Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Herman

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Naargeestig nonchalant

@edwin Ja maar hullie doen het ook. Jij bent af. Dat soort schoolpleinruzie-argumenten heb ik veertig jaar geleden al achter me gelaten. Heb je over dit concrete voorbeeld iets te melden behalve iets wat begint met “ja maar hullie”?

Anders wacht je maar tot het volgende speelkwartier.

» Posted By Herman On January 31, 2018 @ 18:08

@Daan

Alinea 1: Ik zie geen enkel verschil tussen het doodschieten van hem of een situatie waarin jij wordt doodgeschoten. Ik ken je niet, dus zal je in jouw geval wel het doelwit zijn geweest, ik weet het niet, maar ga net als jij ervan uit dat tot het tegendeel bewezen is uit een eventueel onderzoek, dat het best wel eens een afrekening kan zijn in het criminele circuit. Precies hetzelfde als jij nu doet dus.

Alinea 2: De politie, die aangeeft dat hij niet het doelwit was, maar dat er gericht gezocht werd naar een ander die overigens ook neergeschoten is.

Alinea 3: Jij-bak. is te makkelijk. Dit was geen Antifa actie maar een criminele afrekening waarbij een onschuldige Marokkaan (In dit land ben je onschuldig tenzij anders in rechte bewezen) omkwam en waarop gelet hun tijdlijn en overige tweets aanhangers van PVV en FvD juichend reageerden. Daar ging de column over. Nu aankomen met een slap “ja-maar-hullie-doen-het-ook-verhaal” is een zwaktebod en slaat ook qua inhoud de plank volledig mis.

Misschien kun je je beter afvragen waarom je de behoefte hebt partijen te verdedigen die kennelijk erg aantrekkelijk zijn voor dit soort lieden en of je daar qua gedachtegoed dan wel bij wilt horen.

» Posted By Herman On January 31, 2018 @ 16:37

@ Daan Mocht jij onverhoopt doodgeschoten worden, dan moeten we er dus voorlopig maar van uitgaan dat het een criminele afrekening betreft en je eigen schuld begrijp ik van je. Tenzij later uit onderzoek blijkt dat het een afgeketste kogel was, maar tot die tijd beschouwen we je dus geheel terecht als crimineel en gaan met z’n allen los op twitter om te juichen. Zoiets?

Overigens is al lang gebleken dat deze jongen niet het doelwit was en niet bekend was bij de politie. gewoon een jonge jongen die stage liep. En ik heb ook de twitterreacties gezien.

En ook ik heb de vlaggetjes achter de namen gezien. En ik heb ook op hun tijdlijn gekeken. En het was geen gemêleerd gezelschap van alle politieke partijen. Het was PVV- en FvD-aanhang. Daarmee is niet gezegd dat alle aanhang van die partijen zo is, maar wel dat het gedachtegoed van die partijen kennelijk heel aantrekkelijk is voor dit soort types. Want aan de linkerzijde ben ik deze reacties niet tegen gekomen.

» Posted By Herman On January 31, 2018 @ 15:20

De tijd van ophitserij

Karin, je hebt journalistiek zeker je sporen verdiend, en ik sympathiseer zeker met je, ik sta pal voor je strijd tegen sektes of de vreemde zaken bij Pink Ribbon, maar in deze zaak sla jij de plank mis.
Waar zijn je feministische principes gebleven? De islam is er vooral voor de islamitische man. De vrouw, de homo en de ongelovige hebben de status van een aap of varken. En het is een nogal onhebbelijk geloof: wie zich niet bekeerd, moet dood. Zo staat het in de Koran, het woord van God. Discussie is er niet, God is onfeilbaar , en zo zijn woord.
Je kan veel over de PVV zeggen, maar het zijn zeker boekenliefhebbers, en ik snap er niets van dat die boeken niet vaak door linkse intellectuelen gelezen worden. Geert zelf, Fleur Agema, Marin Bosma hebben prima boeken geschreven. Daarbij refereert Geert zelf aan boeken: “de kracht van de Rede” van Oriana Fallaci (hoezo een fascist, als Geert de boeken van deze verzetsstrijdster aanraad, Karin?), Wafa Sultan (lees eens “A God who hates”), ik kan daar zelf de boeken van arabist Hans Jansen toevoegen, of “de uitverkorene” van Faiza Oum Amed, “Haram!” van Fenny Brinkman, of de boeken van Ayaan Hirsi Aii. Er rijst een beeld uit deze boeken van de Islam als een gevaarlijke, totalitaire godsdienst. Het enige wat links er tegenover stelt, is het verketteren van de boodschapper. Dat lukt ze nog een beetje, omdat de media vooralsnog in linkse handen zijn, maar twitter en internet morrelen aan de deuren van dit bastion.
Tenslotte nog dit: waar is het zelfreinigend vermogen van de Islam, Karin? Dat is er niet. Er komt geen grote Moslim opstand na de zoveelste aanslag. En waarom niet? Omdat 40% van de Moslims er een fundamentalistische Islam op na houdt, waar hun wereldheerschappij en de Sharia de scepter zwaaien. Onderzocht door professor Koopmans van de Berlijnse Umbold universiteit. O ja, hij is inmiddels ook verketterd, want dat mag hij niet zeggen. Maar hij heeft het onderzocht en er is niet zoveel tegen in te brengen.

» Posted By Herman On June 16, 2017 @ 14:05

Meet uzelf

Het artikel opent met een gerucht over een deal met zorgverzekeraars. De rest wordt als feit neergezet. Er is geen enkele onderbouwing in dit artikel. Niks is op feiten gebaseerd.

» Posted By Herman On April 16, 2014 @ 20:55

Bizar slecht en ongefundeerd artikel. Wie zegt dat Apple een iWatch introduceert? Wie zegt dat ze gaan samen werken met zorgverzekeraars? Wie zegt dat ze koppelverkoop gaan doen? Wie zegt dat de iWatch data kan uploaden naar een verzekeraar?

Oftewel extreem speculatief, gebaseerd op geen enkel feit.

» Posted By Herman On April 16, 2014 @ 16:18

«« Back To Stats Page