Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Reinoud

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Scheef

Als we accepteren dat inkomen een rol mag spelen in de hoogte van de huizenhuur, hoe ver zijn we dan nog af van de mogelijkheid dat het inkomen een rol gaat spelen in de prijs van de dagelijkse boodschappen? Als we de fundering onder het “scheefwonen” iets verder doortrekken, dan zou het toch ook niet eerlijk zijn dat mensen met een boven gemiddeld inkomen voor een pot pindakaas net zoveel betalen als de mensen met een laag inkomen?”. Het is wonderbaarlijk dat het “scheefwonen” zo soepel is geaccepteerd en collectief is omarmd. Het argument van doorstroming in de huizenmarkt raakt kant nog wal. Noem mij een bank die een hypotheek verschaft aan een 65plusser.

Weet je waar de meeste scheefdenkers zitten? In de regering!

» Posted By Reinoud On June 08, 2013 @ 23:40

Stemfraude

Gelukkig zijn die dingen zo makkelijk gebouwd dat iedereen ermee overweg kan!

http://dailycurrant.com/2012/11/06/george-bush-accidently-votes-obama/

» Posted By Reinoud On November 07, 2012 @ 15:11

Zorgeloos

Geen foute vriendjes? Een van onze poezen wel! En als het electronische kattenluikje weer eens kapot is (en elke kat naar binnen laat) kom ik heb regelmatig in mijn huis tegen…

» Posted By Reinoud On June 12, 2012 @ 14:49

Voorspelling

Ik heb wel een beetje medelijden met al die gelovigen die zondagochtend wakker worden op aarde… Die zitten dan in hevige twijfel: óf de bijbel klopt niet, óf ze behoren niet tot de uitverkorenen…

Als ze dan consequent zijn en in het laatste geloven kunnen ze natuurlijk nog naar hartelust 5 maanden feesten totdat het einde van de aarde echt aanbreekt. Misschien wordt het dan toch nog gezellig. En we kunnen nog een goede discussie voeren over hoe goed de garantie van de bijbel wel niet is (“The Bible guarantees it!” roepen ze vooral).

Maar tot zondag mogen ze nog echt hun best doen om wat zieltjes te winnen (hoe hypocriet me dat ook in de oren klinkt: nog even snel bekeren om bij de happy few te komen). De dag des discussies komt erna.

» Posted By Reinoud On May 18, 2011 @ 00:42

Nieuw

testing testing 1.2.3

» Posted By Reinoud On January 09, 2011 @ 00:43

Priemjaar

53? en ik maar denken dat je 35 werd! “;-)

» Posted By Reinoud On December 20, 2010 @ 19:37

Whoops

Bekend probleem. Wij hebben ook maar besloten dat Ben een prima naam voor een poes is, ondanks dat ze zo rood is dat iedereen denkt dat ze een kater is

» Posted By Reinoud On May 11, 2010 @ 19:08

Blij met kinderporno

op http://www.cleanternet.org/ wordt het allemaal netjes uitgelegd

» Posted By Reinoud On April 29, 2010 @ 19:13

Borstbeving

Ik vrees dat we dan een groot cellentekort hebben “;-)

» Posted By Reinoud On April 27, 2010 @ 19:48

Pandora

Nu nog een manier bedenken zodat je ook een vissenlichaam krijgt en niet zo beperkt bent tot een uurtje duiken…

» Posted By Reinoud On April 24, 2010 @ 15:23

Steun Het nieuwe rijk!

Ik vind de ophef ergens wel grappig. Kennelijk is het politiek incorrect om een folder te maken waarbij mensen associaties krijgen met de Holocaust.

Maar consequent *beleid* maken dat die associaties oproept is geen probleem… Het gebrek aan historisch besef in dit land is stuitend.

En daarbij: ik heb juist vernomen van mensen die de Holocaust ternauwernood overleefd hebben dat ze deze aktie een schot in de roos vinden. Dit legt precies de plek op de zere vinger: de Holocaust is indertijd een stuk makkelijker gemaakt door vergelijkbaar beleid in dit land.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Jacobus_Lambertus_Lentz

» Posted By Reinoud On November 27, 2009 @ 12:55

Dag schat

Het lijkt wel alsof het heerst… We hebben hier twee weken geleden afscheid moeten nemen van Tijger (http://www.xs4all.nl/~reinoud/tijger.jpg). En nu loopt er een katvormige leegte door het huis….

» Posted By Reinoud On October 27, 2009 @ 02:40

Middenoor

Klaren staat hier mooi uitgelegd:
http://www.schooltv.nl/beeldbank/clip/20050614_duiken02

» Posted By Reinoud On March 01, 2009 @ 15:25

helaas is een van de bijverschijnselen van duiken dat je meer kans loopt op oorontstekingen. Naarmate je meer ervaring krijgt gaat het klaren makkelijker -ook omdat je meer gaat letten op de drukverschillen en het dus vaker en minder hard doet-, en je wordt meer alert op de verschijnselen.
Zure oordruppels werken prima preventief en bestaan voornamelijk uit een mengsel van wat zuur en olie (dus een soort vinaigrette in je oor). Omdat de apotheek dat mengt moet je er wel een receptje voor halen.

Ik heb ook wel eens een oorontsteking opgelopen en je hoofd trekt inderdaad ongeveer scheef van de pijn…

Maar ik hoop dat dit je allemaal niet weerhoudt van verder duiken in de toekomst. Daar is het veel te mooi voor!

» Posted By Reinoud On February 28, 2009 @ 16:02

Zeemeermin

Dit is het echte duiken! Wat een verschil met je eerste buitenduik in Vinkeveen… En die rust onderwater wordt alleen maar beter.

» Posted By Reinoud On February 26, 2009 @ 08:11

Atheïsten zijn stoerder

http://www.nu.nl/algemeen/1923537/atheistische-boodschap-langs-a4-bij-schiphol.html

» Posted By Reinoud On February 25, 2009 @ 19:02

Bellen

Je loopt met duiken een risico. Dat staat vast. Maar ook met buiten lopen, fietsen en autorijden loop je een risico. En dan te bedenken dat de meeste ongelukken binnenshuis gebeuren!

Het prettige is echter dat een ‘sport’ als de duiksport (vreemde benaming eigenlijk) die door veel mensen als gevaarlijk wordt bestempeld juist enorm gefocust is op veiligheid. De opleiding kent een heleboel veiligheidsprocedures, een aantal essentiele uitrustingsstukken zijn dubbel uitgevoerd, je duikt altijd met zijn tweeen, en elke duik check je de werking van je uitrusting en die van je duikmaat. En daarbovenop is er ook nog eens de verplichte medische keuring.
Daardoor is de duiksport inmiddels zo veilig dat statistisch gezien het grootste risico van een dagje duiken in Zeeland de heen- en terugreis per auto zijn.

(dat je nog durft te rijden in je Canta na je hersenbloeding Karin! “;-)

Als je geen risico’s meer wilt lopen in het leven is er maar 1 oplossing: nu overlijden.

» Posted By Reinoud On January 17, 2009 @ 23:28

Dat is nou het leuke aan duiken: naarmate je het meer doet wordt het steeds leuker. Je kunt lekker ontspannen op 1 plek blijven zweven en daar gewoon van genieten. Zelfs al zonder het soms buitenaards mooie onderwaterleven in Egypte (maar ook in bijvoorbeeld de Oosterschelde)

» Posted By Reinoud On January 15, 2009 @ 15:03

Luctor et submergo

Gefeliciteerd! Het goede nieuws is: vanaf nu wordt het alleen maar leuker! Als je Vinkeveen al interessant vindt onderwater worden Zeeland en de Rode Zee helemaal geweldig!
Het duiken in een wetsuit in Nederland wordt wat frisscher de komende tijd, maar vanaf half April is het weer prima te doen. Dan gaan we een keertje samen!

» Posted By Reinoud On October 14, 2008 @ 18:22

Buitenduik: epic fail

Hoi Karin,

hulde dat je je grenzen goed aangeeft! Dat is inderdaad het allerbelangrijkste.

Ik herken het gevoel van dat wetsuit wel: de eerste keer dat ik mijn dubbel 7 aantrok en toen ook nog de loodgordel om en een zware fles op mijn rug voelde ik me ook niet meteen erg comfortabel.
En dan ook nog van die onhandige handschoenen aan zodat je alles dat je al niet kunt zien ook nog eens nauwlijks op de tast kunt vinden. De eerste keer is dat allemaal erg wennen en voelen weinig mensen zich meteen erg comfortabel onder water.

Maar alles went, en je zult zien dat het de volgende keer waarschijnlijk al beter gaat. Je weet beter wat je te wachten staat. Rust vooral even uit aan de waterkant zodat je rustig het water in kunt gaan. En wacht maar totdat je onderwater de eerste baarzen tegenkomt, of de snoek in de bus. Dan ben je opeens vergeten wat een gedoe het allemaal was om er te komen.

Ik kom binnenkort wel een keertje onderwaterfoto’s maken, maar laten we daar nog maar een paar duikjes mee wachten “;-)

Succes en vooral veel plezier

» Posted By Reinoud On October 07, 2008 @ 00:29

«« Back To Stats Page