Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By patrick

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Mauwen over ‘segregatie’

Dit is een heel onnozel artikel. De Covid mRNA en DNA gen therapieën zijn totaal anders dan de DKTP enz. vaccins. Een klassiek vaccin is gebaseerd op verzwakt pathogeen. De Covid vaccins injecteren genetische instructies die ons eigen lichaam aanzetten tot productie van het S-proteine waarop dan het immuunsysteem reageert.

Geen idee waarom je denkt dat je hierover moet schrijven, je hebt je totaal niet geinformeerd.

Elk vaccin, elke ziekte, elk risicoprofiel is anders, het is totaal onmogelijk die onderling te vergelijken.

» Posted By Patrick On September 15, 2021 @ 14:51

Tabakstaks

Mooi stukje Karin.

Deze kan je er wel inhangen. Die fijne WHO meeting had ook nog een klein kostenplaatje:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2808294/Champagne-caviar-salmon-carpaccio-talk-Ebola-World-Health-Organisation-spent-1million-lavish-conference-hosted-Putin-number-infections-passed-10-000.html

» Posted By Patrick On October 30, 2014 @ 14:07

Hou ‘s op met dat roze!

@Just-in 67
Reiki op afstand geven heeft meer met de afwezigheid van gedachten te maken.

Commentaar “Jomanda”en @Spaink 69 ;
Er zit een verschil tussen positief denken of een Reiki Behandeling ontvangen. Het eerste moet je alleen zien te bewerkstelligen en daar gaat een lange weg mee gepaard, het tweede krijg je aangeboden en uiteindelijk zal jou eigen lichaam bepalen waar de Reiki energie het meest nodig is.

Ik kan geen herstel van kanker of enige andere aandoening garanderen, en daarin verschillen we overigens niet van de westerse medici trouwens …

Behandelingen geschieden onder de beroepscode van Reiki Ryoho die nadrukkelijk vermeld dat wij geen vervanging zijn voor medische behandeling, en ik in sommige gevallen zelfs weiger te behandelen als er geen dokters advies/diagnose/controle blijkt te zijn (geweest).

In de U.S.A. zijn er veel Reiki behandelingen in ziekenhuizen om de effecten van chemotherapie te verzachten voor de patiënten.

Misschien dat HOE we denken ook voor een groot deel cultureel bepaald is.
We hebben een typisch behoudende en calvinistische Nederlandse uitspraak;

“Eerst zien, dan geloven”

ten opzichte van de denkwijze van de mensen in de U.S.A. “het land van alle mogelijkheden” die eerder zeggen;

“Als ik er in geloof, dan krijg ik het te zien”

» Posted By Patrick On October 11, 2012 @ 11:21

Het begint een mooie discussie te worden en ook ik zie dat mijn eerste commentaar aanvulling behoeft. Mijn eerste stelling is eenzijdig en vooral gericht op het deel in het artikel waarbij de FondsenWervers ter discussie staan. Dat ik niet achter die methode sta, mede met Karin, is duidelijk.

Wat niet duidelijk is overkomen, c.q. is weggelaten door mij is mooi verwoord door Janus (Post 46, en duidelijk “point taken” in post 47 van Janus)

Ik zie wel degelijk de waarde in de manier van denken – Als je je je bewust bent van je HUIDIGE situatie en hoe je DAAR mee om kan gaan dan kan je inzicht verwerven, accepteren en mogelijkheden zien die je dan eerder zal bereiken. Het zal je lichaam en geest positief beïnvloeden, hetgeen ver kan doorwerken in je gehele systeem voor nu en de toekomst. ((Leven in het Nu) ik probeer bij zweverige teksten weg te blijven en voorbeelden aan te halen )
Het tegengestelde is dat je in oude patronen denkt, aan negatieve gebeurtenissen blijft hangen, jezelf verlamt door onwerkelijke conclusies en voorspellingen aan je zelf te geven voor de toekomst. Dit verlamt en je hebt meer kans dat je negatieve ” wensen ” uitkomen.
– Samengevat –
“Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg”
“De gedachte die je de meeste aandacht geeft zal ook het meeste groeien”
kortom je “maakt” je eigen leven nu en voor de toekomst.

Dit alles neemt niet weg dat die manier van denken vanuit jezelf dient te komen en je het moet voelen voordat je het kan omarmen. Voor diegene die dat niet zien zitten is het een heel erg moeilijk te bevatten, beledigend verhaal, een schuldige aanwijzen die eigenlijk een slachtoffer is (of esotherisch; is geworden),
die niet een knopje om kan zetten wat hij/zij niet ziet.

En dan kan ik een opmerking “…krijg de tyfus” van Karin begrijpen en vind ik de opmerking van Tartarus in post 48 erg duidelijk voor de groep mensen die nog niet op een meer spirituele reis door hun leven zijn gegaan / of willen:

Pieter van den Hoogenband omschreef het briljant!:
“Een mindere kant van de filosofie van Armstrong is dat hij bij de strijd tegen kanker het accent op het overwinnen van de ziekte legt. Het is een zaak van winnen of verliezen. Met andere woorden: degenen die het niet redden, zijn eigenlijk ‘losers’…”.

Ik ben blij dat ik als Reiki Practitioner mensen met diverse lichamelijke en geestelijke “uitdagingen” mag helpen om pijn en effecten van behandelingen te verminderen en soms zelfs geheel weg te nemen. Ik doe dit met een twee voeten op de grond aanpak die gestoeld is op wijsheden die in lijn zijn met de Reiki beginselen, en daaruit ook begrip en respect heeft voor andere meningen.

» Posted By Patrick On October 10, 2012 @ 12:53

Bedankt voor je heerlijk verfrissende mening! Onheil over de gotspe die poen en zieltjes winnen over de rug van de zieken. Ze appelleren dat je je zieltje kan afkopen met een bijdrage aan een gala weekje of product wat dan van jou geld gaat sponsoren zogenaamd in de naam van onderzoek. Alleen dat is al ziek makend idd!! Big Hug Karin!!!

» Posted By Patrick On October 09, 2012 @ 16:40

Druk op de knop

Ik ben overtuigd. Bij de volgende verkiezingen zetten we een formatiecomputer in! Niks meer zes maanden wachten op een nieuwe regering, meteen uitsluitsel!

» Posted By Patrick On September 18, 2012 @ 14:22

Handje contantje

Naast de privacy aspecten is er ook nog het “gevoel voor geld”. Wanneer je een betaling doet, dan doet deze “pijn”. Deze betalingspijn is bij contant geld sterker dan bij giraal geld. Mensen zijn hierdoor ook eerder geneigd meer uit te geven. Win-Win situatie voor de banken en winkeliers dus. Want de mensen zullen ook eenvoudiger meer uitgeven dan men heeft. Het is eenvoudig te zien dat je fysieke geld op is, maar wanneer je betaald zonder iets fysieks kwijt te zijn is het minder eenvoudig in de gaten te houden of je misschien door je “pot met geld” heen bent en dus in de min gaat. Mensen zullen dus sneller in het rood komen te staan en eventueel hierdoor in problemen komen.

» Posted By Patrick On May 01, 2012 @ 15:57

Stiekem

Proficiat Karin, wat gaaf dat je je (belemmerende) gedachtes de baas bent geworden en weer helemaal kan stralen en genieten! Een mooi en inspirerende column waar veel mensen kracht uit kunnen putten. De helft van de slokjes champagne mengen met tranen en de andere helft met de zonnestralen van dromen en je mooie toekomst! L’Chaim

» Posted By Patrick On March 13, 2012 @ 17:48

De benenwagen

Karin, je doet Canta en onze held Waaijenberg alle eer aan, ga vooral lekker verder met wat jij zo goed doet, wij genieten van beide!

» Posted By Patrick On January 17, 2012 @ 20:49

De ballen in de kerstboom

Ik ben als getrouwde man heel geinteresseerd in dit onderwerp. Mijn vrouw en doen het niet vaak met elkaar omdat mijn vrouw geen zin er in heeft. Ik wil haar niet teleurstellen door mijn aandrang en behoefte. Een castratie is dan ook voor mij een realistische optie.

» Posted By patrick On January 26, 2010 @ 12:45

«« Back To Stats Page