Sensation yellow

Vanavond was er voor het eerst sinds lange tijd weer een bedrijfsfeestje van XS4all. Er waren veel mensen, veel oud-werknemers ook: heerljk. Met veel mensen gepraat en met veel te weinig mensen gepraat. Het was een goed feest.

‘Sensation yellow’ was het thema en of we allemaal iets geels wilden dragen, gaf niet wat. Nou draag ik alleen zwart en rood en heb ik dus niks geels, behalve het t-shirt dat XS4all weggaf toen zij en ik samen Scientology voor de vierde en laatste keer in de rechtszaal hadden verslagen, maar om dat nou aan te trekken… Da’s wat ijdel.

Toen ik gisteren de afwas deed kreeg ik ineens een ingeving. Naast de gootsteen lag zo’n knalgeel vaatdoekje. Daar kon best wat mee, toch? Zodat ik vanavond verscheen in een zwarte legging, zwarte laarzen, zwart t-shirt en daar overheen een kek geel rokje van drie aan elkaar gespelde vaatdoekjes. Spaink, uw duizend-dingen-meisje! Ik hoop dat iemand een foto heeft gemaakt :)

Author: Spaink

beheerder / moderator

9 thoughts on “Sensation yellow”

 1. Drie? Had je daar drie voor nodig? Dat kon ook wel met 2.

  ‘^_^/’

  Zou je wel willen hè.

  (ik zet ‘t ‘r voortaan zelf maar alvast bij, dan hoef jij ‘t niet te doen).

 2. Gedachtekronkel:
  Na het lezen van jouw artikel “afweer op bijles” ga ik er van uit dat jij iedereen bij XS4all ook toegang hebt gegeven aan jouw ziektekiemen, door een gebruikte, ongewassen Vileda-rok te dragen. ;-)

 3. Lynn: mijn rokje was van nieuwe, en dus brandschone vaatdoeken. Maar we hebben gisteren wel grappen gemaakt dat iedereen elkaar maar vaak & goed moest zoenen, dat was namelijk beter voor onze afweer :)

 4. En dan wél een artikel en géén foto? Een van de ergste zonden tegen de journalistiek.

  Dat weet ‘n leerling nog wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hou me per e-mail op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel.
      (U kunt zich hier abonneren zonder zelf te hoeven reageren.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.