BBA nominaties bekend

Vandaag zijn de nominaties voor de Big Brother Awards 2009 bekend gemaakt. Er zijn zestien nominaties in vier categorieën: overheid & instellingen, bedrijven, personen en voorstellen. Ditmaal wordt er voor het eerst ook een publieksprijs uitgereikt: via de website van de Big Brother Award kan het publiek stemmen op tien verschillende kandidaten. Inmiddels zijn er al meer dan duizend stemmen uitgebracht, en minister van Binnenlandse Zaken Guusje ter Horst ligt ruim op kop.

Retecool heeft, net als ze eerder deden, de Foto Fuck Vrijdag in het teken van de BBA gesteld. De leukste, mooiste en beste fotofucks worden tijdens de uitreiking zelf getoond, en vanaf vrijdag 29 januari middernacht kun je hier de bijdragen van alle fotofuck-deelnemers bekijken.

Op vrijdag 5 februari worden de winnaars bekend gemaakt op een feestelijke avond in De Balie (Amsterdam). Ook de Winston Award wordt dan uitgereikt: een prijs voor iemand die juist erg z’n best heeft gedaan onze privacy te beschermen en die een hart onder de riem verdient. De (gratis) toegangskaarten zijn inmiddels vergeven, maar vanuit de foyer van de Balie kun je via live streaming meekijken en na afloop samen met alle andere aanwezigen een glas drinken op de tragische winnaars.


Aantal reacties: 3

 1. ≡ 29 Jan 2010 ≡ 12:29

  Het eerste protest is ook al binnen: mw. Gerkens is het niet eens met haar kandidatuur i.v.m. het downloadverbod dat ze voorstaat. Blijkbaar heeft zij nog nooit va het Streisand effect gehoord.

 2. ≡ 29 Jan 2010 ≡ 13:59

  Heel erg eng !!!
  http://www.bigbrotherawards.nl/?p=275

 3. ≡ 29 Jan 2010 ≡ 15:09

  Wanneer iemand bekend wil worden zal hij daar alles aan doen; mag iedereen zo goed als alles van hem/haar weten. Hij/zij poseert zelfs graag voor roddelbladen, zal z’n best doen in zoveel mogelijk programma’s te komen, et cetera. Zelfs van negatieve publiciteit zal hij zeggen dat het erbij hoort als ook reclame.
  Wat zegt dit van zo iemand?
  Weinig. Hij heeft als ‘ster’ een ziekelijk Ego. Punt.
  Het zegt veel meer van het volk, die van hem/haar wil lezen, horen, zien en volgen. Zij maken het dan ook mogelijk, gaande; houden het in stand.
  Het is daar waar de intelligentie van de natuur alles zegt van de minste inspanning om moeiteloos, zorgeloos en in harmonie en liefde voort te gaan. Dus mijn bewustzijn blijft gevestigd op weerloosheid.
  Ik voel dus niet de minste behoefte om mijn standpunten te moeten verdedigen. Ik voel net zo min de noodzaak te overtuigen of anderen te overreden om mijn standpunt te aanvaarden. Ik zal wèl open blijven staan voor alle standpunten, maar ook niet vastzitten zijn aan één van hen. Traceerbaar of niet, daar komt dan wel weer een wetje voor.
  Wees als water… dat zonder strijdt… zonder bang te zijn… overal komt.

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *