Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Maria Bervoets

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Nooit moe van #MeToo

Chapeau voor Hasna. De formule van de dwdd is macho. Na een gevoelig item gelijk het volgende: lachen jongens. We hebben ongelofelijke haast.!
Daar kan je als weldenkende vrouw heel moeilijk je ei kwijt. Ellebogenwerk ten top zo,n wereld moeten we niet willen. Die draait dooooorrrrrrrr!

» Posted By Maria bervoets On October 26, 2017 @ 20:33

De bal ligt nu bij jullie, mannen

Op mijn FBpagina heb ik al een hele discussie. Deze materie is erg complex.
Als jonge vrouw in een mannenwereld met groot postuur heb me nooit bedreigd gevoeld. In het buitenland wel. Af en toe voor mijn leven moeten vechten. Gisteren werd ik, oude oma, nog nagesist door een groep mannelijke toeristen……
Het is heel goed dat de discussie nu losbarst. Het zou fijn zijn als er een wereld kwam waarin mensen met elkaar als gelijken konden omgaan, zonder angst dat sexueel vernedering of geweld op de loer ligt.

» Posted By Maria Bervoets On October 20, 2017 @ 10:00

Hypocrisie

Ha Karin, heel goed dat je waarschuwd tegen rechts extremisme, maar doe geen vergelijkingen met cijfers. Wat je wel kan zeggen is dat ( vermeende) aanvallen van moslimterroristen breed worden uitgemeten. Vroeger was er ook veel terorgevaar, ierland, spanja, duitsland enz.

» Posted By Maria bervoets On August 25, 2017 @ 14:04

Winkelwagentje

Ik bereid al meer dan 40 jaar geen kip of vlees. Het is onmogelijk dat ieder op deze wereld vlees kan eten. Dat was toen ook al zo. Maar gelukkig is de welvaart in veel landen gestegen. Nadelig effect dat de vleesconsumptie schrikbarend toeneemt…

» Posted By Maria bervoets On August 09, 2017 @ 12:18

Tussen broodmes en vrije wil

Als je lijf en hoofd niet meer kunnen doen wat je gewend bent is het fijn dat je zelf in de hand hebt wanneer het klaar is. Ik heb drie dubbel zoveel gedaan dan een gemiddeld mens. Ik kan terugkijken op een rijk leven, al ben ik nog geen 70. Ik ga niet vanzelf dood. Ik heb altijd supergezond geleefd dus ik heb een sportershart en hele goede longen door het fluitspelen. Ik geniet volop van alle beperkte tijd die ik heb. Maar wanneer voor mij de grens bereikt is en het leven niet meer zinvol is bepaal ik zelf.
Alleen mijn dochter, de huisarts en echte vriendinnen krijgen inspraak.
Geen god of gebod zal mij tegenhouden. Dit is voor mij de steun, waardoor ik kan leven en daarvoor mijn stinkende best doe.

» Posted By Maria Bervoets On July 26, 2017 @ 12:21

Alleen elkaar

Wat een verhaal! Sterkte alle slachtoffers. Ongeluk treft vaak degenen die al veel te verduren hebben gehad….

» Posted By Maria Bervoets On June 21, 2017 @ 15:39

Overheid maakt internet kwetsbaar

Nu snap ik waarom je bv in het olvg van sommige scans geen foto, maar een verslagje in woorden krijgt. Kwam mij zo archaisch over dat er geen beelden doorgestuurd kunnen worden. U

» Posted By Maria bervoets On May 18, 2017 @ 07:34

Grab ’em by the poen

O,ja alle acties gaan via FB of watts app. Dus als je niet op FB actief bent mis je de acties.

» Posted By Maria Bervoets On May 14, 2017 @ 15:26

Het feminisme heeft een flinke dip gehad. Maar met de komst van Trump zijn de dames, ook mijn dochter, weer flink wakker geschud. En nog mooier ze demonstreren weer. Womansmach, anti racismemarch. Climatmarch, enz. Weer de straat op met liedjes! Dat had ik 10 jaar gelden toen we zelf nog op straat stonden nooit kunnen bedenken.

» Posted By Maria Bervoets On May 14, 2017 @ 15:25

Pak onze benen niet af!

BOOS

» Posted By Maria Bervoets On April 18, 2017 @ 17:49

Ouderwets modernisme

groene torens en design in het water ziet er wel mooi uit, maar zijn artist impressions. Dus je weet niet echt wat het gaat worden. Ik zie in die groene torens geen ruimte voor ramen b.v

» Posted By Maria Bervoets On March 30, 2017 @ 22:27

Wat vind je van je eigen uitzicht? Zes torens van53 meter op Oostenburger eiland? 53 meter is 20 meter hoger dan het topje van de blauwe bokken. Dat vond je wel o.k.? De ambtenaren vonden een uitzicht als java eiland kneuterig. Het moest voor de binnenstad ruig en robuust worden . Nou ja ik heb mijn best 10jaar gedaan. Jij en ik moeten er tegen aan kijken.
Onze zon gaat het niet wegenemen. Wel die van de buren….

» Posted By Maria bervoets On March 30, 2017 @ 08:31

Makke in beeld

Is het typisch Nederlands om ieder die wat afwijkt weg te stoppen? Is er in de VS niet een beweging die duidelijk maakt, dat gehandicapten meestal juist (mentaal) sterker zijn. Ik had in de jaren 90 de opdracht om bij VROM meer gehandicapten te laten werken. Er zijn prachtige organisaties vol hoger opgeleide specialisten. Het is me niet gelukt om in een jaar daar ook maar een manager van te overtuigen.

» Posted By Maria bervoets On March 26, 2017 @ 17:49

Doe het niet

Misschien had je SP of PvdD moeten stemmen, dan was je nu gerust….

» Posted By Maria Bervoets On March 22, 2017 @ 11:13

Ons en iets

Tja, de NOS en veel radio en TV durft geen afstand te nemen van het Nederland van Rutte c.s. , dat niet het onze is……
Wonderlijk dat de “Linkse Elite”dit niet als geuzennaam oppakt! Waar is hun hart en verstand gebleven?

» Posted By Maria Bervoets On March 16, 2017 @ 16:14

Alleen het tempo is ongeëvenaard

Ach, ja Trump. We kunnen alleen met verbazing toekijken en weer ouderwets liedjes zingen met de jongeren in de womensmarch. We moeten des ter alerter en actief blijven in onze eiegen buurt, wijk, stad!

» Posted By Maria bervoets On February 06, 2017 @ 10:47

Doe maar niet

Goed stukje!!! Maar verliefd op een politica/cus. Nou nee.

» Posted By Maria bervoets On January 17, 2017 @ 15:13

Ruimte, adem, lucht!

Dan hoef je toch geen auto te bezitten. Kan je een willekeurige auto van de buurtparkeerplaats pakken. Ik kan niet auto,rijden zou ikdan ook kunnen instappen??

» Posted By Maria bervoets On January 17, 2017 @ 15:11

Helemaal mee eens.
*Binnenkort is er in ph de Zwijger een bijeenkomst over: waarom zijn steden in gericht op auto’s i.p.v de bewoners.
*Ik herinner me nog de tijd dat ik stoepknikkerend door Rotterdam naar de lagere school ging.
*Ik heb in het Metropool aan de Weesperstraat gewerkt. 3/4 jaar liep ik daar rond met een opgezwollen gezicht en rode tranende ogen. Het was tm de OR uitgevochten: de ramen moesten daar dichtblijven. Ze werden echter standaard door iemand, onbekend wie, om 7.00 opengezet. Voor een andere collega hadden ze een glazen kooi gebouwd..

» Posted By Maria Bervoets On January 11, 2017 @ 11:32

«« Back To Stats Page