Statistiek

Comments Posted By Johan

Displaying 151 To 155 Of 155 Comments

Wie is wie in wikipedia?

Wikipedia is geen encyclopedie en zeker geen serieuze.

Hangt er vanaf wat je zoekt. Als ik iets technisch-wetenschappelijks opzoek haal je er heel snel nuttige en soms diepgaande informatie uit. Informatie over films en softwarepaketten vind ik er ook makkelijk. Soms staan er kleine foutjes in, dan is bv. de laatste versie van een pakket nog niet bijgewerkt, dan vul ik dat zelf even aan.

Als je iets zoekt over omstreden zaken, of dat nu sektes, spraakmakende politici of het Midden-Oosten is, is er natuurlijk meer reden om de inhoud kritisch te beschouwen.

» Posted By Johan On June 01, 2009 @ 19:48

Natuurlijk is er geen toetsing door een rechter, die zouden nogal werk hebben zeg.

Maar het is hun eigen site, en op de meeste discussiefora wordt tegenwoordig op de een of andere manier gemodereerd of gefilterd omdat het anders niet werkbaar meer is door spammers. Hier worden reacties met meer dan 1 URL erin ook eerst gechecked i.v.m. spammers, en hoewel ik niet weet wie dat werk precies doe{n,t} denk ik niet dat er een rechtbank achter zit. De usenet groep alt.religion.scientology was toen ik ophield er in te lezen zonder whitelist als filter niet door te komen: er waren soms 1000en postings per dag, dat ging fysiek niet.

Natuurlijk doet dat “supreme court” nogal bombastisch aan, maar je kunt er gewoon voor lezen “de moderators van Wikipedia”.

» Posted By Johan On June 01, 2009 @ 19:42

Joan, het ging er niet om dat scientology leden eens een keer iets aangepast hebben maar dat continue deden, en er na waarschuwingen mee doorgingen. Overigens zijn er ook critici van scientology gebant wegens soortgelijk gedrag. Dus het klinkt me als een redelijk neutrale beslissing.

» Posted By Johan On June 01, 2009 @ 16:18

Gezocht Gevonden: Tantrance 3, 4, 5, 7 en 8

ook via de uitgever zijn deze cd’s niet meer leverbaar heb contact opgenomen met de uitgever in duitsland en die wist mij te vertellen dat er in de Verenigde Staten nog genoeg van deze cd’s zijn. maja kom ook niet dagelijks in de VS. Maar als je iemand kent die nog naar de VS moet kan je die laten ophalen.

mvg Johan

» Posted By Johan On September 11, 2007 @ 19:21

Kinderporno: niet bestrijden, maar verstoppen

Via NU.nl werd ik doorgelinked naar deze site.

Op nu.nl werd beschreven dat UPC deze verschrikkelijke sites blokkeert. Helaas werkt het filter niet correct, want ik kon, als upc abonnee, gewoon toegang krijgen tot deze sites.

» Posted By Johan On February 19, 2008 @ 17:12

«« Back To Stats Page