Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Cynthia

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Facebook dwang

@ 24 Het is zo kinderachtig dat je “geschorst” kunt worden, alhoewel het natuurlijk wel verrregaande consequenties heeft voor de artiest. Voor een deel is zo’n facebook pagina broodwinning en naamserkenning neem ik aan.

» Posted By Cynthia On October 18, 2011 @ 12:36

Plan

Toch fijn om te lezen…….. Als hulpverlener word ik moedeloos van al het administreren. Nog moedelozer word ik van het feit dat heel veel mensen zich niet meer afvragen waarom het noodzakelijk is om alles (en ik bedoel echt alles) vast te leggen.

» Posted By Cynthia On June 22, 2011 @ 12:50

Een miljoen mensen

Wat de bevolking doet is prachtig laten we hopen dat wat ze ervoor terug zullen krijgen minimaal beter is…………………….. maar eigenlijk net zo prachtig.

» Posted By Cynthia On February 01, 2011 @ 11:54

Wachtwoord

Dank voor je heldere uiteenzetting……………….
Er is zoveel ruis omtrent deze zaak en zoveel losgeslagen meningen, dat logische redeneringen en gevolgtrekkingen zeer welkom zijn.

Groetjes Cynthia

» Posted By Cynthia On January 05, 2011 @ 13:09

Onrechtvaardig

Ik heb ooit de regel geschreven, ik zie de zon wel maar voel de warmte niet meer….. Ik kan me vooral herinneren hoe frustrerend dat was, allerlei prachtige dingen om je heen en je kan er niet bij.

Ik wens dat gevoel inderdaad niemand toe, en ik weet niet eens zeker of ik toen depressief was, of “gewoon ongelukkig”………….. (Dat depressie nog erger zou kunnen zijn kan ik me niet voorstellen).

» Posted By Cynthia On October 14, 2010 @ 11:01

Voorlichting

Waarom staat bewegen bijna altijd gelijk aan sporten?
Uit principe sport ik niet, ik vind het een stomzinnig tijdverdrijf.
Dat wil niet zeggen dat ik niet beweeg, ik wandel/ loop regelmatig, doe boodschappen op de fiets. Ben bezig in de tuin of in mijn huis.

Volgens mij zou er een actie moeten komen om eens achter de computer en vooral achter de tv vandaan te komen. Want kennelijk horen we wel wat dat ding zegt maar doen we er niets mee…….
Wel vreemd trouwens dat de reclames wel lijken te werken? Wat zou daar dan het verschil tussen zijn?

Groetjes Cynthia

» Posted By Cynthia On June 25, 2010 @ 08:18

Julianna

In de Mist of Avalon was ze ook erg sterk…..

Gr Cynthia

» Posted By cynthia On March 09, 2010 @ 09:48

Donatie

Ik snap het wel, maar op de een of andere manier word ik er ook moe van hoe ga je incasseren bij mensen die over het algemeen geen cent te makken hebben…..
Die veelal verslaafd zijn, die zoveel schulden hebben dat ze daar op geen enkele manier meer uit kunnen komen?

gr Cynthia

» Posted By cynthia On February 25, 2010 @ 11:00

Opgeruimd

Ik ben niet verder gekomen dan de boekenkast, waar ik allerlei boeken vond………. en meer heb gelezen dan heb weggegooit.
Leuk maar niet echt efficient.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On January 05, 2010 @ 14:09

Vloeken helpt

Ik vind piemel een mooi scheldwoord.
En ik ben blij dat ik me regelmatig therapeutisch heel goed kan uitten…..

Cynthia

» Posted By Cynthia On July 14, 2009 @ 11:44

Exbo’s

Het is nou eenmaal allemaal niet zo zwart wit.
Ik val over het algemeen op vrouwen maar het kan dat ik een keer een hele leuke jongen tegen kom…..
Het voelt alleen niet zo waarschijnlijk.
Een ander goed voorbeeld is Anne Kronenberg, de lesbische adviseur van Harvey Milk. Zij woont nu al jaren samen met een man.
Andersom gebeurt ook ik ken ook vrouwen die een lesbische relatie hebben maar eigenlijk meestal op mannen vallen.
Ach ja zo gebeuren er soms onverwachts mooie dingen.

» Posted By Cynthia On June 02, 2009 @ 10:07

Papa plus

En als je nou de tweede mama bent, heb je dan ook recht op een papadag????

» Posted By Cynthia On February 25, 2009 @ 13:55

Gezond bezwaar

Nog twee dagen de tijd om bezwaar aan te tekenen.
Het gaat vanavond nog de bus in.
Thanks Karin.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On November 12, 2008 @ 12:02

Techniek alleen is niet de oplossing

Niet alleen ziekenhuizen werken met het EPD. In de verslavingszorg is het sinds kort geimplementeerd. Het rare is het enige waar werknemers inderdaad over klagen is werkdruk. Teveel caseload en hierdoor niet goed kunnen werken. Ze klagen niet perse over het systeem. Ik heb in elk geval niet om een nieuwe gevraagd. Zou liever de tijd hebben om mijn clienten te begeleiden en niet constant alles wat ik doe moeten verantwoorden.

Dat ik moet verantwoorden snap ik wel. Maar het verantwoorden duurt drie keer langer als de gesprekken zelf en het regelen wat geregeld moet worden. Daar help ik de clienten niet mee. Het EPD maakt geen verandering in de tijd die ik bezig ben met registeren.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On April 25, 2007 @ 19:50

Drop voor de douane

Het moet toch niet gekker worden.

Ik vind al die ontwikkelingen maar angstig. We hebben meer last van al die vergaande nieuwe bevoegdheden en regels van mensen die niet zo veel macht zouden moeten hebben dan dat we “last” hebben van terrorisme.

Ik heb inderdaad niet het idee dat er zoveel dreiging is, maar misschien is dat naief. Soms heb ik het idee dat de overheid mensen expres bang willen houden en op deze manier meer macht afdwingen.

Die wegwerp laptops kon inderdaad wel eens een bloeiende markt gaan worden en zal wel niet zo goed zijn voor het milieu, maar voor de marktwerking natuurlijk wel ideaal……………

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On August 08, 2008 @ 13:35

Massa geeft macht

Wonderlijk in Zaandam hebben ze een standje midden in het centrum waar ze leden werven. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg verbaasd was.

» Posted By Cynthia On May 20, 2008 @ 23:42

‘Fucking cameras! Fucking media!’

Het blijft kennelijk een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt. Erg verantwoord vind ik het allemaal niet. Ik heb een hekel aan dat media dingen zo op blazen. Maar volgens mij gebeurd dat steeds meer.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On March 05, 2008 @ 23:22

De stuiptrekkingen van een industrie

Verandering hou je nou eenmaal niet tegen. Ik moet zeggen dat ik minder cd’s koop. Ik ga wel meer naar concerten toe. Wat ik graag zou willen hebben zijn cd’s van de concerten waar ik naar toe ben geweest. Die zou ik wel kopen. Ani DiFranco heeft wel vijf verschillende bootlegs van concerten die ze heeft gegeven. Niet te krijgen via internet. De verkoop na de concerten liep geweldig. DVD’s van concerten koop ik ook nog geregeld. De muziekindustrie is niet zo creatief als dat de artiesten zijn.

Ik denk dat je gelijk hebt Karin, de muziekindustrie veranderd en daar is niets mis mee. Het hele internet controleren is ook niet te doen. Als ze dat willen, lijkt het me verstandiger dat ze eerst de kinderporno pogen te verwijderen.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On February 06, 2008 @ 15:52

U wordt bedankt

Het blijkt zo ontzettend moeilijk voor mensen om te accepteren dat slechte dingen gewoon gebeuren zonder reden en zonder verklaring. Dat ze blijven zoeken……… resultaat zijn dit soort ongerichte campagnes.

Die er eigenlijk voor zorgen dat diegene die het overkomt zich rotter voelt en diegene die niks is overkomen opgelucht ademhaalt en zich van ellende vrij voelt. Onterecht. Maar mensen willen graag controle, onmacht lijkt lastiger om mee om te gaan.

Wel zeer kwalijk dat deze instelling aan valse veiligheid mee werkt.

» Posted By Cynthia On October 09, 2007 @ 21:11

Ziekte als morbide fantasie

Er is een groot verschil tussen NOP seks, verkrachting en daarbij een letale injectie toedienen.

Ik weet niet wat er erger is verkrachting of een letale injectie, maakt misschien ook niet uit wat erger is, het is tenslotte beide gebeurd en allebei strafbaar.

Het gaat in deze zaak niet om NOP seks, misschien is dat vooraf de bedoeling geweest maar het gaat nu over gedwongen seks, en gedwongen injecties met een virus met een verwoestende werking.

Als je iemand verdooft om seks mee te hebben is dat een zeer ernstig zedendelict, waar de daders voor gestraft zouden moeten worden.
Het geheel is een TBS waardig delict, ik hoop dat ze dat krijgen.

gr Cynthia

» Posted By Cynthia On June 13, 2007 @ 03:47

De Groningse zaak houdt me erg bezig. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Gedachtes en flirten met de dood kan ik me goed voorstellen, en gelukkig is er het zelfbeschikkingsrecht en mag je zelf flirten met de dood. Ziekte kan zeker een romantisch gevoel geven.

Maar een ander willlens en wetens een ziekte willen geven die zo’n slopende afloop kan hebben/ heeft… Voor mijn gevoel is het moord van de ergste categorie omdat er een traject aan vastzit wat zo onheilspellend is.
Het is meer torture, kan zo niet op het Nederlandse woord hiervoor komen.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On June 07, 2007 @ 03:46

Auteursrechtenorganisaties deugen niet

Het komt trouwens bij ook regelmatig voor dat ik eerst iets download om te kijken of ik het daadwerkelijk leuk vind en daarna alsnog de daadwerkelijke dvd koop.
Met de L-word is het inderdaad geen doen om te wachten die heb ik allemaal al gezien en erg van genoten als het uitkomt koop ik misschien de orgineel wel.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On April 25, 2007 @ 04:25

Psychosesimulator

hoi,

ik en 2 anderen personen moeten een werkstuk maken over psychose, maar ook met eigen meningen enz… Nu hadden we iets of wat info gekregen over de psychosesimulator, het leek ons wel interessant om over die simulator enkele dingen te vermelden. Weet iemand toevallig de plaatsen/dagen/uren ofz… de psychosesimulator ergens staat? Of zou iemand ons zijn mening kunnen zeggen die dat al ervaren heeft?

vriendelijke groetjes!

» Posted By cynthia On October 07, 2007 @ 21:53

Misbruik in First Life

Zolang mensen in Second life hun fantasieen uitleven is er een kleine kans dat dit niet zal gebeuren in het echte leven en er geen echte kinderen de dupe van zullen worden.
Dat liefde voor kinderen bestaat is erg genoeg, voor kinderen alswel voor de volwassenen die deze vorm van ‘liefde’ voelen.
Het echte misbruik is dan misschien een stukje verder weg van de echte wereld.

Gr Cynthia

» Posted By Cynthia On February 28, 2007 @ 01:47

«« Back To Stats Page