Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Willem

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Intimidatie

@7: Waaarom ‘en je kinderen’ ??

» Posted By Willem On December 12, 2020 @ 19:24

Reality check

@4,

Sorry, ik had niet gezien dat het een betaalsite is. Ik denk dat ik er dankzijn mijn abo op de Volkskrant ongestoord op mag.

En nee, samenvatten in 1 zin kan ik niet, dus daarom maar een paar korte citaten:

“Tja. Het zijn uiteindelijk altijd de kiezers die bepalen wie er aan de macht kan komen, niet? De kiezer heeft altijd gelijk, zo hoor je vaak zeggen. Maar een groot deel van de kiezers is niet goed bij z’n hoofd. Dat deel kiest ook voor mensen van wie je van tevoren weet dat ze een hoop ellende zullen brengen. Als de democratie naar de kloten wordt geholpen, dan is dat altijd het werk van de kiezers. Het is heel vervelend, maar zo is het. Het ligt uiteindelijk niet aan de Trumps, de Poetins of de Erdogans. Al die lui zijn aan de macht gekomen, omdat er op hen werd gestemd.”

“Als de senaat in handen blijft van de Republikeinen, dan wordt het vier jaar nihilisme, nietsdoen, sabotage, stokken in de wielen steken, net zoals ze Barack Obama het regeren hebben belet. Het Amerikaanse politieke systeem is zo halfgaar dat een partij die de voorbije twintig jaar maar één keer aan een meerderheid van de stemmen is geraakt, toch kan blijven domineren.“

Domineren kunnen de Republikeinen nu ook in het hooggerechtshof, waar Trump nog vlug een derde benoeming heeft mogen doen. “Ja, dat hebben de Republikeinen met half-criminele methodes voor elkaar gekregen. Echt schandelijk. Het zijn schoften, laat ik het nog maar eens duidelijk zeggen. Gewetenloze schoften, anders kan ik het niet formuleren.“

» Posted By Willem On November 15, 2020 @ 15:46

@2. Het was een interview in e.o.a. Belgisch krantje. de Morgen.

https://www.demorgen.be/politiek/amerika-kenner-maarten-van-rossem-republikeinen-zijn-schoften-maar-voor-ons-is-trump-de-slechtste-nog-niet~be056556/

» Posted By Willem On November 13, 2020 @ 20:13

> De fascist moet straks het Witte Huis verlaten.

Juich maar niet te snel. Voorlopig zit de fascist nog in het Witte Huis, en het gaat er steeds meer op lijken dat sommige Republikeinen (“gewetenloze schoften,” volgens Maarten van Rossem) vuile kunstjes gaan flikken om de fascist toch aan de macht te houden. En dat zou ze zelfs zomaar kunnen lukken.

» Posted By Willem On November 12, 2020 @ 12:30

Wens

Schandalig. En JPaul, bedoel je de aan Jan Schaefer toegeschreven zin “In gelul kun je niet wonen”? Die klopt natuurlijk wel, want mensen die iets willen benoemen als “wenswachtende” en hen vervolgens niet meer helpen, dat is natuurlijk gelul. En de mensen kunnen niet wonen. QED.
Ik vond overigens een veel toepasselijker uitspraak van Schaefer, namelijk “Is dit beleid of is hier over nagedacht?”

» Posted By Willem On August 27, 2014 @ 17:11

Exit GroenLinks

Hoi Karin,

Is je moeder ook thuis? Tijd dat je eens volwassen wordt en iets gaat doen i.p.v. zeuren langs de zijlijn. Grote mensen nemen verantwoordelijkheid en zijn dus (zeer) kwetsbaar maar nietsdoeners zoals jij hebben altijd gelijk en de wijsheid in pacht.

Met weinig hoogachting,
Willem

» Posted By Willem On July 31, 2012 @ 22:38

Misdadige nalatigheid

Spaink @15: WW regelmatig veranderen is idd verstandig. Alleen zou ik dat op dit moment niet doen bij DigiD. Wie garandeert mij dat de SSL versleuteling van het http verkeer nu wel te vertrouwen is?

» Posted By willem On September 14, 2011 @ 12:04

Het lijkt me niet zo’n verstandige tip Karin.

» Posted By willem On September 08, 2011 @ 20:10

Onrechtvaardig

mooi artikel. ik zou willen dat ik zoveel troostende omstandigheden had als wijlen heer kamerling, maar het leven is pertinent oneerlijk, er kan altijd meer ongeluk en ellende bij. laat ik niet uitwijden over de financiele en sociale achteruitgang vanuit bruin1… ik heb onderhand flink recht op meewind, maar zo werkt het niet.

» Posted By willem On October 14, 2010 @ 08:58

Schrijfster, schrijvend

@Thomas: Die Hack-Tics kun je gewoon zelf printen, want ze staan allemaal gewoon on-line op http://www.hacktic.nl.

» Posted By Willem On August 02, 2010 @ 19:27

I haz a kitten!

Jullie boffen maar met elkaar! Hoe spreek je dat eigenlijk uit Boris Max?

» Posted By Willem On April 30, 2010 @ 15:27

Oh nee! Niet Guusje…

Guusje ontbeert slechts één capaciteit: menselijkheid. En dat is wel zo handig voor een burgemeester.

» Posted By Willem On March 17, 2010 @ 22:29

De marketing van Pink Ribbon

Ah, nu begrijp ik waarom ik zo’n jeuk kreeg in oktober… ik voelde mezelf al bijna harteloos.

» Posted By Willem On November 11, 2010 @ 13:22

«« Back To Stats Page