Polemiekprijs

Op 2 novemer – niet toevallig de sterfdag van Theo van Gogh – organiseert de SLAA voor de tweede keer de Avond van de Polemiek, en reikt een jury de Polemiekprijs uit, een trofee in de vorm van een scalpel.

Ik ben een van de kandidaten! De volledige lijst van deelnemers staat nog niet helemaal vast, maar de volgende namen zijn al wel bekend: Thierry Baudet, Hafid Bouazza, Thomas von der Dunk, Bert Brussen en Annemarie Oster.

De presentatie van de avond is in handen van Theodor Holman. De jury bestaat uit Joeri Albrecht (De Balie), Barbara Beukering (hoofdredacteur Het Parool), Theodor Holman (schrijver en presentator), Anja van Leeuwen (SLAA), Jaffe Vink (de vorige winnaar) en Pierre Vinken (schrijver van een boek over polemieken).

Het duimen kan beginnen vanaf 21 oktboer, dan moeten alle kandidaten / genomineerden een column inleveren die door de jury wordt beoordeeld. Meer details over de Avond van de Polemiek vindt u hier.


Aantal reacties: 6

 1. ≡ 21 Sep 2011 ≡ 03:34

  Alvast perfietsia (is die kroontjespen er een van (het) Reve?) met het Allerheiligenbal.

 2. url url'>robelia ≡ 23 Sep 2011 ≡ 10:28

  Je hoort of in de jury of je bent kandidaat Karin. Of heb je geweigerd?

 3. url url'>Spaink ≡ 23 Sep 2011 ≡ 10:39

  Robelai, ik ben een van de kandidaten :)

 4. url url'>Robelia ≡ 23 Sep 2011 ≡ 22:44

  (schrijver ven aan boek over polemieken).
  Wel op de details letten Kiran!
  Krijgen we hier nog een voorpublicatie? Eigen fans first?

 5. url url'>Spaink ≡ 24 Sep 2011 ≡ 00:42

  Dank voor het vangen van de typo’s. Ik weet niet of ik de column op voorhand kan publiceren, dat hangt van het reglement van de prijs af.

 6. url url'>Robelia ≡ 24 Sep 2011 ≡ 05:47

  Kom op Karin, dit is een besloten forum en meedenken is altijd goed. Je hebt hier vele supporters. De één vangt de typo’s de ander vat het in rijm. De prijs valt je ten deel. Die oubollige jury heeft het niet eens in de gaten,

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *