Nieuw

*probeert of de comment notification werkt*

Yup, het lijkt te werken! Mooi. Dat betekent dat je je vanaf nu kunt abonneren op de reacties op de diverse artikelen hier: zodra er op zo’n artikel een nieuwe reactie wordt gepost, krijg je een e-mail thuisbezorgd. (Je kunt je ook abonneren op een artikel zonder zelf te hoeven reageren.) Verder kun je, via een persoonlijke pagina, je abonnementen beheren (zodat je ook weer makkelijk van die meldingen af kunt komen.) De link voor abonnementen staat op elke pagina, helemaal onderaan, na het reactieveld.

Yummie. Zulke instrumenten helpen om de discussies hier levendig te houden, dus ik ben er blij mee. Enneh, als er dingen verkeerd gaan of onduidelijk zijn, schroom vooral niet om me dat te melden – want anders verkeer ik in onnozele onwetendheid. En bedenk: een abonnement is per artikel.

(Overigens kon een en ander al langer per RSS feed, maar dat gebruikt niet iedereen.)

Author: Spaink

beheerder / moderator

30 thoughts on “Nieuw”

 1. Hi Karin,
  Ik zie reactie 1 t/m 4 .. en ik 5 dus .. werkt toch ?
  .. onder reactieveld .. ah, werkt dat niet dan? .. merk het wel, zou ik nu mail van nieuwe reacties moeten krijgen .. hou je op de hoogte .. :)
  kus, Freek

 2. Freek, reacties werkten al lang – er zijn er al met al immers al dik elfduizend :) – maar ik probeer nu de optie in te bouwen dat je per e-mail op de hoogte wordt gesteld als er een nieuwe reactie is op een specifiek bericht.

  Het lijkt te werken maar vooralsnog moet je d’r maar niet op vertrouwen, ik ben nog hard aan ‘t sleutelen. Wil je me helpen? Meldt ‘t dan hier als je a) geabonneerd bent op deze draad en b) al dan niet een e-mailtje krijgt bij een nieuwe reactie. Dank!

 3. Hi Karin,

  a) Abonnementje op deze draad .. jawel!
  b) Mail ontvangen .. jawel!

  –copy–
  Er is een nieuwe reactie op Nieuw op Spaink.net. Je kunt die reactie hier lezen: http://www.spaink.net/2011/01/09/nieuw/comment-page-1/#comment-67544

  Wil je je abonnementen op de berichten op Spaink.net bijwerken? Klik dan hier: http://www.spaink.net/abonnementen?sre=freekvb%40gmail.com&srk=f055c01abb6795c3e995cc24bc20fa5e
  –end copy–

  Gelukt volgens mij dus ..
  nog meer testjes? .. roep maar .. ;)
  kus, Freek

 4. Mooi, dat je weer ‘in de lucht’ bent.

  Ook dit even proberen…
  Netjes trouwens, dat je ook kunt zien op welke draden je ‘geabonneerd’ bent en dat je draden, waar je niet langer in geïnteresseerd, kunt ‘opzeggen’.

 5. HenK: kunnen opzeggen vind ik cruciaal, ik wil niet dat mensen nog eindeloos worden lastiggevallen met discussies die ze allang beu zijn. En deze plugin lijkt dat te kunnen doen :)

 6. All the subscriptions have been successfully updated.

  Sorry, no subscriptions found.

  dus krijg ik geen mails meer bij reactie hier …
  controleer ik af en toe en meld over half uurtje .. dus reageer ff .. :)

  x

 7. Aan- en afmelden werkt in principe binnen de minuut.

  — En anders dan ik werkt het ook ‘s morgens, terwijl ik liefst alleen ‘s avonds en ‘s nachts werk :)

 8. Geen mail van je laatste reactie .. dus werkt .. :)
  .. en werken .. ik ook alleen ‘s avonds en ‘s nachts .. komende avond werken (16:00u beginnen) dus borrel toe, stukje lezen in bed en Zzzz…
  slaap lekker straks.. later!
  kusje

 9. EEUUUHHH??? – watte?
  Ik ben ofwel geïnteressseerd, ofwel niet. Daarvan vervolgens op de hoogte gebracht worden via e-mail (hetgeen ik éérst moet nazien) gelijkt mij het paard achter de wagen spannen (spammen?)……. ?

 10. JPaul: er zijn zat mensen die wel ‘s reageren en daarna niet meer terugkijken of hu reactie iets heeft uitgehaald. Voor hen is dit bedoeld. En als je zo’n melding niet nodig hebt omdat je sowieso vaste klant bent, nou, dan neem je geen abonnement. Simple comme ça!

 11. Hatsiekiedee… elf mailtjes…
  Tijd om deze draad ‘op te zeggen’. :-)

  Voor hen die op tijd naar bed gaan: Welterusten!

 12. HenK, je schreef: ‘Hatsiekiedee… elf mailtjes…’ Ja dat. Ik had liever dat je een mailtje kreeg als er een nieuwe reactie was, en niet bij alle navolgende reacties. En dat je dan pas opnieuw werd gewaarschuwd nadat je die draad had bezocht.

  Hm. Misschien toch maar andere software zoeken?

  Edit: ik zie zo snel niks dat beter is dan dit. Met ander woorden: zo’n abonnement is vooral handig voor minder drukke draden, en voor minder frequente bezoekers…. Als iemand een tip heeft voor een betere plugin, houd ik me van harte aanbevolen.

 13. Je kunt er per draad voor kiezen of niet en je kunt het per draad gemakkelijk en snel weer ‘opzeggen’.

  En zit er eens een voor jou interessante draad tussen, waarin enkele vaste deelnemers aan dit forum er een chatroom van maken, dan zijn de mailtjes ook snel genoeg verwijderd uit je mailbox.

  Ik zou er verder niets meer aan veranderen, Karin.
  Voor wie er niets in ziet, blijft alles hetzelfde. :-)

 14. Dank voor de geruststellende woorden, HenK :)

  Vooralsnog hoop ik dat het een handig tooltje blijkt te zijn, en zo niet: soit. Want inderdaad: wie het niet wil, hoeft niks te doen en heft nergens last van.

 15. Hé, da’s nou jammer.
  Heb ik deze draad ‘opgezegd’, ontvang ik toch een mailtje dat er iets nieuws is verschenen.

 16. Correctie: Dat mailtje stond er nog van voordat ik het ‘abonnement opzegde’.
  Alles werkt naar behoren… ook ‘s ochtends! :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.