In transit

On the moveIk ben bezig mijn huidige blog (die bij XS4all staat) te migreren. WordPress heeft aanzienlijk meer mogelijkheden en struikelt niet zo vaak over zijn eigen voeten als die oude .TEXT software van XS4ALL doet…

Ik wil echter graag alle reacties op mijn oudere stukjes meenemen: het zou zonde om al die bijdragen, van felle discussies tot lief of leerzaam commentaar, zo maar kwijt te raken, en bovendien zou ik de vaste lezers van mijn blog zomaar beroven van hun weerwoorden. Maar aangezien er geen import-tool is dat fatsoenlijk overweg kan met die oude blog en alles dus handmatig moet, kan het wel effies duren voor ik alles heb overgezet: het gaat om dik 250 artikelen en ruim 3000 reacties. (Vooralsnog heb ik geen betere methode gevonden dan alle commentaren op een stukje in een verzamelbestand te zetten en dat als één groot antwoord te plakken.)

Bovendien wil ik eigenlijk mijn website en mijn blog integreren, en dus op termijn ook alle oude stukken overzetten. Een hele klus, zoals u begrijpt. Ik zal het waarschijnlijk met horten en stoten doen, want er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden.

On the move, dus. Oh, en commentaar op het uiterlijk van deze blog is uiteraard van harte welkom :)


Aantal reacties: 17