Statistiek


Deprecated: Function wpdb::escape is deprecated since version 3.6.0! Use wpdb::prepare() or esc_sql() instead. in /htdocs/www.spaink.net/wp-includes/functions.php on line 5453

Comments Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid

Displaying 0 To 0 Of 0 Comments

Leve Duitsland!

Het is toch wel knap, dat onze rechtspraak, onafhankelijk als die zou moeten zijn, zich laat leiden door de rechters, hogeraad en uitspraken van onze oosterburen gebaseerd op hun grondwet, niet eens de onze.

Volgens mij is er dan flink wat mis met onze wetgeving en zeker
de grondwettelijke rechten, vrijheid voor wat dat nog waard is.

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On March 02, 2010 @ 18:34

Handje contantje

Geert ≡ 02 Mar 2010 ≡ 8:27 pm
Ik zou welhaast willen toevoegen, dat wie niets te verbergen heeft, ook niets te vrezen heeft :P

IK zou graag willen dat een iederis verder kijkt dan deze dooddoener lang is..

Nooit gehoord dat “ze” dan wel wat verzinnen? Wat voor middel is er omje tegen verzinsels teverdedigen? NOU!!

==
juzo ≡ 03 Mar 2010 ≡ 12:23 am
De enige, maar dan ook de enige reden om munt (en bankpapieren) geld volledig tot in het oneindige te digitaliseren is dat er dan geen berovingen, diefstallen en inbraken meer plaatsvinden.

Zo leren het, de theorie en de praktijk en,

zo dicteren het, politie en justitie.

Zij hebben hier, volledig in gelijk.

Ik vind jou erg kortzichtig en je citatologie bijzonder irritant, wat zou je denken van de kosten van betalen met contant geld, het bijdrukken van die vodjes katoen??

Men wordt nu al beroofd van pin en pas, ooit nog daaraan gedacht, dat dat dan zal afnemen?

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On March 06, 2010 @ 15:15

Niet alles is reclame

Ik ben bang dat iedereen veel tehard van stapel loopt, en de foldertjes op verkeerde wijze interpreteerd. Volgens mij moet je het zien als een hint naar het NAZI duitsland, en de toenmalige praktijken, die nu in een nieuwe vorm, als elektronisch opgeslagen gegevens presenteert.

Het oproepen om je bsn sofi of hoe die kutzooi ook maar mag worden genoemd op je linker arm telaten tatoueren is dus een verwijzing naar die jaren, maar helaas een waarheid naar de toekomst toe, die zich veel erger zal voordoen dan we ooit gekent hebben, dankzij de veredelde zandkorrel.

Volgens mij moet je dit dus niet letterlijk nemen, in die zin, maar moeten die domme hollandse slapers is flink wakker geschut worden. Nu ga ik even buiten mijn boekje, maar die fucking neo christelijke nazies in ons holland, zijn net zo erg en worden mijns inziens nog erger dan de tijd van toen. Kijk maar wat er allemaal sinds 2001 in het leven is geroepen om ons te onderdrukken, tekontroleren en tevolgen, dat allemaal onder het mom van terrorrisme bestrijding.

NOU de grootste terrorristen zitten in naam van het CDA, SGP en CU in den haag, het pluce vol teschijten, met wat ze aan ons hebben , wij die hen gekozen hebben verdomme.

Kan het niet laten, maar vind het toch wel prettig om tekunnen zeggen hoe ik denk over hoe een en ander door onze “politiek” in elkaar gejast wordt, en wij het ons door de strot laten duwen. soms schaam ik me om Hollander te zijn, waar zijn de Geuzen van weleer gebleven??

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On February 17, 2010 @ 19:19

Pas op uw voordeur

Tja,

Ik heb bij een sleutelmaker maar vast een order geplaatst voor 100 voordeursleutels, met de optie voor nogeens 500…
Nadat ik deze heb opgestuurd naar alle bevoegde instanties en non instanties, inclusief het onbekende graf van adolf, jeweetwel die rampeschilder uit oostenrijk, kan ik, hoop ik, denk ik, verwacht ik niet veel slechter teslapen, nu ik de zekere wetenschap heb dat elke seconde van de dag er een of ander gedrocht, bevoegt of anderszins mijn woning, die nu niet meer mijn woning is, kan binnentreden zonder “last” tehebben van de last die nodig is om zowieso iemands woning binnen tetreden.

Het lastige van een regering die zich “christelijk” noemt is niet zozeer het feit dat ze zich zo noemen, danwel dat ze tepas en teonpas met het Boek der Boeken zwaaien, eruit citeren wat in hun kraampje past, en onderhet mom van meneer pastoor weet het beter, de bevolking een giganties ooraannaaien, duf lullen en onderdrukken op elke denkbare manier.

Eigenlijk zijn het niet meer dan satannisten die denken dat ze in het geloof staan, en derhalve zich bevoegt achten om tedoen wat ze doen zonder die ” last “tehebben, die eigenlijk wettig gezien, nodig is.
Maar om die last niet tehebben van het nodig hebben van deze voornoemde last, wordt de noodzaak wettig gezien, door de ogen van Hirsch Ballin, of Donner wetter, allebei zo keurig christelijk overboord gegooid.

Dankzij onze opper beul JP baktellende, die zich onlangs liet voorstaan zich van geen kwaad bewust tewillen zijn, liegen en bedriegen passen uitstekent in zijn kraam, omtrent de iran gang van zaken, dit alles in godsnaam, waar zien we dat nog meer?, met de hand op de bijbel, zwerende tezullen liegen en bedriegen, wat die dus ook als enige zaak in zijn regeerperiode waar maakt.

JP bedankt dat je zo eerlijk ben!!
Laat dit een les zijn voor een ieder die anders denkend is.

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On January 17, 2010 @ 18:55

Mallemolen

Het is diep triest dat er in ons Holland, de zgn hulpverleners, stichtingen en overheden, landelijk en lokaal, zo catagorisch weten teblunderen.

Een oplossing is moeilijk aantedragen, maar 1 ding staat vast, zolang ze overelkaar heen bonken, is de hulp zoekende het kind van de rekening.
Allemaal weten ze het beter, maar vraag ik me af, WAT weten ze dan beter??.

Ik denk dat er maar een oplossing is, die concurrerende beestenbende drasties inperken, hun invloed wegnemen en zorgen dat er maar 1 of 2 overblijven.
Scheelt de belasting betaler honderden miljoenen treuroos, zichzelf spekken directeuren wordt het spekkie voor het bekkie ontnomen.

Even terzijde voorbeeld, sinds het Haiti gebeuren, blijkt dat er van de ongeveer 12 “hulpverlenende” instellingen de directeuren zich verrijken met een loontje van gemiddelt 170 duizend euro perjaar. WAT doen die gasten ervoor, wat legitimeert zo’n hoge beloning?
Vast geen loon naar werken, dat waag ik tebetwijfelen.

Ook hier geldt wat mij betreft, het mogen er wel wat minder zijn.
Eigenlijk wordt ik kots en kots misselijk als ik die zgn instellingen en organisaties “stichtingen” zie die elkaar beconcurreren en betweterig bezig zijn, van mij zien ze in iedergeval geen cent, zolang er meer aan destrijkstok blijft hangen door kosten, beloningen etc.

WEG ERMEE.

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On January 17, 2010 @ 22:22

Anti-privacy

Als ik donner zie en hoor, krijg ik de kriebels, doet mij denken aan die oostenrijkse schilder, die sergeant werd en uiteindelijk de verwoesting van europa teweeg bracht, gesteund door onze JPbakellende , en de anderen die het voorelkaar krijgen tafels telaten zweven zonder handen, wel met extra wijde broeken,voor een goed verstaander

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On December 14, 2009 @ 23:50

Wantrouwen

Wat de nazies al in 30-45 hadden nl.: een efficient controle systeem
keert nu terug, maar dan geholpen door alle vormen die elctronica ons tebieden heeft.

De hetze tegen de Joden begon in het ozo christelijke duitse beieren, opzettelijk met kleine letter, ons aller cda, idem, is nu niet veel anders bezig, gesteund door de nog christelijker C.U, vraagje , waar kijkt dat toch op?.

Onder het mom van terrorrisme bestrijding, puh , die zitten in het torentje, maar onze , UWV belazerende, frauderende coordinator heeft dat nog niet door.

Het grootste gevaar komt van binnen uit, niet van buiten…

Karin ik ken je niet , wel je werk, hoop dat je het lang volhout..

» Posted By ANTI ALLES wat mij in vrijheid On December 14, 2009 @ 15:35

«« Back To Stats Page