Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Alex

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Exit GroenLinks

@ReinoutS, nee, ik ben niet trots op de taal- en spellingsfouten. Ik ben trots op het feit dat ik deel ben van een jonge, enthousiaste partij die zeker nog een hoop te leren heeft. Ik reken het mezelf aan dat ik niet de tijd heb kunnen vinden om het programma hierop door te nemen; zoals u waarschijnlijk wel weet heeft de partij het programma in uiterst korte tijd moeten voorbereiden, en de inhoud daarvan was op dat moment veel belangrijker dan een paar mogelijke foutjes (want laten we wel wezen, het zijn er nou ook weer niet *zo* veel). De partij wordt volledig gedragen door vrijwilligers, en bezit geen voltijdse medewerkers (iets wat hopelijk veranderd kan worden zodra we 1000 leden hebben, waarmee subsidie verkregen kan worden). Als u zich eraan stoort (en daarin ga ik wel mee), kunt u zich aanmelden als vrijwilliger en hiermee helpen.

Overigens vraag ik me wel af of u bijvoorbeeld het NRC hierop aanspreekt, aangezien zij er tegenwoordig ook een handje van hebben de 3e persoon enkelvoud met een stam+d te vervoegen.

Maar: we dwalen af.

» Posted By Alex On August 01, 2012 @ 12:01

Mevrouw Spaink,

allereerst wens ik u te danken voor het vertrouwen in een partij die, zoals eerder gesteld, inderdaad nog niets bewezen heeft – maar hopelijk de kans zal krijgen dit te kunnen doen. De partijen die ‘het bewezen hebben’ zijn naar mijn mening niet buitengewoon geslaagd in behoorlijk bestuur, dus opmerkingen daarover zou ik met een grote korrel zout nemen; er zijn niet voor niets 22 partijen die mee willen doen met de verkiezingen, me dunkt.

Ik geef u groot gelijk – ooit las en geloofde ik partijprogramma’s van Groenlinks. Ook ik heb me bezondigd aan stemmen op deze partij. Toen op een dag echter de kreet ‘klaar voor de toekomst’ werd neergezet, was het afscheid al ver achter me. De ‘Op weg naar de macht’ kop op het omslag voor – ik meen – Vrij Nederland was niet meer dan een bevestiging van vermoedens.

‘Package deals’ en ‘over je schaduw heenspringen’: is dat de politiek van vandaag? Wordt de toekomst echt gemaakt door souvenirverkopers op een tropisch marktplein? Of staan we dan op in het donker op een ijsbaan, met gladde zolen onder de voeten, dromend van die ene richting terwijl onze benen onder ons vandaag glijden naar elke andere mogelijke kant?
En ‘lijstverbindingen’? Hoe serieus kun je jezelf aankijken in de spiegel terwijl je dat mantra herhaalt? Kun je werkelijk een partij afrekenen op het feit dat ze geen ‘lijstverbinding’ aangaan? Waarom dan maar niet meteen 2-partijenstelsel?

Ook ik ben Piraat. Ons programma bevat taalfouten, spellingsfouten en veel open eindes. Ik ben er trots op!

(Oh, en mensen die ‘kwoot’ schrijven waar ‘quote’ hoort en ‘citaat bedoeld wordt, die neem ik niet serieus. Kom op zeg.)

» Posted By Alex On August 01, 2012 @ 10:55

Zorgeloos

mooi stukje
om het iets te relativeren (de stelling dat je slechts zorgen over de toekomst van de wereld hebt omdat je geen kinderen hebt)
ik heb wel (hele jonge) kinderen en ik zie er vreselijk tegenop dat ze er op een gegeven moment achter komen dat de wereld veel minder tof is dan wij ze nu wijs maken.
voor de zekerheid hebben we ook een kat…..

» Posted By Alex On June 12, 2012 @ 14:55

Pink Ribbon

Hi,

Ik heb net het volgende op het blog van pink ribbon geplaatst, ben benieuwd of ze het plaatsen.
Hallo,

Wat ik me afvraag : waarom staat de website van BVN in het jaarverslag van PinkRibbon? In 2009 voor 137000 euro als last opgenomen in de jaarrekening, daarmee is het schermen met “nauwe samenwerking” een beetje “wij van wc-eend….” etc. Doen jullie dit express?

Sterkte en succes,
Aka Alex

waarbij BVN staat voor de borstkankerverenigingnederland, als ik goed geinformeerd ben.

Ben overigens wel van mening dat een club moet bestaan voor de bewustwording en dat doen ze in principe wel goed. Nog beter als alle kosten worden gedragen door merken en BN’ers zelf.

…..

» Posted By Alex On November 18, 2011 @ 21:14

Een halve eeuw

Gefeliciteerd!

» Posted By Alex On January 31, 2008 @ 17:42

Poppers, of de behoudzucht der dames

Ik laat mijn vrouw tijdens het vrijen regelmatig snuiven, ze is al een heet dondertje maar wanneer ze een paar maal aan het flesje heeft gesnoven is elk voorstel voor haar ok.
Ik zelf vindt het enorm geil hoe zij zich gedraagt tijdens het spel terwijl ze bij de klok van de regelmaat stoned is.

Echt een wilde aanrader.

Super geil

» Posted By alex On February 09, 2012 @ 20:14

Landmark: ‘gek van geluk’

YES YES YES! Ik zit bij een sekte! Hoera, doe de vlag uit. En zo worden we in een hokje geknald, omdat het niet begrepen wordt. Dat klopt ook; iemand kán dit niet begrijpen, als je het niet ZELF GEDAAN hebt. Geweldig die discussie tussen Joan en Mien; ik wist van tevoren dat het nergens heen zou leiden. Ze spreken niet dezelfde taal. Mien, als je het wilt weten wat het is, doe het dan gewoon. Het is niet uit te leggen, dus als je het echt weten wilt: GA!

Alles wat je hier op dit forum leest, op stelling.nl en weet ik waar allemaal nog niet. Het maakt niet uit. Laten de mensen die geen training gedaan hebben maar discussieren. Dit is een strijd die nergens (letterlijk!) over gaat.

Lees het boek van Eckhart Tolle “NU”, maar eens. Daarin wordt de reden en de strijd waar ik het over heb, het waarom, duidelijk uiteengezet.

Leef!
Alex

» Posted By Alex On April 21, 2008 @ 00:04

«« Back To Stats Page