Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By hannah kuipers

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Bijna bejaard

HARTELIJKST GEFELICITEERD!
Mooi stukje ook, waarvoor dank!
Groet, Han.
PS. Ga ajb door met schrijven.
ik houd erg van je columns .

» Posted By Hannah Kuipers On December 22, 2021 @ 19:28

Flair voor knopen

prima stuk, Karin!
Ik zou vliegen niet alleen duurder maken, maar ook Schiphol vol verklaren en niet meer uitbreiden. Ook niet stiekem overhevelen naar Lelystad of Eindhoven. Wil je per se vliegen, dan kijk je maar wat er nog mogelijk is. Anders ga je maar met het OV of blijf je in eigen land. Ook geen vergaderingen in het buitenland bijwonen, maar conference calls organiseren. Dat is sowieso effectiever vergaderen. Enzovoorts. Je column inspireerrt alternative oplossingen. Dank!

» Posted By Hannah Kuipers On April 04, 2018 @ 16:16

Het geklungel van Ollongren

Na lange overweging ga ik toch NEE tegen de Wiv stemmen. Als signaal dat er nog veel moet worden gesleuteld aan die wet om het een – voor ons burgers -veilige wet te maken.

» Posted By Hannah Kuipers On March 21, 2018 @ 12:10

Dobberend

Je vader is een held! ‘A hero of our time!’

» Posted By Hannah Kuipers On February 16, 2018 @ 12:28

Ban de vuurwerkbom

Dank voor dit Parooltje, Karin. Begin jaren ‘50, van de vorige eeuw had geen enkele particulier in Amsterdam vuurwerk. Alleen op Konginnedag werd er een groots stedelijk vuurwerk afgestoken op de Marinewerf. Weinig huizen in de buurt, brandgevaar nihil. Gemaakt en aangestoken door professionals. Dat was een geweldig prachtige en feestelijke bijeenkomst waar tienduizenden mensen van genoten. Daar zouden we met Oudejaarsavond voor moeten kiezen met elkaar. In de rest van de stad was het ook gezellig. Nergens onverwachte oorlogsgeluiden, wel feest. Particulier vuurwerk zou anno 2018 niet te koop moeten zijn, de handel verbieden en illegaal afsteken handhaven. Beter voor mens, milieu en dier.

» Posted By Hannah Kuipers On January 03, 2018 @ 23:06

Partjes

Mooie blog. Goed om het in een totaal te trekken. Groot is niet mooi, klein is fijn! Dank. De burgemeesters ook dank.

» Posted By hannah kuipers On February 25, 2016 @ 09:26

De weelderige en de weduwe

Ik ben geroerd door je verhaal. Vond de foto’s van de trouwerij ook zo prachtig en liefdevol. Ik schrok gisteren toen ik las dat je echtgenote was overleden. Zo wreed na zo korte tijd van geluk. Begrijp nu dat jullie al lang hartsvriendinnen waren en lees hoe goed het is dat we in Nederland het homohuwelijk en euthanasie hebben. Het verliezen van een geliefde is, hoe dan ook, wreed en pijnlijk. Ik wens je sterkte. Karin, je bent al jaren voor mij een rolmodel, een lichtend voorbeeld bij het kunnen leven zoals dat je past. Ik dank je.

» Posted By hannah kuipers On February 13, 2013 @ 19:40

«« Back To Stats Page