Statistiek

Comments Posted By Jan

Displaying 1 To 30 Of 88 Comments

Naargeestig nonchalant

Prima dat je zulke vreselijk naargeestige, wrede en hatelijke reacties aan de kaak stelt. ‘rechts Nederland’ is alleen een veel te grove generalisatie. De groep die dat soort weerzinwekkende uitspraken doet is specifieker. Als het noodzakelijk is om een groep aan te duiden, dan is het belangrijk om daar precies in te zijn.

» Posted By Jan On January 31, 2018 @ 16:13

Zwarte man in auto

Inderdaad, noodzakelijk stuk. Wellicht niet gerelateerd, maar zie de gemiddelde Amerikaanse misdaad serie, en wat er over het algemeen met (een) verdachte gebeurt. Die belandt vaak tussen 6 plankjes. Daar gaat dan al wat mis.

» Posted By Jan On June 28, 2017 @ 11:11

Moslims in het blauw

@ Judith: zo simpel ligt het niet. Voor samenhang heb je een brandpunt nodig. Eén samenhoren zonder belemmering, zo werkt een buurtbarbecue maar geen samenleving. Wel ben ik het met je eens dat religie kwaadaardig is. Maar een chirurg zegt ook niet: ik haal het kankergezwel weg, dan ook maar de nieren, lever en longen. Ik wil niet discrimineren.

» Posted By jan On May 28, 2017 @ 15:32

de tijden zijn veranderd. In Rome waren het de intellectuelen die Isis buiten boord probeerden te houden. In onze tijd zijn het hun erfgenamen die de islam omarmen. Isis als de dochters van Allah: Manaat, Uzza en Allat. De islamitische drie-eenheid.

» Posted By jan On May 27, 2017 @ 19:26

beste 22,

ik ben anti kerk en anti religie maar pro-genade. Waar het mij om gaat is dat je niet tegelijk neutraal en divers kunt zijn. Bovendien hebben we slechte ervaringen met neutraliteit. Zie WO II.

» Posted By jan On May 27, 2017 @ 17:49

ik snap niet waarom de anders zo scherpe Karin, nu opeens neutraal wil zijn, louter omdat het om de politie gaat. Wat is de volgende stap? De politie wil geen misdrijf oplossen maar neutraal blijven in een conflict?

Dit gezegd hebbende: als Karin de Bijbel goed kent, dan weet ze ook dat de sluier voor een vrouw haar hoofdhaar is. En niet een stuk doek.

» Posted By jan On May 27, 2017 @ 10:13

Beste meneer Rutte,

Mooi zo!!!
Kanie in z’n zak steken!👍👍👍👍👍

» Posted By Jan On January 25, 2017 @ 12:15

2017

Heel mooi verwoord Karin..
De beste wensen voor jouw voor 2017!!!

» Posted By Jan On January 01, 2017 @ 02:57

In ferme handen

ik snap niet waarom dit oppervlakkige stuk weer in het Parool moet verschijnen en ook nog op Sargasso?

@ Blanken; er is geen sprake van zelfbeschikking; het is hooguit een doekje voor het bloeden na een roerig leven dat iemand voor 0% zelf in de handen had.

» Posted By jan On December 22, 2016 @ 11:50

zelfbeschikking is in deze een raar woord. De betreffende patient kon ook niet beschikken waar hij of zij geboren werd, in welk gezin en in welke plaats op aarde. Iemand die ongeneeslijk ziek is heeft ook niet voor die ziekte gekozen. Pas aan het eind van het traject mag de patient dan mee beslissen over een vroegtijdig einde. Dat klinkt als het paard achter de wagen spannen.

Verder is er een Bijbels principe dat zegt dat hoe langer iemand’s leven in stand wordt gehouden met medische ingrepen, hoe langer de dood de kans krijgt om op dit leven te parasiteren. Wat is dan nog zelf beschikking in dit geheel? Jezus aan het kruis was ook stervende stervend.

» Posted By jan On December 21, 2016 @ 12:37

Zeurpiet

weet je wie de trollen zijn? de anti zwarte piet figuren met hun doorlopende gejank over witte mensen. En Janneke Stroo: gelukkig kunnen die onnozele witte goedgelovige mensen bij GL en de PvdA terecht. Klijnsma, Klaver, Samson, Assher zijn gelukkig geen trollen maar serieuze mensen die hun achterban serieus nemen. Ze zouden nooit liegen of draaikonten of hun achterban zand in de ogen strooien.

» Posted By jan On December 19, 2016 @ 17:12

wilders een trol noemen is precies waarom zijn aanhang een hekel aan progressief links krijgt. Waarom is jesse klaver geen trol? En progressief links heeft sinds de dood van fortuijn 14 jaar de kans gehad om voor de armen op te komen (bijstand, flexwerkers). Links heeft haar kans cum laude verprutst. Dus is het volkomen terecht dat Geert nu een kans krijgt. Overigens, ik stem SP maar eet regelmatig samen met pvv stemmers.

» Posted By jan On December 18, 2016 @ 19:42

Broos weefwerk

Een hele mooie column Karin.

Ik heb bewondering voor je, dat je ondanks wat je allemaal hebt meegemaakt, toch telkens weer de kraacht vind om door te gaan en toch de energie op kunt brengen om altijd voor anderen klaar te staan. (o.a. Dampforum)
Ik heb al ruim 20 jaar depressieve klachten maar ben lichamelijk kerngezond
Toch ben ik wel eens bewust in de avond midden op de weg gaan wandelen met de hoop dat ze me aan zouden rijden…Het zou dan niet op een zelfmoord lijken en het geeft een ander dan geen schuldgevoel.
Als ik weer beter in mijn vel zit, schaam ik mij hiervoor.
Ik vind het leven ook moeilijk omdat ik in depressieve periodes zorgen maak of ik wel goed op een ander overkom en heb dan de angst dat ze me zullen mijden. Ik ben daar ontzettend overgevoelig voor.
Ook het ouder worden zie ik als een last en geeft me het gevoel van heimwee naar de voorbije jaren. Ik zou normaal denkend ontzettend blij moeten zijn dat ik onlangs 65 heb mogen worden.
Toch worstel ik elke dag met de zin van het oud zijn/worden.
Mijn hoop op een leven hierna houdt mij op de been.
Ik haal veel positiefs uit jouw columns

» Posted By Jan On October 19, 2016 @ 18:05

Held

ach ik heb ooit iemand voor de tram weg gesleurd en kort daarna iemand uit een wak gehaald. Daarna ging voor mij het leven verder.

» Posted By jan On July 23, 2015 @ 18:25

‘Going Clear’

het verbaast me dat Karin nog nooit de Men in Black op bezoek heeft gehad met al haar geklets over Scientology. Dan heeft ze echt een probleem.

» Posted By jan On June 10, 2015 @ 09:42

de baas van Scientology is niet Ron Hubbard maar Xeno. Ik wil wedden dat hij dezelfde personage is als Ishtar van de Galactische federatie. Hij is sluw. de ene keer doet hij zich voor als een wijze persoon die ons wil helpen met de milieuproblematiek. Bij de andere sekte zoals Scientology is hij een tiran.

» Posted By jan On June 10, 2015 @ 09:17

fixeer je toch niet zo op de details; op hoogbegaafdheid of op fysieke martelingen bij de ene sekte wel en de andere niet; daar gaat het niet om. Het gaat om de koker waar ze uitkomen. Raël, Scientology, Mormonen, Isthar Commando, Intergalactische Federatie en islam komen uit dezelfde koker van de gray aliens.

» Posted By jan On June 10, 2015 @ 09:06

een beweging die net zo gevaarlijk is is de Raël sekte.

» Posted By jan On June 09, 2015 @ 23:48

ah, Karin wordt weer op een voetstuk geplaatst. Hoezo was ze haar tijd vooruit? In de jaren 80 wist iedereen al dat Sc. foute boel was. Behalve de gebruikelijke onnozele halzen met teveel geld op zak. Ik ken thans ook een stel tweeverdieners die van gekheid niet weten wat ze met hun vrije tijd moeten doen en zich met allerlei sektarische clubjes inlaten.

Verder weet Karin na de die jaren nog steeds niks van de occulte wortels van Sc. Haar tijd achteruit, zul je bedoelen.

» Posted By jan On May 28, 2015 @ 13:44

meneer Bram is afkomstig uit de kolonie van moreel verheven verwaande kwasten. Dat Karin hem toelaat op haar weblog, zegt al genoeg.

» Posted By jan On May 24, 2015 @ 10:53

en de indruk die ik van jou heb alsmede van je nep-intellectuele vriendjes is dat je een verwaande kwast bent om mij zo te benoemen.

Complotdenken heeft met politiek te maken. Wat ik benoem heeft met hemelse occulte machten te maken. Dat is wel een verschil.

Groeten aan die nerds van de vpro.

» Posted By jan On May 23, 2015 @ 21:48

Bram:

De roots van Scientology gaan terug op Jack Parsons en Aleister Crowley; net als de roots van Nasa dat veel meer een religieuze organisatie is dan je denkt. Nasa betekent in het Hebreeuws: optillen; omhoog tillen. Het is de tegenhanger van het Griekse Atlas die de hemel omhoog tilde. Sc. duikt af en toe op in de ufo-literatuur zodat het aannemelijk is dat we met een Baal-religie te maken hebben, net als de Mormonen en de islam. Satan zelf zit erachter. Scientology, islam en Mormomnen zijn de voortzettingen van de Baal-religies die in het Oude Testament israël teisterden. Het is zeer wel mogelijk dat Ron Hubbard net als Plato een occulte openbaring heeft gehad. Jack Parsons en Aleister Crowley hebben ooit gebprobeerd om de poort naar Babalon te openen en sindsdien zitten we middenin het ufo-fenomeen en sindsdien hebben we te maken met sektes als Scientology. Maar daar snapt de vpro toch niks van. Scientology is duidelijk een Eindtijdverschijnsel.

» Posted By jan On May 23, 2015 @ 10:32

1. ah, Sc. duikt nooit in mijn achtertuin op. Zal wel komen omdat ik mijn schuurtje heb afgebroken.

2. Inderdaad, in de jaren 80 van de vorige eeuw had nog nooit iemand van Scientology gehoord.

3. inderdaad, iedereen moet naar jouw gezemel luisteren, maar andersom ho maar. Dan krijg je het dat je 20 jaar met iets bezig bent en er nog niks van snapt.

» Posted By jan On May 22, 2015 @ 12:41

dat is misschien een beetje ingewikkeld om uit te leggen. Ik kan ook vragen waarom jij je op het terrein van Sc. hebt begeven, waar je volgens mij niks te zoeken had. Maar met dat soort verwijten schieten we niks op.

Dan die flutfilm, Going Clear: onnozele mensen: de eerste knakker had nog nooit van Scientology gehoord en wilde uit nieuwsgierigheid een lezing bijwonen. Kommop zeg; heeft deze vent zijn hele leven in bad gezeten? Uit welke wereldvreemde sekte moet je komen om je bij de sekte Scientology aan te sluiten?

Verder wordt er geen verband gelegd met de Mormonen, het boek Henoch en jawel… de islam! Kortom: kutfilm. Je hebt je 20 jaar verdiept in Sc. maar je weet echt niet waar dit over gaat. Het gaat veel dieper dan intimidatie. Het staat me tegen dat bij de Vpro steeds dezelfde kletskousen aan de orde komen. Zoals Onze Man in Teheran: niks over de Eindtijdverwachtingen. Zo ook met Scientology: de Vpro snapt totaal niet waar dit over gaat.

» Posted By jan On May 21, 2015 @ 23:08

waarom op je site kijken? Nog meer Karin geklets, daar waar andere boeken een veel beter in zicht in scientology geven; Budd Hopkins, Nick Redfern etc. Maar die ken je niet en die kwakzalvers van de vpro net zomin.

» Posted By jan On May 21, 2015 @ 14:44

hoezo interviewde ze je voor de vpro over Scientology? wat weet jij nog echt van de club? Over de oorsprong die met Jack Parsons te maken had. en de overeenkomst van S. met andere bolwerken als het boek Henoch, de Mormonen.. over de relatie met ufo’s.

» Posted By jan On May 21, 2015 @ 09:05

NieuwLinks

geen woorden maar daden, eerst zien dan geloven; hebben we de afgelopen decennia al vaker gezien; mensen die met het oude breken en nieuwe frisse ideeën hebben en alles anders wilen; zoals die lui in Griekenland. UIteindelijk komt er weinig van terecht. Politiek is nou eenmaal een kwestie van waterbij de wij doen. Ik blijf GL eeuwig wantrouwen.

» Posted By jan On May 20, 2015 @ 11:49

De toekomst is nu

janus,

ik kan er niet goed tegen, tegen Karin en haar soortgenoten die zichzelf zo progfressief vinden. Dat ze vervolgens lariekoek uitkraamt. Ze beschouwt de toekomst in technologische termen. Als ze het Bijbelse principe van de aionen kende dan wist ze dat de toekomst er heel anders uitzag en geen lineair begrip is. De nabije toekomst is vooral religieus (zie: IS). Computers zijn maar een facet van de toekomst.

» Posted By jan On May 19, 2015 @ 09:15

@ Janus, de antichrist is op zijn minst een fabricage: Daniël 2:43 en dus een Cyborg.

» Posted By jan On May 18, 2015 @ 18:56

veel mensen zijn ervan overtuigd dat de anti christ in de laatste dagen een cyborg is (Daniël 2:43). Zie ook Data’s hoofd op de maan,

http://www.enterprisemission.com/images/data/6.jpg

» Posted By jan On May 15, 2015 @ 18:20

 Page 1 of 3  1  2  3  » 
«« Back To Stats Page