Statistiek

Comments Posted By wijzij

Displaying 181 To 210 Of 275 Comments

Natuurlijke dood

#19
helaas Sjaak ik filosofeer niet over het Leven. Een filosoof denkt alleen over het Leven. Het leven moet je voelen en ervaren. Hoe doe je dat? Niet alleen door denken, waarnemen of te voelen maar het ook ‘echt’ te doen. De invulling dat mag jezelf bepalen daar zijn geen regels voor. Vertrouw op je intuitie zou ik zeggen. Mijn doodservaring had ik toen ik op zeer jonge leeftijd ik was 2 zoniet 3 jaar oud. E n hoe dat was dat weet ik nu nog. Geen pretje maar het maakt deel uit van mijn Leven en is mede bepalend hoe ik nu ben.

» Posted By wijzij On April 14, 2012 @ 12:23

+even = Leven

rond om ons heen

foutjes bedankt!

» Posted By wijzij On April 13, 2012 @ 07:31

@14
we leven in een ‘bijzondere tijd’ . Mensen worden ‘bewuster’ van de zaken rond om heen gebeuren. Ik ben wel met je eens dat crissen in iemands leven je bewustzijn voor het Leven kan vergroten. Ik ben van het ‘geheel is meer dan de som der delen’. Alles heeft met alles te maken. Door alles in in hapklare brokken te verdelen wordt het ‘schijnbaar’ eenvoudig maar mijn gevoel zeg juist complexer ingewikkelder en niet meer te overzien. Waarom ervaart een kind het Leven nooit als een probleem, op moment dat het naar school gaat en volwassen is, is het Leven niet wat het is. Wat behoort die persoon opeens ‘hard’ te werken om zijn/haar Gelukk te vinden. Of zijn ons vele zaken ‘opgelegd’ dat wij gewoon niet meer zien dat het *even gewoon simpel en prachtig is. Mij niet geloven onderzoek en ervaar zelf. Succes allemaal.

» Posted By wijzij On April 13, 2012 @ 07:27

Karin, het is niet alleen maar medische technologie dat jou er boven op hielp. Je behoort het ook zelf te willen. Zonder je ‘eigen geloof’ in beterschap helpt ‘echt’ geen medicijn en medischetechnologie. Niet alle mensen beseffen dat we ‘meer zelf kunnen’ dan we ‘denken’.
Kun je verklaren waarom de ene persoon een bepaalde ziekte overleefd en de andere niet?
Ik zeg niet dat medische technologie verkeerd is maar niet voor ‘iedereen’ dezelfde uitwerking heeft. Wij willen ook alleen maar de ‘overwinningen’ horen en vergeten of drukken onze ‘mislukkingen’ weg. En dat geldt ook voor ‘medische technologie’ helaas.

» Posted By wijzij On April 13, 2012 @ 07:07

Hackers zijn noodzaak

Het ‘onderscheid’ tussen ‘legitiem crimineel’ en ‘echt crimineel’ is filterdun.
ook in de ‘cyberwereld, wordt dit ‘spel’ gespeeld’.’Opgelegde regels’ zijn altijd voor anderen en ‘niet voor de mensen die ze gemaakt hebben. Discriminatie maakt altijd het ‘verschil’. Dat is vaak ook de reden dat een ‘corrupte systeem’ zich zelf in stand houdt en niet voor ‘verbetering’ of ‘verandering’ vatbaar is. De fout zal altijd bij de ‘anderen’ liggen dan bij degene die deze ‘regels’ maken. En dat is het verdeel en heers principe. Het is toch altijd ‘erg’ om macht en controle te verliezen. Met boter op je hoofd wijst je altijd naar de ‘anderen’. In dit geval de ‘hackers’. EP nooit gehoord van ‘zelfreguliering’? Of draait alles uiteindelijk weer om het ‘macht van het geld’. Zelfs EP blijft een ‘marionet’ van de ‘bedrijven’ die de dienst uitmaken. JFK zei ooit eens: “volgt het geld en u weet wie de wereld regeert”.

» Posted By wijzij On April 03, 2012 @ 22:47

Boekennacht

Kilamandjaro(hopelijk nu goed gespeld) één van die ‘hoge’ bergen. Doei.

» Posted By wijzij On March 31, 2012 @ 17:51

Karin,
ook ik woon te ‘ver’ weg, maar wees wel voorzichtig met die ‘beklimming’. Het is wel geen Kilamdjaro, maar voor mijn gevoel ‘hoog’ genoeg. En vrijdag de 13de is ‘gewoon’ je geluksdag.
Kun je er een fillumpie met geluid ervan maken voor ‘ joetjoep’ dan kunnen we je in vol ‘ornaat’ bewonderen… Ach het gaat natuurlijk om de ‘inhoud’ van je verhaal. Maar bij ‘marketing’ van je gaat het natuurlijk om het ‘totaalplaatje’. Zet’m op. Succes. Als het fimpje er niet komt wel je ervaring aan ons vertellen hoor.
De ‘trouwe fans’ van jou kun je niet in de steek laten hoor?!

» Posted By wijzij On March 31, 2012 @ 17:39

Renaissance

Game of thrones in ‘real life’! Las in AD van zaterdag dat er een tentoonstelling is gratis in de Posthoornkerk, Haarlemmerstraat, A’dam. Wat is er te zien? Bekijk het zelf maar(echte liefhebbers).
Op 19, 20, 25, 26 en 27 mei. Westeros? Adios Amigos!

» Posted By wijzij On May 19, 2013 @ 21:21

voor ‘kanalen’ moet ‘distributie’ staan.

» Posted By wijzij On March 29, 2012 @ 06:34

@eep,@11 & 12
foei, oordelen zonder ‘geen’ 1 hebben gezien. Ga eerst kijken!
Tv(omroepen) zijn ook ‘bedrijven. Tv rechten moet je eerst ‘kopen’ om een ‘serie’ te laten zien.
En de ‘lopende’ tv programmering kun je als ‘bedrijf'(tv omroep) niet zomaar over boord gooien? Consumenten worden op een andere wijze bedient als ze ‘rechtsreeks’ een product kopen. Trouwens het internet heeft een grote impact gehad dat oa films sneller bij de kijkerskomen. Iets zien via tv kanaal of via verkoop zijn appels met peren vergelijken. Zelfs als via ‘betaaltv’ kijkt kun je nog niet ‘alles’ zien. Ook biedt internet vaak oplossingen al zijn de ‘kanalen niet altijd ‘legaal’. Of is er nog geen ‘ondertiteling’. Een beetje je ‘best’ willen doen met ‘surfen’ en het is er allemaal te vinden. Doei.

» Posted By wijzij On March 29, 2012 @ 06:32

Hoi allemaal. Veel plezier met het ‘kijken’ naar voor jullie interessante series. Lekker genieten is belangrijk, maar ‘don’t be addicted’. Wisselen van spijs doet eten. Ja ik lees nu eenmaal graag ter ontspanning. Is dat dan geen verslaving?
We worden allemaal ‘herboren’ na een avondje ‘romantiek’. Weg uit de sleur. Even verstand op ‘nul’. Even vluchten uit ‘die dagelijkse werkelijkheid’. Laat de boel de boel. Daarna zijn weer ‘opgeladen’ vol met energie. Ik kan er weer tegen aan, de volgende dag.
Eigenlijk maakt het toch geen malle moer uit ‘hoe je die hoogtepunt van gelukzaligheid’ bereikt.

» Posted By wijzij On March 28, 2012 @ 13:13

‘De benenwagen’ is bijna af!

Apetrots mevr. Spaink? Weer een Mijlpaal in uw leven. Proficiat!
Geniet ‘even’ van die welverdiende rust, hoe ‘druk’ u ook heeft.

» Posted By wijzij On March 24, 2012 @ 15:03

Onzin

En wat op tijd ‘vooruit’lopen betreft. Even niet vergeten: de klok 1 uur vooruit. Want het ‘weer’ is weer ‘zomer’tijd (in de lente?)! Doei.

» Posted By wijzij On March 25, 2012 @ 10:33

taalkundig moet het natuurlijk ‘het’ kind zijn. Dat heb ik eigenlijk’nooit’ begrepen onzijdig klinkt onmenselijk. Je bent een ‘ding’. Kinderen zijn toch ook ‘mensen’? Of tellen ze nog niet mee in onze ‘volwassen’wereld. Dat moeten die ‘taalkundigen’ maar per direct veranderen. Of loop ik mijn ‘tijd’ vooruit? Groetjes.

» Posted By wijzij On March 24, 2012 @ 22:23

Dat is het hem juist Pietie. De ‘rust’ vind je nooit ‘buiten’ jezelf. Ruimte creer je in jezelf. Ik woon in een ‘grote stad’ en wil helemaal niet naar een dorp, daar is het me te ‘stil.
Gewoon lekker jezelf zijn doet al wonderen. En wat anderen ook zeggen het zijn altijd anderen. Groetjes.

» Posted By wijzij On March 24, 2012 @ 14:42

Zo zie je maar weer Karin. Zo ‘off topic’ zijn ‘real people’ dus bezig dat ze ‘anderen’ beginnen te ergeren om niet ‘on topic’ te zijn. Wie bepaalt wat onzin is? Onzin heeft zin? Zin is onzin? Zin is onzin? Onzin is onzin? Zin is zin? Ik reageerde ‘niet on topic’ op jouw artikel maar ‘on topic’op bloggers die ‘on topic’ reageerden. Dus indirect reageerde ik ‘on topic’. Maar ja jij hebt laatste woord als een ”deus ex machina’: ‘mijn gezwets’ is off topic. Maar altijd reageer ik van uit mijzelf. Nooit om wie dan ook af te vallen. Ik dacht iets ‘positief’ bij te dragen en om juist mensen ‘bij elkaar’ te brengen. Ach ik ben het gewend dat mensen me links laten liggen. Ze zeggen je hoort alleen jezelf. Zie mij niet als ‘concurrent’, ‘broodschrijver’, ‘betweter’, ‘scheidsrechter’, ‘autoriteit’. Dan ben ik geen van allen en wil ook dat niet zijn. Het zijn naar mijn mening ‘spontane reacties’. Ik denk nooit na wat ik schrijf. Ik doe maar wat en zie wel wat er gebeurt. Actie is reactie. Het komt zomaar in mij op en dat wil ‘gewoon kwijt’. Ik kan ook niet anders. En als ze me niet begrijpen even… goede vrienden. Want zelfs ‘taal’ heeft haar ‘gebreken’ om bij een andere ‘goed’ over te komen. Tja,.. Ook dit is ‘off topic’. Weg ermee. Doei.

Zie ik spoken?
Ben weer te voorbarig met woorden dan verontschuldig ik mij alvast bij deze.

» Posted By wijzij On March 24, 2012 @ 03:23

Hoe communiceer je? Dat is toch heel simpel. Ik reken af bij de kassa. De kassier zegt tegen llatste in onze rij. U kunt naar de volgende kassa, want zometeen komt mijn collega. Hij drukt op een belletje de zoemer is overal te horen. Hij kijkt wat bedrukt, en drukt maar nog eens op het knopje. Volgens mij is die al naar huis zeg ik met een ‘gekke’ bek. Kan niet zegt ie.
In middels heb ik met pin mijn boodschappen afgerekend. Bonnetje mijnheer! Doe maar zei ik tegen hem en aavullend zeg ik: ‘voor als ik thuis niets te doen mag hebben!’
Ik heb de lachers om mijn hand. En blij nemen we afscheid van elkaar. Zo kan het ook weg met al die chagerijnigen en zwartkijkers. Leve de lol. Dit soort ‘taferelen’ in real life vind ik nu leuker dan ‘geouwehoer’ door mijn mobiel. Wat is nou niet leuker dan mensen te ontmoeten van vlees en bloed. Vooral mij niet geloven zelf ervaren. Hoe ‘volwassen’ je ook maar bent, blijf altijd de’kind’ in jezelf koesteren. Doei.

» Posted By wijzij On March 23, 2012 @ 20:02

O ja, de tv kunt u uitzetten, en dat helaas niet bij andermans mobiel gesprek.
De mobieler is ook niet ‘altijd’ bewust dat zijn omgeving ‘meeluistert’. Automatisme en onwetenheid sluipt er soms in. Is het soms niet al te ‘pijnlijk’ wat je door de mobiel kwijt wil en dat dus anderen meeluisteren helemaal niet gewenst is. Dan is het soms ‘handig’ door je mobiel te zeggen ik bel je later terug. Maar tja vaak is het ‘leed’ al geschied. Pas na de conversatie wordt de beller/gebelde pas bewust dat ‘anderen’ meegeluisterd hebben en taait ‘geneerd’ af. Maar wat te doen tegen die bellende exhibitionisten; jullie moeten vooral mij horen hoe belangrijk ik wel niet ben? En de ‘lonely riders’ onder ons is mijn kwaliteit van leven echt veel ‘minder’ geworden door de komst van die mobiel? Of houd ik mijzelf niet voor de gek? Of heb ik mezelf niet gek laten maken om ‘vooral’ ook zo’n mobiel te gebruiken voor een ‘beter sociale leven’ ? Wat ik kan zeggen wacht vooral niet op anderen ? Leef lekker zelf endoe wat je echt leuk vind en dan vanuit JEZELF? En wat anderen ook daarvan mogen denken en vinden ; het zijn altijd ‘anderen’. Kom op, het Leven is zo Mooi op geleefd te worden, maar dat moet ik Zelf maken. Het hoeft niet altijd ‘groots’ te zijn. Geniet ook van de ‘kleine’ dingetjes om je heen. Stapje voor stapje genieten en dan opeens besef ik dat de ‘Bron dat Leven’ heet onuitputtelijk is en ik elke dag dankbaar ‘de cadeautjes’ in ontvangst mag nemen. En een keer een ‘off day’ hebben so what, wij zijn toch allemaal maar mensen met onze goede en niet te vergeten ‘slechte’ eigenschappen. Leef en laat je niet leven. Hoe ‘moeilijk’ dat ook lijkt. Succes.

» Posted By wijzij On March 21, 2012 @ 11:00

Het ergeren aan mobiele gesprekken. Ligt niet aan wat de mensen zeggen, maar komt dat ik luisteraar, maar alleen de ‘helft’ van het gesprek of eigenlijk het ‘gesprek’ helemaal niet kan volgen. Wat ik niet kan horen ‘vul ik zelf in’. Met andere woorden het gaat ons eigenlijk niets aan. En waarom mensen ‘hard’ spreken door die mobiel ligt niet altijd aan de persoon zelf. Of hij/zij is echt doof of de mobieler heeft last van ‘omgevingsgeluiden’. Het is mens eigen dat ie zich zelf kan horen in gesprek met een andere. Ik ‘erger’ me aan anderen als ze hun ‘hele privéleven’ door de mobiel halen. Maar ‘die anderen’ hebben dat ‘zelfde’ gevoel ook als ik met mijn mobiel bezig bent. Het is geven en nemen. Elkaar de ruimte gunnen. Met elkaar afspreken waar in/en publiek wel of niet mobiel gebeld mag worden. En daar ook aan houden. En ook als mobieler rekening houden dat ‘anderen’ met je mee kunnen ‘luisteren’. Ach je moet maar zo denken er zijn ‘ergere’ dingen om je zorgen over te maken dan het aanhoren van ‘niet voor je oren bestemd’ mobiel gesprek. Doei.

» Posted By wijzij On March 21, 2012 @ 09:42

Wie zijn die critici? Die alleen zich zelf willen horen Die alleen elkaar kunnen begrijpen als ze ‘dezelfde’ taal spreken. Die ‘anderen’ willen uitsluiten. Zichzelf ‘belangrijk’ achten omdat ze ‘toevallig’ ‘iets’ te vertellen hebben. Zijn dat de ‘gestudeerden’, zijn dat de de mensen ‘met kennis van zaken’, zijn dat de ‘ingewijden’, zijn dat de potentiele ‘dictators’ bedenk ze zelf maar. O wee O wee. Wie bepaalt dat? Riekt dat naar belangenverstrengeling? Leidt dat tot het wie kent wie circuit. Is dat weer de ‘hullie en zullie’ principe. Is dit op ‘niveau’ praten? Is dit constateren dat het gesprek in ‘niveau is gedaald’? Komen we uiteindelijk op wat de betekenis is van ‘vrijheid van meningsuiting’? Het antwoord moet ik u verschuldigd blijven, want hebben we allemaal niet ‘stuk voor stuk’ een ‘eigen’ mening? Als we elkaar ‘ruimte’ gunnen in wat voor gesprek dan ook dan weet ik zeker dat we elkaar daardoor beter kunnen ‘begrijpen’ en daardoor elkaar accepteren en respecteren. Groetjes.

» Posted By wijzij On March 20, 2012 @ 21:27

Stiekem

Tartarus,
ik heb nog een ‘klein duiveltje’ in een doosje.
U zegt als er carciogenen in eten zaten dit eten van de markt gehaald zou worden.
Ik zeg nog ‘simpeler’ waarom gewoon niet stoppen met de verkoop van ‘sigaretten’? Geen sigaretten of sigaren of shag. Daardoor geen ‘rokers’. Dus geen ziekten door ‘roken’. We houden nog ‘meer’ geld over. Tja hebzucht en macht van geld dat is helaas de bron van alle ellende. Voor mij geen discussie. Dit zegt mijn gevoel mij. Bij de bron aanpakken dan komt alles weer ‘goed’. En niet ‘achteraf’ middels ‘knippen en plakken’ en daar is wetenschap ook ‘medeplichtig’ aan. Vooral mij niet geloven, ‘bewustwording’ is voor mij alleen wat telt.
De zon schijnt ik wens u een fijne dag.

» Posted By wijzij On March 31, 2012 @ 10:00

Sorry Karin,
zo echt is real life. Actie geeft reactie. En de rook is gelukkig uit mijn hoofd verdwenen.
En Tatarus we blijven toch van elkaar houden hè, al zijn wij niet met elkaar eens!
Doei.

» Posted By wijzij On March 31, 2012 @ 07:28

U zegt dat voeding niet relevant is met roken. Roken en eten, drinken gaan voor velen hand in hand. Genotsmiddelen zijn voor mij ook eten en drinken. Ïk neem aan dat u bij eten en drinken daar ook van kan genieten en dat het niet alleen als ‘vulmiddel’ dient. En vergeet ook niet de bijkomende ‘gezelligheid en ontspanning’ en het ‘samenbrengen van mensen’. Ik zie samenkomsten als positieve ‘rustpunten’ in ons toch al ‘drukke’ leven.

» Posted By wijzij On March 30, 2012 @ 23:05

‘meer’ dan de som der delen.

» Posted By wijzij On March 30, 2012 @ 22:43

Tatarus,
roken is voor mij niet op zich zelfstaan, zoals u meent te denken. Alles heeft met alles te maken.
Bent u bijvoorbeeld beter af als u in de Randstad woont. Hoeveel toxiden of meer krijgt u dan binnen als ‘roker’ of als ‘niet-roker’. Maakt u als ‘niet-roker’ meer kans om te overleven in zo’n zwaar ‘veronreinigd gebied’, een van hoogste concentraties afvalstoffen in onze ‘gezonde lucht’ van Europa. Doodsoorzaak nr.1 in Nederland is hart-en vaatziekten en ‘ niet altijd veroorzaakt’ door ‘roken’. Overtuigen wil ik u niet. Het gaat mij om ‘bewustwording’ dat ‘onze’ wetenschap ‘alles’ uit elkaar trekt en het overzicht over het geheel niet meer heeft. Zelfs u gaat mee met dat manier van denken. Dat ‘roken’ los staat van de ‘rest’ wat leven heet. Is dat zo? Ik weet nu al dat dit weer een ‘oeverloze’ discussie gaat worden.
Het geheel is voor mij altijd dan de som der delen. Wie heeft een ‘gezonder’ leven iemand die ‘gezonder’ leeft maar daarbij rookt of iemand die niet rookt en verder ‘ongezond’ leeft?
Moeilijk is dat om daarop een antwoord te geven. Zo zit nu eenmaal het ‘echte’leven in elkaar.
En wie bepaalt of u of ik ‘gezond’ leeft? Dat is naar mij weten niet ‘de wetenschap’ maar ik of u zelf. Doei.
Als mensen elkaar kunnen accepteren met hun goede en niet mis te verstaan ‘slechte’ eigenschappen kunnen we ‘dichter’ bij elkaarkomen, zonder elkaar iets niet te misgunnen.

» Posted By wijzij On March 30, 2012 @ 22:41

Tartarus,
Is het ‘echt’ alleen maar ‘roken’ dat de de mensen uitmoordt? Er zijn genoeg andere ‘voorbeelden’ dat mensen vermoord worden. En daar is roken peanuts bij. Ik ben er wel met u eens dat het ‘ongezond’ kan zijn. Maar kan de ‘wetensçhap’ ‘exact’ bij hoeveel sigaretten dat is? En waarom gaat de ‘ene’ eerder dood dan de ‘andere’? En ‘wetenschap’ heeft ook niet altijd gelijk. Mensen gaan ‘dood’ maar ‘heus’ niet alleen door ‘roken’. Ik ben zelf geen roker maar vindt dat iedereen voor zichzelf kan kiezen wat ‘goed’ voor haar/hem is. En dat hoef een anderebook de ‘wetenschap’ ons niet vertellen. Wat dacht u van die zogenaamde ‘voedingswetenschappers’ die u zeggen wat u moet eten. Ik zeg u eten moet ‘echt eten’ zijn. Ddus eten wat ‘bederft’. Is dat niet het geval dan is dat ‘eten’ niet ‘goed’ voor ons. Eten wat uw overgrootouders voorschotelen is ‘echt eten’, al het andere komt uw ‘gezondheid’ zeker niet ten goede. Vooral mij niet geloven, graag zelf onderzoeken. Dus wat ‘gezond’ is is maar relatief. Als u bijvoorbeeld optimel drinkt, heeft u dan een voorstelling welke dier of plant dat is geweest? Als u dat niet kunt dan is het niet voor u bestemd.

» Posted By wijzij On March 30, 2012 @ 18:59

voor ‘discussie’, voortgang
‘iet’=niet

» Posted By wijzij On March 29, 2012 @ 07:03

@57.
Iedereen leeft zijn/haar ‘eigen’ leven. Een ‘andere’ kan ‘nooit’ oordelen van ‘iets’ ‘wel’ of ‘niet’ goed is voor een ‘andere’. Zelf de ‘angst’ voor ‘de angst’ kan iemand ‘ziek’ maken. Voortaan niemand lastig vallen als ‘uw ervaring’ met wat dan ook als ‘negatief’ bij ‘u’ overkomt
ook voor iedereen ‘negatief’ moet uitpakken. Kom liever met ‘positief’ nieuws. Dat brengt juist mensen ‘dichter’ bij elkaar. En discussie over welles en nietus? Dit mag wel endat mag ietEr komt geen eind aan. Misschien bezondig ik mij ook door mijn uitlating de discussie? Even goede vrienden. Doei.

» Posted By wijzij On March 29, 2012 @ 06:57

@Sjaak, nog bedankt voor uw uitleg. Ik heb nog niet alle antwoorden op vele vragen die over kanker gaan. Want zoals met alles kun je als wetenschappelijk onderzoeker niet alle vragen des levens in 1 mensenleven onderzoeken en oplossen. Ik ben ervan overtuigd dat wetenschappers van verschillende disciplines moeten ‘leren’ samenwerken.. Want zijn ze vooral niet alleen maar bezig met hun eigen ‘ding’. Zelf ben ik geen wetenschapper maar probeer toch de kaf van het koren te scheiden omdat je met veel informatie wordt gebombardeerd, die elkaar tegenspreken. In de wetenschap wordt ook aannames gemaakt dat virussen de oorzaak van kanker is en dat die organismen dus uitgeroeid (is dat mogelijk?) moeten worden. Daarom is het boek ‘ De virus invasie’ van Jaap Goudsmit voor mij een ‘vrij toegankelijk’ eyeopener dat je niet zomaar ‘feiten’ in media klakkeloos moet aannemen. Ik stel me voortdurend de vraag: wie heeft er voordeel aan? Alles heeft zijn voor- en nadelen, maar maakt het nooit mooier dan wat het is. En dat ‘spelletje’ wordt in ‘media’ vaak gebruikt/misbruikt.
Maar ik zal met mijn ‘geneuzel’ Karins feestje maar niet bederven. Alles heeft helaas met alles te maken. Tja en dat leidt vaak naar off topic zaken. Groetjes.

» Posted By wijzij On March 17, 2012 @ 09:55

@Sjaak,
ik snap het niet helemaal met die abc transporteiwitten. Jij zegt dat aan de dna in gen niets w veranderen. Maar dna gen stuurt wel de aanmaak van abc transporteiwitten. Kanker is toch een uitzaaiing en groei van ‘foute’ cellen, die zich eerst plaatselijk nestelt en toch daarna kans maakt op andere plaatsen uitzaait. Zijn dat dezelfde kankercellen. Of zijn dat andere vormen van kanker. Als ik je goed begrijpt moet die abc transporteitwitten er voor zorgen dat die kanker zich niet kan verspreiden. Maar ja, dan ben je toch nog niet van die ziekte af. Of weet de medische wetenschap nog steeds niet precies wat en hoe ‘kwaadaardig’ kanker kan ontstaan. Die medische kwnt tot nu toch alleen 3 rigoreuze methoden: opeatief weghalen, chemokuur en/of bestraling. Lichaam wordt alleen gezien als chemisch, fysiek en mechanisch. Waarom wordt de psychische kant en emoties van die mens niet onderzocht. Wij zijn meer dan alleen vlees en bloed. Wij zijn toch ook niet alleen een machine? Het geheel is toch altijd meer dan de som der delen. Worden we door alleen het denken niet beperkt in het vinden naar een oplossing dat kanker heet. Nu las ik onlangs dat amputatie van borst eigenlijk helemaal niet nodig is bij borstkanker. Was hun hypothese dan altijd verkeerd geweest? Of hebben ze weer ‘iets ‘ nieuws op dat gebied? Het maakt het ook niet gemakkelijk door de verschillende disciplines binnen wetenschap om te constateren welke specialist het bij het juiste einde heeft? En nog geen eens heb ik over de tijd die je kwijt bent om een juiste diagnose te maken. En daaraan gekoppeld medische behandeling. De mens wordt helaas niet meer as mens gezien, endat is jammer.

» Posted By wijzij On March 16, 2012 @ 19:21

«« Back To Stats Page