Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By annac

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Deden we maar niets

Bang voor wat ons boven het hoofd hangt? Opgenaaid door de apocalyptische verhalen van hysterische klimaat alarmisten?

Als je beseft dat de hele klimaathoax een truckje is zoals al eeuwen lang de boven ons gestelden middelen weten te vinden om ons eronder te houden en NIETS met het redden van de aarde te maken heeft, ben je acuut niet meer bang, maar eerder boos.

Omdat je genaaid wordt door verwarringen die gesticht worden, waarbij wetenschap misbruikt wordt en totaal gepolitiseerd is door o.a. milieu, weer en klimaat door elkaar te halen. Heeft allemaal met elkaar te maken, maar oorzaak en gevolg betreffende bv de CO2 verre van duidelijk. Maar het verdienmodel, hè? Groen Links houdt je dom VVD houdt je arm. De ene hand wast de ander. Schone lucht: prima, even als techniek: prachtig. Maar overdrijf dit niet naar het veel en veel ingewikkelder klimaat toe. De aarde heeft, net zoals ons eigen lichaam, haar eigen wetten. De lucide menselijke geest, waar jij, Karin, indertijd zo scherp over wist te schrijven wordt ook hier verheven. De wereld wordt als volstrekt ondergeschikt gezien aan de luimen van de almachtige menselijke geest, om jouw woorden te gebruiken.

Zo waren er tijden dat eerst de temperatuur steeg en daarna pas de CO2, welke in vroeger tijden regelmatig hoger mat dan nu, trouwens. CO2 is een heilige graal geworden waarom heen men danst en de belasting voor de (overige slechte kwaliteit/prijs verhoudende produkten) niet minder is dan een aflaat ivm die eeuwige erfzonde. Windmolens draaien niet als de wind niet waait, zonnepanelen niet als de zon niet schijnt, zodat terugval op fossielen nodig blijft en het percentage van deze alternatieven na 40 jaar pas ca 3 tot 6% bedraagt.

MAARRRRR, het is ze ook nu weer gelukt en het doel heiligt wederom de middelen. Miljarden jaren verandert het klimaat, en nu is het plotseling de schuld van de mensen dat ie verandert, cq veranderd is. Draai dat maar es terug!

We staan op het punt om gewoon lekker door te gaan met kinderen uitbuiten die in bv Kongo grondstoffen voor de accu’s van elektrische auto’s te delven, allemaal om hier schone handen, eh lucht te houden. De vuile was doe je de deur uit, nietwaar? Men heeft gewoon een totale economische omwenteling op het oog die NIKS met liefde voor de aarde te maken heeft. Nogmaals: het doel heiligt de middelen.

Op onderstaande site valt veel te ontdekken dat rust gevend en informerend is.

Sterkte.

P.S.

Pikante tip: Ed Nijpels op deze site op zoeken en zijn frauduleuze loopbaan gewaar worden!

https://www.climategate.nl/2018/12/ijsberen-klimaathoax-en-hockeysticks/

» Posted By annac On December 20, 2018 @ 19:50

Flair voor knopen

Het schipperen is voorbij? De opwarming van de aarde voorkomen? Besef je wel wat je daar zegt? Ik verspreid nog regelmatig jouw artikel over Louise Hay en maak reclame voor je boek “Het strafbare lichaam”, maar wat dit betreft had ik je toch hoger en verstandiger ingeschat.
Neus eens rustig rond op volgende site en ontdek de handen van VVD (zoek er op Ed Nijpels), Groenlinks etc. etc. Allemaal op één verdien-modellen buik, gestoeld op leugens, ruim ge/misbruik makend van schuldgevoelens. Belasting als nieuwe aflaat in dit geloof.

(Daar hebben we de Islam dus niet eens voor nodig, voor die Middeleeuwen!)

https://www.climategate.nl/2018/03/de-energiebelasting-de-meest-asociale-belasting-ooit/

Het is voor mij steeds weer een harde werkelijkheid te moeten constateren rond te lopen in een open inrichting. Want straks gaan we ECHT terug naar de middeleeuwen. Niet meer vliegen (deed IK sowieso al niet), asfalt verandert in zandpaden voor paard en wagen, noem maar op.

https://www.climategate.nl/2018/03/motief-bernice-notenboom/

Nog een fijne zondag avond allemaal!

» Posted By annac On April 08, 2018 @ 18:35

Hypocrisie [2]

Ook ik schaar me achter CINNeR en begrijp niet hoe jij, Karin, die zo scherp scientology en orenmaffiosi wist te analyseren en bekritiseren, zo naief lijkt te zijn (geworden?) t.a.v. regressief links. Dat deel van links, dat zich progressief noemt, maar tegelijkertijd de oer conservatieve islam jubelend binnenhalend, de ene na de andere blunder begaat. Nogal wat van huis uit linkse/sociaal voelende sympatisanten ondervinden veel verraad door dit hypocriet linkse deel van de bevolking. Sinds jaren. Je kent ze ongetwijfeld. Dat zijn degenen die nu rechts fascistisch/racistisch worden genoemd. Alleen omdat ze kritiek op e.e.a. hebben, maar dat van arrogant, van zich zelf vindend moreel hoogstaand links, niet mogen hebben. Omdat het zeer waarschijnlijk hun socialistische zeepbel nl. uiteen zou doen laten spatten.

Net zoals Hoogleraar Tom Zwart heb je kennelijk geen molucuul verstand van wat de islam is. (Wel eng hoor, zo’n krocht als TPO. Maar ja, informatie komt nu eenmaal uit alle hoeken en gaten).

Maar ik denk dat ik met jou hoop dat het ons lukt om de scherpe kantjes van e.e.a. af te halen. Makkelijk zal dat om de drommel niet zijn en het zit er voorlopig ook niet in. Helaas.

http://politiek.tpo.nl/column/hafid-bouazza-hoogleraar-tom-zwart-geen-molecuul-verstand-islam-is/

» Posted By AnnaC On August 30, 2017 @ 17:36

Pak onze benen niet af!

Vele varkens maken de spoeling dun. Meer valt er niet over te zeggen. Wij weten en merken er ook alles van.

Sterkte allen, met de beleidsmaatregelingen, die nog beperkender, dus slechter zullen worden.

Ik heb niet alle reacties gelezen, maar ook rechtszaken lopen vaak met een sisser af.

» Posted By annac On April 28, 2017 @ 19:16

Loepzuivere journalistiek

Als het klopt, de opkomst van weer minder oppervlakkige journalistiek, hoop ik dat dat ook tot de radio door gaat dringen en programma’s als van de vroegere radio 5 , met politiek litteratuur en wetenschap weer opgang doen hebben.

» Posted By AnnaC On September 23, 2016 @ 10:42

Alledaags

Tje, Janus, ik ben het helemaal met je eens! Als aanvulling valt nog te vermelden dat vnl. de Arabieren de eer toekomt bij de uitvinding van het geheel. En dat in Saoedie Arabie vergelijkbare praktijken worden toegepast met Indier, Bangladezen en Pakistani etc die het vuile werk daar opknappen onder erbarmelijke omstandigheden, om kinderarbeid in andere landen geen te kort te doen.

Ben verder wel benieuwd naar het werk dat Pieter doet waarbij hij zo gestoord wordt door vieringen van de religie van de vrede. Komt een beetje overeen met vroeger de christelijken,die structureel eerder weg wilden/gingen op zondag om naar de kerk te gaan,cq meenden daar recht op te hebben.

Getverdemme, zo komen we nooit van die godsdiensten af!

» Posted By AnnaC On July 21, 2016 @ 08:53

Niets is heilig

Pieter
“………in dorpen waar…. – de Islamisering ….– niet of nauwelijks speelt.) ”

Overduidelijk zien en ervaren dat bepaalde, mn. islamitische, groepen bevoordeeld worden ten koste van bevolkingsgroepen die al krap bij kas zitten en/of zich in een hoek waar de klappen vallen: is dat niet genoeg dan? Hoeft niks met demografische gegevens te maken te hebben.

@tjark reininga
“Alleen in de exacte wetenschap zal men met feiten elkaar kunnen overtuigen. Omdat die bewezen kunnen worden en niet afhankelijk zijn van overtuigingen en meningen.”

Deze feiten mogen helaas in nogal wat gevallen politiek geen reden van bestaan hebben. Of dusdanig geïnterpreteerd worden zodat van de consequenties misbruik wordt gemaakt, ook weer ten koste van menigeen. De medische en klimaat lobby bv. vaart hier wel bij en niet degenen die er voordeel van zouden moeten hebben.

» Posted By AnnaC On June 03, 2016 @ 20:20

Heilig is niets in de natuur. Dat is de realiteit. Alles eromheen werd, was en is nog steeds ons wensdenken, als mens. Als wij, mensen, zijn uitgeroeid, niet meer bestaan, dan gaat het heelal evengoed door.

En menselijke feiten? Onbelangrijk. WIE ze te berde brengen, dat geldt.

» Posted By AnnaC On June 03, 2016 @ 12:51

Partjes

Goh, Janus. Hier ben ik het helemaal met je eens! Gek hè? Behalve dan dat Israël middels snel en veel fokken haar positie heeft verstevigd.

» Posted By AnnaC On March 01, 2016 @ 22:51

‘t Zal mij benieuwen waarop dit alles uitloopt. Aanvulling van immigranten/vluchtelingen (100.000 totaal, nu) met erin verborgen enkele oorlogsmisdadigers en losbollen

http://www.volkskrant.nl/buitenland/twintig-syrische-asielzoekers-verdacht-van-oorlogsmisdaden~a4254165/

uit islamitische dictaturen vermeerderen de al nijpende problemen in Europa alleen maar meer. Niet echt lekker ook voor de wel goed geïntegreerde moslims ook, vnl. NIET van soenitische huize, waarvan sommigen hier hun toevlucht JUIST hebben gezocht, ooit.

/europa.http://www.tvgids.nl/Molenbeek/programma/20091708/

Let wel: steeds meer komt a/h licht, de ijsberg legt zich steeds meer bloot. We weten nog lang niet alles en ik voorspel niet veel goeds. We blijven belazerd worden, tegen elkaar opgezet. Maar ja, als je dat zelf al langere tijd aan den lijve ervaart, voel je dat eerder aan je water, denk ik.

» Posted By AnnaC On February 29, 2016 @ 21:33

Een achtste

Ook leuk

http://www.radio1.nl/item/145317-Paul%20van%20der%20Velde%20over%20het%20boedhisme.html

» Posted By AnnaC On March 01, 2016 @ 22:58

“Onze religieuze cultuur loopt ongeveer 2000 jaar achter op die van hen.”

Hmm?

Edele wilden is een benaming van Eddy Terstall die ik erg passend vind ivm de devotie die politiek correcten aan de dag leggen door het al jaren met open armen ontvangen van al die mannen in jurken die de godsdienst van de vrede prediken, maar het omgekeerde doen. Die veelal haat prediken. En mede er voor zorgen dat zo onze lagere zittende klasse weg geconcurreerd kan worden.

Hoogstaand niveau?
Wanneer ga je schedels meten?

Het idee dat het boeddhisme adogmatisch zou zijn, in het Westen bijna een dogma is.

http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1088928/2010/02/09/Boeddhisme-is-wel-degelijk-dogmatisch.dhtml

» Posted By AnnaC On March 01, 2016 @ 22:51

“Ik acht de oosterse culturen van een aanzienlijk hoger gehalte dan de onze – vergelijk een Balinese dans maar eens met de Klompendans”

Hmm, de edele wilde gedachte dus, en weg met ons…… Succes met de nieuwe edele wilden hier in Nederland, Janus?

Maar leuk, Karin! Ik ben indirect gelieerd aan het Indische. Oom (in Indië) met Javaanse getrouwd. Maar op sommige familie bijeenkomsten is het dus leuk om behoorlijk met mijn donkere neven en nichten contact te hebben. Zelf ben ik 1/8 of 1/12 “francaise”, voor zo ver dat kan, en spraken ze in het gezin van mijn vader frans.

Jouw praten doet trouwens een tikkeltje Indisch aan, Karin, dus helemaal verbazend vind ik de uitkomst niet. En Catriens voorstel ivm Verborgen Verleden lijkt me heel onderhoudend met jou!

» Posted By AnnaC On February 29, 2016 @ 22:09

Verraad aan de burger

Edwin, het zijn de stiekeme, langzaam insluipende ondermijnende elementen van de niet seculiere, dus politieke, islam (Taqiyya) waar JUIST de gewone niet of half gelovigen, zoals jullie, last van hebben van. Of ex-moslims en mensen zoals Afshin Ellian, die voor Khomeini uit Iran is gevlucht en Salman Rushdie op wie nog steeds een fatwa rust. Carel Brendel schrijft o.a. daar over. Over het verraad van links.
http://www.carelbrendel.nl/hetverraadvanlinks/

Alleen alles wat links is, is heilig, zij menen de waarheid in pacht te hebben, anders ben je een racist. Zgn. progressief links die de uiterst conservatieve islam binnen haalt: dat is toch eerder lachwekkend dan anders wat? Stem gerust Wilders. Premier zal hij door gebrek aan voldoende intellectuele partij genoten ws toch niet worden, maar dit stem gedrag doet WEL de andere partijen opschuiven, wat al ruimschoots gebeurd is.

En bedenk, dat alles met GELD en MACHT te maken heeft. Onder de dekmantel van geloof, islam of groen, valt veel te verdienen en is helaas zelfs Wilders niet helemaal te vertrouwen!

Sterkte!

» Posted By AnnaC On March 02, 2016 @ 15:56

Actueel weer:

http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

» Posted By AnnaC On February 12, 2016 @ 20:26

Café

Ontroerend beschreven.

Sterkte, Karin.

» Posted By AnnaC On January 18, 2016 @ 08:34

Stoere taal

Noemde het onvoldoende vaak bij naam, want islamo-fascime is toch duidelijk?

» Posted By AnnaC On December 14, 2015 @ 23:54

Dat gif slaat vnl op de islam en de invloeden. Dacht dat dat wel duidelijk was, ook al noemde ik het niet bij naam.

» Posted By AnnaC On December 14, 2015 @ 23:51

‘Het aantal vluchtelingen dat naar Duitsland komt moet drastisch naar beneden’.

http://www.volkskrant.nl/buitenland/merkel-we-gaan-het-aantal-vluchtelingen-terugdringen~a4207504/

Merkel draait, maar veel gif is al ruimschoots binnen, om zich te vermenigvuldigen met het gif dat er al was. Slapende celletjes, hoe imbiciel ook (lone wolves), je weet wel, oud gebruik en hup, doel bereikt, rotzooi compleet.

Wir haben es nicht gewusst? Me reet. Niet WILLEN weten. De neo fascistische islam kan voluit op de hoorn blazen. Gewillig voetvolk te over.

En DAT is het probleem. Het is al lang te laat en te weinig. De niet echte vluchtelingen met de politiek correcten en hun dood knuffelde anti westerse allochtonen, verpesten het bovendien (weer eens) voor de goeien, de WEL echte vluchtelingen.

En Rutte is een druppel op een gloeiende plaat. Dus wat nu?

» Posted By AnnaC On December 14, 2015 @ 15:48

Eigen volk

Persoonlijke geschiedenissen en huidige omstandigheden bepalen voor het grootste gdeelte je levenshouding denkik, weet ik wel zeker, Paul. Ik GEbruik Nausicaa Marbe omdat haar laatste allinea voor mij verwoordt hoe ik de wereld op dit moment zie en ervaar. Al lange tijd volg ik Nausicaa, bijna geheel haar Volkskrant tijd en nu (helaas niet direct , maar via via online) in de Telegraaf. Een krant die ik ook nooit koop, maar soms zinnig ongeriefelijk nieuws biedt.

Ben dus, itt jou, groot fan van haar en haar achtergrond (de dictatuur van Roemenie gedeeltelijk mee gemaakte hebbende) vormt de basis van haar heldere formuleringen, welke mij immer aanspreken en mijn gevoel ondersteunen in de bierkaaien die ik zelf te bevechten heb.

Maar bedankt voor je links.

» Posted By AnnaC On November 08, 2015 @ 12:55

Karin a/h eind:

==Mijn voornaamste probleem met dat ‘eigen volk eerst’ is dit. Het zet arme sloebers tegenover arme sloebers, uitzichtloze mensen tegenover uitzichtloze mensen.

Maar zij zijn niet het probleem.==

Het tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen is een bekend verdeel en heers principe. Zo zaait men verwarring, ontstaat anarchie, en kunnen de boven ons gestelden veinzen oplossingen te weten, om vervolgens hun zin door te zetten met dictatoriale schijndemocratie. Met deze massa asiel stroom, met overduidelijk veel laaggeschoolden en islamieten, wordt van de bevolking een overmatig aanpassingsvermogen geëist, eenzelfde mechanisme als die Karin (ander stukkie) en web bezoekers moesten aanwenden bij zichzelf om een website die ze mede beheert sinds kort, veranderde. Een aanpassingsvermogen dat not niet eens de kans heeft gehad te herstellen van eerdere immigratiegolven/gezinsherenigingen.

Chaos wekt angst op, en die is universeel en kun je doortrekken naar klimaat-alarmisten die wat het klimaat betreft ook een sfeer opwekken van angst, zo van: het is vijf voor twaalf en dan we hebben nog vijf minuten voor de wereld vergaat zo ongeveer. Zo op schuldgevoel ed werkend, blijven mensen het pikken dat hun energiekosten stijgen als een idioot enz enz. Rampen zullen we krijgen als wij ons niet bekeren. Verschillende wetenschappers hebben zich aldus als ‘cheerleaders for alarm’ ontpopt en menen dat zij de wet in pacht hebben.

Is complex allemaal, maar bepaalde mechanismen vormen een rode draad. De mate waarin kan immens verschillen. Om met Nausicaa Marbe in haar vrijdagse column te spreken:

==Laksheid (immigratie “beleid”, zeg ik) en verdraaiingen van feiten (klimaathysterie, zeg ik) veroorzaakt afbraak zonder oorlog, bezetting en vernietiging van instituten. Het is culturele afbraak, waar weinigen om lijken te geven. Maar de prijs die ervoor betaald zal worden kan groot zijn, als de collectieve herinnering verbrokkelt en waakzaamheid verslapt.

Pieters: ==Moslims vinden hun eigen volk zelfs nog uitgebreider belangrijk dan niet-moslims en die worden jammer genoeg niet door Karin in dit topic ontleed.== ben ik het helemaal mee eens. Waarom mogen zij wel en wij niet “trots” zijn op afkomst/land? Ik zelf ben relativerend genoeg over mijn “Nederlanderschap”, maar in dat relativerend gat springen maar wat graag bepaalde bevolkingsgroepen zodat het “weg met ons” gauw ontstaat. Hetzelfde geldt voor het religieuze gat; zo kan ik nog wel uuuuren doorgaan!

Maar snap je het nu een beetje wat ik bedoel, Daan?

(En ik had net besloten me niet meer zo druk te maken… Vechten tegen al die bierkaaien. Heb genoeg eigen bierkaaien dichtbij huis!)

» Posted By AnnaC On November 07, 2015 @ 22:37

Verdeel en heers is een oude principe en doet heden ten dage ook scherp haar opgeld. Biedt mogelijkheden voor bepaalde lieden, verborgen dictatortjes, sluwe schaakspelerstjes, bv, zaken door te drukken die anders geleidelijker zouden KUNNEN gaan.

Een sterk, federaal Europa bv?

Ach, en het geloof wil ook wat. Berust ook op angst, zoals nu

http://climategate.nl/2015/11/07/wie-niet-in-god-gelooft-gaat-in-alles-geloven-zelfs-in-de-milieubeweging/

Maar, treurt niet, want ik moest ff met de ogen knipperen toen ik het volgende op tv, terug te vinden op onderstaande site, voorbij zag komen:

http://climategate.nl/2015/11/06/mijn-hemel-hartverzakking-utopie-t-is-niet-waar-1-vandaag-over-thorium/

» Posted By AnnaC On November 07, 2015 @ 17:38

Woningen

e-loud:

In Groningen zijn ook oude en zieke mensen, hoor! En ik woon nu al langer in Groningen dan in Amsterdam, waar mijn roots liggen en wil nooit meer terug nnaar Amsterdam. Haarlem zou voor mij een alternief zijn.

» Posted By AnnaC On November 08, 2015 @ 13:06

Tijdens het werken in een UMC en andere ziekenhuizen kwam ik zeer regelmatig jongeren tegen die er qua huurhuis naast pisten omdat voorrang werd gegeven aan asielzoekers oid. Ik kan me niet voorstellen dat het er sinds die tijd beter op is geworden:alleen maar slechter. En met de huidige ontwikkelingen zit een verbetering van hun positie er al helemaal niet in en heeft Wilders gewoon gelijk. Zal ie nooit krijgen, maar dat zijn we gewend.* Hoeft ook niet, want echt politiek stelt ie niet (meer) zoveel voor.

* “Wilders heeft gelijk, maar krijgt het niet”. Januari, NRC, Dr Peter van Ham, Clingendael, terug geroepen door zijn meerderen (en vervolgens de mond gesnoerd?).Weten jullie nog? Niet WAT men zegt/bewijst, maar WIE dat doet is van belang. Zal wel nooit veranderen.

» Posted By AnnaC On September 25, 2015 @ 14:31

Toekomst

De klimaat maffia heeft zich te beperken tot gezonde leefomgevingen en heeft de mensen niet met angst op te zadelen in de zin dat de aarde zowat vergaat, hel en verdoeminis te preken . Niet te pretenderen dat wij mensen het klimaat kunnen “tegenhouden”. Zijn wij god geworden?

Veel bedrijven hebben zich het keurmerk duurzaam opgeplakt. Het Volkswagen echec had de ogen kunnen openen. Zo worden wij belazerd toch? Doet mij sterk denken aan de tijd dat ondernemings raden verplicht werden. Was ook vaak maar schijn, voor de formaliteit, want van echte inspraak was maar zelden sprake. Maar weer een laag erbij, niet? Zoals er nog vele zouden komen!

» Posted By AnnaC On November 08, 2015 @ 13:37

OK., dank. Zoiets begon ik al te vermoeden. Ben behoorlijk digibeet, maar soms schemert er iets door wat op begrip lijkt.

Ik probeer er nog een die niet doorkwam:

http://www.wintersportweerman.nl/2015/10/15/65605/schandaal-franse-tv-collega-philippe-verdier-op-non-actief-na-publicatie-klimaatboek/

» Posted By annac On October 15, 2015 @ 22:13

Zo is duidelijk dat de klimaat-maffia niet onderdoet voor de orenmaffia.

» Posted By annac On October 15, 2015 @ 20:41

Misschien lukt deze nog?

http://climategate.nl/2015/10/15/franse-weerman-philippe-verdier-gooit-knuppel-in-hoenderhok/

» Posted By annac On October 15, 2015 @ 20:40

Nou, dan dit maar: ik, en ik niet alleen, wordt gek van de klimaat alarmisten die iedereen angst aanjagen, zoals godsdiensten en alles wat daarop lijkt, ook werken.

https://www.youtube.com/watch?v=xgEcIQ_WoiU&feature=player_embedded

» Posted By annac On October 15, 2015 @ 20:36

Vraag: waarom komen mijn mailtjes niet door? Of redigeer jij ze eerst en is het wachten daarop, Karin?

» Posted By annac On October 15, 2015 @ 20:31

«« Back To Stats Page