Klussen (update)

Op grond van het commentaar heb ik weer wat aan de site geklust: de kritiek is ter harte genomen!

De Twitterfeed is weer weg, die oogde inderdaad onrustig. Verder had ik er geen rekening mee gehouden dat het navigatiemenu ook naast het forum staat, waar het storend was. Henk & Hetty hadden gelijk: wie me graag op Twitter wil volgen, moet dat daar maar doen; daar had ik nu juist die nieuwe Volg-mij-buttons voor opgenomen…

En de plaatjes zijn terug! Na veel gepieker en gezoek heb ik ze op de voorpagina en op andere overzichtspagina’s weten te krijgen. Dat vergt echter voortaan een andere omgang met de plaatjes; bestaande berichten moet ik daarvoor stuk voor stuk wijzigen. De stukken van dit jaar pas ik aan, oudere stukken laat ik maar zo. Het betekent hoe dan ook dat de voorpagina weer iets fleuriger is.

Wat vinden jullie? is het zo beter?

Author: Spaink

beheerder / moderator

20 thoughts on “Klussen (update)”

 1. Ik zou toch een rubriekje contact op de homepage erbij zetten. Daar kan je ook dan ook je twitter adres erbij zetten.

  Verder ziet het er strak uit.

  goed gedaan.

  Jan

 2. Ziet er keurig uit. Eenvoud die de nadruk legt op de inhoud.
  Alles is er. Wat mij betreft krijgt dit weblog een prijs voor design en content.

 3. Plaatjes weer terug helpt: die indruk verwerkt een mens toch sneller dan lezen. (of nouja niet sneller, maar: eerder)

 4. En de twitterfeed weg is eigenlijk best wel fijn, dat was een druk stuiter ding, viel uit de toon met de rest.

 5. Jan, waar je me op twitter kunt volgen zit al in die knoppen in de rechterkantlijn vervat, maar ik zal voor de duidelijkheid nog een contactblokje aan de pagina ‘Wie is Spaink’ toegevoegd.

  Hetty & Maurice: dank :)

 6. En, Karin, wat ik nog vergat te zeggen, als je nog van plan bent om leuke kattenvideootjes te maken (wat ik zelf zeer apprecieer) dan kun je nog een link naar je YouTube channel toevoegen in het rechterbalkje.

 7. Ja beter zo! Lekker overzichtelijk. Ik ben ook blij dat ik de artikelen weer via RSS feed kan lezen en dat ik niet meer door hoef te klikken. Dankje!

 8. Oeps, ik had de “volg mij” links aan de rechter kant niet gezien.

  Komt omdat er veel wit aan de beide zijden is, als je een groot scherm hebt. Ik scroll ook altijd met m’n scroll wheel op de muis.

  Maar de oplossing zoals je die gedaan hebt, harstikke goed.

  Jan

 9. Heh. Ik geloof dat iedereen nu tevreden is :)

  Meteen ook maar alle plaatjes bijgewerkt, tot ergens diep in 2006. Pfoeh. Nu een Berenburger, eh, nu ja, iets.

 10. Klein technisch (?) dingetje: als je vanuit recente reacties op een artikel komt en naar boven scrolt, staat er geen plaatje in het kader bij het artikel. Overigens wel gewoon als je direct naar een artikel gaat vanuit de voorpagina.

 11. Hetty @7: Nah. De Volg-mij buttons zijn – wat mij betreft – bedoeld voor dingen waar ik geregeld iets schrijf, en YouTube-filmpjes plaats ik zelden. Bovendien zet ik er dan een link naar in een stukje… :)

 12. ik mis ( gratis ) readspeaker.nl…….dan ka je op een knopje drukken en dan heb je een pretige voorlees stem…..dan kan ik lekker luisteren en mn dingen thuis doen tegelijker tijd….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.