Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /htdocs/www.spaink.net/wp-content/advanced-cache.php on line 489

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /htdocs/www.spaink.net/wp-content/advanced-cache.php on line 489
Karin Spaink - Haar, on the move (2)

Haar, on the move (2)

Mijn haar groeit traag maar gestaag. Op 9 oktober heb ik mijn hoofd voor het laatst geschoren, er groeide toen alleen nog babypluis; daarna kwam er echt haar terug. Inmiddels is het iets meer dan drie centimeter lang. De krullen komen terug en bovenop groeit het zo ongeveer rechtstandig de lucht in.

Haar januari 2007 Haar februari 2007
6 januari 2007 11 februari 2007

Haar oktober 2006 Haar november 2006 Haar december 2006
25 oktober 2006 1 november 2006 1 december 2006


Aantal reacties: 11

 1. ≡ 11 Feb 2007 ≡ 22:41

  3 Centimeter in 4 maanden tijd, dat vind ik zo traag nog niet hoor.
  Hoofdhaar groeit gemiddeld 1 cm. per maand; gezien het feit dat je hele stofwisseling een enorme optater heeft gehad, vind ik eigenlijk dat je het nogal netjes doet. En het staat je prachtig!

 2. ≡ 11 Feb 2007 ≡ 22:40

  Ik vind dat je wel een beetje op Ségolène Royal lijkt, de nieuwe Franse regeringskandidaat. Vandaag te zien ieder kwartier op EuroNews. Maar ook ‘t haar van “dingetje” Simons, ik weet haar voornaam niet meer, is ‘n mooi voorbeeld. ‘t Gaat in ieder geval GOED met je, dat gun ik je van harte. Het is heel belangrijk. ‘t Haar wordt vanzelf wel weer lang, als Ségolène maar de vraag moet zijn of je dat wel wil. In ieder geval moet je de rust over je krijgen en de zekerheid, dat ‘t allemaal wel weer goed komt. Je bent één van de 50%, die er naderhand geheel onbeschadigd, springlevend en kerngezond zij het onder medicijngebruik en doktersbehandeling, die er goed van af komt. Dat moet je blij maken. En vrolijk. En lichtvoetig, dansend over alle hindernissen en dát, moet blijken uit je stukjes. Uit alle publicaties. Houdt het oog eens gericht op http://www.solgar.nl, de tabletjes Omnium. (Geen aandelen). Na 2 maanden weer “200” procent. Maar goed. Zet de zorgen eens opzij. Bereid je voor en kijk vooruit op een snel dichtbijkomende, leuke fijne lente. Hartelijke groet.

 3. ≡ 11 Feb 2007 ≡ 22:41

  Sylvana. Heet ze. Schiet me nu weer te binnen.

  ‘\°_°/’

  Groeten van Jules.

 4. ≡ 12 Feb 2007 ≡ 22:41

  Prachtig!

 5. ≡ 12 Feb 2007 ≡ 22:41

  Inderdaad. Prachtig!

  En ik weet dat ik niet bepaald representatief ben voor de mannelijke bevolking als ik dit zeg, maar ik vind vrouwen het mooist wanneer ze hun haar zo lang hebben als jij nu op de eerste foto hebt.

  Heel mooi.

 6. ≡ 12 Feb 2007 ≡ 22:41

  Ik zou zelfs willen voorstellen: laat het haar zo kort! Lekker kort koppie en hoogst modern! Staat zeer actief en levenslustig! Maar ja, mode… en wie ben ik. Vrouwen doen en willen toch altijd anders. Op dat gebied, haha. Maar goed: je komt er doorheen. En dat is het voornaamste. Zie de Zonzij. Groet, van juzo.

  ‘\~_~/’

  De betekenis van deze symbooltjes (“signs”) leg ik nog wel eens uit. Ze geven de stemming aan, en de sfeer. Je kunt je ervan bedienen, en ik gebruikte ze tijdens het werk, met de verre buitenlanders (opdrachtgevers). Daar komen ze vandaan. Het is iets geheel nieuws. Niemand gebruikt ze, en dat is maar goed ook.

  ‘\^_^/’

  Prettige dag verder, en…. het is wél de bedoeling, dat er iedere dag….. enz.

  ‘\°_°/’

  juzo.

 7. ≡ 12 Feb 2007 ≡ 22:41

  De betekenis van de signs (die dus onder vaste toetsjes in een programmaatje “Txtbutton” zitten) ter bij- ondertekening:

  ‘\~_~/’ = licht vrolijke, vriendelijke gemoedelijke stemming.
  ‘\=_=/’ = licht berustend, onverschillig, beetje onvriendelijk.
  ‘\ô_ô/’ = verbazing en ook wel boosaardigheid.
  ‘\-_-/’ = prettig, verbaasd maar ook wel oplettend. Onderwijzend.
  ‘\^_^/’ = buitengewoon goed gestemd, luimig, vrolijk. Koddig. Humor.
  ‘\°_°/’ = neutraal. Oplettend, doorsnee, genuine. Beetje nors.
  ‘\*_*/’ = het summun van vrolijkheid, tevredenheid. Pret. Plezier.
  ‘\+_+/’ = absolute deplorabiliteit. Maximale depressie. Einde der tijden.

  Meer signs zijn er niet, en worden niet (h)erkend, in het internationale (beroeps)berichtenverkeer. Doe er je (jullie) voordeel mee.

  ‘\°_°/’

  groet, juzo.

 8. ≡ 17 Feb 2007 ≡ 22:42

  Karin, dat van dat rechtstandig de lucht in herken ik!
  wat ik altijd deed was na het wassen/nat maken van het haar een mutsje op (het droogt op deze lengte toch nog lekker snel ;-)) en dan droogt het mooi langs het hoofd op. Beetje frans vond ik dat.
  Later kreeg ik langere krullen (heb nou zo’n 10 cm) en dat doe ik nu juist weer naar achteren (beetje ouderwets italiaans vind ik zelf :-D )
  Misschien heb je wat aan deze tip ?

  Lieve groet van Babette (babo)

 9. url url'>Spaink ≡ 17 Feb 2007 ≡ 22:42

  Babo, van mij mag het gerust recht omhoog, ik vind het wel grappig om te zien hoe mijn haar nu van week tot week verandert. Eergisteren begon het haar op mijn slapen ineens te krullen, ik vond het net Betty Boop :)

 10. ≡ 20 Feb 2007 ≡ 22:42

  Hallo Karin,

  ik heb, net als jij, in oktober mijn hoofd voor het laatst kaalgeschoren. Nu is het drie cent. lang en (op dit moment) onhandelbaar. Na het wassen en handdoekdrogen moet ik het direct kammen ( heel ongewoon na ca.10 maanden nagenoeg en zonder problemen een kaal hoofd). Moet zeggen…ik heb een mooie zachte en dichte bos teruggekregen met zelfs nu een begin van krullen, alleen… donkerblond ipv mijn eigen vertrouwde blond/rossige krullen. Die kleur… daar kan ik nog maar niet aan wennen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of mijn oude kleur nog terugkomt en de dikke bos gehandhaafd blijft. Ik zit nu nog aan de (anti)hormoonkuur en die kan nog zorgen voor haaruitval. Afwachten maar.

  Groeten,
  Heleen

 11. ≡ 23 Feb 2007 ≡ 22:42

  Betty Boop… zo noemde mijn oudste broer me ook al. Maar hij heeft wel gelijk. Het krult nog erger dan bij Femke Halsema! Ik noem mijn haar nu mijn jongenshaar. Gossie en ik had het nog wel lang, blond en steil gewild! Maar verven, daar begin ik niet meer aan. De kleur lijkt nog wel het meest op dat van George Clooney! Zie je wel, toch jongenshaar!
  Ik hoop dat je net zo weinig last hebt van de antihormoonkuur als ik, Heleen!

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *