Nieuw

*probeert of de comment notification werkt*

Yup, het lijkt te werken! Mooi. Dat betekent dat je je vanaf nu kunt abonneren op de reacties op de diverse artikelen hier: zodra er op zo’n artikel een nieuwe reactie wordt gepost, krijg je een e-mail thuisbezorgd. (Je kunt je ook abonneren op een artikel zonder zelf te hoeven reageren.) Verder kun je, via een persoonlijke pagina, je abonnementen beheren (zodat je ook weer makkelijk van die meldingen af kunt komen.) De link voor abonnementen staat op elke pagina, helemaal onderaan, na het reactieveld.

Yummie. Zulke instrumenten helpen om de discussies hier levendig te houden, dus ik ben er blij mee. Enneh, als er dingen verkeerd gaan of onduidelijk zijn, schroom vooral niet om me dat te melden – want anders verkeer ik in onnozele onwetendheid. En bedenk: een abonnement is per artikel.

(Overigens kon een en ander al langer per RSS feed, maar dat gebruikt niet iedereen.)


Aantal reacties: 30