Een halve eeuw

Vandaag ben ik 50 geworden. Een halve eeuw, dat klinkt als een heleboel.

En ik doe er lekker niks aan behalve dat ik vandaag het mooie zwarte pak met een dun zilver streepje aantrek dat ik van mijn ouders cadeau heb gekregen. En morgen zet ik voor mij en mijn meisje een fles champagne koud.

 

 

Author: Spaink

beheerder / moderator

37 thoughts on “Een halve eeuw”

 1. Gelukwens. – Je gaat een beter leven in. – Vier feest.

  ‘\^_^/’

  Het komt tóch nog allemaal goed. – ‘\~_~/’ – straight on don’t look back

 2. Mooie gelegenheid om, bijvoorbeeld, een Profiel aan je te wijden. ;-)

  Gefeliciteerd Karin en nog vele gelukkige en zo gezond mogelijke jaren toegewenst. Veel plezier met pak, champagne en meisje !

  Met vriendelijke groet,
  Henk.

 3. Proficiat Karin!

  Een van mijn zussen, een dag ouder dan jij, heeft de gelegenheid aangegrepen om een groots feest te geven – “ik ga toch nooit trouwen & krijg geen kinderen”… ‘t Is waarschijnlijk bij uitstek de leeftijd om je verjaardag helemaal zo te vieren zoals je zelf wilt.

  Je zit vast al aan de champagne samen met je lief, heel fijne avond!

 4. Karin, van harte meid! Nog heel veel gezonde jaren gewenst! Zodat er nog veel mooi-zinnige columns bijkomen! Liefs!

 5. Alsnog gefeliciteerd! Wat een jaren om op terug te kijken! Een ding is zeker het is en was nooit SAAI (al zou je soms wensen dat t een beetje saaier was ;-) ) Ik wens je nog veel gelukkige jaren, zo goed mogelijke gezondheid en vooral veel genietmomenten!

  Liefs, Mien

 6. Mijn broer is over een paar dagen jarig; en zag een kaartje:
  *Hoe grijzer, hoe eigenwijzer*.
  en hij is 5 jaar JONGER dan jij ;-))

  – sorry ;-)

 7. Interessante foto pag 2 Kerstspecial Trouw vandaag. – ‘\°_°/’ – Groet, en beste wensen voor het nieuwe jaar.

 8. Karin, van harte gefeliciteerd !!! Je hebt de nodige hordes genomen maar je hebt die 50 toch maar mooi gehaald. Op deze manier wordt de 60, 70 en 80 ook bereikbaar toch? Wat zeggen ze ook al weer altijd? Begint het leven bij 50 ??? Nouja,… zal wel…..

 9. Dees, tachtig worden hoeft voor mij niet, da’s eerlijk gezegd meer een schrikbeeld dan een wens. Op die leeftijd raak je gaandeweg alleen en zijn er teveel doden om je heen. Zeventig vind ik mooi zat, en dank je voor je goede wensen :)

 10. Karin, toen mijn opa 80 werd, zei ik tegen hem: “Goh, opa, nu bent u toch wel heeeel erg oud.” Waarop mijn opa zei: “Ja, oud, nouja, ik kaart met mensen en die zijn 90 en dat is pas echt oud.” Hij was fit, gezond, woonde nog met oma zelfstandig. Een paar jaar later kreeg ie een hartaanval terwijl ie de auto uit de garage haalde…. Mooiere dood kun je je niet wensen toch? Laten we maar hopen dat je er nog lang in behoorlijk goede gezondheid zult zijn en dan maakt het niet meer uit of dat 70, 80 of 90 is….. Ik geniet van je columns, van je blog en van je aanwezigheid op de Amazones. Frisse geest, scherpe pen, mooi mens… Ik hoop nog lang van je te kunnen genieten en ik ben aanzienlijk (hihi) jonger dan jij. Als jij 80 bent, ben ik 67 en dan wil ik nog steeds je columns lezen en van je wijsheid profiteren !!! Deal ??

 11. Staat toch mooi in Trouw of niet? Niets van te zeggen, ziet er keurig uit. Geen zorgen. En nu naar bed, slapen, oogjes toe. Over een paar dagen komt weer een heel -goed- nieuwjaar. Groet, Jules. – ‘\^_^/’ – Mag toch wel worden gezegd? Of dat óók al niet. Tegenwoordig mag niks meer tegenwoordig. Wat een wereld.

 12. Hm………………………….. De tekening hier van de taart had de foto van jezelf moeten zijn in het zwarte pak met de zilveren lijntjes. Bedoel ik vakmatig maar te zeggen. Begrijp je wel?

  ‘\°_°/’

  Hm…………… Al het andere is niet belangrijk.

 13. *zingt* “500 years, who am I, I’m just a vampiiiiiire!”
  Oeps, foutje, dan maar een 50 jaartjes ouwe vampire.

 14. Dank voor alle felicitiaties maar nu is het wel mooi geweest – ook al omdat hier ineens allerlei mensen posten die ik nog nooit heb gezien en die achter/onder hun naam een url hebben die me doet denken dat hun gelukwensen een vehikel zijn voor advertenties…. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.