Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By jan met de lelijke hoed

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Godgeklaagd

“Jantje met Otje-petje”

Aha, beetje denigrerend worden dat is precies wat je de mannen verwijt. En hoezo zijn de feministen beter. Die feministen hebben nog nooit in een vleesfabriek gestaan. Alleen maar klagen.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 09, 2018 @ 14:42

ah Judith 14 doet hetzelfde als de mannen die Christine Ford’s verhaal wegwimpelen als “ongeloofwaardig”. Nu hebben we elkaar. De feministen zijn nog erger dan de mannen.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 09, 2018 @ 09:23

dat christina ford nu dreigementen ontvangt is heel erg. Maar waarom hoor ik de zelfbenoemde feministen hier niet over?

https://www.youtube.com/watch?v=3g3T88-kpkA

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 08, 2018 @ 17:13

je hoeft niet per sé in hogere functies te zitten om een machtspositie te hebben. Vrouwen treiteren vaak onderhuids tegen mannelijke collega’s. en waarom ben ik werkloos terwijl zoveel vrouwen de leuke baantjes wegpikken. Dan heb ik het nog niet eens over de allochtone vrouwen die steeds voorrang krijgen van de politiek correcte maffia.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 08, 2018 @ 16:27

ach ja mijn verhaal is onzin. Waar kennen we dat van. Van rechters in Amerika die aantijgingen ook onzin vinden.

Dan die twee sollicitaties die ik bij vrouwelijke snotapen – eh sorry vrouwen had die me openlijk zaten te koeioneren en me duidelijk maakten dat ze een gesprek met mij “tijdverspilling” vonden. De ene trut was minimaal 15 jaar jonger en de andere was een paar jaar jonger. Ik bleef beleefd maar heb hen na afloop wel van repliek gediend. Kortom: vrouwen in – moeilijk woord – geperverteerde machtsstructuren – zijn nog erger dan Donald Trump.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 07, 2018 @ 13:46

doe wel rustig aan met je hart. als je een hartaanval krijgt ben je verder van huis.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 07, 2018 @ 12:39

ach ziejewel, de feministen hebben dezelfde reacties als de mannen die – moeilijk woord – in “gerespecteerde machtsstructuren” zitten. Gewoon zeggen dat een verhaal onzin is.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 07, 2018 @ 11:33

mannen zitten anders in elkaar. als het een leuke verpleegster was geweest had ze me best mogen betasten. Maar ze begon alleen te zeiken, precies wat vrouwen doen als ze hun zin niet krijgen. Het was een poging om me uit het ziekenhuis weg te pesten, want elke overnachting kost geld. Dat zat erachter.

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 06, 2018 @ 15:19

eh toen ik na een operatie uit narcose bijkwam werd ik zeer agressief benaderd door een hoofd verpleegster. Op dat moment kon ik niks, anders had ik haar wel van repliek bediend.

ga vooral door met mannen bashen = old school

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 06, 2018 @ 13:09

Er komt geen einde aan

van dit stuk kots ik, flirten is ook grens overschrijdend gedrag. Stel je wordt verliefd en dan zegt de wederpartij, hoho zo heb ik het niet bedoeld. Ik heb al een vriendje. Maar ja het stuk is ook geschreven door verwende grachtengordel elitaire babyboomers die van gekheid niet weten waar ze zich druk over moeten maken.

https://joop.bnnvara.nl/nieuws/kenniscentrum-voor-seksualiteit-rutgers-start-actieweek-tegen-seksueel-geweld

» Posted By jan met de lelijke hoed On October 01, 2018 @ 19:26

vrouwen hebben de fysieke kracht niet om mannen te overrompelen. Dit wil niet zeggen dat vrouwen een betere mentaliteit hebben. Integendeel.

» Posted By jan met de lelijke hoed On September 28, 2018 @ 08:50

Oh ja en vrouwen zijn lieve brave lieveheersbeestjes. als vrouwen willen treiteren zoeken ze een kwetsbare kerel uit en die pesten ze.

» Posted By jan met de lelijke hoed On September 28, 2018 @ 08:18

«« Back To Stats Page