Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By edwin posse

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Duik in de geschiedenis

Er zijn trouwens ook wel aardig wat blanke mannen die sexueel intimideren alleen die doen het vaak op de werkplek, en de allochtoonse heb je dan vrij veel meer last van omdat die het ook op straat doen, en een werkplek is nog enigszins een eigen keuze, maar of je wel of niet de straat op gaat heb je totaal geen keuze in dus,

Ja de straat moet veilig zijn, anders krjgen vrouwen meer stress ook, stress slaat weer over op hun werk colegas en de familie en buren en vrienden, word er zelf ook niet gezellig in mn hoofd van als ik een angstige vrouw op straat zie fietsen dus, Beste dus ook zo een aanrander naar een plek sturen waar hij nooit meer overlast veroorzaakt,..

Ps de aardige allochtonen worden vaak weer ook negatief aangekeken op straat, omdat als je haast hebt het lastig is om ieder individu persoonlijk te gaan keuren, dus kan me voorstellen dat als je aardige allochtoon bent dit hele verhaal ook al jaaaaren spuugzat bent..

» Posted By edwin posse On October 12, 2018 @ 22:45

Seks, macht en gender

Een vrouw zelf zal mij als man niet zo snel verkrachten, maar een bepaald soort sexuele man kan wel op meer steun rekenen van vrouwen in het algemeen, dus lees : alpha / dominant / grotere penis dan doorsnee, Vrouwen staan vaker voor hem in de rij en steunen hem ook echt door voor hem te werken en eten te halen en nog meer klusjes.. Dus maken hem op lange termijn sterker,..

» Posted By edwin posse On October 12, 2018 @ 23:27

Nicotine & dampen

Er is geen zware shag e versie geloof ik , dus ik heb weinig keuze,

» Posted By edwin posse On June 10, 2014 @ 17:58

Vieze plaatjes

De plof kip is de droom van elke huiskat !

Je hebt vogels die niet kunnen vluchten, je kan hele dagen luieren en hoeft bijna niet te werken voor de vangst van een dier, en omdat bijna al het voeden vol automatisch gaat ken je kan hele dagen uitslapen ! Het vogeltje vliegt zeg maar rechtstreeks in de mond van een kat die op zijn rug ligt weg te dromen over muizen !

Ik ben dus daarom zelf geen tegenstander van plofkippen,

Veel mensen met geld in hun knip zeggen makkelijker dat plofkippen moeten worden verboden, want die hebben geld voor duurder vlees ( biologisch vlees meer dan twee keer zo duur ) en mensen in de uitkering of studenten kunnen vaak al door geldgebrek vaak geeneens een stukje plofkip op hun bord nemen, tenzij ze over uren gaan draaien met werken….

» Posted By edwin posse On June 02, 2013 @ 18:29

Tip

ha oke tartarus

ik heb me klein beetje verdiept in Niacine

en het feit wil dat de een er doodziek van word en de ander heel ontspannen…vergelijkbaar met cannabis…of andere drugs….

» Posted By edwin posse On July 17, 2011 @ 02:13

Tartarus

ja als je een seminar wilt van de baas van unliver? dan is dat toch ook niet gratis? ( dit tov van de prizen die de scientoligy vraagt? )

» Posted By edwin posse On July 16, 2011 @ 22:24

er is vaak sprake van “of je slikt dit medicijn of we sluiten je op”

» Posted By edwin posse On July 07, 2011 @ 22:45

@Maurice? is ook geen toeval dat bepaalde psychiatrische medicijnen die verplicht worden gesteld de sexuele lusten bijna tot een nulpunt remmen…En diegene die het verplicht slikken? dat zijn toch vaak mensen zonder een stem in de media… Dus ja een wetenschappelijk report op “het Dna-doden” zal je echt bijna nooit vinden…

( ja op een verdwaalde proffessor na die er een zaak van maakt en die zoeken dus ook vaak hun heil bij de sccientoligy kerk dus….)

» Posted By edwin posse On July 07, 2011 @ 20:20

@maurice? ja ik zeg niet dat ik psychiaters haat…maar ja als je de materie van heel dichtbij bestudeerd hebt? dan kan je echt wel een paar conclussies trekken……

» Posted By edwin posse On July 06, 2011 @ 17:15

pietie je weet niet wat je zegt…. top nummer een religeuse organisatie in holland is de staat….nummer twee de drugs maffia…. en nummer drie? vul zelf maar in….

» Posted By edwin posse On July 05, 2011 @ 22:09

ik ben ook niet echt speciaal een voorstander van de scientoligy kerk….maar wel een algemeen bekend feit is dat als iemand ….bijv een drugspersoon….door een westerse psychiater afgekeurd word… ( dus mentaal niet gezond ) dat hij al snel medicijnen verplicht word te slikken waardoor hij zwaar impotent word….( ook vrouwen verliezen intresse in sex ) ……..en dus bijna geen kans meer krijgt op het verwekken van nakomelingen…….

is feitelijk dna-moord of vernietiging….

blij dat er nog mensen bestaan die er tegen zijn….

» Posted By edwin posse On July 05, 2011 @ 21:53

De diva

wat een zeurmuziek en ha ha karin maakt ook nog reclame ook…..zou bijna weer acuut aan de hard drugs gaan als ik deze valse wanklanken hoor…ha ha

» Posted By edwin posse On July 05, 2011 @ 21:39

Cherkaoui

ha een figuur als karin heeft een vlijmscherpe pen ha ha… en zou best wel eens kunnen zijn dat sommige mensen nu niet naar de voorstelling gaan opeens…..na dit stukje gelezen te hebben…..

zelf hanteer ik mijn eigen visie in het leven “en als bijvoorbeeld een film ofzo neegesabled of afgefikt word in een krant door een criticus…..? dan denk ik meestal “wss zal het dus wel een goede film zijn want vaak komt kritiek ui de hoek “schrijvers die zelf mislukt zijn als kunstenaar “

» Posted By edwin posse On June 20, 2011 @ 18:55

Kapot!

ha ik ben muzikant…maar zelfs een canta is te hoog gegrepen voor me….. ( waarom zijn die klere dingen zo duur en voor 40 procent van een canta? heb je een fiat panda die het vijf jaar op de weg uithoud……

nou ja een voordeel heb ik wel in het leven……zonder autoootje? je kan toch bijna nergens parkeren in rotterdam….

» Posted By edwin posse On May 17, 2011 @ 12:12

Klussen (update)

ik mis ( gratis ) readspeaker.nl…….dan ka je op een knopje drukken en dan heb je een pretige voorlees stem…..dan kan ik lekker luisteren en mn dingen thuis doen tegelijker tijd….

» Posted By edwin posse On May 17, 2011 @ 12:08

Lustrum

ha sorry ten eerste bood ik al mn excuses aan….. en ja ten tweede…. wat ik heb soms ( zoals mijn bijtende opmerking gisteren ) kan je ook een “knee jerk faux” noemen……

» Posted By edwin posse On April 08, 2011 @ 19:29

ha sorry karin… ik had gisteren een wijntje op …. ja en nu ik wakker ben dan vrees ik dat ik mezelf een beetje moet verklaren….

ha veel mensen die zijn blij met zo een foto als jij ( door een stukje herkenning )

ja zelf ben ik een type die nog al snel ( bijna ) flauwvalt bij het zien…door een soort plaats vervangende phantoompijn…..en word er claustrofobisch van……

eigenlijk zeg ik nooit wat in de media over dit onderwerp…… en ha ik heb ook nog wel eens de neiging om bepaalde fotos te plaatsen op internet waar andere mensen dan weer zenuwachtig van worden…. ha ja

okidoki “keep up the good work” luis in de pels

groetjes edwin posse

» Posted By edwin posse On April 08, 2011 @ 17:30

nou ja kijk als je vanuit een persoonlijke intresse horror wilt zien? ( realistisch of fictie?) dan heb je in een videotheek vrij veel keuze…..

maar ja dat vind ik dus raar ( maar ha ik ben ook een vreemde vogel ) maar op tv zal je nooit een hellraiserfilm zien ( dat is een film met veel shokerende beelden erin en die word overal geband in nederland op publieke tv )

maar laatst zag ik rond 8 uur savonds een documantaire op tv over vrouwen met borstamputaties die bloot door het scherm heenliepen en dat mag dan wel opeens……

ja ik vind dat raar maar ja ik ben ook raar….

» Posted By edwin posse On April 07, 2011 @ 22:24

ik snap nooit helemaal als je perse naakt op een foto wilt…..ik heb ook lichamelijke gebreken maar verberg ze altijd voor de buitenwereld……..ik wilde net het woord exhiobionischtisch googlen…..maar google weet niet wat ik bedoel…….en ik weet niet hoe je het woord spelt……

» Posted By edwin posse On April 07, 2011 @ 20:33

Camouflage

bij molsimas heb je ook gewoon rangen en standen……dus heb je de een en die loopt in flauw theedoekje naar school…en die heeft ook geen geld om elke dag een frisse aan te trekken….

en dan heb je er ook bij die lopen in luxe uitvoeringen van hoofddoekjes en hebben mooiere ( en sexiere ) schoenen en jurken aan…..

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 23:32

ha nee ik gebruik allang geen drugs meer…..maar gloof door de drugs dat ik minder goed ben geworden in lezen….nou ja het is een handicap waar zeer goed mee te leven valt…….want de kunst die ik produceer loopt wel heel goed enzo………

..ik ben op zoek naar een goede readspeaker… ( bijv die van http://www.readspeaker.com )….. als ik die koop? dan surf ik naar karin toe en dan gooi ik haar stukje door de pc heen…..en dan luister ik aandachtig ha ha…en luisteren gaat me wel heel goed af…….

maar heb even geen geld om software te kopen dus…..

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 16:55

Ha oke je hebt in de westerse modewereld ook op shows…meisjes en jongens die zich kleden met hele vreemde gezichts bedekkende kledij….maar dan meestal ook in verschillende kleuren en vormen enzo……

ja en ik liep zelf jaren lang met of een muts of een kapoesjon op ….idd wat karin ook zei..”het schermt je op een bepaalde manier af van de buitenwereld”

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 16:45

Ha ok ik ben heel succesvol op internet…..heb vrij veel en lang gestudeerd op heel veel zaken….maar dit gaat bij mij altijd via cinema en muziek en visioenen etc etc….en zelfverzonnen idee-en…maar lezen gaat de laatste jaren heel slecht bij mij…..door de drugs geloof ik ….ofzo…..

Ha dus dan kom ik op karin haar site? en dan mijn “water” zegt dan gelijk dat het goed is wat ze publiceert….maar ik ben absoluut geen lezer dus…de letters dansen al snel voor mn ogen….

Ja dus dan smijt ik zonder heel het topic en reacties te lezen gewoon mn visie neer ha ha……

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 16:42

dus ja als je dan kijkt naar een kledingstuk als een burka die het gezicht geheel afdekt?? ja het is niet mijn “cup of tea” om 365 dagen per jaar zo een vrouw om me heen te hebben….

maar een bepaalde erotische lading zie ik er wel in…( ze doen het dus voor hun droomwens-man : de moslim-man ) …….en je kan als je dat gaat verbieden? wel zoveel “erotische kledingstijlen zoals sm-kledij gaan bannen”

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 16:34

mijn zelfverzonnen theorie is dat “er bij de moslimmeisjes en vrouwen ook een sprake is van een sexueel spel….” bijvoorbeeld het subdominant zijn aan een ( moslim ) man….en dat dus uiten via een kledingstuk…..

Nou ja bij onze westerse kennissen daar is dat spel ook bekend dus, alleen wel in veel mindere mate dus….

dus ja vauit die optiek zeg ik “verbieden is niet in alle gevallen correct”

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 16:25

als je nu in rotterdam kijk? ja op straat zie je bijna helemaal nooit meer hoofdoekjes bij de jeugd….alleen nog een handjevol cashieres in de super en nog een handjevol z.g.n. pingkwings ( omaatjes die met hun kleinkinderen lopen… )

ja hoe saai ik het ook vind… en beetje storend…ja een wet hiertegen dat vind ik teveel haastige spoed….het is iets wat vanzelf uiteindelijk weg gaat,,, ik vraag me af dan “moeten wij de doekjes perse van hun hoofd rukken?”

je mag toch ook gothic zijn enzo? dat is toch ook toegestaan?

» Posted By edwin posse On June 16, 2011 @ 16:14

is toch stukje ongelijkheid der sexen….bij de molsims….een man hoeft immer in de zomer geen lap over zijn hoofd te doen en kan elk zomerbriesje door zijn haar voelen wapperen…. dit in tegenstelling tot de vrouw die met een zweetdoek rond moet tuffen….ook al is het 30 graden hittegolf…..

ergo : de molsim is ook maar een mens en ja die hebben de neiging niet teveel te klagen..in het leven….maar zelfs een blind kind op 1 been kan zien dat er iets totaal niet klopt

» Posted By edwin posse On June 15, 2011 @ 16:08

Kopzorgen

ha ik ben in dubio

ja aan de ene kant maakt het mij nix uit als een meisje een hoofddoek draagt…. ja soms is het wel zonde…want ja in de zomer is het lekker voor een vrouw ook om haar haar los te hebben……

maar ja verbieden vind ik ook een beetje raar….

aan de andere kant denk ik …ja die molsims kunnen wel een verzetje gebruiken en wat tegengas……omdat hoofddoekjes ook onzin zijn

immers waaroms is het de vrouw die haar lichaam moet bedekken en waarom niet ook de man?

is een beetje ouderwetse vrouwen rechten probleempje vind ik …ongelijke rechten……

» Posted By edwin posse On April 07, 2011 @ 20:36

Kortzichtig

karin doet mee met de hele egypte gekte ha ha

nou ha ik vind midden oosten saai en ouderwets….ik zou er voor geen goud op vakantie gaan ook …..

nou ja ik zie je wel weer over een half jaar als het midden oosten weer stabiel is ( is wel te hopen ha ha dat de arabieren tot rust komen )

gr gr edwin

» Posted By edwin posse On March 01, 2011 @ 20:37

Lessen

Ben ik niet met je eens….karin… ik vind egypte een bananen republike….

Ja dus de crisis daar komt niet zozeer door “mis-manegement” maar het land heeft helemaal zowiezo bijna geen kennis in huis om een stabiele economie op te bouwen….volgende leider? “zelfde liedje”

» Posted By edwin posse On February 16, 2011 @ 01:17

«« Back To Stats Page