Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Marcel

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Beerput Nederland

Het treurigste is dat de reportage deels uit oud nieuws bestaat. We hebben van al die schandalen weinig geleerd. Even wordt het opgepakt door de media. Even reageren de burgers furieus en daarna gaat men over tot de orde van de dag.

» Posted By Marcel On December 14, 2017 @ 09:01

Ga stemmen!

“En natuurlijk helpt-ie niet bij de zetelverdeling, maar hij maakt de kiesdeler wel hoger – en dus ook de drempel voor heel kleine partijtjes. ”

Dit lijkt tegenstrijdig. Als ik (samen met veel anderen) blanco stem en daardoor een drempel zou kunnen doen veranderen, heeft dit invloed op de zetelverdeling. Een kleine partij zou dan bv. net geen zetel krijgen.

Dit is in tegenspraak met de uitspraak van rijksoverheid.nl dat mijn stem geen invloed heeft op de verdeling. Ik lees dit als “de verdeling wordt exact hetzelfde als wanneer je niet stemt”.

» Posted By Marcel On September 11, 2012 @ 18:02

Op zoek naar meer info over de laatste alinea kwam ik hier:

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkiezingen/vraag-en-antwoord/hoe-kan-ik-blanco-stemmen-bij-een-verkiezing.html

citaat: “Uw stem heeft dan, net als wanneer u niet stemt, geen invloed op de zetelverdeling.”

» Posted By Marcel On September 11, 2012 @ 14:45

Dik

Zo werkt het altijd. Bij ontwikkelingshulp moeten we er zelf beter van worden. Groene energie willen we wel in investeren maar het moet ons door besparing wel geld opleveren. Zo ook doet de levensmiddelenbranche mee met het noodzakelijke gezondheidsbewustzijn als het maar geld opleverd.

» Posted By Marcel On February 01, 2012 @ 08:46

De ballen in de kerstboom

Castratie onder de vorm van vasectomie is inderdaad een praktijk die steeds meer aan populariteit wint. Ook bij mij is de ingreep enkele jaren geleden uitgevoerd. Veel keus had ik niet, het moest gewoon van mijn vrouw. Ook de dokter die de ingreep heeft uitgevoerd, was trouwens een vrouw. De sterke groei van mannelijke sterilisaties is ongetwijfeld een duidelijk teken van de historische machtswissel die aan de gang is. Uit een onderzoek in Nederland is gebleken dat de beslissing tot vasectomie in 80% van de gevallen wordt genomen door de vrouw. De man legt zich bij deze beslissing neer. Het bewijst dat vrouwen de macht hebben overgenomen: zij zijn baas over de ballen van de man en als zij het beter vinden dat hij gecastreerd wordt, dan gebeurt dat. Van de kant van de mannen komt er geen verzet. Zij lijken hun onderwerping te aanvaarden en er zich bij neer te leggen dat het sterke geslacht nu de baas is.

» Posted By Marcel On May 22, 2010 @ 09:36

Landmark: ‘gek van geluk’

Goh … Wist niet dat ik in een sekte zat …

Ik heb twaalf jaar geleden het Forum gedaan en dit jaar opnieuw. Tussentijds een keer een telefoontje gekregen van Landmark of ik ergens wilde assisteren. (Ik wilde niet). Daarna nooit meer ‘lastig gevallen’.

Ik ging het Forum doen met een specifieke situatie die ik aan wilde pakken. Dat is gelukt. Wat ik extra kreeg is dat ik mij meer durfde te uiten (ik was iemand die veel praatte, met weinig vertelde wat er echt was). Meer zelfexpressie dus. Na een cursus. Van drie dagen.

Ik heb een aantal mensen uitgenodigd om een keer mee te gaan, zodat ze konden kijken of het wat voor hun was of niet. Sommige zeiden ja, anderen nee. Van degene die ja zeiden, zijn sommigen het gaan doen, anderen niet.

And that’s all folks. Maar ja, soms is het makkelijker om een tv-uitzending na te praten …

Marcel

» Posted By Marcel On November 20, 2007 @ 00:04

«« Back To Stats Page