Statistiek

Comments Posted By Judith

Displaying 1 To 30 Of 146 Comments

Onrecht lijkt onaantastbaar

Interessant goed geschreven Karin, met geduldige uitspraken.
The Panama Papers was al vrij bekend, maar eerder noemt men sowieso Belastingparadijs of Paradijs Papers, raar maar waar. Was bij Football leaks ook laatste jaren bekend om die belastingen onderduiken, en hoe en wat weten ze gewoon via soortgekke papier vandaan halen…waardepapier? of….de genoemde papier met ondertekening, is het niet brandbaar? Voor mij is toch ondenkbaar hoe het in zogenaamde papers wordt beland. Niet alleen Leiders of voetballers, maar koninklijke families ook van alle landen mee te maken.

Hoe extreemrechts ze zelf toch ook wel zijn om die manier van belastingen te weten omzeilen via The Panama Papers, maar zover bekend komen ze ook via Zwitserland terecht, dan ook weer niet , alles doorsluizen naar VEA, de Marshall Eilanden en Greneda.

Ik heb al vrij lange tijd zo’n vermoedens waarom, maar oordeel niet graag snel. Maar goed zeg ik hier toch: Mogelijk willen ze zich als rijken kloven van de arme burgers als wij allemaal, mocht er dan iets gebeuren dan sturen ze zogezegd naar dure “UFO’s “om naar andere planeten te verhuizen tegen hun betalingen, hoe gek ook zoiets idioot klinkt. Maar snap zelf niet hoe die Rijken zo denken : woww, ik ben rijk, lekker doodeeuwig multimiljonair, niemand anders meer dan ik. Laat die papier mooi bewaren in “Lourdesgrot”, mocht ie wonderen verrichten ( flauwe grapje hoor ).

@ Henk , ik vind het wel goed van die onthullingen, moet toch overal vanuit alle journalisten gebeuren om te openbaren wat er nou aan de hand is. Hoe riscovol dan is om te vermoorden? De rechte weg is de beste !

» Posted By Judith On November 07, 2018 @ 17:25

Malaise in de marktwerking

Als ZZP’ERS verpleegkundigen zijn niet echt professioneel, als ze zelf onervarend praktisch zijn, kost ook méér paperwork. Daar ben ik niet zo overtuigd dat ze als “thuiswerkers” in beter handen hebben

» Posted By Judith On November 01, 2018 @ 00:09

Vraag je je niet af hoe het dan met dure zorgverzekering en ook nog je eigen risico moet betalen, oké, maar kan het die noodgeval niet eerder dekken van 17 miljoenen inwoners in Nederland?

Ik snap het wel dat onbekwame bestuurders niet nodig krijgen wat ze willen, maar oweeee moet je alle overbodig luxe ziekenhuizen zien!!! Die hebben allemaal dure interieurs, apparaturen, dure salarissen van artsen die er ooit zijn bestaan in de 21e eeuw. Uit jaren ’80 heb je 3/4 splinternieuwe apparaturen niet nodig en we leven steeds langer en langer.

» Posted By Judith On October 31, 2018 @ 12:25

Het jampotje opendraaien

Mijn moeder heeft het jampotje opengedraaid: “Als ik kleins niet meer kan herinneren, ben ik er klaar mee!”. Als, als, als de verpleging niet doet en als het niet lukt, moet je het echt doen. Ik heb het geweigerd om dan niet geweten te hebben alsof ik mijn eigen moeder vermoord. Nee is nee! Dat kan ik niet. Het Jampotje doe ik pas open als het niets anders kan bv dat ze als kasplantje leeft of helemaal compleet Alzheimer heeft…… Wil ik er niet aan denken!

» Posted By Judith On October 24, 2018 @ 11:43

Vestiging

Nou het is echt heel klote dat 1,9 miljard voor de verlaging van vennootschapbelasting gaat. Op die manier waar Rutte het liefst ziet, is belastingopbrengst voor de staat zelf, juist omgekeerd. Zéér afleidingsmanoeuvre.

Dus ieder jaar 2 miljard naar bedrijven, on-voor-stel-baar! Vandaag , bijna de hele dag, heeft me ook doen beseffen daarover, omdat ik zelf in bedrijfsleven zit. (mijn halve leven altijd nog van bedrijfsleven). Dizkuzzie gehad met collega’s.

Nou, ik ben niet voorstander van die volle 2 miljarden aan bedrijven alleen , die volle per jaar !!!!!

Besef dat ze al 8 miljard uitgegeven hadden aan hogere salarissen voor politie, onderwijzers, verpleegkundigen, ambtenaren enz. Het leger krijgt er geld bij, enz.

Het vestingsklimaat zou ik het liefst willen zien:

* Nieuwe ontwikkelingen naar echt oplossingen tegen opwarming, dat is voor mij ook één vd vele redenen belangrijkste voor elke mensheid op de aarde.

* En huur wonen moet goedkoper zijn, dus verlagen van huurwoningen, want anders onbetaalbaar. In elke stad moet men nooit de kloof verbreden tussen rijksten en armsten. No way!

* Italie heeft nu 2300 miljard euro schuld… Daarom moeten de EU landen Italie helpen en redden. Straks moeten we extra betalen aan Italie als EU-lid, omdat Italie nu erg diep in de schulden zit. NU Griekenland net gered is uit de crisis….nou….

Dan weet ik gewoon niet meer wat ik ervan moet denken welke het beste is….maar doe ik zeker voor de burgers, dus niet aan kutbedrijven. ( sorry voor scheldwoord tja ).

Vraag je je niet af, waarom Coalitie partijen ( VVD, CDA, D’66 en CDU) in godsnaam zo hersenloze keuze hebben gemaakt? Bedrijven paaien en lief zeggen voor publiek voor volgende VVD stemmen die blijven winnen??? Nou het is gewoon verrekt klootzakken die geen zier om mensheid geven, wat een christelijke keuze daar pffff

» Posted By Judith On October 17, 2018 @ 19:11

Duik in de geschiedenis

Gebeurt overal, niet alleen over de werkvloer of straat, maar echt overal. Tunnel, penthouse, Rivierbossen, binnen gezinshuizen, mijn buren even gevaar als de straat. Niet alleen de straat moet veilig zijn, maar mannen en vrouwen moeten aan zichzelf gelukkig zijn met hun eigen sexuele behoeften zonder anderen aan te randen of kleffen of verkrachten, noem maar op.

Niet alleen Allochtonen, Maar ook “gewone” Burgers in Nederland, Duitsland, Engeland, Amerika of Nieuw-Zeeland.

Wel heb ik een man boven 100 kilo keihard op zijn neus geslagen omdat hij mijn haar trok. Hij viel neer en per ambulance naar zkh afgevoerd, wegens zijn gebroken neus. Wel heb ik straatjongeren met mijn broodtrommel keihard ermee geslagen omdat die ene met een mes opentrok en wat zei waar ik geen stem verstond, gebeurde onder de viadukt naast flatgebouw. Ze hebben allemaal weggerend na mijn torenhoge gillend schreeuwen. Wel heb ik mijn collega hard op zijn knie geschopt nadat hij ook met mes opendeed en mij schold. Hij mocht daar blijven en ik moest weg van mijn baas, ongelofelijk was dat ook. Hoe veilig ben je dan eigenlijk over de werkvloer? Zo heb ik geleerd om mezelf te verdedigen en harde ( met harde argumenten ) mond geven, dan bang waren ze wel. Als ik boos of woede uitbarstte, was iedereen bang voor mij.

Nou, wat is nou aardig aan? Of je aardig of niet aardig bent, evenerg ook als je dat ook zou doen, mij krijg je niet klein!

Alleen het probleem is dat ik altijd zwakke punt voor vrouwen had, en als ze mij aandeed, was ik toch “bang” geweest. Gekgenoeg wel. Daar had ik mijn therapie net overgehad , afgelopen donderdag. Die psychologe zei al : “OOOO dat is echt niet goed voor een relatie of huwelijk waar je mee zat. Echt niet goed, want je was bang voor haar. Leer je zwakke punten voor vrouwen af, behandel iedereen gelijk waar je nergens bang voor bent, je bent heel sterke vrouw, je hebt alles overleefd. Dat moet je dat doen! Nergens zwakke punten, hou je hoofd erbij en als ze jou toch aandeed, meteen aangifte!” Ik zei: “Ja, het was mooi ermee afgelopen met mijn huwelijk. Geen denken aan! Ben er ook nog bezig met die stomme zwakke punten!”

Overtuig mezelf zeker dat heel veel vrouwen ( OF MANNEN OOK ) zwakke punten hebben, dan moet iedereen zijn eigen zwakke punten zichzelf kijken in plaats van angst blijven rondlopen, leer omgaan met je angsten overheen te stappen, ga wandelen, kom je toch overal iedereen tegen die niet veilig is. Overal de wereld. Dus

» Posted By Judith On October 13, 2018 @ 08:49

Misschien komt na #MeToo juist op de weg naar 3e feministisch golf, maar die bestaat al vrij gekgenoeg in jaren 90, niet voldoende zichtbaar dacht ik. Nu 4e feministisch golf , wie weet komen vrouwen toch naar buiten massaal om te stoppen met verkrachting en geweld, meer woorden en nieuwe wettelijk aangeven voor zwaarstrafbare cel, niets in verkorte 6 jaar, maar langer dan 15 jaar. Dan voelt de dader wel iets voor??? Nou dan weet ik natuurlijk niet alles na die wetten, maar je hoort ook vaker hoeveel jaren ze in de gevangenis zaten na verkrachting, moorden en incest.

Ik begrijp dat het voor jou, Karin, al vrij lang bestaande strijdbaar in 40 jaar lang gaande was, dat het voor de massa niet genoeg met ogen open doet, omdat het toch niet serieus wordt genomen. Na herhaaldelijke dreigingen vanuit rijkste beroemden en wel openlijk is voor ons wereld pas met ogen open??? Nou, dat weet ik ook niet alles na die volle toestandjaar 2017-2018-#MeToo.

Misschien moeten we even in #Time-out zetten via social media, omdat het teveel goeds toch niet bereikbaar is, rustig aan doen met allerlei uithoeken van rotstreken (= klachten indienen, beschuldigen ). Wie op dit moment helaas ook al had ervaard, doe het dan meteen!!! En niet in jaren lang wachten, juist die verjaarde aantal decennia laat zitten. Wij als vrouwen die ervaarden, hebben het gewoon helaas PECH, omdat we niet durfden uit angsten, wat het begrijpelijk was, dat moeten wij met allen , in ons vorige generatie, gewoon accepteren dat ons PECH was. Maar via meldpunt kun je toch bellen die je kan vertellen uit die decennia van je verleden, dan krijg je er ook mooi mee met percentage hoeveel dit voorvallen waren geweest. Kan gewoon niet anders. Ik zou zelf toch niet met wijsvinger omhoog steken, als mijn verkrachter ineens topambtenaar was geworden van Unilever bijvoorbeeld, dat al méér dan 40 jaar geleden gebeurde. Dat was ook zoiets lariekoek, want je hebt je leven mooi goed te pakken die je stabiel en gelukkig voorts wilt leven, toch? Misschien praat ik te makkelijk, tja.
Maar mijn verkrachter is gelukkig hardstikke dood, zo goed als een pier. Daar heb ik allang vrede mee. In gedachte: zijn hoofd nooit meer naar de lucht kijken, maar naar de grond volstroppen. Vette punt.

» Posted By Judith On October 12, 2018 @ 06:39

Ik denk dat het ook met sociale media te maken heeft waar we echt om (#) time out zouden vragen om ons allen te dimmen.
Eerlijk gezegd heb ik sinds die Hashtag nog nooit zoveel meegemaakt in korte jaar ( sinds #MeToo) als te voren in mijn 35 jaar bij elkaar. Iedereen werd niet meer kalm. Ook heeft te maken hoe minachting vanuit daders wereld was geweest hoe boos wij als slachtoffers waren. Heel openlijk. Ik geef toe dat ik vlak vóór mijn vakantie in Italië kei-kei-moe van die soort kermis was. Het heeft te maken dat de meeste mannen altijd het laatste woord hadden. Kijk ook naar kabinet over #MeToo afgeketst was om die onafhankelijke onderzoek. Ook TV gedoe zoals DWDD die presentator zei ook een paar keren zéér eigenwijs. Maar goed.

Zolang de stilte rondom #metoo blijft doen, zijn we met allen als verliezers.

» Posted By Judith On October 10, 2018 @ 15:52

Godgeklaagd

Haha, je begint er zelf zo mee: Feministen zijn nog erger dan de mannen. Je verwijt ook de hele tijd vrouwen en of feministen.

Mijn ex-schoonzus heeft bij de vleesfabriek gewerkt, veel vrouwen ook. Ze zijn allemaal vrouwen of ze feministen zijn, weet ik niet.

Feministen reageren altijd pas als er iets met de mannen aan de hand was en of behoorlijk verkeerd uitgesproken hadden. Het is voor Feministen goede recht om toe te spreken, dus waarom mogen vrouwen niet met hun mond open zetten die hen onterecht hadden aangedaan bijv ongelijke loonbetalingen of verbod abortus na verkrachting, vrouwelijke geslachten besnijden, mishandelingen en sexuele geweld etc etc. Ik zie het niets verkeerds in de genoemde Feministen.

Feminisme – uit het Frans féminisme, van de Latijnse woordstam femina = vrouw – is de verzameling maatschappelijke en politieke stromingen of bewegingen, waaronder de vrouwenbeweging, die ongelijke (machts)verhoudingen tussen mannen en vrouwen kritisch analyseren en emancipatie nastreven op economisch, politiek, sociaal en persoonlijk vlak. Het feminisme komt op voor vrouwenbelangen, streeft opheffing na van ongelijke behandeling van mannen en vrouwen, ijvert voor lichamelijke autonomie van vrouwen, vraagt aandacht voor onderwerpen die belangrijk zijn voor vrouwen en strijdt tegen huiselijk en seksueel geweld. De vele verschillende stromingen van het feminisme hebben soms tegengestelde visies, maar op hoofdlijnen bestaat er wel overeenstemming.

Ik zeg je nu: Je klaagt teveel over vrouwen, waar hoor je vrouwen die klagen over mannen? Pas na mannen hen aangedaan hadden, en andersom ook.

» Posted By Judith On October 09, 2018 @ 15:14

@Roos Schippers 4. Ben het met jou eens, ja! De vraag is ook waarom Jan met de lelijke hoed niet naar hoofd afdeling stapte om klachten indienen tegen sexuele intimidatie.

@ Jan met de lelijke hoed 12. en 13, Ja hoeft niet per sé, inderdaad, maar ik zei dat het wel in het algemeen heel erg opvalt onder social media, tv en kranten. Omdat ze méér poen hebben dan andere posities. Maar het heeft niks met vrouwen te maken die leuke baantjes wegpikken, wat heeft er nou benul te maken met politiek correcte maffia? Onzin!

Over feministen die niets laten horen? Omdat ze gewoon met Chrstine Basley Ford eens zijn, logisch dat ze er niet veel over spraken dan gewoonlijk.

Kijk naar artikel van Karin Spaink als duidelijk betiteld: Godgeklaagd ! Haar uitmuntende opmerkingen over de voorvallen vanuit alle kanten van de posities vind ik het juist heerlijk feministisch taal met goede inhoud, heerlijk om te lezen! Bravo!

» Posted By Judith On October 09, 2018 @ 07:56

Oké, je interpreteert als man helaas anders dan vrouwen. Je hebt alleen over vrouwen, maar als ik over mannen praat, kom je er dan heel laaiend over. Het lijkt wel alsof wij als vrouwen niet openlijk mogen praten zoals over #MeToo. Elke detail verschilt van verhaal. Ik zeg je al , goed lezen boven, dat ik het ook vond dat mannen behoorlijk slachtoffers zijn van de gevaarlijke krengen. Verschrikkelijk. Maar denk niet dat zoveel vrouwen voorkomen als van mannen zelf, die al toch zo machtig zijn over de hele wereld. Kijk goed rond de wereld; Bijv. “haatbaarden” vinden dat vrouwelijke geslachten moeten besneden zijn, dat ze als bezittingen worden beschouwd door hun idiote theologie. Misselijkmakende aanwijzingen van die “haatbaarden”.
Hoge en machtige positie van alle mannen komen er wel helaas vaker voor als verkrachters/aanranders, machtmisbruikers, dat is ook heel erg misselijk. Maar Owweeeee die arme Dr. C. Clasey Ford sprak wel waarheid, maar tja na 30 jaar later ….ze heeft alle redenen waarom ze ineens uit het niets tevoorschijn kwam, misschien door Kavanaugh in machtpositie die ze liever niet wilt zien. Maar goed, daar kan ik ook niets op tegen. Alle vrouwen hebben recht op alle aantijgingen tegen te spreken, ook tegen verkrachting, aanranding, machtmisbruik of geweld. Maar mannen zie ik heel erg weinig. Zo zie je maar, dat je zo laaiend over vrouwen doet. Ben je soms beetje gefrustreerd over de vrouwen of feministen? Jan met de laaiende hoed.

» Posted By Judith On October 07, 2018 @ 16:56

Nou, mannen hoeven niets te vrezen van vrouwen of ze feministen of niet zijn.
Slachtoffers zowel mannen als vrouwen zie ik ook vrij ernstig. Maar uit je verhaal komt toch niet overeen van @3 en @5, zoals je beschreef over laatste zin: leuke verpleegster zou je het wel willen, snap ik. Maar uch, welke verpleegster die je juist niet wilt, hoe ziet ze er dan uit dan? Je maakt er verschil van die bashen die je wel zou willen of niet. Hahaha.

Ben zelf semi-femniste, zogezegd halve feministe. Ik vecht voor de anti-vrouwenonderdrukking, anti-ongelijke loon, anti-vaginale besnijdens, sexuele misbruik/machtmisbruik, anti-geweld etc etc. Daarnaast vecht ik ook voor gelijke behandeling van Mannen en vrouwen samen.

Ben niet van hart geopereerd, maar andere plek geopereerd, daardoor kreeg ik hartcomplicatie (was al in 2014). Natuurlijk ben ik er voorzichtig mee. Dank je wel Jan met de gekke hoed!

» Posted By Judith On October 07, 2018 @ 12:56

@ Jan met de lelijke hoed, Ik vind je verhaal best nogal kwebbel, iets wat hij het liefst ieder lezer wilt uitdagen, vindt leuk om ermee te mengen hoe de vork in de steel zou steken. Want je zei eerst: Toen ik na de operatie uit narcose bijkwam, werd ik zeer agressief benaderd door een hoofd verpleegster…” Dat is niet echt geloofwaardig. want ik ken uit mijn narcose-ervaringen: zelfs voel je je voeten heel erg goed dat ze de lakens uit bovenromp haalde, uit mijn voeten haalden, dat de operatie zeer geslaagd was, wist ik al tijdens laatste minuut van narcose. Daarna voelde ik mijn voeten al snel kouder dan normaal; Na zware operatie 3 uur lang in plaats van 1 uur wegens mijn hartcomplicatie, maar die was in orde. Ik kon mijn voeten zelfs bewegen, mijn armen bewegen, kon praten….allemaal vlak na narcose. Dan had je haar ook al mepje kunnen geven, toch?

Tweede punt is: mannen zitten anders in elkaar. als het een leuke verpleegster was geweest had ze me best mogen betasten.

Dan denk ik van: Nou, het is gewoon jouw leedvermakige gezwetsverhalen….ha! Maak dat kat wijs he?!

De andere kant snap ik wel dat veel mannen gefrustreerd zijn na aantijgingen van vrouwen uit het niets, wie weet ook al 20 of 30 jaar geleden, baaammmmmm beschuldiging van verkrachting of aanranding etc etc. Nou, denk ik ook van: Ruiken ze geld of willen ze juist niet bijv Kavanaugh hogere positie funtioneert als de machtige figuur van USA? De laatste zin kan ik me wel voorstellen, dat zou ik ook niet willen als mijn verkrachter ineens de directeur van Shell is of zo, dan zou ik hem ook op de schouders kloppen: Nee, he jij als directeur, anders vertel ik iedereen dat je mij verkrachtte toen ik 14 jr was…..maar nou, dan zijn ze eenmaal om miljoenen dollars lekker te ruiken. Dat is het dan.

» Posted By Judith On October 07, 2018 @ 11:18

* Vraag me af waarom zijn naam niet bekend gemaakt is?
* Als hij die vrouwelijke klachtindieners inderdaad had bedreigd, sexueel geintimiteerd had, gechanteerd had, dan is de vraag ook waarom het niet serieus wordt gekomen om hem op te pakken en vrouwelijke klachtindieners aan schadevergoeding voor te krijgen???

» Posted By Judith On October 03, 2018 @ 15:18

Er komt geen einde aan

Tja, ik maak me er niet druk over. Ze doen maar. Degene die centen ruikt, duikt ineens uit het niets. Alle zwetsverhalen vanuit de beroemde hoekpunten is de hele gedoe van social media ineens rijker geworden, lekker op sensatieboel aanjagen, daar kicken de lezers nogal op. Mannen boos op vrouwen wegens zwetsverhalen, vrouwen boos op mannen wegens zwetsverhalen, het gaat alsmaar door.

Verspil geen energie meer aan dingen waar je toch niks aan kunt doen. De hele hoofdstuk van gekkigheid (Hollywood wordt alleen maar Moneywood!) afgesloten. Wat heb je eraan om boos te blijven. Straks ben je opgebaard met diepe frons in wenkbrauwen met streepsmoel. Heb je er ook niks aan. Ha Ha.

» Posted By Judith On October 02, 2018 @ 06:45

@ Nette 2. Mee eens! Gebeurt helaas te vaak. De kern was er toen in mijn tijd helaas dat er teveel mannen ermee bemoeiden en ermee verzaken. Dan maakte de slachtoffer dubbel dupe.

@ Jan 3 en 4 met de….hoed ( lelijkste? moet ik je nog zien? haha ).
Helaas inderdaad zijn er zo trends tegenwoordig hoe machtiger idiote krengen naar voren komen, zoiets overkwam bij mijn vroegere tijd niet. Gruwelijk inderdaad. Alleen ben ik niet mee eens dat vrouwen minder fysieke kracht zijn dan mannen, oweeee, moet je hun nagels zien krabben bij het gevecht of haren trekken bijvoorbeeld bij krankzinnige Jerry Springer. Iedereen werd ineens dominanten, verschrikkelijkst walgelijk show van de wereld. Ik weet niet waar je precies op vrouwen doelt. Verklaar het of iets wat je ervaarde in je eigen omgeving ….

» Posted By Judith On September 28, 2018 @ 15:15

– Bill Cosby lacht het nog steeds publiekelijk zonder geweten, ongelofelijk, wat een vieze vent toch?! Zie link :

https://www.telegraaf.nl/entertainment/2604881/bill-cosby-lachte-en-maakte-grapjes-na-veroordeling

– Mijn collega vertelde me dat haar achterneef in de TBS zit wegens verkrachting, hij verandert nooit, daar vertelt hij graag om weg te komen. Dus behandeling daar verandert nooit na goede gedrag. Nee dus.

– I.v.m. #MeToo / mijn verkrachter ( was 14 jaar ) lag op sterven in 2010 zei dat hij heel veel spijt van had dat hij mij had gedaan, hoorde ik alleen via zijn dochter waar ik vroeger had opgepast. Zoveel spijt dat hij niet besefte hoe jong ik was. Door chatten met zijn dochter zei ik: Ik wil zelf uit zijn mond horen dus niet via jou, sorry. Ze overtuigde steeds weer dat hij het echt spijt heeft getoond met zijn kinderen erbij. Ik zei: Nou dan, waarom komt hij gewoon niet naar mij toe om de spijt te betuigen? Helemaal pffffff. Zo boos was ik dat, soort wrok! Ik zag toevallig zijn jongste dochter ( hij heeft haar ook sexueel misbruikt, stond ook in de krant ( De Gelderlander !!!) website dat haar vader’s foto op haar dressior stond: Goh wat schiet hij graag met zijn grote geweer…. Dacht ik van: Hij verandert toch niet, stommerd!

» Posted By Judith On September 27, 2018 @ 06:17

Broddelwerk op hoog niveau

@Johan zie 9. totaal niet mee eens met je vergoten opmerkingen/verhaal. Ik zie mijn omschrijving niets waar de redenen zijn waarom Hillary geen president is geworden. Daaruit mijn opmerkelijke aanwijzen over Hillary waar ze eigenlijk allang president had moeten zijn. Ze heeft niet van die lelijkste Trump verloren, heeft meerderheidstemmen dan Trump, toch bepaalde klootzak-systeem om hoeveelheid partijen in staten had plaatsgevonden, raar maar zóóóóó vrrrrééééémmmmmd ! Echt bizar was dat!
De andere kant van de staat Florida , Trump’s favoriete goudenkooi, heeft die oranje oetlul vast om stemmen gekocht in ruil van handels. Zover het altijd bekend stond hij niet voor niets miljardair geworden. Altijd handel om ruil-handel-leven , daar heeft die Oranje Oetlul ervan geprofiteerd. Daarom is de presidentschap totaal niet geschikt voor die Oranje Oetlul. Nul komma nul !!!! Waarom hij deed voor presidentschap, ging het alles voor hem om handelen om geld, zijn grootste obsessie om geld handelen, handel exports, handel ruilen om wat heel grootst voor hem gaat, laat de arme mensen zonder enige empathisch vermogen achter. Zijn zwaarlijvige romp van urenlang zittend werken en ‘gouden’ maaltijden zeker drie keer per dag vol vreten , zo duur als huurmaand van de arme mens. Walgelijk!

Bv. Rutte zegt: afschaffen van dividentbelastingen, nee! , oke. Maar meerderheid van het kabinet is er niet mee eens, wie staat dan als Ja-kiezer te bemachtigen? Rutte, nog altijd Rutte en niemand anders. Geldt de meerderheid van het kabinet dan niet? Het is ook precies zo als Trumpland.

» Posted By Judith On September 23, 2018 @ 09:36

@ Karin, heb alleen op TV en internet via you tube gekeken naar interview met Woodward. Vind hem niet zo geweldig zoals velen over hem beweerden hoe geweldig hij toen al was i.v.m. watergateschandaal. Woodward sprak bijna net als Rutte, die steeds rechts, rechtser en rechtst denker is geworden. Op de manier van communiceren van hem beviel totaal niet. Zijn kritiek is zo weinig gezien over Trump, maar goed, dan leer je toch niets via you tube movie en TV. *Zucht*

@Peter @ Johan, Ik vind Hillary echt de verdiende presidentschap, ze is zéér ervaringsdeskundige in de politieke wereld, ze heeft Bill Clinton zelf achter zijn rug geduwd om de presidentskandidaat te stellen en dat was ook zeer gelukt. Zonder haar was hij niet zo ver gekomen, echt niet. Ze is geniale president, al heeft ze meerderheidstemmen dan Trump en toch…?! Onbegrijpelijk! Hoop echt komende jaren dat ze het ook weer zou herhalen om presidentschap. Haar levensloop als wetenschappelijke politiek van Yale universiteit en ook rechten ( advocaten ) past heel erg goed in de stijl van nette presidentschap. Was er zo kapot van geweest dat ze daarvoor niet haalde. >:-(

» Posted By Judith On September 21, 2018 @ 12:52

Ach, niet gelezen! Boeit me niet zolang men die schoft ‘stupid’ Trump schrijft. Ook leer je nix van zijn – al zijn uitstraling en karakter – geklungel. Zo bijzonder is hij ook niet. Elke schrijver had beter met vlijmscherpe taalzinnen op zijn Trump’ s geest ( waar is ie nou ??? Lege hoofd he?!) hard moeten kerven zodat hij nooit meer kan functioneren als president. Jezus man man die goedgekke sluiperige grofheid! Als ik achter hem als soldaatje moest spelen, had ik hem allang in stilletjes vergiftigd. Klaar vette punt! Vlak vóór hij kandidaat stelde voor een president , bespotte hij in volle gebaartaal over gehandicapte mens. Dan denk ik al meteen: Wat is dat voor ziekelijke geest, zo slechte karma over de mensen heen!!!! Ik wist meteen dat je er niets van hem zou leren, no way! Tot nu toe nog steeds nietssssssss !!!!

» Posted By Judith On September 19, 2018 @ 17:46

Dansend in een mijnenveld

Ik heb alleen maar in dikke half uur via uitzending gemist gekeken, langer doen ze niet meer helaas ( potdomme! want dan moet ik voor abbonement nemen, 1e keuze gratis en dan laten ze jou ook niet geheel zien draaien, ook potdomme!, dan laat ik het maar zitten). Dus alleen over die dikke half uur; Dus kan nog nooit wat iets vertellen wat ik ervan vind omdat ik het niet helemaal kan zien. Haar vertelling evt filmpje ( trailer ) over I, Tonya. Schrok me ook wild hoe haar moeder haar mishandelde, gruwelijk. Al die vernederingen, nalaten, machtmisbruik, geen enkel warme opvoeding, ongewenste kind, vreselijk. Niet verbazingwekkend dat ze er zover was gekomen om haar rivale schaatsgenote Karrigan uit te bannen. Esther vertelde dat ze bijvoorbeeld niet elkaars konden kijken en praten, niet echt in dezelfde brug gewoon tegen elkaar praten, om die manier van communiceren. Dan denk ik van: Wat praat ze zo makkelijk zeg! Ook elke therapeut kan het ook niet echt verhelpen om die manier van communiceren te weten overbruggen, nee “inbruggen”! Want dat had ik ook met mijn moeder; Haat en liefde verhouding, ook zoveel vernederingen, verkleinen, dominante, nalaten, ongewenste kind, precies hetzelfde behalve mishandelingen. Daarvoor had ik ook met therapie, Psychologen enzovoorts. Zoveel moeite en ervoor geknokt om mijzelf te zijn, niets laten kleineren. Bijv. Mijn moeder was van mijn vader gescheiden, dan hielp ik altijd 2000% voor haar, bij haar huis gebleven, haar verhalen luisteren, haar depressieve perioden wisten helpen, dat deed ik het alles in mijn jongste jaren, van 7e tot met 18e. Het was zeér zware tijd voor mij geweest met maagzweren ( eruitgeknipt op mijn 15e ). Maar nu ben ik zelf ook gescheiden, 2 jaar geleden. Dan dacht ik van: Mijn moeder hielp mij wel overeind, luisterde naar mijn traumatisch huwelijksleven….nee hoor. Nul komma nul! Het is zo, hoe je bekijkt naar therapeutisch hulpverlening dat het niet altijd werkt. Want de ene luistert niet en andere wel, en dan? Ik zou best wel voor Esther willen komen, maar komt mijn moeder dan? Nee vast niet, ze denkt dat ze betweter is dan alle mensen, ja hoor. Nou, dan is het voor mij simpelweg, over en uit. Mijn ex was ook zéér dominante. Verkeerde keuze en zo vermoeiend. Burn out, depressief heb ik het alles voor geknokt met beetje hulp van psychologe.

Iedereen kan wel op eigen risico zelf betalen , de rest gratis verzekerd, alles kan.

» Posted By Judith On September 15, 2018 @ 12:09

Seks, macht en gender

Wat Karin schreef, had ze zeker gelijk wat betreft vrouwelijke daders ook evengoed als mannelijke daders zijn, hoeveel aantal zijn ze allemaal dan? Niet dat ik het weet, maar kan CBS onderzoek kan zelf ook niet achterhalen, denk ik. Hoe bewijs je dat verhoudingen dan? Veel mensen zwijgen als goud, pakken zilver zo goed als ze kunnen. Ik herken ook mijn ex tijdens mijn huwelijk mij zowel geestelijk als fysieke chantage had gepleegd, ook stukje geweld had gebruikt tegen mij (stoel naar mij gooien!!! ik pak het gelukkig sterk genoeg als de bal). Mijn ex was zo onvoorspelbaar als ze kwaad wordt om wat iets in haar hoofd uiteenspatte. Ik was echt helemaal verdrietig om haar gedrag geweest, maar na niet op korte termijn gebeurtenis, maar later ging het toch langer dat het korter termijn viel mijn hart in breuk dat ik het niet meer langer aankon. Hoe ze alles voor elkaar wist te voorbereiden, alles wist te regelen, alles klaar wist te spelen, kwam ik pas achter vlak voor de scheiding, stom genoeg was ik zelf dat ook. Ik was zo blind als wat, tja ik heb echt heel veel van haar gehouden zoals ze de oude ….. was, maar niet dit geval. Ik heb het altijd voor haar gezwegen. Na mijn scheiding heb ik pas aan mijn beste vriend verteld, zelfs haar brieven aan mij laten lezen. Hij zei precies zo: Hoe kan ze in godsnaam zo veranderd in laatste jaren? Alles wat jullie zo fijne huwelijk hadden, was niet die laatste jaren bevattend, totaal anders. Je was bang voor haar, dat zag je jezelf niet. Je verdriet was te groot, binnenvetter. Goddank heb je het contact verbroken, zij ook. Jezus man, wat is dat voor mens? Ik zei al: Niemand kan het over 10 jaar zelf ruiken om wie hun partners werkelijk zijn geworden, anders dan voorheen. Hun huwelijk zomaar vergooien en wie weet verstikt het ook zoiets, net als ik. Als we doorgegaan waren, waren we allebei zeker doodongeluk! Dus voor velen hebben geen enkel idee wie ze werkelijk was, maar ik wel.

» Posted By Judith On November 07, 2018 @ 04:14

Ik ken een paar van mijn klasgenoten van vroeger, dat ze ook met oudere vrouwen hadden ervaard met sex. Ze noemden zeer rijpige vrouwen, beter dan jonge meisjes die nog niet ervaringen hadden met sex. Dan zie je hoe misbruik ze zelf ook deden met oudere vrouwen, andersom ook in principe machtmisbruik.

Ik ken een paar homosexuele mannen die allang voorbij 50 of 60 jaar waren, die puberale jongens lieten komen bij hun thuis: voor cola, chips, wat spelletjes doen. Ze masturbeerden ook met die oudere mannen. ( pedofielen). Dat was ook machtmisbruik, maar de vraag was ook waarom die puberale tieners terug blijven komen, om te spijbelen of voor hun sexuele behoeften, ja hoor. Maar je weet natuurlijk niet alles, maar wel genoeg gehoord en het heeft ook in EHV-dagblad gestaan, dat die mannen opgepakt waren wegens hun pedofielmisbruik, maar na 1 dag verhoren waren ze vrijgesproken. Een van de mannen werkt momenteel als acteur in Amsterdam. Nou , dat zie je het betrouwbare netwerk binnen dit soort wereld. Echt misselijk van te worden!!!!!

» Posted By Judith On September 06, 2018 @ 08:45

Ik vraag me af hoe mannen zich dan voelen als ze iemand verkrachten. Voelen ze dan zich opgewonden van sex of juist niet? Machtlust , is dat enige dat ze zo deden?? Hoe verklaar je als de machtlust is?

Herinner me nog van serie Dynastie van de genaamde zoon Adam Carrington die vaak vrouwen verkrachtte alsof hij zakelijks deed? Nooit klachten van die vrouwelijke slachtoffers, niet eens één keer. Dan denk je van: “Iedereen, over de hele wereld, zag dit seriefilms Dynastie, Dallas of Falcon Crest noem maar op, de hele macho-verhalen stimuleren de kijkers zeker : Mannen vonden het geweldig, imiteren het vast ook alsof ze cowboys waren, kledingen kun je zien hoe dunner kleding hoe sexy actrices moesten dragen voor de serie.

Nou, mannenwereld is toch zoiets groots, vrouwen onderdrukken. Ik kan me beetje wel indenken als de vrouwen op wraaklust zouden doen, zoals je schreef ook over Revenge van de film, net als fatal attraction ( = Dodelijke aantrekkelijkheid ) van Glenn Close, die zoiets in staat was om man te stalken alles om hem te bezitten. Het komt wel op neer dat heel filmscenario zelf alles veroorzaakt tot ellendigheid over de wereld. Kijkers kicken er nogal op.

» Posted By Judith On September 05, 2018 @ 13:25

Feniks van de wraak

Benieuwd naar dit film, dat ik nog moet zien. Ik ben nog in Italië met vakantie. Volgende week weer thuis (-vakantie).

» Posted By Judith On August 30, 2018 @ 08:00

Neem ze serieuzer

Beste Karin, hoe pak je het serieus dan aan? Hoe serieus wij hadden moeten doen? Tegen idiote Rechtslompend Duitse zenders ?? Links-of-neutrale Journalisten moeten niet over rechts alternatives schrijven maar vanuit hun kritiek op die Neo-Rechts idioten!!! Alles wat ze zeggen, alles negeren!!!! Wees kritiek!!!
Tot slot ligt de klimaatverandering helemaal niet aan links Partijen, maar hun extreme Rechts!!!

» Posted By Judith On August 23, 2018 @ 09:14

De rode en de blauwe pil van de tv

Ondanks haar uitgebreid uitleggen vond ik haar grotendeels toch meer ingewikkelder omdat het niet altijd duidelijk was. Soms niet echt volgbaar, onsamenhangend. Geheel te goeder trouw, onduidelijk om welke doelen er precies over gaat. Jammer, ik had haar graag nog meer willen zien, vooral méér over welke doelen, en welke onderwerpen.
Maar toch blijft ze interessant.

Al persoonlijks vind ik tegenwoordig wat minder om wat jongeren nu doen en studeren op die manier van technologie/internet. Vaak uit onwetendheid komen ze al toch te ver zonder het gevolg ze moeten dragen, Risicovol.

Ik heb ook voor de hardschijven, printplaten en elektronische componenten 2 jaar gewerkt ( solderen, herstellen, invoeren, nieuwe materialisten vervangen ). Echt mooiste “ambtelijke” vak werken, maar dat was voor mij geen werkleven. Te wetend hoe het in de systeem werkt, dat het niet altijd leuk was.

» Posted By Judith On August 16, 2018 @ 08:35

Uw volgende bank: Facebook

Cash/contant betalen zie je tegenwoordig ook niet meer. Al soms doe ik ook toch met geld in me zakje voor het geval iets toch komt. Bv. Parkeermunten, markt ( vis halen, bloemen/planten halen, kaas halen )

Achter bankpas met (((( hoef je ermee schuiven, klaar betaald. Simpel.

Maar wat doet “Bank” Facebook dan eigenlijk? <—– €€€ $$$ ???

» Posted By Judith On August 10, 2018 @ 11:04

Ik begin er nooit als eerste aan, alles afwachten wat andere mensen dat al vooraf doen en geen problemen krijgen van FACEBOOK. Ik doe het al jaren lang via online bankieren, gewoon via Bol.com boeken bestellen, wat nodige producten bestellen, de rest andere winkels kun je ook bestellen, via bankieren. Tja…. ben wel even ouderwets nu ;)

» Posted By Judith On August 08, 2018 @ 12:57

Vrijhandelsvervuiling

Hoezo, is Trump echt blij dan? Lijkt me eerder zéér ondermaatse onderhandelaar, raar maar waar dat hij er bijna geschikt voor is, alleen presidentschap niet. Kijk hoe hij die muur van Mexico omhoog trekt, die juist véél méér vrijhandelszone heeft. Het was aan Obama te danken. Canada is bekend in enorme staal, Hout enzo, Mexico is één van de grootste export van de wereld.
Hoe stom die Trump met volle gal spuwt aan Mexico. Dat snap ik niet. USA is vrij bekend van Olie, BMW <– jawel die grootste fabrikanten en Apple telefoon ligt in China…. Daar maakt Trump handelsoorlog van? Kijk hoe de beide buurlanden Canada en vooral Mexico muren omhoog trekt, duikt hij naar China en Europa. Alles inkopen om BTW in eigen land te weten zuigen. USA leeft van BTW, bijna allemaal. Hoe onderhandelbaar steeds meer wordt, draait Trump met zijn dikke konten door, zo gek als een deur. Geen wonder dat zijn grote mond voor de camera's omver gooit. Het is zeer ondenkbaar en onvoorstelbaar die enge vent die Trump!
Kijk naar Nederland die vrij bekend van Rotterdamse haven is om transport, jawel, overal dus het erts wordt gekocht door de staalindustrie (Hoogovens bijvoorbeeld), het wordt vervoerd door schepen en spoorwegen naar Nederland, het erts wordt omgesmolten, gewalst, geperst, verwerkt door Hoogovens en het wordt weer doorverkocht als hoogwaardig aluminium en staal. Waarom zou EU landen toelaten aan USA in onderhandelen? Ik zou hem zéér aanraden om die Mexicaanse muur af te breken om welbespraakte vrijhandel te onderhandelen, niks verkeerds mee.
Mijn broer had bijna 30 jaar lang voor Ijzergieterij BV in Nijmegen gewerkt, nam ontslag omdat hij er al veel heen en weer naar USA moest gaan en dan was daar nooit goed. Echt geen goede doende USA, helemaal niet. Ook geen wonder dat hij zelf eigenaar van uitzendorganisaties is voor alle mensen die toelaatbaar zijn, oke.
Het is juist Trump met America First die grenzen optrekt, die extra belasting het op Duitse auto's, op Canadees staal, op Chinese producten. Die vent is hopeloos!!!!!

» Posted By Judith On August 02, 2018 @ 06:47

 Page 1 of 5  1  2  3  4  5  » 
«« Back To Stats Page