de gemeente, en of in de metalen kluis voor hun dubbelleven, zelf weten.

Knoop in je oren: Wij alle mensen hebben gevoelens !

Wij, ja !!! Wij met ons homo en lesbisch wereld zijn mensen met gevoelens !!!!

Dus, over rechtsdenkenden kijken altijd ons hoofd heen, volle radicalen tegen bepaalde geloofsovertuiging,
bepaalde mensen met gevoelens !!!! Helemaal dood-engerds.
Maar waar blijft artikel 1 die al jarenlang aan de gang bestaat?
Ziet Kabinet Rutte III niet eens?
Of Kom op, Klaver ; Wijs die artikel 1 aan, als de wet overtreedt !!!!!

Ik mis het zeker :
geschiedenis met gemotiveerde partijen waren zeker:
opstandige Rosemöller, Halsema, Hedy D’Ancona, Den Uyl,
Kok en Lubbers die alles voor hun eigen partijen gaven, in alle kleuren!!!!

Nu zie ik helemaal bijna van blauw naar grijs !!!

» Posted By Judith On November 29, 2017 @ 14:30

Het gaat allang niet meer om de kinderen

Nou, wat word ik toch kei kei kei moe van soort uitspraken rondom zwarte pieten. Maar Racisme?? Helemaal onzin, sinds Sylvana Simons ineens in DENK intrad, haalde nogal uit naar rascisme rond Nederland. Ze komt natuurlijk uit Suriname en woont altijd nog in Nederland, stond ook heel leuk voor tv programma’s, maar sinds ze in de zogenaamde politieke partij DENK als arrogante Haantje het voorste kwam en ineens iedereen een loer bleef draaien. Hoe overspannen zij ook al voorkwam, kwam ze niet meer vooruit dan terug op af naar rustoord en dan weer terug naar haar eigen partij Artikel 1. Oke. Maar ga toch niet weer een loer draaien om allemans kijkje nemen naar Sinterklaas en Zwarte Pieten. Om simpel te zeggen is Sinterklaas nog steeds oude man, die ook mee werkt voor de kinderen. Oudgerimpelde Sint en zwarte pietjes blijven gelukkig nog steeds jonge knechten en wel mooi opgemaakte make up, prachtige kleren, gouden ringen ( want ze zijn al steenrijken ! ) om voor de kinderen te spelen en lieve kadootjes geven omdat kinderen lief zijn. Kinderen zijn gemengde mensjes. Niks verkeerds mee. Hoezo Racisme??? Schei uit! Kijk ook naar eenzame Kerstman die ook voor kinderen komt elke jaar, oudgerimpelde oude man werkt ook hard evenveel als lieve zwarte pietjes. Nou en? Maar als traditie van Sint en Zwarte Pietjes volledig wordt afgeschaft, dan gaat ook naar de kerstman aan de beurt omdat hij ‘wit’ is. Ook onzin!

Vanuit Politieke Partij artikel 1 gaan bedoeld naar de mensen die in Nederland op gelijke voet wordt behandeld én geen discriminatie meer , dat zijn wij allemaal ook. Maar over sprookjes gesproken moet men in artikel 2 zelf opstellen welke sprookjes, welke bijbelverhalen, welke koran teksten echt moeten afgeschaft worden als het echt, echt, echt om discriminatie gaat !!!

Als ‘Zwartjes’afgeschaft wordt, hoeven wij toch niet met onzinnige make up vermengen met al afdruk van bruine ruiten, vlekken bruinen, gestreepte bruinen, ronde kleurstipjes op te doen, dat is echt werkelijk dat ze voor de schut worden geschoven door degenen die het niet meer weten wat ze dan aan moeten doen. Schei uit! Gewoon kinderachtig !!!

Als zwarte piet afgeschaft wordt, dan gaat Sinterklaas liever naar huis, dan mag hij in Spanje lekker als steenrijke man rusten en zwarte pieten in de sprookjesboek dichtgebundeld zijn, omdat ze niet worden getolereerd. Amen !

Dan vind ik ook dat Kerstman ook naar de Rustoord genieten, als steenrijke oude man eindelijk rust en zegt: “Hey Sylvana Simons, kom niet bij mij in de buurt wonen! Je wilt toch in Suriname wonen, ga dan meid !

Amen ! Rust voor de vrede, geen discriminatie meer!

Of anders gaan we gewoon door met traditie, alle feestelijke tochten voor de kinderen! Geen discriminatie aan, want de kinderen beseffen niet wat ze ervan denken!

» Posted By Judith On November 23, 2017 @ 11:28

Naar Mars, of in de diepvries!

Na 100 jaar lang bevriezing ben ik dus opeens herrijzen als horende in plaats van dove, dan zou ik toch allang helemaal gek worden van geluiden die ik nooit had gehoord. En mijn ziekte volledig genezen? Dan moet je daar ergens gevoelloze mens rondlopen zonder mijn dierbaarste families, vriendinnen, vrienden die ook er niet meer zijn, Jezus man, No way ! Laat me maar mooi cremeren en allang bij de hemelpoort terecht of ik tevreden ben over de aardbol. Ik zeg ook geen Ja, dus nee. Ahummmm. terug flitsen naar mijn bol wonen om te veranderen, maar ben god niet. Dus die gekke SF-technologie moet heel erg gestoord zijn. Geen leven hoor ! Heb heel wat films gezien, echt zéér fascinatie. Van jaren 80 tot nu toe heel wat gezien. bv zie link : https://www.moviemeter.nl/film/9163 Dat moet je echt zien, Karin. Ik heb in die tijd jaren 90 gezien, Indrukwekkend dacht ik. Maar oweeee…. ( sorry vertel maar mooi niet, kijk maar zelf ! ) en andere link ook bijzonder indrukwekkend: https://www.moviemeter.nl/film/235 . Heel wat films gezien en documentaires gezien op TV heeft me ook goed doen beseffen: Waar blijft de mensheid waar wij hier ook thuishoren? Geen robots meer aan, wat moet je dan daarmee? Hij of zij bedient alles wat je zegt. Ook geen leven hoor. Ook knoppen drukken dan meldt ie dat je niet mag vloeken of schelden, dan is iedereen zo strak braaf. Hoe de toekomst eruit ziet over bv 100 of 200 jaar, bestaat ook geen foto’s meer vanuit albums en PC internetten, allemaal naar Bewegende Scientologisch beelden ( in 4D en of 360 maar dan zie je alles wat er in de glazen schermen kunt zien. ) helemaal drukte waar je geen goede ogen voor hebt, ook geen mensheid. Dat is vrij ernstig dat we nu nog niet realiseren hoe de komende kinderen, kleinkinderen zouden doen. Maar ik weet het wel beter, sorry. Zo zie ik het al , zeker niet over 200 jaar, maar eerder. Dan zijn we al hartstikke dood, helaas voor degenen die niet zouden willen. De andere kant zou ik wel willen om even een kijkje te nemen na 100 jaar bevriezing. Als het me niet bevalt maak ik me zelf kant. Klaar ziezo ! Mijn lieve Oma zou allang gek worden dat wij allemaal met mobiel over de straat lopen zonder te groeten en kijken. Lieve Oma, ga aub terug naar je hemelpoort dat is toch nog mooier he?!

» Posted By Judith On November 18, 2017 @ 17:47

De schraalheid van wit links

Als eierstokken achter de ballen van mannen liggen ( zwanger zijn ), weten ze dan hoe de vrouwen zijn. Hoe vullen ze full time functie dan in?

2. Vrouwenonderdrukking door Mannen, niet aannemen van vrouwen die voor een hele carrière willen werken door Mannen, Minderheidsgroepen ( nl gehandicapten, Homomannen, lesbisch vrouwen ) volledig vernederd door idiote Mannen én ook door idiote vrouwen.

3. Bazen zijn merendeel mannen, vooral ‘witten’, zijn klootzakken met hun volle ellebogenwerk voor hun eigen hachje, lekker wegwezen van huis uit, lekker machtlustige roofdieren. Als vrouwen aan de top komen, maken die soort bazen altijd opmerkingen, ook zo’n vervelende vernedering en of belediging. Het gaat alsmaar door hoor.

4. Ahaaaa fijn, vrouwen aaibollen, blijf lekker thuis, dan doen wij zelf wel met bedrijven die we runnen. Maak je vooral niet zorgen! Komt in orde. Opstandige vrouwen krijg je ook te maken met sexuele vernedering door mannen zelf !!! Je vraagt natuurlijk waar de onderzoek dan leidt van de klachten over sexueel bedreigingen of aantijgen. noem maar op.

5. Kijk nu naar Debat Live van Rutte III, hoevaak vrouwelijke ministers Ja-knikkers toekeken naar het hele kabinet terwijl Rutte aan het verwoorden stond. Meelopers?? Vast wel. Vrouwelijke ministers zitten wel flinke drempel later dan Rutte of zijn achterban.

Hoe krijg je dan voor elkaar om zelf bedrijven op te bouwen met minderheidsgroepen samen? Die klootzakken Rutte I, II, III veranderen geen enkele speldje aan; Groepering gehandicapten worden steeds afgeleid naar sociale werkvoorzieningen of WAO of “concentratiekampen” ( = Beschut locaties ). Gehandicapten horen niet eens in “gewone” bedrijven waar de grote Bazen stierlijk vervelend zijn, toch ??? Hoe krijg je zover bij elkaar dat gehandicapten ook gewone mensen zijn ? Sinds wanneer????

» Posted By Judith On November 02, 2017 @ 12:17

Helaas zijn heel veel, gewoon bijna geheel, mensen die “ons” vergeten, dat wij allemaal vrouwen met allerlei crème van huid hebben, allemaal beperkingen ( iedereen !!!! ), allemaal volle geaardheid ( voor mijn part is geaardheid nogal gestempeld alsof het moet die homo en lesbo beschikt, dat is larie !!! nou tja, dat is hem nou politieke taaltje ) zijn. Die gedurfde oordeelkant-en-klare taal Jolande withuis (!) over het welke gebrek ze ervan vindt. Allemaal pleuris taalgebruik die verrekte hersenloze kakwijf die withuis. Alleen de andere kant is de oordeel over witte vrouwen, hetero en geen gehandicapten misschien het gebrek van naar voren komen, omdat het teveel multiculturele mensen allang naar voren zijn. Je ziet overal op tv met verschillende mensen met zekere zin als logo van geloofsovertuigingen, dat vindt Nederlandse tv dus prima ??? Waar blijven Nederlandse cultuurmensen dan? Zijn ze soms slapend hersenloze wezen geworden? Ik mis eigenlijk wel iets wat het echt voor Nederland betekent, met je hele hart voor Nederland, niet je bloed zoals GL-Klaver gisteren ook zei. Tja, hoeveel mensen zijn OER- Nederlanders die in Nederland wonen? Zeker 8/10 mensen zijn Oer-Nederlanders wonen in kikkerland, nou, waar blijven ze dan? Friemelen ze soms teveel met hun verschrompelde ballen of glijbanen? Nou sorry dat ik te ver overkom, maar zo is het dan hoe je dan bekijkt hoe RutteIII steeds meer rechts-populisten is geworden, zijn wij als OER-dommen die met volle mond aangapen voor gekke rechtse stropdassen??? Neem gewoon met je heggeschaar mee om die stropdassen af te knippen uit protest tegen invloedrijke bevolking die steeds meer rechts zijn én naar ons eigen volk in Nederland luisteren !!!!!!!!!!!

» Posted By Judith On November 02, 2017 @ 08:28

Ligt vast aan de politieke taal die aan zichzelf te danken heeft??

» Posted By Judith On November 01, 2017 @ 18:14

Jezus, wat doet ie zo moeilijk om die bepaalde ras aan te wijzen wat het normaal is. Zijn ze blind hoe wij eruit zien??? Of vergeten ze het liever dat wij er heel erg gewoon uit zien, ja gewoon versta ik ook onder alle rassen, gehandicapten, homo mannen/lesbisch vrouwen, hetero mannen of vrouwen, kleuren evengoed wit ziet er ook kleur uit. Wat is dat toch voor ziekelijke taalgebruik die ervan maakt en of door woordenboek ‘Van Dale ‘ ???
Of welke partijen daar moeten horen, jezus toch , optieven die gekke aanwijzers van rascisme en werkelijk niet goed in hun hoofden die zo denken dat het beste is welke groeperingen dat erbij horen en welke niet. Jezus man, Nu bid ik voor het eerste keer: “Jezus, OMG waarom doen ze helemaal zo moeilijk? We zijn mensen op de aardbol, maak er gewoon een fijne mensheid van, zo noem ik : Fijne mensheid behalve de kwaden die mensheid kapotmaakt. Al die woordenschat maakt er toch zo kapot van ! Want ik ben vrouw, doof, lesbisch, zacht crème en werk samen met heel veel heteromannen samen en aantal heterovrouwen, aantal lesbisch vrouwen en één transgender. Nou en!!! En ik praat met iedereen met mooie kleuren, waar ik graag alles wil schilderen, van kleur tot kleur. Nou en !!! We zijn mensen, fijn samen, zonder taal gedoe ! Daarmee basta !

» Posted By Judith On November 01, 2017 @ 11:33

Nooit moe van #MeToo

Hanneke Groenteman is voor mij altijd de ene gewoon goede ( over boeken ) maar Oweeee zo’n snelle ellebogenwerk viel ook sneller in haar gitzwarte ogen ( haar ogen zijn vast van Groen, bruin of blauwe ), zo hard als ze kan. Die gitzwarte ogen maakt ze altijd als een koele kikker, zo kille. Dat zegt me toch niets.

» Posted By Judith On October 26, 2017 @ 09:59

Goed geschreven Karin!

Laatste tijd sinds #MeToo en overal bezig in de gaten houden wat er dan met het gevolg zou komen. Zoals gisteravond bij DWDD met Jelle brandt corstius aan het woord sprak over zijn moedige bekendmaking dat hij zelf verkracht was door iemand op zijn werk, jaren geleden. Hij schreef ook met de vijf w’s en de h. Hij vertelde in de krant ook over drogeren, orale misbruik, ontsnapping aan anale verkrachting noem maar op. Dan denk ik van : De helft klopt wel en de andere niet…., want als je gedrogeerd bent, ben je dan weg van de wereld en niets kunnen herinneren toch of niet?? Dat is ook de vraag. Hoe ontsnap je dan aan die anale benadering terwijl je gedrogeerd was? Wat ik iets toch beetje vraagteken zet, is of zijn ervaringen echt compleet waar was of zijn flashbacks alleen aan de verschillende beelden kwamen tot een vorm van zijn ervaringen? Niet dat ik het weet, maar hoef ook zelf niet te verdiepen naar zijn verhaal, maar wel goed dat hij naar buiten kwam. Alleen over vijf w’s en de h. viel me toch iets tegen, omdat Wie niets onder valt. Nou tja, Jelle beschermt zelf die dader ook, verdomme. Uit vrees voor Jelle’s gezin en 2e hypotheek nemen , oke. Maar dader beschermen??? Het vreemde ook is dat Matthijs van Nieuwkerk altijd op de brokken in de mond van iedereen telt, overal zijn mond insteken en allemans vrolijke boel zetten, dat is zeer ordinair en niet serieus voldoende willen nemen!!! DWDD is niet geschikt voor juistgerichte onderwerp of thema zoals #MeToo , maar draaimolend showprogramma van Matthijs zelf !!!! Om misselijk van te worden, mag ik effe kotsen? Dan denk ik van: Laat de nieuwe en wel serieus THEMA aan TV tafel zetten, zeker nieuwe vrouwelijke presentator/luisteraar. De ene weekavond over #MeToo en andere week avond-uur over Vuurbal of Economie of genomineerde boeken bijvoorbeeld. Dat lijkt me toch meer gepast dan die Matthijs’ mond die gaat als een lazarusklep ! Ik heb van de week ook mijn verhaal #MeToo gezet op twitter en toch eruit gehaald, en op mijn fb gezet en toch eruitgehaald. Waarom? Ik denk ook gekgenoeg aan het gevolg van anderen en mijzelf zeker uit zelfbescherming tegen gekke D’s en falend gevoel hebben dat ik zelf ook wil voorkomen. Lieve hemeltje toch….pffff

» Posted By Judith On October 26, 2017 @ 09:44

De bal ligt nu bij jullie, mannen

Daan, Je “schreeuwde” aandachtig naar om vrouwelijke verkrachters, omdat het nog steeds taboe was. Natuurlijk begrijpelijk. Maar vergeet ook niet dat Man-Man ( homo’s ), vrouw-vrouw ( lesbo’s ), niet alleen Man-vrouw. Dus heb je misschien toevallig CelblokH gezien? Gruwelijk dat vrouwenbende een gevangene heeft verkracht met hulpmiddel. Echt om misselijk van te worden, echt niet te bevatten. Die feiten zijn erger dan mijn ervaring, gelukkig wel want aanranden is niet hetzelfde verkrachten. Aanranden noem ik zoiets betasten en in je oren ( mijn ogen ) met woordenschat lelijk fluisteren, zo vernedering. Dat vind ik het nog steeds gruwelijk. Maar ga toch niet om schreeuwende klok hangen, want het was toch verjaard. Jammer dan. Schrijf maar zelf in landelijke kranten, dan wordt het vast heel Nederland wakker schudden !!!!

» Posted By Judith On October 22, 2017 @ 18:34

Heb zelfverdedigingscursussen gedaan ( aantal 10 ), en weet genoeg hoe ik tegen aanvallers in coma kan raken. Bang ben ik niet meer als vroeger. Een keer sloeg ik een man van 100 kilo neer, zijn neus gebroken, black out. Afgevoerd naar ZKH. Daarmee basta !!!

» Posted By Judith On October 19, 2017 @ 15:13

@Daan, oke. Het is jouw mening hoor. Maar ik vind het toch wel dat heel veel, teveel, mannen die makkelijk in staat zijn om vrouwen te grijpen, zo makkelijk. Helaas moet ik je zeggen, dat mannenwereld niet even erg als vrouwen zijn, want aantal is onvoorstelbaar hoog, torenhoog, ik zou wel willen zeggen dat 80% mannen zijn die deden en nu nog op dit moment ergens op de wereld, maar vrouwen zijn zeker minder dan 30%…dus niet echt zo vergelijkbaar. Want penissen zijn net rakketten, grote wapens los !!! Bij vrouwen zijn iets met verborgen in zich, hoe grijpen ze dan mannen? Ik kan me echt werkelijk niet voorstellen, al begrijp ik al goed dat het wel gebeurt met gestoorde vrouwen die zo doen. Gek toch.

Ik hoorde ook van vroegere homovriend die zelf door vier meisjes werd verkracht bij openlijke toiletten van cafe in zijn woonplaats. Hoe hij vertelde met zijn verhaal, geloofde ik hem ook meteen. Hij had zo trauma en was ook zo vol afschuw van vrouwen. Kan me voorstellen hoe hij zich voelde, precies zo. Die vier vrouwen gingen gewoon boven hem zitten……., terwijl hij vast gebonden was, was gruwelijk.

Maar andere kant over de politie, hoe serieus hij /zij het wel niet waren/zijn, soms vond ik hen lachwekkende machofiguren. bah. Ik heb zelf politie zelf betrapt dat hij naar de hoeren ging , waren wij toevallig op loge bij vriendin thuis tegenover. Jezus het raam was open boven, wij achter de schimgordijnen konden zien. Was ook schokkend. Moesten wij ook naar politie bellen, terwijl hij zelf politie was? Maar een van ons had al gebeld , zo liep hij toch snel weg na mobiel….zo erg was het

» Posted By Judith On October 18, 2017 @ 18:20

Daan, ben je man of vrouw?? Niet dat ik weet. Inderdaad is niet alleen aan mannen, maar ook vrouwen hoor. Dat hoor ik zo vaak hoe gevaarlijk vrouwen zelf ook zijn om iemand lastig te vallen en stalken, engerds!!!

#MeToo amper 14 werd sexueel betast door man (42) die zei dat ik lekker was dan zijn vrouw, amper 19 werd sexueel misbruikt door man ( hij was mijn ex vriend ) die zei dat het goed voor mij was.

Mijn platonisch vriend ( vroegere jeugdvriendje op school )geloofde niet dat ik door die 2 aanvaringen heb meegemaakt, want anders raakte hij mijn lichaam niet aan. Dus betast ook weer. Altijd boos als ik met vriendin naar het filmhuis voor vrouwen op stapte, zelfs op de fiets aangevallen door die plato-vriend. Hij zei dat mijn vriendin van mij af moest blijven. Was heel schokkend ook, schaamde me diep hoe hij het werkelijk was dan hij al was. Plato geloof ik niet meer in . Dat aanvaring in Eindhoven heb ik aan iedereen verteld, niemand geloofde me omdat iedereen hem aardig vond, zo’n sociale man. Dus ik werd ook niet eens serieus genomen.

In mijn relatie samen met vriendin , 8 jaar , heeft ze mij met messen bedreigd, gedwongen mijn kleren uit te doen , mij sexueel aangerand. Die vriendin waar ik samenwoonde, was ook zeer lieve vrouw en toch gebeurde dat.

Dat hele geschiedenis had ik niet de politie gebeld, want ik schaamde me zo rot. Maar wel iedereen verteld, toch niet serieus genomen, dacht ik ook dat als politie mij ook niet geloofde. Hield het op. Vreselijk !!!

» Posted By Judith On October 18, 2017 @ 17:51

Fijne frisse jongens

Janus, Je moet niet te snel oordelen over Karin. Wat ze schrijft, vind ik het heel goede zet om iedereen’ s ogen open te houden en natuurlijk met volle hoop om iedereen met mond open zetten, niets rechts, maar in middenlijn zogezegd neutralistisch gebied met goede kritieken leveren en protest tegen “politieke zwijgers”. Want wie zwijgt stemt toe, luidt het motto ( mijn motto dus ook ). Ik denk dat je mijn reactie over Hitler niet vergelijkbaar hebt gelezen. Ja, ik had het over Voorafgaande gebeurtenis hoe Hitler toch tot de machtige rijkskanselier werd, dus klop op de schouder, liever gezegd op alle koppen die zwijgen, oppassen!!!! Zo voel ik me wel goed aan, aan elke situatie en wel politieke ontwikkelingen daarover. Oppassen, Oppassen die rare kapsels en dezelfde propagenda-Joseph Goebbels- figuur Baudet wel naar voren, waarom niet Pechtolt of Koenders ( waardeloos die schuift teveel naar andere landen waar hij liefst door het bos heen kijkt ), noem maar op. Niet alleen Nederland, maar Hele Europa moet uitkijken naar die uitspraken van de rechtsidioten Trump en Wilders. Tenslotte Parool is Amsterdamse Krant is inderdaad niet genoeg. Janus, je moet niet aan iedereen geloofwaardig maken door je taalgebruik wat het wel goed of niet goed is, want je hebt binnen werklustige Karin niet gezien, met wie ze wel met journalisten vast wel had gesproken en wel wie niet. Janus, heet je zo of Gladjanus ? Dus ook oppassen! Ik bedoel niets persoonlijks, maar het gaat mij alles om de ontwikkelingen van nu, de zwijgers met mond open zetten, niets laten staan, tegen overdosis rascistisch uitlatingen en Rutte zegt ook helemaal niets. Helemaal pleuris VVD-stropdassen die alleen op economisch richten en wel bla bla bla. Niets over de ontwikkelingen die tot gevaar als vuile adders naar voren sluipen. Ik zeg nu, helaas wel uit theorie: Stop Baudet die alleen voor de camera’s wilt gooien, al sensatie ruiken voor zijn valse reputatie. Rotvent !!! Ik woon wel in Zuid Limburg, volgens mij ben ik enige die met mond open zet, erg he? zo weinig! Kijk hier niet ver vandaan 20 KM vandaan ligt rare wijk Blijerheide in Kerkrade waar Goebbels op school zat. Zo wil ik er niet aandenken, zeker Baudet en Wilders ook niet. Verrek maar, maar hoe? Op Politieke regering massaal protest aangeven, maar komt iedereen dan wel? Vroeger was het zeer aktiefste van de wereld: altijd massaal protest, maar nu zit iedereen met mobiel te snuffelen met kromme nek. Worden ze wijzer? Ik zeg nee. Zet hem op, hoe dan? Kan gewoon niet anders dan alleen melden aan de pers, Kranten, journalisten zoals Karin dat ook vrij snel doet. Voor mij toch petje af voor Karin !

» Posted By Judith On August 17, 2017 @ 08:32

Alleen elkaar

Heel triest vooral die arme mensen van andere klassen

Why just those tower people, is not it suspicious? But I do not want to interfere before it escalates, which was more than enough.

( =Waarom net die toren-mensen, is het niet verdacht? Maar ik wil niet inmengen voordat het alles escaleert, die was er al meer dan erg genoeg )

Maar als Engelse burgers die niet van andere landen afkomstig zijn, zeggen niets als ze daar hadden gewoond, maar waarom juist weer die escaleren omdat het misschien verdachtig was.

Daavoor word ik toch niet goed van soort verhalen vanuit TV en social media? Maar Karin, je verhaal is toch bijzonder hoe de mensen elkaar nog hebben, liefde alles voorhebben is heel mooi ondanks alles zo triest

» Posted By Judith On June 22, 2017 @ 17:53

Moslims in het blauw

ff correct : als zijn/haar collega Moslima . excuses.

» Posted By Judith On May 28, 2017 @ 11:20

Beste allemaal,

Vraag je je niet af hoe interne politie bekijkt als zijn/haar moslima met hoofddoek eronder draagt? Symbolisch relegie op het werk geeft aan dat geen enkel neutrale gebied verdraagt. Niet slim vind ik. Laat de religie achterwege, liefst thuis of kerk of moskee wat je liever anders wilt noemen.

Laten we gewoon in één samenhoren zonder belemmeringen onder elkaar, anders word je toch goed ziek van intriest en nog intriest allemaal meer dan genoeg op de wereld. Ik ben doof en lesbisch en daar ga ik toch niet de klok hangen op het werk, No away ! Niet nodig om zoiets te vertonen! Laat iedereen privé respecteren, het zij zo ! Klaar vette punt !!!

» Posted By Judith On May 28, 2017 @ 11:19

Grab ’em by the poen

GeenStijl is GEEN STIJL om te lezen. Vandaar dat iedereen zo leest zonder stom genoeg na te denken, helaas. Haat rondstrooien gebeurt ook vaak vanuit Facebook bij onbekende “geen-stijl-om-te-lezen”. Wie is de verantwoordelijke voor het verspreiden van GEENSTIJL ??? Klachten indienen aan moderator om te stoppen met haat strooien. Judith

» Posted By Judith On May 10, 2017 @ 19:43

Oude bekende

Prachtig verwoord.

» Posted By Judith On April 26, 2017 @ 17:53

Het recht niet te weten

Dank voor die laatste toevoeging, Janus.
Hopelijk wordt er niemand depressief van

» Posted By Judith On June 16, 2016 @ 01:04

Een achtste

Heb het vaak gevraagd! Kan je toch niet missen als je naar haar kijkt! Echt Indisch. Maar wel leuk om het nu eindelijk bevestigd te krijgen. 😘

» Posted By Judith On February 18, 2016 @ 23:42

Verstilling

Karin!! Tranen in mijn ogen en brok in mijn keel😘

» Posted By Judith On November 26, 2015 @ 09:51

Een paar centimeter

Dank je Karin en sterkte. als je me je adres mailt dan stuur ik je een flesje vloeibare magnesium op. dat helpt. #cadeautje

» Posted By Judith On February 14, 2015 @ 02:44

 Page 1 of 2  1  2  » 
«« Back To Stats Page