Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Sjaakje

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Lijm

Het zal toch niet waar zijn?!

Het afgelopen kabinet was óók een lijm. kabinet. Het was nooit echt wat en sterker nog, het volgende kabinet is/ wordt nóg meer gelijmd.

Was daar die wonderboy Eurly niet voor verantwoordelijk?

» Posted By Sjaakje On March 31, 2010 @ 05:33

Liefdesverklaring

Inderdaad heeft Karin nu iets positiefs beschreven waarvan zij kennelijk geniet. Wil nog wel lezen hoe zij grotere afstanden doet en hoeveel gebruikt zij haar Canta? Wat en hoeveel verbruikt een Canta eigenlijk?

» Posted By Sjaakje On March 29, 2010 @ 04:02

Oh nee! Niet Guusje…

“Politiek liegen” heeft een cultuur.

Midden jaren negentig bij uitzending Dutchbat naar Screbrenica is er ook feitelijk gelogen. Per ministerieel bevel – Stemerdink, als ik mij goed herinner – werden vóór uitzending troepen de vaste wapens op voertuigen uitgewisseld voor veel lichtere bewapening. Men wist dat het in Joegoslavie niet vrolijk toeging.

In zoverre nu een amerikaans oud- generaal klaagt over homosexualiteit in nederlandse leger is dat weliswaar gechargeert, maar hij heeft wél gelijk dat er iets stevig fout zat.

Het nederlandse – én joegaslavische – volk is een rad voor ogen gedraait. Natuurlijk heef Mladic en consorten het allemaal veroorzaakt, maar beschermfunctie van nederlandse leger was op voorhand niet gegeven.

Wat je ziet is dat men er nog mee wegkomt ook.

» Posted By Sjaakje On March 21, 2010 @ 08:20

Oh wat heerlijk, Spaink organiseert een volksoploop eerdaags. Als domme Guus haar billen toont in het amsterdamse zijn de rapen gaar. Heerlijk, heerlijk, de tijden van Gysbregt van Amstel keren weer. Niks geen votum via raadszetel, maar een heus iniatief vanaf de straat. Eindelijk weer eens echte stokslagen en erger in het amsterdamse.

» Posted By Sjaakje On March 18, 2010 @ 07:31

Eindelijk de meningen gelijkgezind.

Is een water-portefeuille dan niks voor haar? Bedoel onder water komen jullie in het westen toch, kan Guusje niks fouts aan doen. Heeft zij ook een heerlijk oerhollands onderwerp bij de poten. Kan zij nog eens een beetje verder stangen bij gemeenten en zo. En geld zit bij er de waterschappen maar zat. En Willem IV heeft er dan een kluif aan en bij. Heerlijk meer polders onder water zetten geeft ook nog weer eens een hoop commotie bij de mensen. Komt Guus ook nog weer eens veel meer op televisie.

Laten wij eerlijk zijn: braken moet je inmiddels van dat mens. Vooral die grijns steeds. Tja als zij in Amsterdam komt vliegen de Marokkies, Turken en allochtonen eerdaags gezamelijk op tegen het gemeentehuis. Dán is de boel pas echt bij elkaar gehouden. Dus pas op zij kán het wél.

» Posted By Sjaakje On March 17, 2010 @ 08:05

Ontzien

Prachtig stuk.

Sport stopt niet bij handicap en handicap stopt niet voor sport. In totaliteit is er veel te winnen voor mensen met een handicap juist door sportbeoefening.

Tot mijn stomme verbazing was mijn eigen haematoloog tegen het aantreden voor diverse marathons na kanker. Rotterdam en New York was schitterend en nooit ben ik in mijn leven zo bedankt door hem als daarna.

Nog steeds heb ik de voordelen van het toen de grenzen beduidend verleggen. Niet zo zeer dat het halen van de marathon nu zo belangrijk is, maar wel het beduidend verleggen van je actieradius én je zelfvertrouwen.

» Posted By Sjaakje On March 14, 2010 @ 12:15

Deelraad

Tja, Karin als redder van het Amsterdamse. Wél op politieke lijst, maar toch niet daar.

Zuiver is dat allemaal helemaal niet. Dit te meer omdat je ook kleur bekennen kunt voor een partij zonder op een verkiezingslijst te gaan staan.

Als ik het goed begrepen heb deed mevrouw Freyda ook iets dergelijks, maar zij houdt kennelijk wél woord.

» Posted By Sjaakje On March 07, 2010 @ 07:09

Leve Duitsland!

Tja JUZO, hier in Dld. is men met veel dingen veel verder. Denk vooral dat veel dingen hier toch veel opener besproken worden, al is het hier veelal ook nogal conservatief.

» Posted By Sjaakje On March 06, 2010 @ 09:49

Uit vrije wil

Godzijdank is de lucht op foto van JUZO weer blauw. Dát heeft hij wel goed gezien. Zou het een belgische lucht zijn overigens?

Verder is het armoe troef in Nederland. De zeventigers willen geforceerd dood en Balk en Bosje houden er ook al mee op.

Kabinetsval wegens een stelletje opiumkwekers die nooit in de hand te houden zullen zijn is Bosje kennelijk een aardige uitvlucht om geen verantwoordelijkheid te hoeven nemen voor EURO 35 miljard bezuinigen.

Rita Trots was inderdaad schaamteloos deze week, maar vond haar toch wel sterk met haar aanval op Bosje. Regeren in barre tijden gaat niet met een grijns.

Nu toch maar alle levensmoede zeventigers over de kling zou ik zeggen, zijn wij daar vanaf. En teruggeroepen militairen zouden misschien een stevige staatsgreep kunnen overwegen. Dan grijnst niemand meer.

Het is bar en boos op dit moment in Nederland en het wordt alleen nog maar erger. Wat moet je ook verwachten van onze Limburgse Bollehaar en anderen? Het wordt alleen maar elkaar het kot uitvechten.

» Posted By Sjaakje On February 20, 2010 @ 09:44

Meningen zijn hier nogal verdeelt kennelijk.

Iemand anders mee de dood in willen nemen is in ieder geval gewoon grof (fout). Bovendien gaat hier in tekst van Karin de discussie gewoon niet over.

Verder is echte dementie dermate erg dat mij elke oplossing van onderbrenging van betrokkenen mij gewoon goed lijkt.

Geforceerde dood voor ernstig eenzame ouderen die het leven niet meer zien zitten lijkt mij eigenlijk geen echte maatschappelijke oplossing. Daar zitten allerlei vervelende consequenties aan vast, vooral ook voor derden.

Vind ook eigenlijk dat ouder worden als zodanig ook niet geproblematiseerd zou moeten worden. Heel veel ouderen doen het bovendien ook gewoon heel goed.

Mij lijkt hulp aan ouderen die het problematisch vinden qua eenzaamheid e.d. toch de betere oplossing om juist aan die eenzaamheid wat te doen. Dát kan de maatschappij best voor elkaar krijgen.

» Posted By Sjaakje On February 17, 2010 @ 08:11

Op zich is niets tegen omzetting van vrije wil. Dit ook i.v.m. vrije wil om dood te willen en een en ander ook om te zetten.

Blijft natuurlijk wel de realiteit dat voor het gros van mensen dit toch een ver- van- mijn- bed discussie is.

Bedoel: wie en wat zou dat allemaal op moeten lossen? Wie wil er ook een maatschappij met massa´s pillen van Drion?

Iedereen die zegt dat je de omstandigheden van mensen zou moeten verbeteren heeft volgens mij gelijk.

En: heel veel vrouwen op latere leeftijd zijn alleen. Derden kunnen ook leren hoe velen daar wél mee om kunnen gaan.

» Posted By Sjaakje On February 14, 2010 @ 08:14

Big Brother Awards

Doet allemaal niets meer ter zake. De Wilderscratie komt toch gewoon. De JUZOOITJES aan den macht. Provinciaal als nooit te voren en met een chaos zonder weerga. Want het is zeker dat 35 miljard EURO bezuinigen met die man beslist niet leuk wordt. Sterker nog: de schade wordt nog veel groter.

» Posted By Sjaakje On February 12, 2010 @ 08:47

Plasje was gisteren niet erg in vorm denk ik zo. Taal is wat anders dan spelling. Dáármee had hij die mevrouw van universiteit makkelijk kunnen weerspreken. Kennelijk weet hij als minister dat toch niet goed?

Tja, dat met Limburgje aan Vlaanderen is een goeie. Dáár gaat het de JUZOOTJES kennelijk om. Men wil dáárom maar niks weten van boven de rivieren?! Lol lol lol…

Zo´n 26 procentjes straks onder water. Groningen straks bij Ostfriesland, Limburg bij Vlaanderen en Gelderland bij Nordrhein- Westfalen. En dan ben je nog een prins van helemaal niks meer.

Het is weer goed ruzie in de tent. Straks allemaal Ostfriesisch, Kölsch en Vlaams praten. Plasje, Balkje, Willem III en Dorsje sturen wij naar Uruzgan? Kunnen zij daar de spelling invoeren. Heerlijk.

» Posted By Sjaakje On February 10, 2010 @ 08:05

Ten Dorst zat toch ook lange tijd in de richting van dat rare Zuid- Limburg, alwaar ene JUZO en ene Wilders hun identiteit aan ontlenen.

Er staat een interessant artikel in Der Spiegel van deze week over het russische platteland: het is daar alles weer zoals in de tijd van Napoleon.

Dát zal de angst van Europa – en Zuid- Limburg – wel zijn. En met de financiele meltdown van Zuid- Europa én Ierland is daar inderdaad alle reden toe.

Nu de 35 miljard per jaar bezuinigen van Nederland nog en de chaos is compleet. Dat hele indentificeren is een doekje voor het bloeden.

» Posted By Sjaakje On February 09, 2010 @ 08:37

Ideetjes

Kennelijk zijn mensen gewoon heel verschillend.

De een wordt ziek, de ander niet. De een heeft medicijnen nodig, de ander niet. De een is gehandicapt, de ander niet. De een heeft een sportbeoefening, de ander niet. De een werkt veel, de ander niet. Enz., enz…..

Het woord “solidair” mag je kennelijk niet meer in de mond nemen. Ik zie niet zo veel in allerlei uitzonderingsregels voor mensen als het om verzekeren gaat.

» Posted By Sjaakje On February 04, 2010 @ 14:43

Potje poepen

Hoofdmoot bij dit alles is dat kanker en gros niet te vermijden is bij huidige algemene leefwijze.

En JUZO`tjes kennelijk ook niet.

» Posted By sjaakje On January 31, 2010 @ 11:57

Goed verhaal, vind ik ook.

Twintig jaar duizend mensen testen om 1,5 leven – let wel: enige tijd ( men sterft gegarandeert weer aan wat anders) – te vrijwaren van een ernstige darmkanker gaat zowiezo veels te ver. En dan een aantal complicaties nog op de koop toe nemen gaat ook veels te ver. En het hele verhaal kost al met al ook toch ook nog gigantisch veel. En de hele medicalisering van mensen is ook niet te vergeten.

Wie aanleg heeft of degene die iets merkt of vermoed doet er natuurlijk goed aan een arts te bezoeken. Maar zo ongeveer de halve maatschappij er gek mee te maken lijkt mij iets te ver gaan. De angst vooral ook die je mensen weer aanpraat.

Kanker hoort bovendien bij het (westerse) leven. Over aanvaarding van zoiets hoor je weer niemand.

» Posted By sjaakje On January 30, 2010 @ 09:11

Draagvlak

JUZO, JUZO nog aan toe. Waar heb jij het over…..

» Posted By sjaakje On January 30, 2010 @ 11:52

JUZO, je bazelt er weer op los joh. Hoe weet jij nu weer dat mensen die op straat lopen karakterloos zijn? En hoezo zou een mens dat ook niet gewoon mogen zijn?

» Posted By sjaakje On January 30, 2010 @ 09:16

Pas op uw voordeur

Als iedereen in Limburg fraudeert, kan het niet zo zijn dat jij niet fraudeert JUZO in dat kennelijk in en in slechte Limburg van jou.

En kennelijk beweer je dus ook dat ene Wilders ook al niet zuiver op de graat is. Nu heb je wat beweert hoor. Kennelijk komt dat geètter van die man dus voort uit de totale rechteloosheid in het Limburgse.

Zó is ene Hitler ook gewoon begonnen.

» Posted By sjaakje On January 30, 2010 @ 09:24

Jij JUZO??? Jij fraudeert ook??? In Limburg???? Bij Wilders geboorteplek???

Mijn God nog aan toe, JIJ JUZO???

» Posted By sjaakje On January 29, 2010 @ 05:28

“Regulatuur” als uitdrukking kan ik nergens vinden. En sinds wanneer mag een mens eigenlijk niet meer zwerven? Soms voelen mensen zich kennelijk daardoor gewoon veiliger.

En om dat nu met anarchie te gaan verbinden gaat wel erg ver.

» Posted By sjaakje On January 27, 2010 @ 13:31

Kiezen tegen kanker

Je kunt hierbij ook nog de vraag stellen waarom maatschappij het individu verantwoordelijk probeert te stellen voor het krijgen van kanker.

Ziekte wordt natuurlijk verantwoordelijk gesteld voor hoge kosten in gezondheidszorg. Op zich genomen is dat natuurlijk juist.

Maar daar moet je dan wel gelijkertijd bij vertellen dat moderne maatschappij eigenlijk zo veel onnodige dingen voortbrengt en doet.

Zo is vliegen, autorijden, wonen in veels te grote huizen en geraffineerd voedsel allemaal geen noodzaak: dat schaffen we maar niet af.

Al met al leven wij in een uiterst ingewikkeld economisch systeem met vele in en outs waar bijna niemand meer echt overzicht aan heeft.

Kosten voor kanker worden maatschappelijk gewoon weer terugverdient door de overlevenden en alle ziektekostenpremies van de mensen die kanker krijgen.

Verder is er natuurlijk de maatschappelijke onmacht m.b.t. het hele probleem kanker: men weet er eigenlijk niet goed raad mee.

Wie kanker heeft (gehad) heeft veel te doen. Misschien vooral wel het uitdragen dat kanker gewoon tot het maatschappelijke leven hoort.

» Posted By Sjaakje On November 16, 2009 @ 08:06

Gedeelde smart

Geeft veel schade, soms.

» Posted By Sjaakje On September 09, 2009 @ 14:55

Naar de Noordpool

Nog even de zinloosheid van kredietcrisis.

Pak en beet 2.500 miljard EURO is er nu in bankensysteem gepompt door westerse regeringen op een bevolking van 400 miljoen Europeanen en 300 miljoen Amerikanen. Dat zijn pak en beet 175 miljoen gezinnen. Voor genoemd bedrag zou je ook elk huisgezin aan de zonnencellen geholpen hebben of een 3 liter auto hebben kunnen geven. Zelfs ongeveer 1 miljoen (!) middelgrote windmolens had men voor dat bedrag hebben kunnen neerzetten.

Bij heel veel in het “gezonde” leven zijn enorme vraagtekens te zetten.

» Posted By sjaakje On January 22, 2009 @ 08:20

Koninginnetje

Nee@niet.grom die ervaring heb ik helaas ook meerdere keren gehad met Karin. Kennelijk begrijpt zij helaas – ook na juist kanker – kennelijk niet altijd het begrip “leven en laten leven”.

Maar haar stukjes en de mogelijkheid te reageren vind ik meestal wel zeer waardevol. Wel jammer inderdaad dat zij dan toch weer aan het snijden is.

» Posted By sjaakje On October 31, 2008 @ 18:48

Als het nou…?

Begrijp Mien heel goed. Heb ook niet gezegd dat Karin niet naar dokter zou moeten gaan als zij dat nodig vind. Ben het echter zeer eens met Susan: jezelf zo goed mogelijk kennen is waardevol.

Echter: wie regelmatig ná kanker naar dokter loopt met angst in de leden, zou er goed aan doen te weten dat de kans dat daarbij echt wat ernstigs ontdekt wordt naar mijn bescheiden mening zeer gering is. Makkelijk lopen mensen dan onnodig vaak naar een arts. Zie zelf nogal eens die mensen en denk dan toch vaak zoiets van doe en probeer het nu eens zelf. In ieder geval zou het beter en fijner zijn voor mensen niet met angst te moeten rondlopen. Mét angst doe je jezelf mogelijk over vele jaren wel wat aan. Dát heeft geen zin.

» Posted By sjaakje On November 03, 2008 @ 08:55

Moeten en niet mogen

Platitude heet het in woordenboek en dat begrip heeft niets van doen met twee uiterst kleine reacties van 29.11.06, die naar beste inschatting toch heel positief zijn, maar kennelijk niet als goed bevonden.

» Posted By Sjaakje On November 30, 2006 @ 20:52

«« Back To Stats Page