Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By jolanda

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

De laatste sigaret

Sjeeeeeusssss…………. wat een haantjes!

» Posted By Jolanda On June 02, 2016 @ 19:07

Janus (41) als jij iets niet snapt wil dat niet zeggen dat het niet goed is hoor. Andere mensen, andere meningen. Probeer je eens in ander te verplaatsen.

» Posted By Jolanda On May 28, 2016 @ 17:17

Janus 30 Ook al is het een gat in de markt, het is een fantastisch gat in de markt. Al die mensen die overstappen op een esig zijn veel en veel beter af, dan wanneer ze nog gewoon shag of sigaretten zouden blijven roken. En wat Karin zegt inderdaad: er zijn heel wat rokers die steeds minderen met nicotine of zelfs stoppen. Nou mooi toch? Wie er ook wat aan verdient kan mij niets schelen. De esig is een stap in de goede richting.
Zelf behoor ik tot de dampers die begon met 12 mg nicotine en nu op 3 mg zit, net als mijn man en een stel kennissen idem dito. Wat wil je nog meer:-))

» Posted By Jolanda On May 27, 2016 @ 15:56

Janus (25), stel dat je 100 kilo moet afvallen en je ben eindelijk 95 kilo afgevallen?!! Zou jij dan ook niet een complimentje willen hebben?
Nou ik wel….. als je dampt – na zoveel jaren verslaafd te zijn geweest aan sigaretten – is dat dus die 95 kilo die je bent kwijtgeraakt. Buiten het feit dat je 500 schadelijke stoffen minder inademt, ben je gewoon een stuk gezonder en een stuk gezonder bezig. Dus de e-sigaret is gewoon een heeeeeeel goed alternatief en daar gaat het om! En als je het nu nog niet snapt, dan wil je het gewoon niet snappen; neem dan maar een zigaaaartjeeeeee………….

» Posted By Jolanda On May 26, 2016 @ 21:15

Janus, er is bij jou duidelijk iets niet goed gegaan. Je bent gestopt met roken maar de stress druipt van je berichten af. Als ik jou was zou ik weer gaan roken of nog beter………….. dampen:-))))))))))

En Henk EN Janus: als jullie bang zijn voor de toekomst, moet je ook eens denken aan alle troep die we overal eten of te eten krijgen. Overal zitten gevaarlijke stoffen in. Of mensen die in een gevaarlijke omgeving werken. Of de smog in de steden. Dat geldt voor iedereen. Een damper is voor niemand gevaarlijk, hooguit alleen iets voor zichzelf, maar laat de damper daar zelf over oordelen; dat hoeven jullie niet te doen.

» Posted By Jolanda On May 26, 2016 @ 14:01

Na 46 jaar intensief gerookt te hebben, ben ik 3 maanden geleden patsboem overgestapt op e-roken. Ik wilde dat ik dat 46 jaar eerder had kunnen doen! Ik raak nooit meer een sigaret aan. Rook nu nog maar 3 mg nicotine en ik minder nog steeds. Fantastische uitvinding! Ik raad het iedereen aan. Heerlijk, ontspannend en 95% gezonder dan echt roken. Het huis stinkt niet meer, en ik ook niet. Moest vandaag naar het ziekenhuis, en daar wordt – hoera – je als je e-rookt niet meer als roker gezien:-))

» Posted By Jolanda On May 25, 2016 @ 22:00

Dag schat

Lieve Karin,

Heel veel sterkte .
Ik ben er helemaal stil van.

» Posted By Jolanda On February 11, 2013 @ 12:36

Koningin m/v

Willem Alexandedr heeft ook ooit eens de woorden gesproken dat ie 30 April in ere zou houden als eerbetoon aan zijn oma.
Nu zie je al wat zijn woord waard is door de nationale feestdag te verplaatsen naar 27 April.
Slap hoor

» Posted By Jolanda On January 30, 2013 @ 14:32

Hou ‘s op met dat roze!

You make my day, heel erg bedankt voor dit stuk, Karin. Ik ben dankbaar dat jij de new age maffia aan de kaak stelt. Ik vind het vaak ongelofelijk hoe bijna iedereen eraan mee doet. Jij bent een van de weinigen die er tegen in het verweer komt, en op een super rake manier. Opluchting!

» Posted By Jolanda On October 09, 2012 @ 15:28

De gillende paus

Wat ik absoluut niet kan begrijpen is dat Rutte zich prettig schijnt te voelen bij de SGP.
Hoe kun je je als liberaal nu vindne in een partij waar geen vrouwen in mogen?
De opmerking van Ester Ouwehand gisteren was geweldig.
Op de opmerking van van der Staaij dat de SGP gisteren 94 jaar bestond zei ze”gefeliciteerd volgend jaar feest 95 jaar SGP hopelijk met vrouwen”

» Posted By Jolanda On April 25, 2012 @ 15:00

Renaissance

Ik erger me niet alleen aan de “in verkeerde volgorde uitgezonden” series maar ook aan de vaak slechte ondertiteling.
En wat HBO aangaat…veel is goed maar Luck is echt niks (en niet alleen omdat er tijdens de opnames 3 paarden overleden zijn)
Ook ik kijk liever series dan films en ik baal er zo van dat series hier vaak pas lang nadat ze in de VS op tv kwamen hier te zien zijn en dat ze ook zomaar stoppen met een serie.
Of hem iedere keer op een andr tijdstip uitzenden, en dan vinden ze het gek dat de kijkcijfers dalen!
En dan nog even een opmerking over Game of Thrones…..allemaal geweldige acteurs in een geweldig verhaal……….mag voor mij nog heeeeeeel lang doorgaan!

» Posted By Jolanda On March 29, 2012 @ 17:11

Stiekem

Lieve Karin,

Meis….heb je verhaal met tranen in mijn ogen gelezen.
Geniet van je champagne, toast op jezelf, je leven en alles wat je nog voor je hebt…….je hebt het zo verdiend……..
PROOST!!!!!!!

» Posted By Jolanda On March 13, 2012 @ 22:25

Dus toch Donner

En dan ook nog het lef hebben om tegen een journalist, die al eerder meldde dat “Donner het zou worden” te zeggen dat ie uit zijn “nekhaar” kletst!
Donner is een arrogante man en volgens mij zou ie het liefst zien dat we in een dictatuur zouden leven

» Posted By Jolanda On December 21, 2011 @ 22:46

Atheïsten zijn stoerder

iedere keer die EO op de televisie, waar je ook kijkt, word meer en meer dit sentimentele zielige gezwets op deze zender

» Posted By jolanda On February 04, 2009 @ 03:13

«« Back To Stats Page