Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By Klaas

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Identificatie

ratelban is al jaren publiciteits geil. geen aandacht aan besteden is beter !!

» Posted By klaas On November 15, 2018 @ 00:10

Moslims in het blauw

Als iemand bij de politie solliciteert en uniformdienst gaat doen mag je toch verwachten dat diegene begrijpt wat de functie is van dat uniform. Als politieagent heb je een bepaalde rol in ‘het veld’ en het dragen van een uniform onderschrijft die rol. Om dan een hoofddoek te willen dragen, dat maakt die individu feitelijk ongeschikt, die heeft niet begrepen waar het om gaat. (Het streven van de politieleiding naar diversiteit staat daar los van.) Ook voor christenen en joden – om mij even tot godsdiensten te beperken – geldt de landelijke gedragscode: religieuze uitingen zoals hoofddoeken, keppeltjes en kruizen zijn niet toegestaan.

Mocht de politietop de gedragscode aanpassen en besluiten dat Islamitische agenten tijdens hun werk wél hoofddoeken kunnen dragen dan zie ik graag dat ook christelijke en joodse agenten duidelijke onderscheidende symbolen gaan dragen (Een groot kruis? Een gele ster?). Dan hoop ik dat ik mij kan wenden tot een agnostische agent in een uniform zonder symbolen, één waarvan ik dan weet dat die besef heeft van míjn achtergrond en respect voor míjn seculiere levensovertuiging.

» Posted By Klaas On May 26, 2017 @ 23:51

In de wolken

Welk merk gebruik je. Ik heb een e-smoker. Bevalt goed maar batterijen zijn snel leeg.

» Posted By Klaas On September 18, 2013 @ 16:37

Neutrale netwerken

Ik heb dit ook ervaren. Ik vind het een kwalijke zaak. Zeker omdat het technisch gezien knullig is uitgevoerd. Traffic shaping op de gehele verbinding in plaats van alleen het bittorrent gedeelte. Dit is niet waarvoor ik internet genomen heb.

» Posted By Klaas On September 30, 2009 @ 21:14

ING: no way, José

Ik kom net tot de conclusie dat de Platinum Card, die ze me bij ING hebben aangesmeerd, zo’n 59 euro per jaar kost. Nu was ik tevoren bij de Postbank voor mijn Blauwe Postbank Mastercard slechts 18,– euro per jaar kwijt, en ik heb nergens voor getekend. Wordt door je strot geduwd dus.
Voor mij is deze hele Postbank -> ING migratie voldoende reden geweest om op te stappen, inclusief leningen, credit card en dergelijke. Wat mij betreft hebben ze mijn “krediet verspeeld”. Tjsa, als ze rare dingen gaan doen…. daar houd ik niet van.

» Posted By Klaas On December 04, 2009 @ 23:19

UWV

je hebt gelijk, het hele UWV is een waardeloze, criminele organisatie , waar alleen mislukkelingen en frustraten werken die het leuk vinden hun mislukking op onschuldige mensen te botvieren..

het beste is zoveel mogelijk uit de buurt van deze trieste figuren te blijven en ze verder zoveel mogelijk te “naaien” waar dat kan.

» Posted By Klaas On March 07, 2008 @ 04:42

«« Back To Stats Page