Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5413

Comments Posted By Grapjas

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Jarig :)

Katten zijn ook zooo burgelijk, pfff :) Ze moeten maar aan feestjes wennen hoor, vind je niet? Misschien kun je hun trainen de afwas te doen?!

» Posted By Grapjas On December 22, 2008 @ 15:35

Mooi bericht, gefeliciteerd! (afwas in tafelkleed knopen en in een teiltje flikkeren, kan jou het schelen). Geniet lekker nog heel lang na!

» Posted By Grapjas On December 21, 2008 @ 11:17

Muziek als marteling

Niet elk mens is tot alles in staat. Om precies te zijn, volgens wetenschappelijk onderzoek is 70% van ons in staat om de ander opzettelijk schade toe te brengen, overigens zonder dat er sprake is van eigenbelang. Er is dus misschien nog hoop.

» Posted By Grapjas On December 19, 2008 @ 20:30

Omdat dit soort praktijken alleen kunnen blijven plaatsvinden als wij medemensen het doodnormaal vinden en er niets van zeggen en er niet over geschreven wordt?

William Faulkner: “Sommige dingen behoor je nooit te kunnen verdragen, die moet je altijd weigeren te verdragen. Onrecht, krenkingen, smaad en schande. Het maakt niet uit hoe jong je bent of hoe oud je bent geworden. Niet voor roem, noch voor contanten. Evenmin voor je foto in de krant, of geld op de bank. Weiger het te slikken! “

» Posted By Grapjas On December 18, 2008 @ 15:19

Geen vergelijk, natuurlijk! Het zou misschien beter te vergelijken zijn met een chronische (oorverdovende) kwaal als tinnitis, wat nooit meer uit te zetten valt. Je wordt daar vanzelf wel depressief van, en er bestaan geen off en on-days meer. Maar daar is natuurlijk geen opzet in het spel.

» Posted By Grapjas On December 16, 2008 @ 00:42

En wat dacht je, los van die kerst-muzak, van het kassa piepje: bij elk product bliept er iets als de streepjescode gescand wordt. Persoonlijk word ik daar tijdens een supermarkt bezoek van hooguit een half uurtje al dol van… blieb blieb blieb blieb blieb blieb. En dat een werkdag lang…

» Posted By Grapjas On December 15, 2008 @ 21:13

Volgens mij is elke muziek een marteling als het 24 uur per dag op je kop zit te loeien. Eens met Henk, dan liever muziek waar je toch al een hekel aan hebt, wordt er tenminste wat dat betreft niets verpest…

» Posted By Grapjas On December 15, 2008 @ 20:25

Ik vind eigenlijk dat bij wijze van proef Bush zo’n koptelefoon op moet, en dan alle lui die dat bij anderen deden. Gewoon consequent mensen op die manier met hun eigen martelingen confronteren.
Of niet, nee, is zielig, ze zijn al zo ongelukkig, want als je zoiets doet moet je je toch wel heel ellendig voelen?

» Posted By Grapjas On December 14, 2008 @ 23:42

Geluk is besmettelijk

Zie je wel, ik wist het! Thanks Karin

» Posted By Grapjas On December 05, 2008 @ 13:44

Gezond bezwaar

Dank Karin, wat is het toch weer ongelofelijk dat zoiets opgedrongen wordt!
Bij het tv programma Kassa werd overigens hetzelfde advies gegeven.
De bezwaarbrief van mij gaat ook gauw op de bus, en ik zal iedereen zeggen dat ze hetzelfde moeten doen!

» Posted By Grapjas On November 12, 2008 @ 13:39

He’s done it :)

Als ik dit gekissebis in mijn huiskamer zou vinden dan zou ik al lang verhuisd zijn. Nu is Karin ook nog vrijwillige oppas voor haar gasten! (moet dat nou?!)
Maar afijn, het ging over Obama. Volgens mij zijn we het er allemaal over eens dat het de beste keus was, dat hij geen god is, en dat we met spanning de resultaten afwachten.
Ik kijk alweer uit naar de nieuwe column van Karin, en hoop dat ze daar genoeg tijd en energie voor overhoudt…

» Posted By Grapjas On November 11, 2008 @ 14:31

Het is anders wel een jurist die in een sloppenwijk met jongeren heeft gewerkt! Dat vind ik nog het mooiste aan de carriere van Obama, hij zet zich echt in voor de medemens, en hij is een inspirerend voorbeeld voor velen. Intelligentieniveau, studie, huidskleur, leeftijd, geaardheid, het zal me een worst zijn verder.
Hoeveel hij straks voor elkaar kan boksen ten goede, in dat land en in de wereld? Dat zien we vanzelf. En hoeveel goeds krijgen wij voor elkaar, ondertussen in eigen leven en kleine omgeving? Da’s ook een interessante vraag…

» Posted By Grapjas On November 10, 2008 @ 14:34

Quotes: “Obama heeft meer in z’n mars dan elk van ons contribuanten op Karin’s weblog”, “Obama is in vele opzichten een lichtend voorbeeld”.
Hoho, yes we can too you know!
Je mag je best laten inspireren door iemand, maar zullen we god enzo er maar buiten laten? Een mens is tot veel goeds in staat, ook in het klein in eigen omgeving.

» Posted By Grapjas On November 08, 2008 @ 23:09

Nee, niet weer dat gegrom! Ik ben aan het feesten, want beter voorbarig feesten dan voorbarig vitten en klagen.
Waar wordt jij eigenlijk blij van Grom, ben ik wel benieuwd naar….

» Posted By Grapjas On November 08, 2008 @ 19:36

Dit kuddebeest gaat heerlijk even alle vraagstukken uit de weg. Obama is gewoon een lekker ding op de juiste plek. Voorlopig heel goed nieuws!
Heb echt geen meute nodig om dat te vinden.
Wel eens van internettrollen gehoord? Dat zijn minder vrolijke beestjes.

» Posted By Grapjas On November 07, 2008 @ 00:01

Schedel

Pfff, het is niet eens een echt schedel die Hirst gebruikte, maar van platina!

» Posted By Grapjas On November 02, 2008 @ 17:09

Koninginnetje

Niet grappig dit! Grom, je bent hier gast van Karin die zo goed is om haar eigen blog open te stellen voor iedereen. Als er iemand open staat voor discussie is zij het, en als er iemand redelijk is is zij het. Zij mag hier overigens alles publiceren of censureren wat ze wil.
Dit soort gedoe is gewoon zonde van haar tijd en energie, dat vind ik zelfs. Ik zou dan ook wensen dat je elders je mening gaat verkondigen, op een openbaar forum bijvoorbeeld, er zijn er genoeg. Dan kan Karin weer verder met waar ze goed in is en haar aandacht geven aan het schrijven over belangrijke en ingewikkelde dingen.

» Posted By Grapjas On November 04, 2008 @ 20:28

Huurmoordenaars lid van Scientology?

Nou nou nou nou… Ik denk aan Karin die zo goed is haar blog ter beschikking te stellen. Kan die sssss ( of haaa) geen eigen blog beginnen? Zou een goede oplossing zijn misschien? Ik zit hier niet echt op te wachten als ik inlog om Karin’s colums te lezen, ik vind het too much ook.

» Posted By Grapjas On November 28, 2008 @ 22:58

«« Back To Stats Page