Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By itsme

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Tijd voor nieuwe verkiezingen?

Er gaat helemaal geen kabinet komen, of vvd en d66 moet volledig hun zin krijgen. CDA is compleet uitgeschakeld na het opstappen van Omzicht. Zo jammer dat hij niet verder wil.

Maar ik begrijp het wel het is al te laat. In Duitsland word een criminele organisatie niet meer ontmanteld en worden de tegoeden niet meer in beslaggenomen en rechters die daar tegen in verweer komen worden opgepakt. Oostduits Agela Merkel volledig in haar element. De enige die ons nog kan helpen is Rusland. Putin durven ze niet aan te pakken. Maar de drie landen waar de leiders zich tegen de corona/gifprik hebben gekeerd leven niet meer.

Zegt genoeg denk ik

» Posted By itsme On July 13, 2021 @ 15:54

Zegeningen

Vaccinsin aantocht

En weer zo’n geïndoctrineerd persoon die niet meer zelf nadenkt. Zal de leeftijd zijn, of moe-gebeukt. Zo jammer had van jouw wel iets meer verwacht.

Geen idee waarom jij dat vaccin zo vertrouwd, want het is de categorie softenon wat jij denk ik nog wel kan herinneren.

Het virus is tot op de dag van vandaag nog niet beschreven, ofwel er is nog geen whitepaper ( moet jij als ex techie toch wel herkennen). Hoe moet je dan een test uitvoeren, zie meteen het aantal false positieves en de extreem wisselende tellingen.
Op welke basis wil je dan een vaccin maken?
De vergelijking met softenon gaat 1 op 1 op. Kan goed gaan, tuurlijk. Maar één voordeel, de overheid durft dus geen vaccinatie verplichting op te leggen. De neurenberg code, die NL ook heeft onderschreven, geeft aan dat die vaccinatie verplichting een misdaad is tegen de menselijkheid en om die reden je de staat aan kan klagen voor o.a. moord.

» Posted By itsme On January 01, 2021 @ 12:27

Quantum, qubits en crypto

Wat jij dus leuk en geestig vind, die uitleg van Hoogleraar Stephanie Wehner, is voor mij na de eerste paar minuten al zeer irritant. Elke keer wachten na een zin alsof niemand het begrijpt…. Dan weet ze niet at haar publiek is of gewoon extreem arrogant . Komt bij dat ze meteen maar een paar aannames doet alsof we achterlijk zijn. Stom mens.
Ditch

» Posted By itsme On November 02, 2019 @ 16:14

Machines zoals ik

Nepnieuws:

Op 21 mei 1982 landden de Britten bij de nederzetting Port San Carlos. De Britten weten de eilanden binnen 72 dagen vrij eenvoudig te heroveren. In totaal vonden 236 Britten en 655 Argentijnen de dood in deze Falklandoorlog.

» Posted By ItsMe On June 07, 2019 @ 09:08

Oeps, vergeten: burgerrechten

De grondwet beschermt ons tegen de overheid.

Was dat hier maar zo inclusief de VS wapenwet. Maar hier maken ze je liever nog banger door zeer regelmatig spots uit te zenden met “ramen dicht en deuren op slot ”
Geeft vertrouwen zo’n spot, dat de regering ons beschermd —NOT

» Posted By Itsme On March 10, 2019 @ 17:49

Zak door het net

Jammer dat de rest van NL dit niet zo ziet. Maar misschien komt dat wel omdat bijna “alle media “subsidie (stuurgeld) krijgen en dus vooral in het gareel lopen.

En dan bedoel ik alle media, TV, Magazienes, kranten voor ze nog bestaan. enzovoort. Alle media op de wereld in handen van 6 (westerse lees: VS) eigenaren. En wie is er een schoothondje. Hier in NL heeft het zelfs een naam. Ik vraag mij af hoelang Rutte nog moet bukken omdat hij ons goud uit de VS opgehaald heeft. Heeft vast niet te maken met de belasting regels voor de grote bedrijven, waar de EU nu eindelijk over begint.

» Posted By itsme On June 01, 2018 @ 17:22

Rechts, rechtser, Rutte

ik snap uberhaupt niet dat dit een kabinet had kunnen worden.

Een crimineel als formateur (in IJsland had Zalm in ghet gevang gezeten) maar in NL krijgt hij gewoon nog eens een directeurs baantje. Hoezo we hebben schijt aan het volk.

Maarja zo doen we dat in Roofstaat nederland ( Ewald van Vugt)

» Posted By itsme On October 20, 2017 @ 12:00

Winkelwagentje

@ wijzij ≡ 11 Aug 2017 ≡ 07:22

Kan het niet beter verwoorden. kudo’s

» Posted By itsme On August 13, 2017 @ 12:27

@ Jo An Luijken,

‘Vreemd eigenlijk, dat homo sapiens het enige wezen is, dat na de lactatieperiode besluit om door te gaan met melk drinken.’

Dat is alleen in de westerse wereld. BV aziaten kunnen geen eens melk verdragen.

https://www.oneworld.nl/wereld/het-melksprookje

» Posted By itsme On August 13, 2017 @ 12:24

Aardappeloproer

quote\
Er sterven negen mensen, 114 raken gewond. Sommige militairen weigeren te schieten: ze zijn bang dat hun moeder of hun zus zich onder de doelwitten bevinden.
end quote \

Ofwel we hadden TOEN een misdadige regering en eigenlijk nog steeds, alleen valt het wat minder op

» Posted By itsme On July 12, 2017 @ 17:55

/Quote
Honger hebben wij Amsterdammers tegenwoordig niet meer, ook de armen onder ons niet. We hebben nu godlof de bijstand, opvang voor daklozen, en voedselbanken. Geen ideale oplossingen, dat geef ik grif toe – maar ze zíjn er tenminste, en slagen erin de ergste nood meestal te lenigen. En schieten op de eigen bevolking doet de politie hier niet.
end quote/

Nope, zonder de oorlog hadden de Amsterdammers ook geen hongergehad dus een verkeerd bruggetje.
En vermoorden doet de overheid nog steeds, recent nog zefls met de hand RIP de Arubaan Mitch Henriquez

En het weigeren van een patent door een AMsterdams patent bureau. Dus ook zeer negatief

“Zaanstreek, het eerste industriegebied ter wereld
In 1594 heeft Cornelis Corneliszoon in Uitgeest een zaagmolen gebouwd. Hij had een jaar eerder patent erop aangevraagd. De zaagmolen was al bekend van tekeningen. Maar Corneliszoon bedacht de krukas!!! ”

http://wetenschap.infonu.nl/techniek/5170-corneliszoon-uitvinder-van-de-zaagmolen.html

» Posted By itsme On July 12, 2017 @ 17:52

Grab ’em by the poen

Karin Spaink over Geen Stijl….

Iets met Pot en Ketel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Karin_Spaink

» Posted By itsme On May 14, 2017 @ 09:34

Ouderwets modernisme

Verwacht niet te veel van Amsterdam. Want ze hebben geschiedkundig meerderen malen bewezen dat ze vooruitgang heel erg hard tegen houden als ze er niet aan kunnen verdienen.

Een hele oude;

In 1593 verkreeg Cornelis Corneliszoon van Uitgeesthij hiervoor een octrooi. Door de krukas wordt de rondgaande beweging van de wieken omgezet in een op en neer gaande beweging van het zaagraam. De smeedijzeren of stalen krukas heeft in de regel drie krukken, die onder een hoek van 120° ten opzichte van elkaar staan. Er zijn ook enkele krukassen met twee krukken of vier krukken.

De geschiedenis daarvan kennen met uiteindelijk dat NL de grootste zeevaart natie ter wereld werd en het begin van de gouden eeuw. Maar Amsterdam heeft dat jaren en jaren tegen gehouden.

Als het om geld gaat zijn ze extreem egoïstisch.

Een hele moderne: Mijn zwager moet parkeer belasting betalen om zij eigen auto in zijn eigen garage te zetten. (alles eigendom).

» Posted By Itsme On March 29, 2017 @ 11:39

Makke in beeld

In dezelfde trant John F. Foppe En Wat is Jouw Excuus.

Ik werd er nederig van. Wel erg Amerikaans maar voor wie daar doorheen kan kijken Goed boek wat veel tegenslag laat zie en hoe hij dat beleefd, en vaak overwint. Zowel in de familie sfeer als in het openbare leven.

» Posted By Itsme On March 29, 2017 @ 11:08

Doe het niet

Een partij die volgens de media grootse ommekeer heeft verijdelt.

En een kabinet dat nog steeds aan kwaadsprekerij doet. Was toen zo’n mooi woord voor. NL alles voor de letterneuker. Verbouwen mag niet, geef het een andere naam dan weer wel. NL ten voeten uit

http://liefdevoorholland.com/groenlinks/

Ik mis Pim Fortuyn nog dagelijks RIP

» Posted By Itsme On March 29, 2017 @ 11:25

Ons en iets

Ik schaam en erger mij al jaren hoe dom de ‘Nederlander’ stemt.

Je word voorgelogen door de min pres., onderste steen boven, 1000 euro om er enkele te noemen, en toch stemt het merendeel weer op die partij.

Hoe dom, terwijl er alternatieven zijn zoals geenpeil en de libertarische partij. lekker meelopen en niet denken. Zelfs niet ééns in de vier jaar en niemand die zich groen en geel ergert aan die leugenaars op tv gezien de kijkcijfers

» Posted By itsme On March 26, 2017 @ 17:13

Beste meneer Rutte,

Wat wil je nou van man die de democratie haat https://www.youtube.com/watch?v=YYm14SaJNTY

En dan nog wat is democratie, hier in NL is het parlementaire-dictatuur, net als in dat liedje met oa de tekst ‘ je mag demonstreren maar met je rug tegen de muur’

Pftt democratie vijf wolven en een schaap die stemmen wat er vanavond gegeten moet worden.

» Posted By Itsme On February 19, 2017 @ 15:31

De laatste sigaret

@57

En als me zus een pikkie had gehad dan was het m’n broer geweest.

Pfft forum vervuiler, Karin kan je hem een IP ban geven… Wegens belachelijk voorkomen.

Mijn reactie van 46 was vriendelijk bedoeld maar nu bedoel ik meer dit http://nl.tinypic.com/view.php?pic=33kd4eg&s=9

ItsMe

» Posted By ItsMe On May 29, 2016 @ 17:19

@Janus,

die 14 van de tot op heden 45 reacties voor zijn rekening nam

http://www.impulsenwoortblind.nl/file546.pdf?name=hoera%20ik%20heb%20adhd.pdf

» Posted By itsme On May 28, 2016 @ 10:20

Karin @38 wil ik toch ff aanhalen dat het onderzoek naar tabak iets langer heeft geduurd voordat het daadwerkelijk als ongezond werd betiteld.
Ruim 25 jaar ofzo en dat neem ik nog niet eens in beschouwing dat de tabaks industrie het waarschijnlijk al veeel eerder wist.

dus kom ik weer bij @31

en uiteindelijk je eigen gezond verstand

» Posted By itsme On May 27, 2016 @ 22:35

Karin, Helemaal top dat je bent overgestapt. Een begin van een gezonder leven. op zijn minst iets goedkoper en minder verslavend.
En helemaal zonder nicotine levne gaat niet in NL (Amsterdam) want je mag overal meeroken met die……Was ik ook één van 25 jr lang.

Su6 en hou vol

» Posted By itsme On May 27, 2016 @ 18:11

Statistieken (uit onderzoeken) zijn als bikini’s. Wat ze verhullen is belangrijker dan wat ze onthullen.

:-) Itsme

» Posted By itsme On May 27, 2016 @ 09:34

Trukendoos

“”Sinds vorige week gebruikt PostNL een nieuwe truc. Ineens worden onze Chinese pakjes niet aan huis bezorgd””

Dat is bij mij al een maand of drie. En klagen helpt niet, klachten gaan rechtstreeks de vullusbak in. Ofwel de laatste trent, gewoon NOOIT regageren tot je een aangetekende brief krijgt. Het zij niet voor niets voormalig ambtenaren.

Maar dat is binnenkort over want de belgische BePost is wel geinteresseerd. doet het een stuk beter, minder ambtenaartjes :-))))

» Posted By ItsMe On May 28, 2016 @ 18:03

Vindersloon

“ze plukken de vruchten van andermens’ noeste arbeid.”

Heeft jou overheid ooit iets aders gedaan?

https://www.youtube.com/watch?v=z0HtWSlFCAQ

» Posted By itsme On March 25, 2016 @ 23:18

«« Back To Stats Page