Statistiek

Comments Posted By Thomas J. Boschloo

Displaying 421 To 450 Of 571 Comments

Vrolijk nieuws

Trent heeft $ 750.000 omgezet. Niet verdient. Winst == Omzet – Kosten Bovendien kan Trent niet elk jaar een nieuw album uitbroeden zoals wel is gebleken na TDS :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 11, 2008 @ 23:42

Trent wil eerst mijn e-mail voor hij mij verteld hoe (en of) ik kan betalen.

Op http://ghosts.nin.com/main/faq staat trouwens dat hij *wel* in Europa in de winkels komt op 8 april.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 07, 2008 @ 23:41

Dat Trent de platenmaatschappijen uitschakelt is goed. Dat zijn toch allemaal hufters die je niet van creativiteit of goede smaak kunt betichten. Maar de cd winkel zal ik wel missen. Ik kwam er altijd graag toen ik nog uit meer kon kiezen als de top veertig en een paar gouwe ouwe.

Nu alleen nog een creditkaart aanvragen. Is dat eigenlijk wel veilig op internet? Moet ik zeker een boekhouding gaan voeren om fraude voortijdig te signaleren. Dank je Trent! Nu *kan* ik je muziek goedkoop kopen maar *heb* ik geen tijd meer om het ontspannen te beluisteren!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 07, 2008 @ 23:41

‘Fucking cameras! Fucking media!’

Je kan de dood wel romantiseren. Wat Karin nu net niet doet met de door haar gekopieërde suicide methodes FAQ. De media doen dat wel door de potentiële zelfmoordenaars het gevoel te geven ‘ze begrijpen ons niet’.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 12, 2008 @ 23:24

ASH is een stille dood gestorven op Karin’s homepage :-)

Plegen alleen jongeren zelfmoord? Of is het dat ouderen er niet toe doen? Ik heb mijn flat te danken aan de vorige bewoner die er een eind aan maakte. Niet een jong iemand zoals ik het op de flat hoor. Ik ken eigenlijk geen jongeren die zelfmoord pleegden. Wel enkele mensen die ouder als mij waren. Misschien zitten al die jeugdige jongeren in de jeugd psychiatrie of weten ze die juist niet te vinden omdat niemand ze erop attendeert.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 11, 2008 @ 23:24

Volgens mij is de kans dat iemand zelfmoord pleegt na het lezen van jouw werken groter dan die van het lezen van ASH. Alle onzin van Juzo verzameld op een DVD, ik moet er eerlijk gezegd niet aan denken!

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 11, 2008 @ 23:23

http://www.spaink.net/varia/suicide_methods.html staat er gelukkig nog wel. Dat Spaink/XS4ALL zich zo laten beinvloeden!

Had ik toch niet verwacht van Karin. Volgzaam de opgelegde censuur van haar critici uitvoeren. Komt je boek ook nooit meer in de winkels Karin?!? Neem je alles terug wat daarin geschreven staat? Door toe te geven aan censuur versterk je die. Bovendien verlogen je de regulars van ASH waar je mee omging. Als het nou niet mocht van de Nederlandse wet okee. Maar ik dacht altijd dat je stond voor wat je zei en opkwam voor de mensen in ASH.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 11, 2008 @ 23:23

Wat erg is aan de media is niet wat ze opblazen, maar (vaak de andere kant van het onderwerp) wat ze onderbelichten of waar ze bewust niet over schrijven.

Herinnert iedereen zich de tweede inval in Irak nog? De media hebben daar een hoop boter op hun hoofd. Waarom dit zo is weet ik niet. Ik heb nooit een opleiding tot journalist gedaan dus ik weet niet wat studenten daar leren. Ik zie alleen waartoe het leidt en wat de gevolgen hiervan zijn voor de samenleving/wereld.

Vaak zijn onschuldigen de lul van dit soort journalistiek.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 05, 2008 @ 23:22

Sommige mensen vinden zichzelf zo zielig als iemand in hun omgeving zelfmoord pleegt. Repressie van de gevoelens van iedereen die zelfmoord wil plegen is dan de oplossing.

Ik vind het gewoon kut als iemand in mijn omgeving het doet. En ik ben er boos om. Maar iemand dwingen om te leven is net zo erg als iemand vermoorden. Want van binnen vermoord je iemand als je hem de vrijheid om niet willen te leven ontneemt.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 04, 2008 @ 23:21

Pauw & Witteman, 22 februari 2008: Bridgend

Ik geloof dat “uitzichtloos en ondraaglijk lijden” is hoe de Nederlandse wet het omschrijft. Ik kan mij heel goed voorstellen dat niet iedereen zo lang wilt wachten en het levenseinde liever in eigen hand houdt.

Het zou zo mooi zijn als alle zorgen uit handen zouden worden genomen als je eruit wilt stappen. Voor de achterblijvers vooral ook. Maar ik vrees (heb er verder geen verstand van) dat een hoop juridisch gedoe en burocratie, zonder verzekerd te zijn van de gewenste uitkomst, een hoop onnodig leed veroorzaken bij mensen die (al) ernstig (terminaal) ziek zijn.

» Posted By Thomas J. Boschloo On March 05, 2008 @ 23:02

JuZo! Wat ben jij grappig! Je denkt dat mensen geprogrammeerd zijn om zichzelf en anderen in leven te houden. Terwijl we niets liever willen dan het zwaarste machinegeweer dat we kunnen dragen in onze klauwen om iedereen die we niet mogen neer te maaien (en reken maar dat we daarna de smaak genoeg te pakken hebben om in onze vriendenkring verder te gaan).

Een zeer goede vriend van me (zeg maar beste nog levende) attendeerde mij op deze tekst van de Gun Club.

“Gonna buy me a gun just as long as my arm”
“Kill everyone who ever done me harm”

Is dat niet een aanstekelijke gedachte voor elk weldenkend mens? Alleen psychopaten ontkennen dat ze ooit dit soort gedachten hebben in de hoop dat ze niet ontdekt worden. Bang om uit de groep gestoten te worden die ze rond zich nodig achten.

Om terug te komen op zelfmoord. Dat is de ultime vorm van destructie! Je vernietigt niet alleen een enkel persoon, maar ook de hele schepping die zich in diens hoofd afspeel(de)!

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 29, 2008 @ 23:01

Hoe word je een guru?

En zo begon een prachtige vriendschap op het internet…

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 29, 2008 @ 21:59

Je hoeft het niet met Karin eens te zijn grom (ik ben het niet eens met haar verheerlijking van de Nederlandse psychiatrie). Maar laat haar wel in haar waarde. Je bent te gast op haar forum en hebt je aan haar regels voor de omgang te houden. Dat je die structueel overtreedt mag duidelijk zijn gezien je strafblad hier.

Als Karin dit forum voor reacties sluit (zal niet de eerste keer zijn dat ze zoiets doet), hebben jij en JuZo daar flink aan bijgedragen. Volgens mij doen jullie het er ook om.

En je bent niets meer dan een ordinaire meeloper met het verketteren van Karin Spaink als zelfmoord-guru, grom. Ik ben vrij je daarover aan te vallen met zinnige argumenten en je op je denkfouten te wijzen. “Ik vind dat niet leuk” denk je natuurlijk. Though Luck grom. Ik ga de confrontatie niet uit de weg zodra iemand als jij tegen mij begint te schreeuwen. En een schreeuwlelijk dat ben je grom!

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 28, 2008 @ 21:59

Hoi Susan, dat heeft je kat met [shift] gedaan. Als je die te lang ingedrukt houdt krijg je allerlei ellende onder Windows XP.

Ik weet ook niet hoe je het uit moet zetten anders had ik dat al lang bij mijzelf gedaan!

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 28, 2008 @ 21:59

Wat jij kan kan ik ook grom. Je laat even handig weg dat je de Engelse quote ‘slim’ vond.

Als ik nu vlak na de oorlog had gezegd dat mein kampf een slim boek was. En daarmee iets over Karin wilde suggereren. Ben ik dan niet gewoon een ongelofelijk hufter die de geschiedenis verkracht en Karin in een slecht daglicht probeert te stellen?

1. De quote die je gaf is niet slim.
2. Het heeft niets met Karin te maken.
3. En het geeft de suggestie dat dit beiden wel zo is door hem hier te gebruiken (of je was off-topic, kies maar)

Als je elitair wilt gaan neuzelen (waar je de beschaving niet voor hebt), doe dat dan bij je vrienden en niet op een forum van een vrouw die het op dat moment wel heel moeilijk kan hebben met alle onterechte beschuldigingen die ze eerder deze week al over zich heen kreeg.

Ik weet niet waarom je in deze blog zit grom. Maar ik weet zeker dat het niet is om Karin een hart onder de riem te steken als dat nodig is. Wat wel blijkt uit je uitlatingen hier.

Volgens mij zit er iets in je hoofd dat als je met een goede schrijver/publicist om gaat, daarvan ook iets op jou af straalt. Maar na JuZo ben je voor mij de meest irritante aanwezige hier. Wat ook blijkt uit je zielige smeekbede naar Karin om mij ook eens naar de conrector te sturen. Kennelijk ben je gewoon niet het slimste jongetje van de klas grom ;-D

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 25, 2008 @ 21:58

Je had het over Dafur grom (je vergeleek de gruweldaden daar met wat Karin teweeg bracht in Bridgend). En nu niet opeens doen alsof je iets van statistiek weet.

En over Karin, ja, ik heb beschermende gevoelens over haar. En zij ook over mij hoop ik (al was het alleen om mij tegen mijzelf te beschermen). Ik hoop alleen dat Paul Witteman haar uit laat praten vanavond want ze verdient beter als wat haar nu overkomt.

Over jij en Juzo. Juzo zit maar te fucken (ja ik zeg het!) maar jij gelooft echt in al je onzin. En dat is erger.

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 22, 2008 @ 21:57

Misschien omdat het feitelijk zo is dat de journalisten die Karin een zelfmoord guru noemen idioten zijn? Sinds wanneer mag je dingen niet meer bij hun naam noemen?

En als je de wetenschap die deze journalisten bedrijven statistiek wilt noemen.. nou.. sorry.. maar dat ben ik toch niet met jou en Juzo eens. (hmm, nu wil jij natuurlijk ook je naam met een hoofdletter geschreven hebben grom.. misschien als je het netjes vraagt :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 22, 2008 @ 21:56

Karin van tv kennende denk ik dat ze heel druk en bewegelijk is (nicotine gebrek?)

Maar met Paul Witteman heb je wel een punt. Hij snap meestal niet zoveel van wat gezegd wordt, maar gaat dan ook nog eens voordat zijn gast uitgesproken is zijn vraag herhalen zodat de geïnterviewde nog een keer hetzelfde antwoord moet geven. Hierbij zie je hem vaak ver in zijn stoel voorover leunen.

Niet dat ik een studie van Paul Witteman heb gemaakt. Vanavond wordt voor zover ik weet de eerste keer dat ik langdurig naar hem ga kijken want ik heb vernomen dat hij een zeer interessante gast heeft :-)

Van welke omroep is hij eigenlijk?

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 22, 2008 @ 21:56

[NEWSFLASH]
Crew ‘Pauw & Witteman’ pleegt collectief zelfmoord na bezoek Karin Spaink!

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 22, 2008 @ 21:55

Misschien tijd voor een suicide filter op internet? Denk aan alle levens die hiermee gered worden! En er is nog meer aanleiding als bij het kinderporno filter want hier kan de rechtelijke macht (voorlopig) niets tegen doen! Bescherm ons tegen de dood! Het leven kan zo mooi zijn!

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 22, 2008 @ 21:55

Het startschot is nu gegeven. Overal in de wereld zullen journalisten dit soort scoops zoeken en Karin aanwijzen als aanstichter.

Laten we met elkaar hopen dat het niet tot een rechtzaak komt want Karin heeft de laatste jaren al genoeg ellende over zich heen gehad. Ze verdient nu wel wat rust en vrede om zich heen (onder het genot van een drankje en een sigaretje en wat contemporary dark metal op de achtergrond).

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 21, 2008 @ 21:53

En jouw opmerking over chronisch depressieven die voor de rest van hun leven op een longstay afdeling moeten. Wist je niet dat electroshoktherapie chronische depressie kan genezen? Hoera! Nog 10 sessies en ik mag de vrijheid in! Wat over is van mijn hersencellen welteverstaan..

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 21, 2008 @ 21:53

Misschien is er elders in de wereld nog wel een stad met absoluut gezien nog meer zelfmoordenaars.

-> KARIN HEEFT HET GEDAAN <-

(grom and juzo zijn geen fantasten maar idioten (maar is dat eigenlijk wel een verassing voor lezers van deze blog?))

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 21, 2008 @ 21:53

[Grom]
####
“Telling the parents of teenagers in Bridgend, right here, right now, that overall there are less suicides than ever in recent history, is like telling the people of Darfur that statistically , globally speaking, that death by machete is on the decline compared to the middle ages.”
Ik vind dit wel een slimme opmerking.
####

Ik vind dit wel een domme opmerking. Hebben we dan niets geleerd van Lucia de B. in Nederland? Statistieken misbruiken. Laat dat maar over aan de journalisten en politici die deze wereld rijk is.

Was het niet Bridgend dan hadden ze wel een andere stad gevonden en weer Karin aangewezen. Sommige mensen zijn zo arm van geest dat ze niet genoeg hebben aan de koude realiteit om hun geloof op te baseren. Fantasten zijn het. Allemaal, inclusief grom.

Je zou er haast depressief van worden.

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 20, 2008 @ 21:52

Ik weet nog dat ik een overweldigende drang naar de dood had vanwege een familie-situatie. Ik kwam toen via nieuwsgroepen en de A.S.H. FAQ bij jou en jij vertelde dat waar ik mee zat niet iets was om zelfmoord voor te plegen.

Heb de jaren daarna nog meerdere malen overwogen het te doen, maar jij had gelijk Karin. Ik ben nu een heel gelukkig mens tegenwoordig. De GGZ heeft lang niet zo’n grote impact gehad op mij. Voor mij ben je dus toch een Guru :-) Het feit dat ik nu niet gehandicapt ben door een knullig uitgevoerde poging heb ik ook aan jou te danken.

Overigens, in de GGZ leer je pas echt wat werkt en wat niet. Patiënten vertellen het toch aan elkaar door dus het is een nog betere leerschool als de A.S.H. FAQ. Mislukte pogingen zie je ook op bijvoorbeeld de gesloten afdeling rondlopen. Daar leer je nog meer van. Vooral als het die patiënt later toch lukt en zo het gesprek van de week wordt.

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 20, 2008 @ 21:51

Kamervragen GroenLinks over kinderpornofilter

Waar je in je hoofd allemaal over zit te mastuberen kan mij niet schelen Marthijn. Zodra je fysiek kinderen in die fantasieën betrekt ben je fout bezig en hoor je voor de bescherming van die kinderen thuis in een inrichting.

Misschien realiseer je je het niet helemaal, maar kinderen hebben ouders. En die hebben misschien liever niet dat hun kroost sexuele handelingen verricht met een volwassene.

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 20, 2008 @ 21:13

Marthijn Uittenbogaard: Ik ben nooit misbruikt als kind en ik heb niet het gevoel dat ik iets gemist heb.

Als ik dan een Talibanner ben, zo bie id! Pedosexuelen horen thuis in een TBS inrichting. Kinderen ergens anders als daar.

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 19, 2008 @ 21:13

Misschien wil ze terug in de tijd naar een periode zonder internet en computers. Wie niet :-)

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 19, 2008 @ 21:13

Volgens mij klopt die datum van 12 februari niet. Hij staat ook op de GL site. Het wordt steeds warriger voor mij, ik kan het niet meer volgen..

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 19, 2008 @ 21:12

Tegen 1 tot 3 heb ik geen bezwaar. 4 is een beetje raar. Willen ze nou Nederlandse sites uit de lucht halen of slechts blokkeren? Of willen ze sites in het buitenland ook blokkeren? Of vanuit het buitenland blokkeren?

Had iets strakker geformuleerd kunnen worden wat mij betreft. Hoe dan ook, GL is nog steeds de lesser evil als het op informatie technologie aankomt.

» Posted By Thomas J. Boschloo On February 19, 2008 @ 21:12

«« Back To Stats Page