Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Roel

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

In, spin, de lockdown in

Feit blijft dat het virus zo schadelijk is dat veel mensen worden opgenomen op de verpleegafdelingen van ziekenhuizen.Teveel mensen. Om daarna door te stromen naar ic afdelingen als dat nodig is. Feit is ook dat nogal wat mensen langdurig ziek worden en blijven. Dat het beleid van dit kabinet nu grotendeels gebaseerd is op de situatie en corona regelgeving in Duitsland geeft alleen maar aan dat dit probleem Europees geregeld zou moeten worden.

» Posted By roel On December 17, 2020 @ 09:20

Verraad aan de burger

Heel goed artikel. U prikt precies de luchtballon op die Wilders steeds opblaast. Maar helaas lopen er allerlei mensen achter hem aan en denken dat het dan beter wordt in dit land.

» Posted By roel On February 10, 2016 @ 13:28

Stoptober

Hallo Karin,
In september 2013 las ik jouw bericht; “In de wolken”, dat was hele interessante informatie want ik was een kettingroker. Toen 28 jaar oud en rookte een pakje Marlboro per dag en bij mindere dagen twee pakjes per dag.
Alle attributen had ik al in huis gehaald begin november 2013, de startset en nicotinevloeistof.
Toch moest ik zelf nog omschakelen en rookte nog twee volle weken.
Op 17 november 2013 doofde ik mijn laatste peuk. Het alternatieve roken, het dampen, heeft me veel geluk en gezondheid gegeven. Een verbeterde smaak, conditie, schone tanden en de “rokershuid” nam af en veranderde naar een gezonde teint. Vele collega’s die al decennia lang shag en sigaretten rookten, zij vonden mijn overstap maar vreemd. Alle verbeterpunten maakte hun niet wakker, maar dat is voor mij ook niet van belang. Thuis waren er niet één maar drie wezens zeer gelukkig; ik, huisgenoot en ook de hond. Beter kon het niet, en daarom heel veel Dank Karin.
We wonen nu twee jaar in een schone woning zonder blauwe walmen.
De e-sigaret, het blijft fascinerend!

Lieve groet uit Breda.

» Posted By Roel On November 30, 2015 @ 14:37

De weelderige en de weduwe

Mooi! En verdrietig…. Veel sterkte!

» Posted By Roel On February 13, 2013 @ 12:49

Pink Ribbon in cijfers

@13 Dat zou het CBF moeten doen volgens mij? http://www.cbf.nl

» Posted By Roel On November 19, 2011 @ 14:07

«« Back To Stats Page