Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Marco

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Debat of inzicht?

Daan, Spencer hoort dus *niet* bij die 97%. Ze hebben vijf van zijn abstracts in de database, en daarvan zijn er 4 als “geen opinie” geklassificeerd, en 1 als expliciet minimaliserend.

» Posted By Marco On September 15, 2017 @ 21:00

Daan, er zijn meer onderzoeken dan die van John Cook en zijn team. Ze geven allemaal aan dat het overgrote deel van de domein-experts het er mee eens is: de mens is verantwoordelijk voor het grootste deel van de opwarming sinds in ieder geval 1950, en hoogstwaarschijnlijk zelfs vanaf het begin van de industriële revolutie.

Hoe zeker wil je het eigenlijk weten? Je kunt in alle velden van de wetenschap wel een paar wetenschappers vinden die een duidelijk afwijkende mening hebben, dus 100% gaat je vrijwel nooit lukken.

» Posted By Marco On September 15, 2017 @ 12:37

In de wolken

Hoi Karin,

Gelukkig iemand met misschien enig invloed op de politiek die en een voorstander is van de e-sigaret. Ik ben nu een paar jaar bezig met voedingsupplementen ik heb gezien hoe de politiek de supplementen branche monddood heeft gemaakt. Zelfs mijn eigen supplement die mij helpt tegen de Jicht, daar waar 17 medicijnen niets uithaalde, mag ik niet in combinatie met jicht nomen. Ik ben dat de politiek op slinkse wijze ook de e-sigaret in de ban gaat doen. Mijn vrouw heeft de afgelopen 5 jaar geprobeerd te stoppen met roken. Pas nadat ze de e-sigaret heeft aangeschaft heeft ze geen enkele sigaret meer aangeraakt. Dit heeft mij doen besluiten ook e-sigaretten te gaan verkopen naast mijn voedingsupplementen en superfoods. Ik dacht eerst da de combinatie wat vreemd zou zijn totdat je beseft dat iemand van het roken af kan helpen met een e-sigaret. De verkoop van e-sigaretten en e-liquids ben ik via http://www.cigy.nl gestart en zal snel uitgebreid worden met meer modellen en e-liquid smaken. Ik hoop echt dat ze in Brussel de e-sigaret met rust laten. Ben je voorstander van de e-sigaret teken dan de petitie op https://secure.avaaz.org/en/petition/The_European_Parliament_Save_electronic_cigarettes_from_excessive_EU_regulation/?aHQnrgb

» Posted By Marco On December 03, 2013 @ 14:47

Exit GroenLinks

Een vleugje Karin Spaink uit de tijd van Scientology/Fishman affidavit is weer terug! Voorlopig blijft het kennelijk bij ‘stemmen op’ de Piratenpartij, maar wie weet… ze hebben nog 200+ leden nodig en een Nederlandse ‘Rick Falkvinge’ is ook broodnodig.

» Posted By Marco On August 08, 2012 @ 16:46

Zelfmoordforum [opgeheven]

ik wil van me leven af maar hoe ik heb al een verhaal geschreven zal het late horen.
sorry mensen die ik achter laat het word me te veel ik wil stoppen met leven alles wat ik doe gaat fout niks doe ik goed niemand neemt me zoals ik ben behalve me 2 buurmannen deze brief zal als een schok komen maar het is het beste zo iedereen is blij als ik dood ben

» Posted By marco On October 23, 2012 @ 23:20

Lessen

Goed stuk!
En leuke illustratie ;)

» Posted By marco On February 17, 2011 @ 03:53

Zandkastelen

@juzo

Wilders = Draaikont wat betreft de AOW..

» Posted By Marco On June 10, 2010 @ 12:12

Casa Luna, 19 oktober 2007

Ik wist helemaal niet dat je iets met bkanker te maken had. Over ms heb ik al jaren niet meer gehoord, en over s.church ook niet. Mogelijk hoor ik het nog. In ieder geval veel sterkte en publiek toegewenst!

PS de code hieronder, L@d, was unresistable

» Posted By Marco On October 18, 2007 @ 10:58

«« Back To Stats Page