Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Pascal Leusink

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Schoothondjes

Als je een partner voor het leven wilt, Karin, moet je wel lief zijn, hoor :-)
Ik heb geen interesse, maar een tip kan ik je geven: beginnen over “schoothondjes” als het mannen betreft is niet echt lief te noemen. Je hebt je charme, gebruik die dan ook.

Het allerbeste,
groetjes Pascal

» Posted By Pascal Leusink On March 22, 2017 @ 03:35

Liefde voor taal

Ik vermoed dat mijn vorige reactie wel verwijderd wordt, maar dat is dus de harde realiteit: Voor vrouwen kunnen mannelijke leraren misschien wel een grote inspiratie zijn, maar voor jongens zijn al die mannelijke “voorbeelden” dus totaal niet relevant of interessant.

Vrouwelijke voorbeelden zijn er ook niet te vinden in het onderwijs (als je het mij vraagt) behalve dan de klasgenootjes (dus leeftijdgenoten) zelf.

Ik heb m’n beheersing van Nederlands en Engels helemaal zelf moeten leren. Engels heb ik geleerd aan de hand van de GWBASIC manual, Nederlands heb ik denk ik voornamelijk geleerd door gewoon doen. Praten, schrijven, en nooit ergens noemenswaardige feedback op gehad. Maar ondertussen wel een gewaardeerd e-zine met ca. 2000 leden uitgebracht, 3 jaar lang. En mensen die echt wat hebben gehad aan mijn schrijfwerk.

Ik had overigens mijn eerste website in 1996 of 1997. Maar in 1995 was ik al schrijver. Ik bracht een krant uit waar klasgenoten op geabonneerd waren: “De krant van nu”. Ik schreef oa artikelen over de opkomst van het internet en over Nederlandse treinen (met name, of specifiek, de nieuwe dubbeldekker). Verder talloze artikelen domweg geplagieerd van verschillende bronnen, maar ik was *11* dus het begrip plagiaat was mij nog niet bekend. Ik zette er ook niet mijn eigen naam onder ouzo, ik kopieerde en plakte die artikelen gewoon in mijn krant. Om mensen maar interessante informatie te geven. Talloze interessante artikelen!
Later, toen ik een jaar of 13 of 14 was heeft een redacteur van een gerenommeerd e-zine mij gedreigd een rechtszaak tegen me aan te spannen, omdat ik een artikel van hem had samengevat en onder mijn eigen naam gepubliceerd. Ik was me van geen kwaad bewust, maar nu ben ik me iig. bewust van de regels van publicatie. Ik heb hem voorgesteld een rectificatie te plaatsen, maar dat was niet echt nodig vond hij.

» Posted By Pascal Leusink On February 08, 2017 @ 17:56

Door wie ik mijn taal ben gaan cultiveren: uhm, m’n lerares Nederlands??
Ik kan me niks herinneren van wat ze gezegd had, behalve dat ze een opdracht voor een krant maken gaf, die -naast anderen ik – uitgevoerd hadden als “Het Algemeen Flutblad – misschien wel de slechtste krant van Nederland”, met zeer goed beoordeelde. De subtitel was iig. mijn idee.
Verder had ze strafwerk voor ons in petto waar we vervolgens uiteraard met de pet naar gooiden.

Met m’n lerares Engels kreeg ik alleen maar ruzie. En wat zei een klasgenote vervolgens? Go, Daniel.
Andere lerares Engels: weinig van bijgebleven.
Nog een andere lerares Engels: ook niet zoveel van bijgebleven behalve dat ze in een rolstoel zat en de ziekte van Lyme had.
Nog een andere lerares engels: Dat ze dik was en eenzaam. Maar wel lief.

Ik heb dus maarliefst 4 leraressen Engels gehad. Niet dat ze me ook maar iets bijgebracht hebben van de engelse taal, maar ik spreek het toch best aardig dacht ik zo. Nederlands ben ik nog steeds beter in dan iedereen om me heen aangezien niemand meer op spelfouten en grammaticafouten let tegenwoordig.

Deze dames hebben me niet echt geïnspireerd, ik vond mijn leeftijdgenotes veel leuker en daar was ik dan dus ook mee bezig, niet met de les ouzo.

» Posted By Pascal Leusink On February 08, 2017 @ 17:30

Alleen het tempo is ongeëvenaard

Ik houd me niet met politiek bezig. Ik probeer gewoon een normaal leven op te bouwen, met een normale baan en hopelijk in de toekomst vrouw en kinderen, zodat ik die een toekomst kan geven.

Zelf heb ik niks bereikt in m’n leven maar ik heb m’n leven wel op orde.

Ik lees je artikelen overigens met interesse. Die video kijk ik een andere keer, ik zit op mobile tethering internet en dat vraagt teveel bandbreedte.

» Posted By Pascal Leusink On February 07, 2017 @ 02:19

Heb even nagedacht, en moet hier dit aan toevoegen.
Ik denk dat de wereld in *kritieke* toestand verkeert.
Of het naar de kl*te gaat of doorgaat, hangt dus van ons *allemaal* af.

» Posted By Pascal Leusink On February 06, 2017 @ 19:29

Nouja, dan proberen we toch gewoon de reacties te herstellen;

Ach Karin, Trump is geen dictator. Over 4 (of 8) jaar is het weer de beurt aan een ander.

Eerst wordt klimaatwetenschap overboord gegooid, vervolgens gelooft men niet meer in ruimtevaart en tot slot gelooft men weer in een platte aarde, let op mijn woorden.

Janus: wat betreft de mens als plaag;

1. Exponential growth
2. Overshoot (population exceeds carrying capacity)
3. Dieoff

En m’n laatste opmerking: “de wereld gaat toch naar de klote”.

thnx voor de noot onderaan het artikel, ik dacht dat er iets anders aan de hand was. Dit was de essentie van wat ik te melden had aan de hand van dit artikel en de reacties die volgden.

Ik had eigenlijk geen zin meer om te reageren maar nu het geschreven is moet het maar blijven staan ook.

» Posted By Pascal Leusink On February 06, 2017 @ 14:07

Beste meneer Rutte,

Go, Karin.
Way to go.
Ik ga ondertussen programmeren op een homolaptop van Apple. Ben zelf geen homo maar moet iets om uit m’n isolement te komen. Besides, God draagt het me op. Steve Jobs heeft echt wel een goede computer op de wereld gezet. To illustrate illustrious virtue, to renovate the people, and to rest in the highest excellence. Om verder te gaan (uiteindelijk) aan het project op m’n homepage. Welke Nederlandse persoon heeft tegenwoordig nog een respectabele homepage? Jij in elk geval, en ik; meer ken ik er niet op dit moment. Mocht je er nog een kennen, laat het me weten.

» Posted By Pascal Leusink On January 28, 2017 @ 04:15

Doe maar niet

Ik ben ook voorstander om het serieus te houden ipv. Popie jopie te doen. Bovendien, Pokemon is een ontzettend DOM spel. De hele weblog hype heb ik altijd al flauwekul gevonden en daarmee dus ook alles wat daar uit voortgekomen is, zoals vlogs. Tip voor de mensen die mee willen doen om de hype te breken: begin een eigen homepage en hou het bij e-mail. Op opendomein.nl vind je alles om aan de slag te gaan. Dus ook voor al het politieke scum van deze wereld.

» Posted By Pascal Leusink On January 19, 2017 @ 10:21

correctie: “artikelen de ene” moet zijn “artikelen mensen de ene”. Zoals je ziet valt het mij ook niet mee bij de les te blijven, maar ik doe m’n uiterste best.

» Posted By Pascal Leusink On January 17, 2017 @ 11:22

Typfout: bevatten moet zijn bevatte. Ik zie overal op het internet in professionele artikelen de ene spel- en grammaticafout maken na de andere, maar aangezien jij nog een eigen website hebt wijs ik je er even op. Letten op spelling en taalfouten in het algemeen *is* belangrijk.

» Posted By Pascal Leusink On January 17, 2017 @ 11:19

Zeurpiet

Leve de democratie!

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 16:19

Staaltje vakmanschap

Ik zat een paar dagen terug anoniem te chatten met iemand die betonstorter was, en heb besproken/onderzocht wat er allemaal voor nodig was. Bekisting, in principe. Van hout (dacht ik) of kunststof. En een paar maanden terug heb ik ook hierover nagedacht en notities gemaakt over een wellicht mogelijk op te zetten zonnepanelen-project in de Sahara, die ik op een betonnen fundament wilde plaatsen die ik dan zelf zou storten. Niet dat ik het geld ervoor heb, maar vandaar.

» Posted By Pascal Leusink On December 22, 2016 @ 07:13

Jij hebt dus ook interesse in techniek! Leuk om te horen. Wat vind je van beton storten?

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 16:51

Kleptomaan en extreemrechts

Ik ben nog steeds voor Hillary.
Hail Hillary!

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 16:39

Feiten? Die doen er niet toe

Een feitje: het internet is dood.

Dit komt omdat alle creativiteit weg gemodereerd wordt.

Deze pagina heeft ook niets nieuws te melden, maar ik vind het goed dat ze nog online is en dat er nog content geplaatst wordt, na al die jaren.

Mij kun je gerust vertrouwen. Ik kan wel wat van je bezorgdheid wegnemen. Wil je er over praten?

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 13:19

Eigen keuze is flinterdun

Niks intenten verplichten. Ouders moeten zelf kunnen kiezen.

Vind ik dan :-)

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 16:42

Broos weefwerk

Dit is wel erg om te horen. Jullie hebben alleen elkaar, verder niet.
Als je steun nodig hebt, moet je het maar zeggen of me mailen.

Knuffel

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 16:49

Geef Jomanda van Jetje

Hier moet ik toch echt even op reageren. Ik vind de zwartmakerij in de reacties hier (niets tegen jouw artikeltje, Karin ;-)) evenals de verkettering op Geenstijl ronduit misselijkmakend.

Jomanda is gewoon een klein kind dat volgens mij niks misdaan heeft. Laat haar dan ook gewoon kind zijn en laat haar in haar waarde, en als je toch iemand moet bekritiseren, bekritiseer dan gewoon jezelf.

» Posted By Pascal Leusink On December 22, 2016 @ 18:58

Wie, wat, waar & waarom: cv

Hoi Karin,

Ik wil je toch *een* goed punt van Scientology mededelen (zoals ik er zelf over denk).
En dat is dat ze tegen de gedwongen opname van de psychiatrie zijn.
Ik ben hier ook tegen, ik vind dat de mensen zelf moeten kunnen beslissen. Ik vind dat de psychiatrie ontmanteld moet worden.
Wat vind jij?

» Posted By Pascal Leusink On December 14, 2016 @ 16:27

«« Back To Stats Page