Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Rufus van de Kerke

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Zorgeloos

Mooie observaties. Uit eigen ervaring kan ik melden dat het grootvaderschap weer aanleiding geeft tot veel getob.
Het opgewekte “het zal mijn tijd wel duren” wordt vervangen door allerhande doem-gedachten… tot zij stralend komen binnenstappen.

» Posted By Rufus van de Kerke On June 12, 2012 @ 21:56

Duimen voor Ahmadinejad

Is niet een onderdeel van de morele calculus dat deze interventie van de geheime diensten vermoedelijk het enige is dat Netanyahu tijdelijk van een apocalyptisch bombardement op Iran kon afhouden? Dat Obama geen zin had in een nieuwe oorlog hielp ook een beetje maar de Republikeinen willen daar over een half jaar graag verandering in brengen. Zong niet Mc Cain al: Bomb Iran, bomb Iran?

» Posted By Rufus van de Kerke On June 01, 2012 @ 10:16

Is niet een onderdeel van de morele calculus dat deze interventie van de geheime diensten vermoedelijk het enige is dat Netanyahu tijdelijk van een apocalyptisch bombardement op Iran kon afhouden? Dat Obama geen zin had in een nieuwe oorlog hielp ook een beetje maar de Republikeinen willen daar over een half jaar graag verandering in brengen.

» Posted By Rufus van de Kerke On June 01, 2012 @ 10:13

Pijnlijk

Heeft iemand die Dibi wel eens iets anders dan banaliteiten te berde horen brengen?
Ik kan mij volledig vergissen maar ik vermoed dat men van plan was hem af te voeren van de nieuwe kandidatenlijst. Door zich op te werpen als lijsttrekker heeft hij zich verzekerd van de tweede plaats. Geen plaats of een lage zou nu als rancuneus worden gezien. Wel sluw dus als het om zijn eigen belang gaat – al loopt zijn partij er grote schade bij op.
Wat Sap betreft. Kunduz komt nog grotendeels op het conto van haar voorgangster. En het lenteakkoord was politiek behendig. En in overeenstemming met het politieke centrum waarin GL sociaal-economisch al jaren opereert.

» Posted By Rufus van de Kerke On May 23, 2012 @ 15:08

De gillende paus

Ik deel de emoties maar niet je analyse. Ik vrees dat je Wilders onderschat. Hij is verwerpelijk maar heeft al meermalen bewezen over een groot politiek talent te beschikken. Ik verwacht niet dat we al van hem af zijn.

» Posted By Rufus van de Kerke On April 25, 2012 @ 20:11

Onzin

Eens met de algemene strekking. Prachtig begrip trouwens: betrekkingsgesprek. Men doet maar naar hartelust op Facebook want dat hoef ik niet te lezen. Maar ik sluit mij aan bij degenen die in de bus liever niet op volle geluidssterkte in de betrekking betrokken worden.

» Posted By Rufus van de Kerke On March 21, 2012 @ 13:19

Samenhang

Ingrijpen in Syrie? Heikel.
Welk model moeten we volgen?
Model bloedige bezetting, gevolgd door smadelijke aftocht (Vietnam, Irak, Afganistan)?
Of model Direct smadelijke aftocht (Raegan in Libanon, Clinton in Somalie)?
En dan nog een peloton ongewapende Nederlanders naar Homs voor een herbeleving van Srebenica?

» Posted By Rufus van de Kerke On February 15, 2012 @ 10:51

Dick Waaijenberg

Nu weet ik wat er mis is met The girl with the dragon tattoo. De hackster/heldin is een evenbeeld van onze Karin S. Maar ze laten dat meisje op een motor rijden. Dat had natuurlijk een Canta moeten zijn.

» Posted By Rufus van de Kerke On January 26, 2012 @ 20:31

Welkom in uw toekomst

En wat moet dat arme varkentje er wel niet van denken?

» Posted By Rufus van de Kerke On January 10, 2012 @ 20:29

Plezier

Mooi, maar je moet jezelf wel weer eens het genoegen gunnen van een echt circus in levende lijve. Zo een TV gebeurtenis is toch maar een flauw aftreksel van de onmiddellijke ervaring van de geur, de goedkope glamour en aandoenlijke liefde voor de professie in een circustent met een kinderlijk bewonderend publiek.
Een van de vele genoegens van het grootvaderschap trouwens.

» Posted By Rufus van de Kerke On December 29, 2011 @ 19:36

Zielig

Karin,
Je hebt natuurlijk gelijk. Ik bezweek weer eens voor de verleiding van de leuke formulering. Het verkrijgen van euthanasie wordt voor ons mensen terecht niet makkelijk gemaakt en ten onrechte nog steeds veel te moeilijk. En de pil van Drion lijkt wel verder weg dan ooit.
Dit laat onverlet dat de dierenartsen waar ik mee te maken had in de afgelopen 40 jaar steeds politiek correcter zijn geworden. Maar dat is natuurlijk anecdotisch.

» Posted By Rufus van de Kerke On December 07, 2011 @ 21:04

Anders dan gewoonlijk heeft mevrouw Spaink de kern van het probleem volgens mij dit keer gemist. Dat veel mensen niet kunnen hopen op de zorg die in ons land beschikbaar is voor de huisdieren is een treurige werkelijkheid die min of meer onvemijdelijk is zodra wij onze verantwoordelijkheid voor onze huisdieren serieus nemen al blijft dat natuurlijk wringen.
Maar de man die bezwaar maakte tegen de kosten voor een doodziek vogeltje had een ander probleem.
Het is tegenwoordig naar mijn indruk moeilijker om euthanasie te verkrijgen voor een stervend huisdier dan voor jezelf. Je wordt door dierenartsen behandelt als een moordenaar wanneer je zelfs maar de suggestie durft te doen. En niemand kan mij uit het hoofd praten dat de financieen bij die morele verontwaardiging een rol spelen.

» Posted By Rufus van de Kerke On December 06, 2011 @ 19:35

«« Back To Stats Page