Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Liesbeth

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Waarom ik weduwe wilde worden

Kende je alleen van naam.
Diep respect over deze keuze en deze manier, voor jullie allebei.
En het beeld van Saarein onthoudt ik en zal ik als dat reden voor is overnemen, op een eigen wijze.
Heel veel sterkte bij het verder leven, dank voor je delen.

» Posted By Liesbeth On March 16, 2013 @ 20:03

Dik

Het is zo dat de multinationals vandaag de dag alles overnemen , zelfs de “gezonde lunch/tussendoortjes ” op de scholen.Alles draait om geld en de schaalvergroting zorgt ervoor dat de grote groter worden en de kleintjes kapot!
Dit dringt door in alles in onze samenleving…mensen worden misleid , zijn hun gezonde verstand ook verloren.Wat is nu gezond ? Dat verteld oa Albert Heijn je wel,uiteraard in hun voordeel, en de verpakking zo beschreven dat het NET even anders lijkt.Het is een misdadige ontwikkeling…zie Nestle als sponsor voor JOGG en de snoepautomaten bij connexxion.Need I say more?

» Posted By liesbeth On January 31, 2012 @ 23:12

Wikileaks

; ))

» Posted By Liesbeth On December 11, 2010 @ 23:02

Hoeder, moeder & broeder

“Wij maken eigenlijk nu al deze keus door meer dan 70% van de mensheid geen schoon drinkwater te geven…”

Ik maak me (soms) vreselijk druk dat wij met al deze mogelijkheden, en steeds verder gaande technologieen, slecht bestemd voor de westerse rijke landen, het verschil ten onrechte steeds groter maken.. Waarom zouden wij 150 jaar moeten worden terwijl in een ander werelddeel kinderen nog steeds dood gaan vanwege diarree en uitdroging.. Het lijkt bijna een cliche, maar het is zo..

Nu weet ik ook dat als ik 100 jaar geleden geleefd had, ik niet heel oud had geworden en niet het leven had kunnen hebben die ik nu heb… Het is dus dubbel..

Maar er is toch een grens?

» Posted By Liesbeth On November 25, 2010 @ 23:51

Beeldenstorm

Goed stuk!

» Posted By Liesbeth On November 15, 2010 @ 15:00

Onrechtvaardig

klein gedicht:

November

Het regent en het is november:
Weer keert het najaar en belaagt
Het hart, dat droef, maar steeds gewender,
Zijn heimelijke pijnen draagt.
En in de kamer, waar gelaten
Het daaglijks leven wordt verricht,
Schijnt uit de troosteloze straten
Een ongekleurd namiddaglicht.
De jaren gaan zoals zij gingen,
Er is allengs geen onderscheid
Meer tussen dove erinneringen
En wat geleefd wordt en verbeid.
Verloren zijn de prille wegen
Om te ontkomen aan den tijd;
Altijd november, altijd regen,
altijd dit lege hart, altijd.

J.C. Bloem 1931

» Posted By Liesbeth On October 27, 2010 @ 01:45

Zal niet lang duren, het vallen van het kabinet, heb al een weddenschap op binnen de 80 dagen staan, voor een behoorlijke fles champagne..

Sjaak, ik waardeer het wèl dat je voor me op wilde komen -ik bedoel: hoe kan ik dit niet aardig vinden- maar ik voel me op geen enkele manier een zwakker staand persoon. En ik geloof ook niet dat wat ik schrijf aantoont dat ik dit ben. Ik begrijp wel waarom je dit deed, hetgeen ik schreef zou kunnen betekenen dat ik het onderwerp van deze discussie ken, dat is ook zo en ik denk dat je vanuit deze gedachten reageerde. Dat is lief.
Ik ken Juzo niet zo goed, lees niet alles, sla ook wel eens wat over, maar nu ik even terug gelezen heb kan ik zeggen dat wat hij me als laatste schreef min of meer een mededogen is, op zijn manier. En dat het zijn manier is om dingen los te maken, wat dan ook. Ik verdedig hem niet, ja het blijft een botte …, maar ik moest er achteraf ook een beetje om grinniken.. En zoals ik al eerder schreef: de mensen die ik lief heb kunnen me raken, iemand met wie ik niets heb absoluut niet (hiermee bedoel ik in de persoonlijke sfeer, het wereldleed trek ik me natuurlijk wel aan). We moeten het hier maar bij laten. Dit lijkt me beter.

» Posted By Liesbeth On October 26, 2010 @ 17:29

*gaat eens even rustig achterover leunen en afwachten wat sjaak zijn antwoord zal zijn*

» Posted By Liesbeth On October 25, 2010 @ 12:07

@Juzo 168 “Liesbeth aan Jules; “het twinkeltje zal je bij mij nooit in je ogen zien. Jules. Vervelende beroerde misselijke vent. Zak. LUL. Meen je maar niets. Ik veracht en minacht je. Je hebt voor mij afgedaan. En dat is voor eeuwig, op de manier waarop je mij behandeld hebt.”.”

Je hebt mijn bericht niet goed gelezen en kent me werkelijk niet..
Nooit deze gedachten gehad.. heb ik alleen bij mensen die me lief zijn en me dus kunnen raken.. Zou bijna denken dat je een alterego was, maar dit zijn mijn schizofrene gedachten ; )
Juzo, dank voor de aandacht!

Elmo: Ik lees je af en toe.. en ben blij met je woorden!

» Posted By Liesbeth On October 24, 2010 @ 22:38

@Juzo,125. Ik heb maar even fijn gewacht met reageren.. Deels uit verbazing, maar ook uit afschuw.
Verbazing omdat de zin: “ik heb je opgegeven” suggereert dat wij al heel lang in gesprek zijn en na een eindeloze discussie je niets anders meer kan doen dan opgeven.. Heel vreemd.
Afschuw, niet zo zeer omdat iemand dit aan mij schrijft, maar omdat de ene mens dit aan de ander, zomaar, kan mededelen zonder het effect hiervan te kunnen overzien, dus blijk geeft van weinig empatisch vermogen of compassie. Het effect bij mij was overigens dat ik er enorm om moest lachen omdat het zo duidelijks is dat het een reactie was op hetgeen waarover ik je aansprak.. Als laatste: je mag je botheid, wat mij betreft, best laten zien.. maar dan niet het slachtoffer gaan spelen als mensen hier over vallen.

» Posted By Liesbeth On October 24, 2010 @ 14:08

@Juzo.. even kort door de bocht: hoeveel uur denk je dat een hartchirurg maakt in een week?, en onder welke stress en spanning? Je argumentatie is vreemd.. enerzijds lijkt het alsof je zegt: het zit in mensen en hier moeten we zo snel mogelijk vanaf, hierbij noem je verschillende alternatieven.. en vervolgens leg je de nadruk op omstandigheden.. burn-out, mensen die teveel van zichzelf vragen, maar als deze mensen dan een pauze nemen, omdat zij wel degelijk de grenzen zien in hun vermogen, kosten ze weer geld. En dat is volgens jou ook niet goed.

Zelfmoord, of dood willen, is bijna te complex om in woorden te kunnen uitleggen. Ik geloof werkelijk dat iedereen instinctmatig een drang heeft te overleven.. en men er ook alles aan zal doen om aan deze drang gehoor te geven.. tot het moment het niet langer kan. En de doodswens groter is dan het maatschappelijk, of sociaal belang.. Laten we ons realiseren dat niemand ooit in het hoofd van een ander kan kijken, en dat als men het nooit overwogen heeft of ervaren, we het simpelweg niet weten.. Wij kunnen nooit andermans lijden ervaren, hoeveel we er ook van af weten of hoe dichtbij het ook gekomen is.

» Posted By Liesbeth On October 20, 2010 @ 01:12

http://www.sciencedaily.com/releases/2010/10/101017133639.htm

» Posted By Liesbeth On October 18, 2010 @ 22:44

@Juzo: kun jij jezelf nog wel begrijpen?

» Posted By Liesbeth On October 17, 2010 @ 13:36

als het zo zit, god, dan heb ik het dus nooit begrepen… Wij kosten geld? Wij bezorgen alleen maar ellende? Energie? Kacht? de maatschappij? Wees gerust, ik wil er niet eens bij horen. Goed zo..

» Posted By Liesbeth On October 17, 2010 @ 03:13

“te ver doorgevoerde emancipatie laten man en vrouw te gemakkelijk elk alleen achter”

@ 54 excuse me… Jij linkt emancipatie aan zelfmoord? Dacht alles inmiddels wel gehoord te hebben.. sla ik hierbij nog even stijl achterover.. Dit meen je toch niet serieus, toch? Als ik dit mag vernemen dan reageer ik..

» Posted By Liesbeth On October 16, 2010 @ 23:57

Verklaringen zoeken naar de drijfveren van de persoon Kamerling is onzinnig.. Ik denk ook niet dat iemand die ooit deze overweging heeft gemaakt dit zal doen. Iedereen heeft een persoonlijk verhaal en de mensen die het persoonlijk herkennen zullen naar hun eigen situatie kijken. Verklaringen zoeken naar de rede waarom iemand, in het algemeen, zelfmoord zou willen plegen, of er aan denkt, is een ander verhaal. Hier kunnen we wel degelijk van leren. Niet om het te kunnen voorkomen, of te genezen, maar om het te kunnen aanvaarden.. Ik vind het rot wat er is gebeurd..pijnlijk ook.. , maar rouw is iets anders.. meer compassie..

» Posted By Liesbeth On October 16, 2010 @ 22:51

@Juzo Het was nauwelijks een discussie te noemen, en de manier waarop je de stelling neerschrijft was niet per se het uitgangspunt van het gesprek.. Het woord ‘puur’ kwam zeker niet voor en volgens mij legde Mike Bodde het wel redelijk goed uit..

» Posted By Liesbeth On October 14, 2010 @ 20:37

Goed stuk Karin!

(als je hem op FB zet kunnen nog veel mensen het lezen, en er misschien iets van leren..)

» Posted By Liesbeth On October 14, 2010 @ 13:09

Nanotech

Fuck, wat gaat dit ver.. Ben erg voor allerlei ontwikkelingen in de medische wetenschap, en technologie, maar .. no way.. dat ik met een chip wil gaan rondlopen..

» Posted By Liesbeth On May 22, 2010 @ 17:15

Gezocht: grijze kitten m/v

Lijkt me geweldig, inmiddels, maar heb alleen maar een plaats om ze binnen te houden en na alle verhalen zal ik dit zielig vinden..

» Posted By Liesbeth On October 25, 2010 @ 01:43

Op de wip

Wow.. Geweldig artikel..!

» Posted By Liesbeth On May 02, 2010 @ 00:06

«« Back To Stats Page