Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Heleen

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Weerwoord

Grote bewondering voor de mate waarin je je in Thierry Bidet hebt verdiept.

» Posted By Heleen On March 28, 2019 @ 10:40

Deden we maar niets

We moeten allemaal doen (of juist niet doen) wat we kunnen en overal bij stilstaan wat betreft ons eigen gedrag. Minder of niet vliegen. Minder of niet autorijden. Onze tuinen groen houden. Minder vlees eten. Minder plastic gebruiken. Geen producten met palmolie kopen. Protesteren tegen uitbreiding van vliegvelden . Geen onnodig licht laten branden.. etc. We kunnen niet alles aan de overheid overlaten.

» Posted By Heleen On December 05, 2018 @ 19:13

Identificatie

Ach, ik zie dit als een grap om weer in de belangstelling te komen; een roep om aandacht. en dat is gelukt.

» Posted By Heleen On November 14, 2018 @ 12:35

Vliegbewegingen

Vluchten kan niet meer. Niet meer vluchten.

» Posted By Heleen On July 25, 2018 @ 13:47

Twee vliegen

He daar gaat mijn baantje :( Maar je hebt wel gelijk, al weet ik niet wat het effect op de economie is als de ICT sector de grootste melkkoe kwijtraakt. Misschien lost het dan ook de krapte op de ICT arbeidsmarkt op?

» Posted By Heleen On May 27, 2010 @ 10:41

Voskuil: Het bureau

Ik heb even geaarzeld of ik wel zou reageren op je oproep, maar heb toch maar besloten een poging te wagen. Komt ie:

Ik zou deze “Voskuil” aan mijn jongste zoon willen geven omdat hij het afgelopen jaar gevraagd en ongevraagd steeds maar weer klaarstond, een snipperdag opnam of een zaterdag of zondag opofferde en naar mij toe kwam om hand-en spandiensten te verlenen. En ik weet zeker dat hij er net zo van zal genieten als ik heb gedaan.

» Posted By Heleen On March 27, 2007 @ 20:46

Landmark: ‘gek van geluk’

Henk: “Het is en blijft een probleem bij dit type sektes. Besteed je er aandacht aan, dan zal die aandacht (ook wanneer deze aandacht negatief is) leiden tot nieuwe aanhangers. Omdat men bij voorbaat iets heeft tegen degenen die er aandacht aan besteden, omdat men er zich op een verkeerde manier ‘zichzelf in herkent’, omdat het ‘blijkbaar in is’ en/of omdat men het gevoel heeft ‘spiritueel leeg’ te zijn.”

Joan: “Verder past het volgen van een training volledig binnen de keuzevrijheid van elk individu.”

Helemaal mee eens, maar diezelfde vrijheid geldt ook voor mensen die er minder positief over willen schrijven. Zeker wanneer dat onderbouwd gebeurt.

Sapere aude!: “De haat die we koesteren, zal ons ten deel vallen. Amen.”
Aangezien de haat vooral wordt tentoongespreid door de (juridisch) vertegenwoordigers van de gebakken lucht-verkopers, kan ik alleen maar hopen dat je gelijk krijgt.

Quod verum est, id merum est… :-)
Onderzoek alle dingen… maar blijf wel zelf nadenken !
Wantrouw hen die zeggen dat je dat niet moet doen.
Wie zegt wat ? Wanneer ? Waarom ?
Wie begint over vijanddenken en haat (met overdreven voorbeelden) ?

Maar nogmaals, vrijheid – blijheid… maar dan wel voor iedereen.

» Posted By Heleen On February 20, 2007 @ 23:57

Constatering

Karin,

heel herkenbaar, al die gevolgen van die “kutkanker”. Ik ben daarom nu begonnen met een revalidatietraject om het hoofd en het lijf weer samen aan het werk te krijgen. Word er doodmoe van om steeds maar weer tegen grenzen aan te lopen, die ik zelf niet bedacht heb. Hoop (met enige begeleiding-voor het eerst in mijn leven) de energie die van lieverlede in mijn hoofd terugkomt weer in mijn lichaam terug te kunnen vinden en (nog belangrijker) in te kunnen zetten. Ben er inmiddels achter dat “ziek zijn” verdomd hard werken is (heb tot nu toe bijna geen tijd gehad om “ziek” te zijn).
Ik hoop dat jij over een tijdje de rust, lucht en licht in je hoofd krijgt om je weer “senang” te voelen.

Heleen

» Posted By Heleen On February 20, 2007 @ 23:03

Haar, on the move (2)

Hallo Karin,

ik heb, net als jij, in oktober mijn hoofd voor het laatst kaalgeschoren. Nu is het drie cent. lang en (op dit moment) onhandelbaar. Na het wassen en handdoekdrogen moet ik het direct kammen ( heel ongewoon na ca.10 maanden nagenoeg en zonder problemen een kaal hoofd). Moet zeggen…ik heb een mooie zachte en dichte bos teruggekregen met zelfs nu een begin van krullen, alleen… donkerblond ipv mijn eigen vertrouwde blond/rossige krullen. Die kleur… daar kan ik nog maar niet aan wennen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of mijn oude kleur nog terugkomt en de dikke bos gehandhaafd blijft. Ik zit nu nog aan de (anti)hormoonkuur en die kan nog zorgen voor haaruitval. Afwachten maar.

Groeten,
Heleen

» Posted By Heleen On February 20, 2007 @ 22:42

«« Back To Stats Page