Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By itsme

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Statement over Arjen Kamphuis

Ik haak in op mijn eerdere berichten over het falen van de Amerikaanse inlichtingendiensten, met name de CIA, bij het verstrekken van een nauwkeurige, objectieve beoordeling van de oorlog in Oekraïne en wat er in Rusland gebeurt. Ik ben niet langer in het bezit van een machtiging en heb geen toegang gehad tot de geheime inlichtingenbeoordelingen. Ik heb echter gehoord dat de definitieve inlichtingen die aan Amerikaanse beleidsmakers worden verstrekt, blijven verklaren dat Rusland op de knieën ligt en dat zijn economie afbrokkelt. Ook houden analisten vol dat de Oekraïners de Russen verslaan.

Hoe kan dit? De verklaring is eenvoudig en schokkend – de analisten negeren geldige open source-rapporten en vertrouwen op verbindingsrapporten, d.w.z. inlichtingen die worden verstrekt door “bevriende buitenlandse” inlichtingendiensten zonder bevestiging te zoeken. In het bijzonder lijken de Amerikaanse inlichtingenanalisten informatie uit Oekraïne en het Verenigd Koninkrijk te accepteren als “puur goud” zonder te beseffen dat het dwazengoud is.

“Dwazengoud” is een gebruikelijke bijnaam voor pyriet. Pyriet kreeg die bijnaam omdat het vrijwel niets waard is, maar een uiterlijk heeft dat mensen “bedot” dat het goud is. Met een beetje oefening zijn er veel eenvoudige tests die iedereen kan gebruiken om snel het verschil te zien tussen pyriet en goud. – Geology.com

Laten we eens kijken naar enkele relevante open source rapportages. Volgens het IMF:

De Russische economie zal in 2023 naar verwachting met 0,3% groeien, ondanks tegenslagen door ongekende westerse sancties vanwege de invasie in Oekraïne, volgens gegevens die het Internationaal Monetair Fonds (IMF) maandag heeft vrijgegeven.

De verwachte economische groei van Rusland staat in schril contrast met de 2,3% krimp die het IMF in oktober voorspelde en is een verbetering ten opzichte van de 2,2% daling die de door sancties getroffen economie in 2022 liet optekenen.

Als de prognose voor 2023 uitkomt, ligt Rusland voor op Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, waarvan de economie naar verwachting met respectievelijk 0,1% zal groeien en 0,6% zal krimpen.

Het IMF is niet gebonden aan Rusland. Het blijft deel uitmaken van de door de VS gecontroleerde internationale economische orde. Toch heeft het geconcludeerd dat de Russische economie eerder zal groeien dan krimpen. Dat strookt zeker niet met de voorspelling van Amerikaanse inlichtingenanalisten dat de Russische economie zal wegkwijnen door internationale sancties. Waarom negeren de analisten dit gegeven?
Wereldwijde leugens over Boetsja: Hoe de geesten van de mensen gemanipuleerd worden

Het is waar dat verbannen Russen die tegen Poetin zijn, blijven volhouden dat de sancties zullen werken, we moeten het gewoon meer tijd geven voordat de Russen gaan huilen. Vladimir Milov, een voormalige Russische onderminister van energie en auteur van een rapport van het Martens Centre over sancties, benadrukt dat:

het misschien leerzamer is om een tiental “zachte indicatoren” te volgen, zoals alcoholverkoop, scheidingscijfers, winkeldiefstal, uitgaven voor voedsel, opiniepeilingen, het sentiment van bankklanten of belastinginkomsten.

“Kijk niet om de vijf minuten op het horloge om te zien of de sancties werken. Beoefen strategisch geduld,” zei Milov, die ook een bondgenoot is van de gevangengenomen Russische oppositieleider Alexei Navalny.

Welnu, hier is een van die “verarmde” Russische burgers die prachtig trollen:

De waarheid is eenvoudig – Rusland staat aan de top van de wereld als belangrijke leverancier van kritieke landbouw-, energie- en mineraalbronnen die het Westen en landen in de zogeheten derde wereld nodig hebben. De enige manier waarop het Westen de Russische economie ernstige schade kan toebrengen, is door zichzelf economisch te vernietigen. Het lijkt erop dat Duitsland dit met het verstrijken van elke maand ontdekt.

Dan is er nog het vermoeide vertelsel dat Rusland in de Oekraïne op zijn donder krijgt. Hoewel zowel Oekraïense als Britse functionarissen volhouden dat Rusland een tekort aan wapens en munitie heeft, heeft de oorlog in Oekraïne aangetoond dat de VS en Europa, en niet Rusland, niet langer in staat zijn om artilleriegranaten, raketten en kruisraketten te produceren op een schaal die hen in staat stelt Oekraïne te bevoorraden en in eigen land grote voorraden aan te houden:

“Het eerste op de lijst was, overal, de munitie,” zei de Estse premier Kaja Kallas.

“Als je de uitrusting hebt en je hebt de munitie niet, dan heeft het geen zin”, zei de Estse leider vrijdag tegen verslaggevers.

En terwijl Oekraïne grote hoeveelheden munitie nodig heeft om te kunnen blijven vechten, raken de eigen voorraden van de westerse landen uitgeput.

“Het is een zeer reële zorg,” zei Ben Hodges, voormalig commandant van het Amerikaanse leger Europa. “Niemand van ons, ook de Verenigde Staten niet, produceert op dit moment genoeg munitie”, zei hij zondag in een telefonisch interview.

Ik herhaal een punt dat ik in eerdere artikelen heb gemaakt – Rusland is niet afhankelijk van westerse middelen om zijn wapens te produceren en Rusland heeft een robuuste, intacte defensie-industrie die 24 uur per dag werkt om munitie, granaten, raketten, tanks en voertuigen voor zijn strijdkrachten te produceren.
Britse politie bereidt zich voor op “ineenstorting van de openbare orde” als gevolg van de kosten van levensonderhoudcrisis

Hier is een gegeven, niet specifiek militair van aard, dat onderstreept dat Rusland tegelijkertijd kan kauwgom kauwen en lopen:

Het Sojoez MS-23 ruimtevaartuig, dat kosmonauten Sergei Prokopiev, Dmitry Petelin en astronaut Frank Rubio naar de aarde moet terugbrengen in plaats van de beschadigde Sojoez MS-22, heeft gedokt met de Poisk kleine onderzoeksmodule van het Russische segment van het ISS, meldt onze correspondent van het Centrum vluchtleiding.

Het koppelen vond automatisch plaats. Vanaf de aarde werd het gecontroleerd door specialisten van het Moscow Region Mission Control Center, vanaf het ISS – door kosmonauten.

Hoewel Rusland in oorlog is met de Verenigde Staten en de NAVO, is het nog steeds in staat om in noodgevallen en zonder waarschuwing vooraf een onbemand ruimtevaartuig naar het internationale ruimtestation te sturen om twee Russische kosmonauten en een Amerikaanse astronaut te redden. De Verenigde Staten koesteren nog steeds de fantasie dat zij de technologische leider van de wereld zijn, maar hebben niet het vermogen om te doen wat de Russen deze week hebben gepresteerd. Ik zeg het maar even.

Er zijn twee belangrijke factoren die verklaren waarom de Amerikaanse inlichtingenanalisten zo weinig voeling hebben met de werkelijkheid. Ten eerste heeft de CIA niet langer de mogelijkheid om Russische bronnen te werven die echte toegang hebben tot de Russische beleidsmakers in de regering van Poetin en in het leger. Welke Russische hoge militair die ook maar iets waard is, zou verraad willen plegen om een land als de Verenigde Staten te dienen, waarvan het leger gericht is op een genderbeleid, de leugen omarmt dat mannen baby’s kunnen krijgen en de wervingsnormen verlaagt om mensen aan te nemen die nauwelijks kunnen lezen? Ja, laten we die CAT 4 niet-gekwalificeerde zwemmers en schutters de sleutels geven van een Patriot batterij of M1 Ambrams tank.

In plaats van spionnen met echte toegang te strikken, zijn Amerikaanse inlichtingenofficieren tevreden met het rekruteren van Russische ontevredenen die buiten Rusland wonen, in de hoop dat ze Poetin en zijn zogenaamd incompetente leger kunnen belasteren. Er was een tijd dat de cultuur en het rechtssysteem in de Verenigde Staten de Russen onder het Sovjetsysteem stimuleerden om een dergelijk risico te nemen. Maar die tijd is voorbij. De Verenigde Staten sluiten politieke tegenstanders op, onderdrukken onafhankelijke media en vallen conservatieve religieuze organisaties aan op manieren die een griezelige gelijkenis vertonen met de voormalige Sovjet-Unie. Ik denk dat de Russen nu in een sterkere positie verkeren om spionnen te rekruteren bij het Amerikaanse leger en de inlichtingendiensten, vanwege het krankzinnige woke-beleid dat in de Verenigde Staten heerst. Wij hebben een nachtmerrie van contra-inlichtingen gecreëerd voor onze Republiek, of wat daar nog van over is.
Zelensky’s nieuwjaarstoespraak onthulde veel meer dan hij van plan was

Ten tweede zijn inlichtingenanalisten gevangenen van de operationele kant van de CIA. Analisten zijn nu ingebed in “centra” die hen naast operationeel personeel plaatsen. Omdat de heimelijke actieteams van de CIA zwaar geïnvesteerd zijn in Oekraïne (en hun toekomstige promoties afhangen van een succes in Oekraïne) zal het hogere CIA-personeel dat deze centra leidt, niet toestaan dat een ANALIST (met de nadruk op ANAL) analyses aanbiedt, gebaseerd op echte inlichtingen, die de koning zonder kleren zou ontmaskeren. Joe Biden en zijn corrupte nationale veiligheidsteam willen niets horen over de welig tierende corruptie van Volodymry Zelensky en zijn trawanten of de heersende fanatieke neonazi’s in Oekraïne.

Eenvoudig gezegd, de Amerikaanse inlichtingendienst is geobsedeerd door pyriet en houdt vol dat het echt goud is. Ik denk dat het slechts een kwestie van tijd is voordat dit kaartenhuis instort en er een zondebok zal worden gezocht om te bepalen “wie Oekraïne heeft verloren”. Van één ding kunt u zeker zijn: geen enkele hoge ambtenaar die verantwoordelijk is voor dit debacle zal ter verantwoording worden geroepen. Een of andere carrièremaker zal de schuld krijgen of misschien krijgt Donald Trump de schuld. De geschiedenis leert ons een belangrijke les – een regering die gebouwd is op een fundament van leugens zal niet standhouden. De Sovjets en het Russische volk hebben dit in 1991 op de harde manier geleerd. Ik geloof dat er een vergelijkbare dag van afrekening komt voor de Verenigde Staten en Europa.

P.S. Ik hoop dat je nog lang genoeg leeft om mee te maken dat de dollar valt en we een multipolaire wereld leven. Zonder een jaarlijkse oorlog door de VS geïnitieerd.

» Posted By Itsme On February 27, 2023 @ 20:10

Tijd voor nieuwe verkiezingen?

Er gaat helemaal geen kabinet komen, of vvd en d66 moet volledig hun zin krijgen. CDA is compleet uitgeschakeld na het opstappen van Omzicht. Zo jammer dat hij niet verder wil.

Maar ik begrijp het wel het is al te laat. In Duitsland word een criminele organisatie niet meer ontmanteld en worden de tegoeden niet meer in beslaggenomen en rechters die daar tegen in verweer komen worden opgepakt. Oostduits Agela Merkel volledig in haar element. De enige die ons nog kan helpen is Rusland. Putin durven ze niet aan te pakken. Maar de drie landen waar de leiders zich tegen de corona/gifprik hebben gekeerd leven niet meer.

Zegt genoeg denk ik

» Posted By itsme On July 13, 2021 @ 15:54

Zegeningen

Vaccinsin aantocht

En weer zo’n geïndoctrineerd persoon die niet meer zelf nadenkt. Zal de leeftijd zijn, of moe-gebeukt. Zo jammer had van jouw wel iets meer verwacht.

Geen idee waarom jij dat vaccin zo vertrouwd, want het is de categorie softenon wat jij denk ik nog wel kan herinneren.

Het virus is tot op de dag van vandaag nog niet beschreven, ofwel er is nog geen whitepaper ( moet jij als ex techie toch wel herkennen). Hoe moet je dan een test uitvoeren, zie meteen het aantal false positieves en de extreem wisselende tellingen.
Op welke basis wil je dan een vaccin maken?
De vergelijking met softenon gaat 1 op 1 op. Kan goed gaan, tuurlijk. Maar één voordeel, de overheid durft dus geen vaccinatie verplichting op te leggen. De neurenberg code, die NL ook heeft onderschreven, geeft aan dat die vaccinatie verplichting een misdaad is tegen de menselijkheid en om die reden je de staat aan kan klagen voor o.a. moord.

» Posted By itsme On January 01, 2021 @ 12:27

Quantum, qubits en crypto

Wat jij dus leuk en geestig vind, die uitleg van Hoogleraar Stephanie Wehner, is voor mij na de eerste paar minuten al zeer irritant. Elke keer wachten na een zin alsof niemand het begrijpt…. Dan weet ze niet at haar publiek is of gewoon extreem arrogant . Komt bij dat ze meteen maar een paar aannames doet alsof we achterlijk zijn. Stom mens.
Ditch

» Posted By itsme On November 02, 2019 @ 16:14

Machines zoals ik

Nepnieuws:

Op 21 mei 1982 landden de Britten bij de nederzetting Port San Carlos. De Britten weten de eilanden binnen 72 dagen vrij eenvoudig te heroveren. In totaal vonden 236 Britten en 655 Argentijnen de dood in deze Falklandoorlog.

» Posted By ItsMe On June 07, 2019 @ 09:08

Oeps, vergeten: burgerrechten

De grondwet beschermt ons tegen de overheid.

Was dat hier maar zo inclusief de VS wapenwet. Maar hier maken ze je liever nog banger door zeer regelmatig spots uit te zenden met “ramen dicht en deuren op slot ”
Geeft vertrouwen zo’n spot, dat de regering ons beschermd —NOT

» Posted By Itsme On March 10, 2019 @ 17:49

Zak door het net

Jammer dat de rest van NL dit niet zo ziet. Maar misschien komt dat wel omdat bijna “alle media “subsidie (stuurgeld) krijgen en dus vooral in het gareel lopen.

En dan bedoel ik alle media, TV, Magazienes, kranten voor ze nog bestaan. enzovoort. Alle media op de wereld in handen van 6 (westerse lees: VS) eigenaren. En wie is er een schoothondje. Hier in NL heeft het zelfs een naam. Ik vraag mij af hoelang Rutte nog moet bukken omdat hij ons goud uit de VS opgehaald heeft. Heeft vast niet te maken met de belasting regels voor de grote bedrijven, waar de EU nu eindelijk over begint.

» Posted By itsme On June 01, 2018 @ 17:22

Rechts, rechtser, Rutte

ik snap uberhaupt niet dat dit een kabinet had kunnen worden.

Een crimineel als formateur (in IJsland had Zalm in ghet gevang gezeten) maar in NL krijgt hij gewoon nog eens een directeurs baantje. Hoezo we hebben schijt aan het volk.

Maarja zo doen we dat in Roofstaat nederland ( Ewald van Vugt)

» Posted By itsme On October 20, 2017 @ 12:00

Winkelwagentje

@ wijzij ≡ 11 Aug 2017 ≡ 07:22

Kan het niet beter verwoorden. kudo’s

» Posted By itsme On August 13, 2017 @ 12:27

@ Jo An Luijken,

‘Vreemd eigenlijk, dat homo sapiens het enige wezen is, dat na de lactatieperiode besluit om door te gaan met melk drinken.’

Dat is alleen in de westerse wereld. BV aziaten kunnen geen eens melk verdragen.

https://www.oneworld.nl/wereld/het-melksprookje

» Posted By itsme On August 13, 2017 @ 12:24

Aardappeloproer

quote\
Er sterven negen mensen, 114 raken gewond. Sommige militairen weigeren te schieten: ze zijn bang dat hun moeder of hun zus zich onder de doelwitten bevinden.
end quote \

Ofwel we hadden TOEN een misdadige regering en eigenlijk nog steeds, alleen valt het wat minder op

» Posted By itsme On July 12, 2017 @ 17:55

/Quote
Honger hebben wij Amsterdammers tegenwoordig niet meer, ook de armen onder ons niet. We hebben nu godlof de bijstand, opvang voor daklozen, en voedselbanken. Geen ideale oplossingen, dat geef ik grif toe – maar ze zíjn er tenminste, en slagen erin de ergste nood meestal te lenigen. En schieten op de eigen bevolking doet de politie hier niet.
end quote/

Nope, zonder de oorlog hadden de Amsterdammers ook geen hongergehad dus een verkeerd bruggetje.
En vermoorden doet de overheid nog steeds, recent nog zefls met de hand RIP de Arubaan Mitch Henriquez

En het weigeren van een patent door een AMsterdams patent bureau. Dus ook zeer negatief

“Zaanstreek, het eerste industriegebied ter wereld
In 1594 heeft Cornelis Corneliszoon in Uitgeest een zaagmolen gebouwd. Hij had een jaar eerder patent erop aangevraagd. De zaagmolen was al bekend van tekeningen. Maar Corneliszoon bedacht de krukas!!! ”

http://wetenschap.infonu.nl/techniek/5170-corneliszoon-uitvinder-van-de-zaagmolen.html

» Posted By itsme On July 12, 2017 @ 17:52

Grab ’em by the poen

Karin Spaink over Geen Stijl….

Iets met Pot en Ketel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Karin_Spaink

» Posted By itsme On May 14, 2017 @ 09:34

Ouderwets modernisme

Verwacht niet te veel van Amsterdam. Want ze hebben geschiedkundig meerderen malen bewezen dat ze vooruitgang heel erg hard tegen houden als ze er niet aan kunnen verdienen.

Een hele oude;

In 1593 verkreeg Cornelis Corneliszoon van Uitgeesthij hiervoor een octrooi. Door de krukas wordt de rondgaande beweging van de wieken omgezet in een op en neer gaande beweging van het zaagraam. De smeedijzeren of stalen krukas heeft in de regel drie krukken, die onder een hoek van 120° ten opzichte van elkaar staan. Er zijn ook enkele krukassen met twee krukken of vier krukken.

De geschiedenis daarvan kennen met uiteindelijk dat NL de grootste zeevaart natie ter wereld werd en het begin van de gouden eeuw. Maar Amsterdam heeft dat jaren en jaren tegen gehouden.

Als het om geld gaat zijn ze extreem egoïstisch.

Een hele moderne: Mijn zwager moet parkeer belasting betalen om zij eigen auto in zijn eigen garage te zetten. (alles eigendom).

» Posted By Itsme On March 29, 2017 @ 11:39

Makke in beeld

In dezelfde trant John F. Foppe En Wat is Jouw Excuus.

Ik werd er nederig van. Wel erg Amerikaans maar voor wie daar doorheen kan kijken Goed boek wat veel tegenslag laat zie en hoe hij dat beleefd, en vaak overwint. Zowel in de familie sfeer als in het openbare leven.

» Posted By Itsme On March 29, 2017 @ 11:08

Doe het niet

Een partij die volgens de media grootse ommekeer heeft verijdelt.

En een kabinet dat nog steeds aan kwaadsprekerij doet. Was toen zo’n mooi woord voor. NL alles voor de letterneuker. Verbouwen mag niet, geef het een andere naam dan weer wel. NL ten voeten uit

http://liefdevoorholland.com/groenlinks/

Ik mis Pim Fortuyn nog dagelijks RIP

» Posted By Itsme On March 29, 2017 @ 11:25

Ons en iets

Ik schaam en erger mij al jaren hoe dom de ‘Nederlander’ stemt.

Je word voorgelogen door de min pres., onderste steen boven, 1000 euro om er enkele te noemen, en toch stemt het merendeel weer op die partij.

Hoe dom, terwijl er alternatieven zijn zoals geenpeil en de libertarische partij. lekker meelopen en niet denken. Zelfs niet ééns in de vier jaar en niemand die zich groen en geel ergert aan die leugenaars op tv gezien de kijkcijfers

» Posted By itsme On March 26, 2017 @ 17:13

Beste meneer Rutte,

Wat wil je nou van man die de democratie haat https://www.youtube.com/watch?v=YYm14SaJNTY

En dan nog wat is democratie, hier in NL is het parlementaire-dictatuur, net als in dat liedje met oa de tekst ‘ je mag demonstreren maar met je rug tegen de muur’

Pftt democratie vijf wolven en een schaap die stemmen wat er vanavond gegeten moet worden.

» Posted By Itsme On February 19, 2017 @ 15:31

De laatste sigaret

@57

En als me zus een pikkie had gehad dan was het m’n broer geweest.

Pfft forum vervuiler, Karin kan je hem een IP ban geven… Wegens belachelijk voorkomen.

Mijn reactie van 46 was vriendelijk bedoeld maar nu bedoel ik meer dit http://nl.tinypic.com/view.php?pic=33kd4eg&s=9

ItsMe

» Posted By ItsMe On May 29, 2016 @ 17:19

@Janus,

die 14 van de tot op heden 45 reacties voor zijn rekening nam

http://www.impulsenwoortblind.nl/file546.pdf?name=hoera%20ik%20heb%20adhd.pdf

» Posted By itsme On May 28, 2016 @ 10:20

Karin @38 wil ik toch ff aanhalen dat het onderzoek naar tabak iets langer heeft geduurd voordat het daadwerkelijk als ongezond werd betiteld.
Ruim 25 jaar ofzo en dat neem ik nog niet eens in beschouwing dat de tabaks industrie het waarschijnlijk al veeel eerder wist.

dus kom ik weer bij @31

en uiteindelijk je eigen gezond verstand

» Posted By itsme On May 27, 2016 @ 22:35

Karin, Helemaal top dat je bent overgestapt. Een begin van een gezonder leven. op zijn minst iets goedkoper en minder verslavend.
En helemaal zonder nicotine levne gaat niet in NL (Amsterdam) want je mag overal meeroken met die……Was ik ook één van 25 jr lang.

Su6 en hou vol

» Posted By itsme On May 27, 2016 @ 18:11

Statistieken (uit onderzoeken) zijn als bikini’s. Wat ze verhullen is belangrijker dan wat ze onthullen.

:-) Itsme

» Posted By itsme On May 27, 2016 @ 09:34

Trukendoos

“”Sinds vorige week gebruikt PostNL een nieuwe truc. Ineens worden onze Chinese pakjes niet aan huis bezorgd””

Dat is bij mij al een maand of drie. En klagen helpt niet, klachten gaan rechtstreeks de vullusbak in. Ofwel de laatste trent, gewoon NOOIT regageren tot je een aangetekende brief krijgt. Het zij niet voor niets voormalig ambtenaren.

Maar dat is binnenkort over want de belgische BePost is wel geinteresseerd. doet het een stuk beter, minder ambtenaartjes :-))))

» Posted By ItsMe On May 28, 2016 @ 18:03

Vindersloon

“ze plukken de vruchten van andermens’ noeste arbeid.”

Heeft jou overheid ooit iets aders gedaan?

https://www.youtube.com/watch?v=z0HtWSlFCAQ

» Posted By itsme On March 25, 2016 @ 23:18

«« Back To Stats Page