Klussen (update)

Op grond van het commentaar heb ik weer wat aan de site geklust: de kritiek is ter harte genomen!

De Twitterfeed is weer weg, die oogde inderdaad onrustig. Verder had ik er geen rekening mee gehouden dat het navigatiemenu ook naast het forum staat, waar het storend was. Henk & Hetty hadden gelijk: wie me graag op Twitter wil volgen, moet dat daar maar doen; daar had ik nu juist die nieuwe Volg-mij-buttons voor opgenomen…

En de plaatjes zijn terug! Na veel gepieker en gezoek heb ik ze op de voorpagina en op andere overzichtspagina’s weten te krijgen. Dat vergt echter voortaan een andere omgang met de plaatjes; bestaande berichten moet ik daarvoor stuk voor stuk wijzigen. De stukken van dit jaar pas ik aan, oudere stukken laat ik maar zo. Het betekent hoe dan ook dat de voorpagina weer iets fleuriger is.

Wat vinden jullie? is het zo beter?


Aantal reacties: 20