Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5383

Comments Posted By AltJohan

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Vrouwen als duizenddingendoekje

@Spaink: Bij vrouwen zij er genoeg zaken om aan te pakken. Ik moet zeggen dat ik ook blij ben met de #Metoo beweging. Punt is dat ik denk dat dat nooit klaar is en wij mannen kunnen daar dus niet op wachten. En laten we wel wezen. De Incel-mannen groep is absoluut niet geprivligeerd. Ze worden gezien als losers en sukkels.

En zolang vrouwen meer up-daten dan mannen zullen mannen ook meer verdienen. Seksuele selectie is dat.

» Posted By AltJohan On May 30, 2018 @ 13:39

@Spaink: organiseren hoeft niet tegen single-vrouwen te zijn. Punt is dat het huidige systeem niet voor dat type mannen werkt. (Ik ben zelf ook lang vrijgezel geweest en ik weet hoe dat voelt. Het gaat niet alleen om de seks, maar ook om de intimiteit en het niet langer aan de kant staan).

Je kunt het zien als een emancipatie-beweging van de have-not’s. “begeerte heeft ons aangeraakt”. Denk ook aan het principe van “het persoonlijke is politiek”. De noden/behoeften/verlangens hoeven niet direct ingevuld te worden, maar de verlangens hoeven ook niet langer weggestopt te worden.

» Posted By AltJohan On May 29, 2018 @ 14:30

@joop gerritse: fijn de je voorzien bent. Punt is dat de “dating-game” totaal veranderd is en dat heeft nog al wat gevolgen. Ik ben inmiddels ook voorzien. Er zijn ook op dit punt have’s en have-not’s. Voor mij geldt dat het persoonlijke politiek is, dus ik kan me voorstellen dat ook de have-not’s op dit punt zichzelf gaan organiseren simpelweg omdat ze het gevoel hebben dat hun verlangens/noden te weinig serieus genomen worden.

» Posted By AltJohan On May 28, 2018 @ 14:24

@Spaink: die aanreikingen zijn er niet voor alle jongens. Het hangt af van het sociale netwerk om de jongen heen en de emotionele intelligentie van zo’n jongen.

En je kan wel zeggen dat botheid niet werkt, maar Incel-jongens zien genoeg botte horken om zich heen vaak wel een vriendinnetje hebben. Die trekken daar hun eigen conclusies uit. Die denken bij zichzelf, die lieve jongen proberen uit te hangen werkte niet, dus dat probeer ik dat niet meer.

Dat verklaart het succes van PUA’s.

Er is geen recht op seks in onze maatschappij, maar het is wel een sterke behoefte die diep in ons allemaal zit. Vanuit de evolutie is ook te verklaren waarom die drive zo sterk is. Seks kan pacificerend werken. Make love not war.

https://www.volkskrant.nl/mensen/-woning-wijf-en-werk-helpt-jonge-veelpleger-~bb5e8476/

» Posted By AltJohan On May 24, 2018 @ 16:41

@Spaink: Om dat te leren is een goed idee, maar is niet triviaal. Mijn copingsmechanisme was een tijd lang om elk meisje te mijden vanwege angst voor die pijn. Geen zorg want inmiddels is dat wel overwonnen.

Die pijn zorgt er bij sommige jongens voor dat ze agressief worden. Die pijn en het gevoel van onmacht bij dat soort jongens/mannen is een belangrijke reden dat er zoveel patriarchale samenlevingen zijn ontstaan.

Vrouwenrechten zijn wel belangrijk, maar mannen die gebrek aan controle ervaren zullen eerder denken “wie denkt er aan mij en mijn pijn?”.

» Posted By AltJohan On May 24, 2018 @ 13:37

Toelichting van Peterson zelf: https://jordanbpeterson.com/uncategorized/on-the-new-york-times-and-enforced-monogamy/

Een groot probleem is dat een aantal jongens niet goed kunnen omgaan met afwijzing. Afwijzing kan pijn doen vergelijkbaar met fysieke pijn.

» Posted By AltJohan On May 24, 2018 @ 09:35

Hypocrisie

Die ene dode in Charlottesville wordt nog steeds uitgemolken, daar lijkt het op. Over hypocriet gesproken. Het doet mij denken aan 2011 vlak na de aanslag van Breivik. Hierin had Geert Wilders een ijzersterke tweet: “Linksigen als Cohen en Dibi proberen nu politiek slaatje te slaan uit massamoord. Ranzig. PVV blijft zichzelf, inhoudelijk en ook vwb toon!!’

zie ook: https://www.geenstijl.nl/2642501/geert_wilders_walgt_van_ranzig/

» Posted By AltJohan On August 24, 2017 @ 10:36

Inwoners

@Spaink: Oneens.

Wat betreft Irak: Aan onze interventies in conflict-landen kunnen geen rechten worden ontleend.

Verder heb je het over leegstaande kantoren en woonruimte. Zelfs al is het woonruimte-probleem hiermee opgelost, daarmee ben je er nog lang niet. Voor de staat ontstaan er veel meer verplichtingen.

Bij toelating ontstaat er voor de staat een significante “zorgplicht”. Een zorgplicht die lang doorwerkt. De politiek is terecht erg huiverig om dit soort langdurige verplichtingen aan te gaan.

» Posted By AltJohan On December 06, 2012 @ 19:06

Ik ben een rechtse stemmer en ik zie dat dit is een moeilijke kant van restrictief beleid is. Door velen wordt het als een lelijke kant ervaren en dat kan ik begrijpen.

Ik zie echter geen andere mogelijkheid. De gastvrijheid van Nederland is begrensd.

» Posted By AltJohan On December 06, 2012 @ 00:20

«« Back To Stats Page