Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By mark

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Statement over Arjen Kamphuis

Waarom zo cru? Het is net alsof je ergens de pest over in hebt maar niet precies zegt wat het is, of lees ik slecht … Ancilla is misschien wat radicaal, maar het gevecht dat ze voert is hoognodig en er zijn al veel te weinig mensen die er überhaupt aan beginnen.

De aanval op privacy komt van alle kanten. Voor verklaringen hoef je geen conspiracy theorieën te verzinnen, die doen de zaak inderdaad meer kwaad dan goed, maar ik heb sympathie voor vrijwel alle mensen die (soms op hun eigen manier) deze uphill battle voeren en ze hebben mijn steun, voor wat het waard is.

» Posted By Mark On July 02, 2022 @ 12:29

Deal

Ik kan nergens vinden dat Litouwen grootproducent is van tabak. Is er een bron voor die bewering?

» Posted By Mark On November 28, 2013 @ 13:34

De weelderige en de weduwe

Ik ken Karin en Chris helaas beide niet… Maar wat een ontroerend verhaal, wat een liefde, sterkte en een vriendschap. Mooi dat jullie met positieve energie een dergelijke bijzondere wending hebben weten te geven aan jullie leven en band. Bijzonder veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit verlies.

» Posted By Mark On February 16, 2013 @ 13:27

Pink Ribbon in cijfers

Is het nou zo dat die ‘geoormerkte’ inkomsten zowel bij KWF als bij PR in de boeken staan als inkomsten? En is het nou zo dat deze bedragen in beide organisaties gebruikt kunnen worden om die maximale 24% overhead van het kantoorhouden van de organisaties te berekenen? Op die manier kan dat ingezamelde geld aardig vaak gebruikt worden…

» Posted By Mark On November 20, 2011 @ 17:26

Ogen

Wat een discussie… mijn moderne geschiedenisdocent denkt dat er nog heel veel tijd overheen gaat, wil daar een eind komen aan de oorlog! Oordelen vind ik lastig, misschien omdat ik me er eerst meer in moet verdiepen!!

» Posted By Mark On January 13, 2009 @ 10:31

De Key graaft bij de Kamer van Koophandel?

Beste Karin,

Heb je al wat gehoord op je klacht, ik ben (ook als huurder van De Key) zeer benieuwd naar de reactie!

» Posted By mark On November 28, 2006 @ 17:52

«« Back To Stats Page