Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By Harry

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Hypocrisie

Raar verhaaltje weer. Karin heeft het over extreem-rechts versus jihadi. En in die vergelijking is extreem-rechts vele malen erger.
En waar blijft extreem-links dan in dit verhaal Karin? Hoeveel slachtoffers heeft extreem-links al gemaakt sinds 9/11?
Ik ga de berekeningen van Daan niet narekenen. Hij heeft gewoon een punt.
Ik luister gewoon naar mijn onderbuik. En die vertelt me dat er niks zo dodelijk is in Europa en de rest van de wereld, dan moslimgeweld.

» Posted By Harry On August 23, 2017 @ 19:45

Pak onze benen niet af!

Karin 30

Sterkte Karin ik zal voor je duimen.
Succes.

» Posted By Harry On May 06, 2017 @ 15:19

Janus 28

Dank je wel,ik krijg net bericht dat het een week later word
nu 16 mei.

word vervolgd.

» Posted By Harry On May 02, 2017 @ 19:28

update. ik heb op 9 mei een hoorzitting. n.a.v. mijn bezwaarschrift.
Ook een brief ontvangen van de gemeente dat de raad het opgeschort heb
tot 10 mei.

» Posted By Harry On May 01, 2017 @ 20:53

Karin@17
Ik hoop het:) De Gemeente heeft als inleverdatum in hun
besluit 01-07-2017 genoemd.
Bezwaarschrift is op 06-04 ingediend.

Janus@20.
Vermaat is kind aan huis bij de Gemeente als het om de zorg gaat.
Hij is de op de hoogte van het raadsbesluit.
Maar dank voor de tip.

» Posted By Harry On April 20, 2017 @ 07:54

Ik ben ook 1van de vele die na 10 minuten te horen kreeg dat ik mijn laatse stukje onafhankelijkheid en vrijheid de Canta kwijt raakte.
In 2003 kreeg ik mijn eertse canta,en na 13 jaar trouwe dienst in juli 2016 een nieuwe en dan 6 maanden later komen ze met een flut gesprekje van 10 minuten even je wereld op zn kop zetten. ik heb een advocaat Mathijs Vermaat benaderd en die heeft voor mij een bezwaarschrift ingediend,nu maar afwachten en anders naar de rechter. Ik vraag mij of de Wethouder enig idee heeft hoeveel stress dit voor een ieder geeft,en als je al worstelt met je beperkingen kun je dit schaamteloze beleid er niet bij hebben .
laten we hopen dat het College en de Wethouder het licht gaan zien.

» Posted By Harry On April 19, 2017 @ 20:08

Stoere taal

Niets mis met mannentaal, al dan niet stoer. Maar echte mannen doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Jij hebt haarfijn uitgelegd dat het hem niet gaat lukken om dat ding dicht te krijgen en daarmee aangetoont dat hij onbetrouwbaar is. Wie stemt er dan nog op zo een niet waardige man.

» Posted By Harry On December 10, 2015 @ 14:51

Sociaal

De laatste tijd is vpro’s tegenlicht een grote inspiratiebron voor mij. Verder lees en hoor ik heel veel over de kantelen en de transitie. Zo was er een tijd geleden een uitzending over basisinkomen. http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2014-2015/gratis-geld.htm l. Geef iedere burger een basisinkomen waarmee hij/zij kan voorzien in zijn basisbehoeftes. Dit is een experiment geweest voor 4 jaar in een Canadees dorp, dat veel positieve effecten opgeleverd heeft. Door iedereen een basisinkomen te geven zijn mensen niet afhankelijk van een sociale dienst en kunnen mensen hun talenten inzetten zoals ze bedoelt zijn. Er hoeft dan ook geen controlesysteem opgetuigd te worden waarmee iedereen met een uitkering als potentiele fraudeur aangemerkt wordt en de “fraudecontroleurs” kunnen zinvol ander nuttig werk gaan doen. Door iedereen een basisinkomen te geven kan het overgrote deel van het ambtenaren apparaat wat gebaseerd is op controle afgeschaft worden

» Posted By Harry On March 05, 2015 @ 11:33

«« Back To Stats Page