Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Sjaak

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Hypocrisie

Vrees Karin Spaink heeft gelijk: de “gewone” burger of ook instanties worden inderdaad steeds “agressiever”, bezorgd om vermeende individuele nadeel waar elke overweging voor moet wijken.

» Posted By Sjaak On August 25, 2017 @ 22:12

Tussen broodmes en vrije wil

Ondertussen doet de pure loutering van letale kanker (minstens 2 republikeinse senatoren) tot in Amerika haar werk miljoenen voorlopig te behouden.

Het waren niet al te handige teksten in de Wall Street Journal van de púre anti- vaccinatiepartij van Kees Case en consorten.

» Posted By Sjaak On July 28, 2017 @ 12:37

Behoudens dedain speelt er nog wat anders.

De microbiologe kon laatst in NRC vaccineren niet meer uitleggen. Neem Aluminium- Oxyde bij meningococcen- vaccinatie. De fabrikant meldt gehaltes van 0,125mg tot 0,82mg per vaccinatie. Wie Aluminium- Oxyde op google in humane zin natrekt leest dat jonge kinderen dagelijks 2mg tot 6mg binnen krijgen, volwassenen zelfs een factor 2 à 3 meer. De dame zit er op jaarbasis wegens jonge kinderen wel minstens een factor 1000 naast Op zich niet zo erg, maar zij snijdt een onderwerp aan en informeert vervolgens meest eenvoudige zaken niet.

Wie de Oudgereformeerde politicus die deze dagen oh zo ophef veroorzaakt naleest telt 18.000 volgelingen in die kerkkringen die wegens Godswijzing strikt tegen vaccineren zijn. De mazelenepidemie trekt vervolgens in 2013/ 2014 een diagonale lijn dwars door het land waarbij mazelen kennelijk sterk maakt. Nog in januari 2016 zie je vervolgens landkaartjes van europese instanties met tot zesvoudige griepcijfers op juist hoofdzakelijk eerstgenoemde lijn. Over mazelen en allernieuwste verbinding tot heel hoge percentages kanker zal ik u hier niet vermoeien.

Ze killen per saldo op termijn waar je bij staat, ondertussen heftig roepend dat niemand dood mag.

» Posted By Sjaak On July 26, 2017 @ 17:12

Loslaten

De overlevers twitteren, ze houden jaarlijks hele sportrondes ter inzameling van kankergelden en de cijfers van autologe transplantatie vallen dan toch nog 19% tegen gerekent op 10 jaar melden poolse (!) cijfers.

Je kende ze eigenlijk niet, maar de muren van oude leukemie- afdeling deden echt gruwelijk zeer. Zo nu en dan nóg mijn rechter duim aan rechter slaap en de middelvinger aan linker zijde. De afdeling is al lang niet meer.

De premier blijft nu vandaag 10.03.2017 zo ondemocratisch als de pest thuis van Nieuwsuur. De mega gaswinning veroorzaakte in 25 jaar pak en beet 375 gevallen extra jonge leukemie en zo´n 40% doden. Hij begint niet aan vragen.

» Posted By Sjaak On March 10, 2017 @ 05:25

Zeurpiet

Precies, even zo velen als waarmee men schermt sluit men tegelijkertijd ook uit. Zo heeft men steeds gelijk.

Een maatschappelijk mee etende kanker, de uitgeslotenen betalen het circus nog mee ook.

» Posted By Sjaak On December 14, 2016 @ 11:27

Complot

Nog even over de Gelden van 400.000 Kankeroverlevenden.

400.000 x +-€30.000 p.j. = €12miljard per jaar, die gaan overwegend weer jaarlijks door Samenleving heen. Eindigen ook steeds weer als +-15% ZiektekostenVerzekering bij/ door Mensen die voor die Gelden werken of Diensten doen.

Heb de Inkomens van 100.000 nieuwe Kankerpatienten nog niet eens meegerekent. Ook niet de Huizen en Pensioenen en Bedrijven die deze 500.000 Mensen hebben.

De Minister van Volksgezondheid, De NederlandseBank én de ZiektekostenVerzekeraars moeten niet zo zeuren over Ziektekosten.

Hetzelfde Patroon geldt uiteraard voor andere Ziekten.

Ziekte wordt door Families met Zieken zelf jaarlijks betaald!

» Posted By Sjaak On March 20, 2015 @ 21:19

Ongebruikelijk geschreven Twitter en Tekst worden gewoon beter gelezen, prijs mij toch gelukkig met behoorlijk veel Retweets en onnoemelijk Bereik, voor wat het Waard is.

» Posted By Sjaak On March 19, 2015 @ 18:44

Verhipt, inderdaad een stevig Germanisme met dat “je Blauwe Wonder beleven”. Een onverwachte zéér stevige onaangename Verrassing uiteraard bedoeld.

Bij lage Stand Afweer(stam)cellen is het onhandig Pijnstillers te gebruiken. Maar het is wel zo Patient geeft de Grens aan, niet de Arts en zeker niet de ZiektekostenVerzekering, zoals nu dreigt in deze Zorgdiscussie. Er wordt tot op heden zowiezo al spaarzaam omgegaan met speciale (Pijn-) Medicatie bij Kids en Ouderen.

Toch vreemd men treft juist Degenen die het hardst Hulp nodig hebben. Tuitjenhorn is nog niet over kennelijk. Nu wél de Bijl in Vergoedingen speciale Medicatie, níet het Rapport.

Ieder heeft gelijk, hetzelfde Probleem(-Gehalte) zie je op vrijwel alle andere Terreinen.

Is het Wraak, or what?

» Posted By Sjaak On March 19, 2015 @ 14:07

Schippers ziet alleen nog Spoken die Dupuis 17 Jaar eerder al grotendeels onterecht beschreef.

Patienten beleven op deze Manier hun Blauwe Wonder met een Hoop extra onnodige Ellende. Hoe haalt ze het in haar Hoofd feitelijk te betwijfelen dat Kanker-/ Chemo- Billen niet oneindig zeer kunnen doen.

Komt bij: 400.000 Kankeroverlevers betálen maatschappelijk bezien ook de jaarlijkse Kankerzorg voor hen die het dan weer treft. Dát ontkende Dupuis toen óók al volmaakt onterecht. Óók puur economisch bezien nogal Dom van deze Dames. Ze halen zó ook de Moed weg voor Mensen voor een Restart in Samenleving. Het is lekker starten in Maatschappij als eerst je zere Billen niet behandeld mochten. Dát hád ik namelijk wél indertijd en behandeld werd het Academisch eerst met midden in de Nacht dreigen met Advocaat. Toen kwám er een Zetpil. Die kréég ik zelfs eerst namelijk niet.

» Posted By Sjaak On March 18, 2015 @ 23:27

In de wolken

Nog een beetje flavonoiden er in en u bent helemaal in de lijn van het KWF.

» Posted By Sjaak On September 25, 2013 @ 08:40

Kapot

Heeft iemand iets te verbergen?

» Posted By Sjaak On September 11, 2013 @ 14:32

Inzamelen

Over KWF en haar minimale uitgaven voor echt basaal wetenschappelijk onderzoek:

http://www.nrc.nl/nieuws/2013/09/19/kwf-kankerbestrijding-besteedt-minder-aan-onderzoek-dan-het-beweert/

Dit bij een eigen vermogen van kennelijk EURO 300 miljoen.

Van de belangrijkste ABC- celtransportereiwitten ABCB1, ABCG2 en ABCC1 is er nog geen ééntje precies in kaart gebracht qua preciese 3D- structuur (middels röntgen- crystallografie). De bekende 3D- structuren van deze ABC- celtransportereiwittten zijn alleen voorlopige 3D- structuren (middels cryo- crystallografie). De preciese 3D- structuur van deze ABC- celtransprotereiwitten is nodig om veel effectievere medicijnen te vinden tegen kanker, of anders gezegt: om het resistentie- probleem bij kankerbehandelingen op te lossen.

» Posted By Sjaak On September 19, 2013 @ 13:38

Rondje recent internet gedaan over kanker. Naar de feiten bezien is men er totaal niet uit.

Het genoom helpt niet. Dieet ook niet. Veel trials kun je schudden.

Ondertussen mazelen wij bij het leven, velen vertrouwen op Ahriman.

Zucht.

» Posted By Sjaak On September 11, 2013 @ 11:01

Betalen zonder moeite

Contant!

» Posted By Sjaak On September 01, 2013 @ 17:22

Uitgesteld leed

Jij “danste” toch met jou autootje, hoe heet ie ook al weer? Veel rijden geeft veel stof voor veel kleine stukjes en het mooiste boek wat je ooit schreef!

» Posted By Sjaak On July 16, 2013 @ 14:12

Veiligheid

Toch is deze afluisterzaak nog veel uitgebreider en erger. EU- lidstaten, en niet alleen Groot- Brittanie, doen het zelf ook, misschien op wat andere manier, maar “men” weet toch echt nagenoeg alles over de burger.

» Posted By Sjaak On July 03, 2013 @ 13:58

Vieze plaatjes

Keek laatst nog eens na hoeveel ijzer een mens dagelijks nodig heeft, dat ligt al gauw in de range van 9mg tot 16mg per dag.

Als je dan nakijkt hoeveel er in voedsel zit blijkt dat een mens toch behoorlijk door moet eten op een dag om een dergelijke opname te bereiken. Zo zit er in 75 gram rundvlees 2,5mg ijzer en in 1 ei 1,0mg en in 1 snee roggebrood ongeveer 1,5mg ijzer. In groente en andere graansoorten en b.v. kaas zit veelal veel minder of is minder werkzaam qua opname.

Wie voldoende wil eten op een dag ontkomt bijna niet aan scherpe prijzen in de winkel, hoe gelijk Karin verder ook heeft met haar betoog.

» Posted By Sjaak On May 31, 2013 @ 13:18

Niks lief

Werd niet altijd beweert dat de zorg banen oplevert? Crisis of niet, dat lijkt mij niet zo moeilijk met zo veel werklozen.

» Posted By Sjaak On May 14, 2013 @ 16:07

Korting

Moeiige discussie, zo haal je geen enkele test. Roken sluit het halen van een test ook niet uit.

» Posted By Sjaak On March 24, 2013 @ 13:22

Waarom ik weduwe wilde worden

Kanker maakt een mens ook wel klein, des te mooier ook dit verhaal.

» Posted By Sjaak On March 17, 2013 @ 16:41

Voor eeuwig

De (ook overleden) mens staat gewoonweg op velerlei manier geregistreert, tijdens en na leven.

» Posted By Sjaak On March 08, 2013 @ 13:39

Internet overal

Is b.v. een printer makkelijk behebt met korte levensduur en meestal irreparabel als het apparaat wat heeft, je koopt weer spotgoedkoop inclusief kleurpatronen, sluit weer aan in minuten en print weer haarscherp. Wel is feitelijk milieu de klos.

» Posted By Sjaak On February 22, 2013 @ 21:11

Dag schat

Sprakeloos.

» Posted By Sjaak On February 13, 2013 @ 11:44

Koningin m/v

Wat je er ook van vindt, veel ja geknik is het allemaal wel. De hoeveelste nederlandse bank is nu aan de beurt om gered te worden en welke volgt eigenlijk daarna nog weer?

» Posted By Sjaak On February 01, 2013 @ 22:00

Ethiek

Ach, wat verwacht men ook van Ivo, zit er veel in?

» Posted By sjaak On January 16, 2013 @ 19:53

Tegenterreur

Mijn god wat een analyses allemaal, ook van Karin, en dan ook nog veel in het engels.

Nu ja, amerikaans bevrijd werden wij wel, alleen is de bevrijder er nooit mee gestopt.

» Posted By Sjaak On January 13, 2013 @ 07:24

De nieuwe mens

Allemaal leuk en aardig, maar eerst maar eens eigen computer maar weer eens gewoon sneller gemaakt.

» Posted By Sjaak On December 23, 2012 @ 16:02

Verlichting

Thian @12

Karin brengt goed de onbenulligheid van het Maya- gebeuren onder woorden in verhouding tot het echte persoonlijke drama en dat van haar partner. Het niet nader benoemen van verdere persoonlijke dingen is toch eigenlijk al een vorm van rouwen.

Ik vind het echt buitengewoon knap van Karin dit zo neer te schrijven zoals het er staat en vooral ook dat zij dit nu (mee)deelt op dit blog. Er is best veel geschreven over de dood die al gebeurt is, maar niet over de dood die aanstaande is.

» Posted By Sjaak On December 26, 2012 @ 16:42

De ABCC1- professor wenst mij gelukkig kerstfeest, nu met een gmail- account, nog steeds is onderzoek naar de volledige 3D- structuur van ABCC1 (én ABCG2) financieel nog niet rond en de man zit nu werkloos thuis, zucht, maatschappij vertikt een en ander gewoon.

Wie krijgt bij dit verhaal van Karin nog “gelukkig kerstfeest” over de lippen, of hoort dat wel gezegt? Heb er simpelweg geen antwoord op.

» Posted By Sjaak On December 24, 2012 @ 16:47

Wie volgt?

Ondertussen stijgt elke 10 jaar de gemiddelde levensverwachting met ongeveer 2 jaar voor vrouwen en ongeveer 2,5 jaar voor mannen.

Tegelijkertijd overlijden dierbaren veels te jong en is de dood, die is feitelijk altijd plotseling, een veels te weinig besproken fenomeen.

» Posted By Sjaak On December 07, 2012 @ 13:00

«« Back To Stats Page