Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Klaas swart

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Minkukels

Van het begin af aan Heeft van Dissel verwarring gezaaid daar hij niet begreep dat het kapje als je besmet bent de kans om een ander te besmetten verkleind ! Dus ieder sociaal denkend mens draagt een mondkapje niet voor je zelf maar voor een ander ! Ned Tv prog kijken geen BBC CNN Aljazeera . Overal masque masques masques social distancing and handwashing !

Nog steeds wenteld van Dissel zich in zijn gelijke geen wetensch bewijs etc . De man is incompetent stront eigenwijs en had al lang ontslagen moeten worden 1

Jammer dat je van Mvr Spaink nooit een reaktie krijgt maar ik blijf haar graag mogen !!

» Posted By klaas swart On October 08, 2020 @ 17:07

Geen grammetje vet!

Beste Karin ik meen dat je niet zo lang geleden een stuk over het omgaan met de dood had geschreven Ik kan het helaas niet meer terugvinden ! ik haal dit aan omdat ook de omstanders te maken hebben (en hoe om te gaan ) in toenemende mate met Aktieve Euthenasie. Ik nu voor de tweede keer. Afscheid nemen van een zeer dierbare Hoe is je houding Wat moet ie zijn. Emotioneel versus te emotioneel rationeel versus te rationeel. Omhelsen bij het weggaan. Cliches gebruiken als we zullen je nooit Vergeten. We meet again.Kortom we moeten leren omgaan met toenemende levenbeeindigingen die ik op rationele gronden toejuich! maar er mee omgaan is lastig of moet ik nog leren ! en niet alleen ik . Ik denk de hele samenleving !

» Posted By klaas swart On May 03, 2018 @ 08:51

Het gaat allang niet meer om de kinderen

Beste Karin Say it loud Y am black and y am Proud Black is Beautiful is het Zwarte Piet of Swarte Piet ? Roze Witte Gele Rode Blauwe oranje groene Regenboog Piete mij maakt het geen donder uit en de kinderen ook niet en tradities horen mee te veranderen in de tijd We zijn geen Engelsen Echter Qua effectiviteit kan KOZP beweging nog wel wat leren om tactvoller en slimmer de opinie te doen veranderen op deze manier bereiken ze het tegendeel Ik had gedacht dat jij dat ook wel zou zien Misschien zou je wel een goede adviseur kunnen zij voor hoe bereik ik mijn doel ! nou ja ik krijg toch geen antwoord dus Succes ermee !!!

» Posted By klaas swart On November 22, 2017 @ 17:46

Naar Mars, of in de diepvries!

Beste Karin bijzonder goed stuk alhoewel erg voor de hand liggend . Iedereen die ook maar een beetje nadenkt zal er zo overdenken.

Je dankbaarheid richting Musk vind ik zwaar overdreven . De bizarre rijkdom die Musk heeft verworven met Paypal beschouw ik als een ernstige Uitwas Van Het Kapitalisme.De winsten die hij daarmee maakt zijn zo extreem groot dat hij gigantische avonturen op touw kan zetten en bij mislukking nog niets aan de hand. Maar okay hij had ook Rembrandts kunnen gaan verzamelen maar ik denk dat hij gewoon nog veel meer winst in Elktr Autos ziet In idealisme bij hem geloof ik niet GR initiaal genoot hhhaaa

» Posted By klaas swart On November 15, 2017 @ 18:16

De schraalheid van wit links

Beste Karin streef je na dat elke organisatie in de samenleving een exacte representatie van kleur geloof,atheist geaardheid etc conform de percentages in de samenleving is ?

Dan merk ik op dat dat streven Loffelijk is maar dat een exacte afspiegeling Overal mij utopisch lijkt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het benaderbaar is en dat de snelheid waarmee het bereikt moet worden wel behoorlijk verhoogd dient te worden ! Ben benieuwd naar je reaktie Mischien heb ik er wel niks van begrepen Hhaahhaa

» Posted By klaas swart On November 01, 2017 @ 19:01

Zelfrechtvaardigingen zijn geen excuus

Heel goed artikel !!!!

» Posted By klaas swart On September 27, 2017 @ 18:34

Hypocrisie [2]

Excuses waren nu ook weer niet nodig ! Echter CiNNeR heeft wel een uitstekend onderbouwd verhaal !

Er hoort onderscheid gemaakt te worden tussen CONSERVATIEF, RECHTS EN EXTREEM RECHTS slechts het laatste is verwerpelijk en grenst aan het Faschistoide niemand zal toch Harm van Riel een zeer rechtse VVD politicus een faschist willen noemen .

Rechtse mensen hebben minder compassie met de medemens en verkeren in een misplaatst idealisme dat iedereen voorzichzelf kan zorgen en geluk ten alle tijde afgedwongen kan worden ! En dat is natuurlijk niet zo ! vrlendelijke groet Klaas Swart

» Posted By klaas swart On August 30, 2017 @ 15:54

Winkelwagentje

Steeds meer wetenschappers zijn er van overtuigd dat Planten ook gevoel hebben ! Wordt dat de volgende stap ? niet meer Plantaardig eten wat dus eigenlijk Plantonaardig eten is !!!

In volgende evolutionaire etappes zullen planten mobiel worden zelf op zoek gaan naar aantrekkelijk partners voor voortplanting en zelf ook vleestetend worden !

» Posted By klaas swart On August 11, 2017 @ 14:14

De tijd van ophitserij

Het was mij al langer duidelijk dat Baudet feitelijk een Fascist is ! Zijn voorgestane zaken kabinet ( regering van de besten ) afgekeken van de Romeinen lees Cicero geeft hij (Opzettelijk?) niet goed weer er was ook grote invloed van de Democraten , waartoe Cicero behoorde Tezamen waren zij fel voorstander van De Republiek dus tegen koningen dictators en tyrannen . Ook goede koningen want dmn Cooptatie benoemd te worden stond hen tegen ! bovendien kunnengoede koningen ook tyrannen worden . Baudet is te laf en te populistisch om Anti – koningshuis te zijn . Zijn zgn voorkeur voor Referenda is als een wolfs in schaapskleren Populistisch standpunt om in de kamer te komen . Hij meent er niks van Een commentaar van een dame richting Baudet sloeg de spijker op de kop .De Besten betekent niet dat zij de juiste Morele keuzes maken !! en het uitgangspunt dat sommigen beter zijn dan andere is Elitair Fascistsich denken.

Leuk dat we nog iets gemeen hebben Karin Spaink KS Klaas Swart KS leuk he
groet Klaas

» Posted By klaas swart On June 16, 2017 @ 10:44

Moslims in het blauw

Beste Karin ik zal nadenken over je visie !Wel hebben wij iets gemeen hahha dezelfde initiealen KS . ben sowieso blij dat je het woord Agent gebruikt !! door een uitertst conservatief Hoofd coomissaris uit Rotterdam genaamd Blauw moest men spreken over DIENDERS de telegraaf nam dat natuurlijk gretig over met naam Hoogland De lul bergrijpt niet dat dat uitertst denigregrerenis we srpekene ook niet meer Over Groeneteboer ni en terecht niet meer over KNECHTEN maar de telegraaaf meent dat men over DIENDERS MAG SPREKEN ipv Agenten en in het ander geval over medewekers Etc Whats in a name zo zie je maar een heleboel. Iik hoop dat je mij bergrijpt en tijd hebt om mij te antwoorden zoniet ook niet erg bisou Klaas

» Posted By klaas swart On May 24, 2017 @ 21:24

Oude bekende

Mooi verwoord door een sterke onafhankelijke geest Goed doorgaan Nederland kan nog niet zonder jou !

» Posted By klaas swart On April 28, 2017 @ 09:06

De top van de ijsberg spuit

L[eve Mevrouw Spaink u kunt zien dat ik mij vroeger al afvroeg of vrouewn kunnen ejaculeren In de Kroeg zeggen heel veel mannen natuurlijk als ik ket maar goed zou doen! Mijn zwager is een Top Geanacoloog Mijn Zus een Sexsuologe Beide zeggen Kroegpraat een vrouw kan wel heel nat worden Zoals een vriendin zei ik loop te soppen in mijn schoenen Maar U weersprak dat ! en u gebruikte de Schitterde woorden De Nectar der Liefde.ik zou die wel willen proeven Maar die mooie benaming kon mijn zwager niet overtuigen Maar het is toch niet maar simpel urine maar wat is het dan wel Laten die Top Doktoren daar nu een maar echt onderzoek naar doen die kroegvrienden geloof ik niet Maar uw mooie bewoordigen van dit fenonomeen vindt ik zeer overtuigend !

» Posted By Klaas swart On November 15, 2015 @ 06:31

«« Back To Stats Page