Jarig :)

Gisteren was ik jarig. Mijn beste vrienden waren er, tenminste: bijna allemaal (Moz & Joke konden niet en Lies is godversodeju dood), en met al die wel konden, hebben we samen uitgebreid gegeten en gepraat en erg veel gedronken en elkaar vastgehouden, en dat was erg mooi.

Jarig zijn is leuk en aardig maar daar gaat het niet om. Het gaat om je vrienden – dat die er zijn. Dat je weet dat je op ze kan terugvallen als je het werkelijk even niet meer weet en hoopt dat ze dat bij jou doen als het voor hen nodig is. Gisteravond was zo’n moment dat ik dacht dat we dat allemaal van elkaar wisten, en dat maakte het mooi. Erg mooi. Ik werd er heel gelukkig van. So cheers!

(Ik ben 51 geworden en er staat nu een enorme afwas, maar die twee feiten zijn compleet niet belangrijk – daar ging het immers niet om.)

Author: Spaink

beheerder / moderator

23 thoughts on “Jarig :)”

 1. 51 is al erg oud is al stok-oud al ongelooflijk onnoemelijk oud bijna niet meer te bepalen zo oud ik wor’ zelf over ‘n paar maanden 65 dat is nog helemaal niet nog lang niet oud dat is nog jong een man/vrouw is zo oud als zijn/haar buurvrouw/man zich voelt proficiat en doe de afwas nu eindelijk eens luie hè hè

  ‘~_~/’ – met 51 kom je pas kijken ben je niet droog achter je oren moet nog veel meemaken om te kunnen meepraten enz enz geniet ervan.

 2. Mooi bericht, gefeliciteerd! (afwas in tafelkleed knopen en in een teiltje flikkeren, kan jou het schelen). Geniet lekker nog heel lang na!

 3. Gefliciteerd! :)
  Ik ben blij dat je zo’n moment van ‘het was alsof we het allemaal wisten’ hebt meegemaakt!

  Lieve groet!

 4. Grapjas, als ik de meuk in een teiltje flikker moet er nog steeds iemand de boel eruit vissen, dus dat schiet niet echt op :)

  JuZo: 51 is soms piep, en soms stokoud. Dat laatste temeer daar nogal wat van mijn vrienden stukken pieper zijn dan ik, maar verder heb ik daar geen last van :) En Tina: ja, het was mooi, blijmakend mooi. Ik geniet nog na. (En ben nog steeds niet wezen slapen, dat doe ik later vandaag nog wel, er moest eerst een brief naar een van de vrienden uit.)

  (/me draait Puscifer nog maar ‘s.)

 5. Alsnog van harte gefeliciteerd, Karin, en sterkte met de afwas. Ik snap ook nooit hoe mensen zonder vrienden het doen! Goed nieuw levensjaar gewenst.

 6. Een mooie verjaardag dus!
  Alsnog van harte en ik wens je nog vele jaren (en vrienden, die blíjven, zoals ze zijn!)

  (kadotip voor de volgende gelegenheid waarop er kadootjes ontvangen kunnen worden: een vaatwasser! ik heb van geen enkel apparaat zo weinig spijt gehad, tsja spijt dat ik em niet éérder had!

  Daarbij zijn er al kleine vaatwassers te krijgen die in een kastje in de keuken passen, dus vanwege de grootte zou je het niet hoeven laten!)

  Liefs, Mien

 7. Hoi Karin,

  Je kent mij niet en ik jou niet. Heb je gevonden via andere websites. Las net dat je gisteren 51 jaar bent geworden en vind dat wel frappant. Ben gisteren ook 51 jaar geworden. Wil je dus bij deze nog feliciteren en succes wensen met de afwas.

  Groetjes Lenneke

 8. Van harte en dat er nog maar veel mooie verjaardagen mogen volgen. En er zijn inderdaad weinig dingen zo hartverwarmend als goede vrienden en het moment van realiseren hoeveel fijne vrienden je hebt.

 9. Ik was 4 december jarig en ontdekte dat ik geen vrienden (meer) heb….
  Ik benijd je en wens je van harte nog vele goede jaren!

 10. Ha Miek. Ik wil geen vriend van je worden en heb er zelf geen ook geen vriendinnen dat was altijd zo en dat wil ik nog heel lang zo houden anders kon en kan ik mijn werk niet doen en mezelf niet zijn. Hartelijke groet Jules.

  ‘^_^/’

 11. Nogmaals gefeliciteerd.
  Dit keer niet met je verjaardag, maar met die vrienden. Je eerste pilaar waarvan je weet dat die er altijd zal zijn op momenten dat je ‘m nodig hebt.
  Een rustgevende gedachte, daar kan geen cadeau tegenop.
  Het lijkt me overigens niet eenvoudig om, wanneer je (enige) bekendheid geniet, vrienden en kennissen uit elkaar te houden… maar dit terzijde.
  Wat dat betreft is een periode dat het je minder gaat een zegen.
  In tijden van nood… enzovoorts.

 12. De afwas is gedaan – maar daar had ik gelukkig hulp bij – en alles is weer opgeruimd en schoon. Ik ben nog steeds erg blij en de katten nu eindelijk ook: alles is weer normaal, dat vinden zij dan weer erg prettig.

 13. Katten zijn ook zooo burgelijk, pfff :) Ze moeten maar aan feestjes wennen hoor, vind je niet? Misschien kun je hun trainen de afwas te doen?!

 14. Zoveelste verjaardag – die heb je mooi maar weer binnen zogezegd, en dat ook nog in zo’n warm vriendenbad. Wat een rijkdom. Gefeliciteerd Karin!

 15. Heel, heel, heel hartelijk gefeliciteerd. Je jaardag te vieren met vrienden (m/v/a) is een geweldige gunst en één van de mooiste dingen die mens kan meemaken. Het is je gegund, je verdiend het. Net als ieder ander natuurlijk.
  Ik hou van je en hoop je nog lang te mogen kennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.