Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Yatta

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Knetterende katten

Karin, het meest eenvoudige en altijd voorhanden is je eigen speeksel. Als je handen ‘schoon’ genoeg zijn even je palmen likken en is dat niet zo dan even in je palmen ‘spugen’ net als je in de film oa houthakkers wel eens ziet doen voordat ze de bijl hanteren. De statische lading kan niet blijven bestaan in een vochtige omgeving en dat is juist de reden dat je er nu meer last van hebt, buiten is het koud waardoor de lucht weinig vocht kan bevatten en die toch al droge lucht maak je nog droger door hem in huis te verwarmen. Zodra het weer wat vochtiger wordt buiten verdwijnt het ‘probleem’ vanzelf. Daarbij zijn bevochtigers als ze niet goed onderhouden worden bronnen van bacterien die meer kwaad dan goed doen. Prettige feest dagen en ik hoop ook volgend jaar weer met veel plezier je blog te mogen lezen.

» Posted By Yatta On December 24, 2010 @ 22:43

Big Brother Awards

He he het is gelukt…het video item (alleen over de BB Awards) uit NOVA nu in betere kwaliteit is hier te zien;

http://www.volksopstand.net/video.html?task=viewvideo&video_id=104

» Posted By Yatta On February 07, 2010 @ 16:22

Het item uit NOVA staat hier als aparte video te kijk, de kwaliteit is niet zo best gebleven helaas maar het aantal te laden Bits is ook stukken minder :)

http://www.volksopstand.net/video.html?task=viewvideo&video_id=103

» Posted By Yatta On February 06, 2010 @ 16:01

Draagvlak

En weer zijn er plannen om Nederland verder om te vormen naar een ware politiestaat. Den Haag wil het mogelijk maken dat ambtenaren toegang tot een woning mogen eisen zonder dat daar een redelijke verdenking tegenover hoeft te staan. Weigert de bewoner dit dan kan zijn uitkering of kinderbijslag stoppen.

Het is nog erger dan ten tijde van de bezetting, toen was het de bezetter nu het eigen politie & ambtenaren apparaat.

En zo begon het intro van de wekelijkse nieuwsbrief van de site volksopstand.net

Voeg daarbij de conclusie van privacybarometer.nl en je moet concluderen dat de NSB is opgegaan in het CDA !

» Posted By Yatta On January 19, 2010 @ 21:42

Anti-privacy

een mooi schema met daarin ook de uitleg van de gevolgen van een maatregel kun je hier vinden;

http://www.volksopstand.net/images/stories/graphicprivacy_251261a.jpg

Dit is een schema dat in het dossier Privacy van het NRC stond, erg duidelijk omdat je de verbindingen en trends er in terug ziet.

» Posted By Yatta On July 22, 2009 @ 06:54

Wantrouwen

Karin, geweldig stuk..je slaat de spijker precies op z’n kop. Voor een ieder die zelf zijn onvrede wil tonen, op 12 september is de 2e editie van de manifestatie Freedom not Fear op het Museumplein in Amsterdam. Dit wereldwijde initiatief wordt in Nederland verzorgt door de Vereniging Vrijbit. Meer info op http://nl.freedomnotfear2009.org/ mocht je daar een bijdrage aan willen leveren Karin dan weet ik zeker dat je van harte welkom bent als spreekster.

Nogmaals dank voor je scherpe analyse, Yatta

» Posted By Yatta On July 21, 2009 @ 20:58

«« Back To Stats Page