Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Jesse

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Hollands Dagboek

Mens, wat ben je mooi.

» Posted By Jesse On June 04, 2012 @ 17:34

Why blame Jobs?

Great article. Thank you. Hopefully more people start writing about this. Is the remark about closed systems with a wink? If so: I doubt whether that will be understood by those who should read this. The rest of the article is very serious. The wink does not seem to ‘fit in’.

» Posted By Jesse On December 01, 2011 @ 10:20

Natte maand

Dat zo’n klokkenluider ontslagen wordt completeert het beeld in feite. Het illustreert hoe de bestaande bedrijfscultuur altijd nog ernstig faalt: de reflex is het heftig onderdrukken van ongewenste signalen. Bedrijfscultuur is erg moeilijk te veranderen. Er zijn denk ik nog heel veel speldeprikken nodig her en der.

» Posted By Jesse On October 04, 2011 @ 17:27

Wapenstilstand

Ik check altijd boekenkasten als ik ergens op bezoek ben of als die, zoals bij dit artikel, op foto’s staan. Bij u valt op dat u dubbele exemplaren heeft van sommige boeken. Kan jammer genoeg de titels op de ruggen niet lezen :)

» Posted By Jesse On July 16, 2011 @ 22:05

Candide en de tuin

Bestaat er werkelijk hardware waarmee je buiten kunt lezen zonder door spiegeling van het glas gestoord te worden? Ik bedoel dus echt lezen, uren, zoals dat met een boek kan. Ik ben bereid in de schaduw te zitten.

» Posted By Jesse On June 04, 2011 @ 12:57

Ondermijnend

@HenK: ik ken de IT wereld ook en soms zie ik het inderdaad net zo: ‘de geest is uit de fles; we houden het niet meer tegen’. Maar soms denk ik dat het tij toch gekeerd kan worden. Wat me hoop geeft, is dat soort acties als die man met die mitella. Of als een breach in het journaal komt. In mijn omgeving kom ik steeds meer mensen tegen – mensen, die geen verstand van security hebben – die zich ongerust zijn gaan maken. Die hun EPD bezwaar ook op de bus hebben gedaan.

» Posted By Jesse On December 14, 2008 @ 09:43

Waarheidscommissie

Om razend van te worden. Wanneer is de eerstvolgende demonstratie voor het Irak-onderzoek godverdomme!

» Posted By Jesse On September 02, 2008 @ 20:09

Verhuisd (intermezzo)

Gefeliciteerd met je nieuwe ‘huis’. Ik ben erg gecharmeerd van de eenvoudige layout.

» Posted By Jesse On August 25, 2008 @ 14:29

Vousvoyeren

Wilt U alstublieft niet zulke mooie stukjes schrijven? Straks wil ik die krant nog en ik kom uit Den Haag.

» Posted By Jesse On March 21, 2008 @ 00:03

Planet openbaart 2,5 miljoen klantgegevens

Karin: er zijn ook data-lekkages waarbij sprake is van zowel een strafbare ex-werknemer als een bedrijf dat onzorgvuldig is.

Vaak ontbreken goede maatregelen m.b.t. het mee naar huis nemen van data. Bovendien zijn er bij bedrijven zelden procedures in werking waarbij toegang van vertrekkende werknemers goed wordt afgesloten. Daarbij worden toegangscodes op veel plekken tussen collega’s gedeeld.

Dit geeft de ex-werknemer nog maanden of zelfs jaren de gelegenheid privacy-gevoelige gegevens te betrekken. Dat is heel zorgwekkend. Hoeveel mensen kunnen op dit moment bij mijn gegevens omdat ze in het verleden voor een bedrijf hebben gewerkt dat mijn gegevens heeft? Honderden, of meer?

Ik denk dat bedrijven daar een verantwoordelijkheid hebben, die over het algemeen niet genomen wordt. Ik pleit er dus voor de gevallen met de ex-werknemers goed te bekijken en soms ook op het lijstje te zetten.

» Posted By Jesse On January 22, 2008 @ 04:12

@Ron: Privacy is vooral noodzakelijk om de burgers tegen de staat te beschermen. Zonder privacy heb je geen democratie.

» Posted By Jesse On January 18, 2008 @ 04:09

Twee portretten

Beste Karin, wanneer is Profiel opgenomen?

» Posted By Jesse On January 03, 2008 @ 01:46

Een op tien Nederlanders verdacht

1,8 miljoen raadplegingen komt alleen dán neer op 10% van de Nederlanders, als elke raadpleging een andere persoon zou betreffen. Dat is natuurlijk niet het geval.

» Posted By Jesse On November 21, 2007 @ 16:09

Van angst naar les

@Karin over hard paaseitje. Volgens mij is dat een voorbeeld van een goede beschrijving voor vrouwen als ik die het nooit gevoeld hebben. Nuttig. Het vermindert tevens de angst, want zoiets is er wel of het is er niet. En zonder angst ga ik misschien ook gemakkelijker regelmatig checken. Ik kan op zoek naar iets kleiners dan een paaseitje om het in een vroeger stadium aan te treffen.

Was het zo hard als kiezel of iets minder hard zoals kraakbeen bijvoorbeeld? Je moet er natuurlijk ook wat gewoon weefsel omheen (of tussen het object en je hand) denken.

» Posted By Jesse On October 27, 2007 @ 12:21

Bonnetjes en vertrouwen

Mien: dat bonnetje controleer je en gooi je in een stembus. Bij hertelling nemen ze die bonnetjes. Dan komt de fraude uit.

» Posted By Jesse On January 16, 2007 @ 02:20

«« Back To Stats Page