Dietmar: ‘Zo snel ben ik niet slap’

Van onze verslaggever – Amsterdam, 12 april 2023

Onlangs bood ene mevrouw KS te A. per advertentie belangstellenden ‘nachten’ met een man in haar appartement aan. De vermeende gigolo, die bij haar op kamers woont, zou sessies van zes uur voor de genodigden in petto hebben. ‘Gasten’ werd gevraagd met drank te betalen. De madam gaf zelfs haar adres op in de annonce.

Via via ontving deze krant bericht van Dietmar zelf. Verontwaardigd dat zijn seksuele leven werd uitgevent is hij niet, dat zijn hij en zijn familie gewoon. ‘Dat hoort er een beetje bij als je zo viriel bent als wij.’

Hij maakt wel bezwaar tegen de wijze waarop hij werd afgeschilderd: weliswaar als een man van adel, maar vooral als een van zeer korte adem. Na zes uur zou het, zoals de madam het typeerde, ‘zijn gedaan met de pret’. Terwijl Dietmar, net als zijn tak van de familie Epiphyllum, bekend staat om zijn uithoudingsvermogen.

Zondag iets voor zes uur ’s avonds ging Dietmars eerste bloem open. Dietmar, trots: ‘De bloeit nu nog steeds. Dat is dus al 54 uur, liefst negen keer zo lang als mijn hospita het deed voorkomen. En ik vertoon nog geen spoor van slapheid.’

Inmiddels houdt Dietmar liefst vier bloemen simultaan in stand, en er wachten er nog achttien.

Mevrouw KS was niet bereikbaar voor commentaar.

De eerste bloem opende op Paaszondag, tegen 18:00. De bloem is plm 11cm in doorsnee en heeft een citrus-achtige geur.
‘s Miiddags op Paasmaandag opende de tweede bloem, pal achter de eerste.
Dit is de derde!
Inmiddels bloeien er vier. De eerste bloem is nog steeds in full swing.

Author: Spaink

beheerder / moderator

One thought on “Dietmar: ‘Zo snel ben ik niet slap’”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.