Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /htdocs/www.spaink.net/wp-content/advanced-cache.php on line 489

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /htdocs/www.spaink.net/wp-content/advanced-cache.php on line 489
Karin Spaink - Sensation yellow

Sensation yellow

Vanavond was er voor het eerst sinds lange tijd weer een bedrijfsfeestje van XS4all. Er waren veel mensen, veel oud-werknemers ook: heerljk. Met veel mensen gepraat en met veel te weinig mensen gepraat. Het was een goed feest.

‘Sensation yellow’ was het thema en of we allemaal iets geels wilden dragen, gaf niet wat. Nou draag ik alleen zwart en rood en heb ik dus niks geels, behalve het t-shirt dat XS4all weggaf toen zij en ik samen Scientology voor de vierde en laatste keer in de rechtszaal hadden verslagen, maar om dat nou aan te trekken… Da’s wat ijdel.

Toen ik gisteren de afwas deed kreeg ik ineens een ingeving. Naast de gootsteen lag zo’n knalgeel vaatdoekje. Daar kon best wat mee, toch? Zodat ik vanavond verscheen in een zwarte legging, zwarte laarzen, zwart t-shirt en daar overheen een kek geel rokje van drie aan elkaar gespelde vaatdoekjes. Spaink, uw duizend-dingen-meisje! Ik hoop dat iemand een foto heeft gemaakt :)


Aantal reacties: 9

 1. url url'>CiNNeR ≡ 12 Sep 2009 ≡ 03:35

  Dat laatste hoop ik ook ;)

 2. ≡ 12 Sep 2009 ≡ 08:55

  Plaats je die dan wel even hier door? ;)

 3. ≡ 12 Sep 2009 ≡ 09:45

  Kijk, dat is nog eens creatief denken :P

  En daar zou ik inderdaad wel een foto van willen zien!

 4. ≡ 12 Sep 2009 ≡ 18:21

  Drie? Had je daar drie voor nodig? Dat kon ook wel met 2.

  ‘^_^/’

  Zou je wel willen hè.

  (ik zet ‘t ‘r voortaan zelf maar alvast bij, dan hoef jij ‘t niet te doen).

 5. ≡ 12 Sep 2009 ≡ 21:50

  Gedachtekronkel:
  Na het lezen van jouw artikel “afweer op bijles” ga ik er van uit dat jij iedereen bij XS4all ook toegang hebt gegeven aan jouw ziektekiemen, door een gebruikte, ongewassen Vileda-rok te dragen. ;-)

 6. url url'>Spaink ≡ 12 Sep 2009 ≡ 23:26

  Lynn: mijn rokje was van nieuwe, en dus brandschone vaatdoeken. Maar we hebben gisteren wel grappen gemaakt dat iedereen elkaar maar vaak & goed moest zoenen, dat was namelijk beter voor onze afweer :)

 7. url url'>Kitty ≡ 13 Sep 2009 ≡ 11:35

  Wat een slim idee zeg!

 8. ≡ 13 Sep 2009 ≡ 16:06

  En dan wél een artikel en géén foto? Een van de ergste zonden tegen de journalistiek.

  Dat weet ‘n leerling nog wel.

 9. url url'>elisa ≡ 14 Sep 2009 ≡ 11:44

  Ach, leuk mens, ik lees je veel te weinig en ga mijn leven beteren!

Schrijf een reactie

E-mail adressen worden niet getoond noch aan derden doorgegeven.
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *