Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By JanS

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Oh brave new world

@11 ik ben het er niet mee eens dat men het ziet als een tooltje.

Ik denk meer aan het “computer says no” effect http://www.youtube.com/watch?v=WOdjCb4LwQY

» Posted By JanS On July 22, 2010 @ 16:18

@8, Ik had het meer over de opmerking “Ieder, die iets te verbergen heeft, deugt niet”.

Over die databases, een enkele database ben ik niet bang voor. Wat veel beangstigender is het koppelen van die databases. en foute relaties leggen.

» Posted By JanS On July 22, 2010 @ 15:53

@juzo, Je hebt dan een erg positief beeld van de overheid. Het gaat vaak verkeerd.
Bijvoorbeeld, de belastingdienst denkt daar echt ook anders over. Als zij informatie over je hebben waardoor je minder belasting zou moeten betalen, of als ze ontdekken dat je in je nadeel een fout in aangifte gemaakt hebt, dan corrigeren ze dat echt niet. Als ze ontdekken dat je te weinig betaald zou hebben, dan corrigeren ze het wel.
Ik bedoel zeker niet dat ze niets over me hoeven te weten. Ze mogen er wel veel zorgvuldiger meer omgaan.
Ga er maar van uit, dat niet alle informatie correct is en dan het heel erg moeilijk, zo niet onmogelijk, is om foutieve informatie te corrigeren
Is mijn nieuwsgierigheid voldoende reden?
Je haalt heel de wereld erbij, ben je daarom van mening dat iedereen in de wereld voor zijn levensovertuiging moet uitkomen als de overheid daar vindt dat die levensovertuiging onjuist is?

» Posted By JanS On July 22, 2010 @ 15:39

@juzo, Heb jij geen dingen die je verborgen wilt houden, bv dat je in jordanie op vakantie bent geweest en naar israel voor je werk moet. Je wilt ook je PINcode niet verbergen? Ik kan bijvoorbeeld ook je adres of telefoonnummer niet vinden op je website, waarom wil je dat verbergen? Iedereen heeft wel iets om te verbergen, waarom zou hij dan niet deugen?
Of gaat het om de overheid, dat daar niets voor verborgen wilt houden. Wil je dan dat de overheid alles van je weet. Dan bedoel ik echt alles, niet wat jij vind wat de overheid van je moet weten?
Hoe hou jij dan bij wat de overheid over je weet dat dat correct is, ook als het 10 jaar later is, dat je geconfronteerd wordt met info die de overheid over je heeft.
De overheid zal altijd alleen belastend materiaal tegen je gebruiken. Jij weet niet dat er materiaal is wat je vrij zou kunnen spreken. Dit omdat de overheid steeds meer en meer info over je verzameld waar je niets over weet.

» Posted By JanS On July 22, 2010 @ 14:38

Tienduizend!

Gefeliciteerd Karin,

Een hele prestatie hoor om dit voor elkaar te krijgen.

Lees met veel plezier je stukjes.

ga zo door.

Jan

» Posted By JanS On July 13, 2010 @ 15:49

Meisje Max

Hallo Karin, in de laatste youtubelink mist een h (er staat ttp://… )

hieronder voor de ongeduldigen de goede link
http://www.youtube.com/watch?v=RYujb6QuRp4

» Posted By JanS On May 16, 2010 @ 11:21

«« Back To Stats Page