Statistiek

Comments Posted By Pieter

Displaying 61 To 74 Of 74 Comments

Verbod op gezond

Volgens mij is het verbod er puur om kinderen geen kennis te laten maken met een verschijnsel dat op roken lijkt.
Natuurlijk kunnen ze beter ‘vapen’, maar het doel is natuurlijk om ze helemaal niet met iets van sigaretten in aanraking te laten komen of eraan te laten wennen. Want bij het stoppen met roken is niet de nicotineverslaving het probleem, maar het afleren van de gewoonte.

Alle andere reacties zijn van mensen die dankzij dat apparaat van het roken zijn afgekomen, maar die argumentatie is totaal niet ter zake en doet er dus niet toe.
Het doel is het voorkomen van het beginnen met roken. En dan is er naast een rookverbod voor jongeren ook een verbod op rokerijgelijkende artikelen nodig.

» Posted By Pieter On September 27, 2013 @ 22:07

In de wolken

klik op mijn naam en je komt op de website van waar ik mijn elektronische sigaret weg heb.

» Posted By pieter On September 29, 2013 @ 17:35

Internet overal

Waar ik als mechanicus het meest van baal is, dat ik steeds minder zelf kan oplossen. Je kunt soms niet eens meer toe met het vervangen van een onderdeeltje, maar moet een opgeleide (elektro)technicus inhuren om een compleet ‘unit’ te vervangen.
Laatst een heftige ruzie daarover gehad in de garage. Dat ook de kennis van mensen afneemt, omdat ze kijken wat de computer over de motor te zeggen heeft en ze niet eens meer iets kunnen regelen met het aandraaien van een regelschroefje.

De machine heeft niet meer macht, maar ik raak wel steeds meer de macht over mijn machines kwijt.

» Posted By Pieter On February 22, 2013 @ 17:18

Stemfraude

@Reinoud. *LINK*
Ha ha, goede satire is altijd leuk.

» Posted By Pieter On November 08, 2012 @ 00:05

Hyperrealistisch

Je hebt gelijk dat je het nieuws prima kan volgen via Twitter. Maar ik hou er niet zo van om de godganselijke dag achter nieuws aan te (moeten) jagen. Waarom moet ik zo ontzettend actief instellen wie of wat ik nou weer moet volgen? Dat is al een opgave op zich.
Ik prefereer de samenvattingen op de journaals. En daarnaast bepaal ik zelf wel wat ik wil volgen op Twitter. En dat zijn nou juist die dingen die de journaals niet behandelen.

» Posted By Pieter On October 30, 2012 @ 17:48

Censuur door Viva

Het stukje staat, met een nieuwe titel, weer on-line bij Viva: http://www.viva.nl/2012/10/17/door-het-woud-van-rinkelende-geluksarmbandjes-leonieblog/

» Posted By Pieter On October 17, 2012 @ 16:49

Hou ‘s op met dat roze!

Karin heeft gelijk dat de commercie opportunistisch speelt met kanker of welke ziekte dan ook.
Opportunisme speelt überhaupt met ons. Dus ook de super commerciële medicijn- en gezondheidsindustrie.
Wat leert ons dat? Dat we kritischer mogen kijken naar onszelf. En niet afhankelijk hoeven te zijn. Al dat sociaalwenselijk mee geblaat is ook afhankelijkheid. Als jij je bewust durft te worden van je eigen lijf, is de noodzaak van je kanker verdwenen. Wanneer durf jij te gaan kijken in jezelf?

Pieter
Natuurgeneeskundige

» Posted By Pieter On October 23, 2012 @ 15:53

Eigen schuld?

We zijn niet de enigen die dit denken. Steve Jobs schijnt het zelf ook te hebben gedacht toen het te laat was: http://www.hln.be/hln/nl/11376/Steve-Jobs/article/detail/1337096/2011/10/21/Biograaf-Steve-Jobs-had-spijt-dat-hij-kanker-niet-eerder-liet-behandelen.dhtml
De vraag van Karin zou aangevuld moeten worden met de overweging wanneer je mensen tegen zichzelf in bescherming zou moeten nemen.

» Posted By Pieter On November 29, 2011 @ 15:44

Pink Ribbon in cijfers

Off topic, maar u gebruikt punten en komma’s in de getallen verkeerd om en soms door elkaar.

» Posted By Pieter On November 21, 2011 @ 16:22

Facebook dwang

@Spaink (15.38) Gisteren telefonisch contact gehad met een redacteur van de L.C. Zij willen geen scheldkannonades meer op hun site. Ik kan daar nog wel in meegaan. Maar ze dwingen nu de lezers/bezoekers van de krant om zich te laten registreren bij Facebook.

Als abonnee van de papieren krant heeft iedereen ook de mogelijkheid om de web-editie van de LC te lzen. Mijn argument m dan aleen de abonnees via deze weg de mogelijkheid tot reageren te bieden, vond de redacteur “nog niet veilig genoeg” Dat is toch wel een gotspe!

Ik ben dan ook niet op mijn besluit terug gekomen. het abonnement is beëindigd.

» Posted By Pieter On November 04, 2011 @ 13:12

Ik wil graag iets aan de orde stellen, verband houdende met deze Facebookdwang, Sinds 1 november heeft de Leeuwarder Courant ook deze real name policy ingevoerd. Lezers op de website van de krant kunnen vanaf nu alleen nog reageren wanneer ze een account hebbenbij Facebook.
Ik zit niet bij Facebook en ga niet bij Facebook, en kan nu niet meer bij die krant inloggen en/of reageren.
In hoeverre strookt dit beleid van de Leeuwarder Courant met het journalistieke principe van integriteit, vraag ik me af. Die krant verkwanselt nu dus – indirect – lezers/abonneegegevens aan Facebook.
Mijn abonement op de paieren Leeuwarder Courant heb ik direct opgzegd. Ik zou eerst wel eens willen weten hoe de journalistiek, hoe de media hier tegenover staan. Moet een krant zomaar overl me in zee gaan, terwijl je magverwachten dat ze weten hoe – op zijn zachtst uitgedrukt – slordig Facebook met de privacyregels om springt.

» Posted By Pieter On November 03, 2011 @ 08:56

Blijf van mijn boeken af!

Goed stuk TEGEN de werkwijze van BREIN.
Wat ik alleen nog niet vind is een verdienmodel indien er geen kopieerbeveiligingen zouden zijn.
Het zou prachtig zijn als alle media (boeken, muziek, beeld) in een open formaat op internet komen en vrij gebruikt kunnen worden.

Maar waar verdient de auteur/ongwriter/fimer/fotograag dan zijn brood mee?

» Posted By Pieter On April 14, 2010 @ 16:51

Handje contantje

geld macht
al jaren filosofeer ik over een wereld zonder bovenstaande
heel wat economischer met onze huidige technologieen hoeft niemand in armoede te leven en zaten we nu niet met een massa met repressiegedachten opgescheept iedereen wil graag vredig leven met een dak boven zijn hoofd dat kan alleen als we alles gratis in liefde voor elkaar doen we zijn opgevoed met repressiegedachten het wordt tijd dat we dat eens loslaten zodat de machtigen der aarde kunnen verdampen in de zon
met vriendelijke groet ook namens god mijn vader

» Posted By pieter On March 29, 2010 @ 11:44

Rumoer rond Scientology

Geloof dat ik ook maar eens kom demonstreren.

» Posted By Pieter On February 07, 2008 @ 09:59

 Page 3 of 3  «  1  2  3 
«« Back To Stats Page