Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /htdocs/www.spaink.net/wp-content/advanced-cache.php on line 489

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /htdocs/www.spaink.net/wp-content/advanced-cache.php on line 489
Karin Spaink - Lost in de Hudson

Lost in de Hudson

Over een week begint het laatste seizoen van Lost, ‘t is een van mijn favorieten. De serie gaat over een groep mensen die na een vliegtuigongeluk op een verloren eiland is gestrand. De makers zijn altijd buitengewoon goed geweest in viral marketing en in het mengen van fictie en realiteit. Zo maakten ze onder meer complete websites voor bedrijven en organsaties die in de serie voorkomen.

Toe ik vanmorgen de Volkskrant opsloeg en deze foto zag van het vliegtuig dat in de Hudson terecht was gekomen, dacht ik meteen: ‘da’s vast een reclamestunt voor Lost…’


Aantal reacties: 5

 1. ≡ 16 Jan 2009 ≡ 12:02

  Dat die mensen niet allemaal onderkoeld zijn geraakt enzo/ofzo. Soms is het leven net fictie of andersom. Ik ga kijken naar Lost, lijkt me gaaf.

 2. url url'>Kitty ≡ 16 Jan 2009 ≡ 13:47

  Ik hoorde over deze spectaculaire noodlanding. Gaaf natuurlijk (geen slachtoffers).

  Lost ken ik alleen van de voorstukjes; nooit een aflevering helemaal van gezien; ik zal het vast en zeker tzt eens helemaal downloaden, want het lijkt me wel een leuke serie.

 3. url url'>Spaink ≡ 16 Jan 2009 ≡ 15:40

  Kitty en Pietie: Lost is geweldig, maar als je er nu aan begint snap je er volgens mij niets van… Er zijn veel verhaallijnen die allemaal met elkaar zijn verknoopt en versneden, en ze werken just dit seizoen naar de oplossing toe. Alle aha-erlebnissen, de ‘oh dus zó zat het’ en ‘sheesh wat knap’-verzuchtingen die de vaste kijkers zullen slaken, ontgaan je dan vermoedelijk….

 4. ≡ 18 Jan 2009 ≡ 21:14

  De DVD serie staat hier al klaar (ik had teveel om naar te kijken, op de LOSTavondjes) dus ik loop achter de feiten aan, maar heb vast voorpret bij het idee dat ik nog veel tegoed heb!

  De spectaculaire noodlanding blijft me raken! Ik heb de beelden al vaak voorbij zien komen en elke keer weer denk ik aan hoe het af had kunnen lopen en hoe geweldig het is dat juist op deze vlucht, zo´n ervaren piloot zat die al die levens heeft gered. Fantastisch (kippeNvel!)

 5. url url'>Kitty ≡ 19 Jan 2009 ≡ 22:30

  Ik ken trouwens ook helemaal niemand in persoon die de serie kijkt, dus de “zo zit dat dus” zuchten krijg ik niet mee :D

  Ik ga heel braaf – een keer – van voor af aan alles downloaden én bekijken. Als ik eenmaal op dreef ben, vermoed ik dat ik zo binnen 3 maanden klaar met kijken kan zijn.

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *